Avanti
Prijzen en boeken

Avanti

Midden in de populaire hotelzone van Paphos ligt het zeer verzorgde 4-sterrenhotel Avanti. De services is hier uitgevonden. Hier geniet je van een informele en relaxte sfeer. Lekker lezen aan het zwembad of toch liever actief? Speel een partijtje tennis en geniet na afloop van een heerlijk verfrissend biertje aan de swim-up poolbar. Extra leuk; je kunt ook nog eens gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen appartementen Avanti Village. Wil je meer ontdekken van het authentieke...

8.2

Ik heb nu voor de vijfde maal voor Avanti hotel gekozen omdat ik hier naast het zwembad in de zon, onder de parasol of in de schaduw van de groene bomen kan vertoeven.
Het is verder relext en de prijs/kwaliteit van eten, service, kamer etc. is goed.
05/27/2018 - 14:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Al een aantal jaren klant bij Lavida Travel. Ze zijn betrouwbaar en hebben een goede service. Ook heeft Lavida Travel de laagste prijzen

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
16 mei 2018 t/m 26 mei 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

8.2

Over het algemeen een aanrader qua eten en faciliteiten. Bijzonder goed hotel met veel aandacht voor de serviceverlening naar de klant.
Iets minder qua ligging ten opzichte van de haven en boulevard. Dit was zeker 30 minuten lopen. Strand was echter dicht bij en goed te belopen.

Personeel probeert je vakantie van alle kanten tot een prettig verblijf te maken. Hotel is wel erg op gezinnen gericht met kinderen, met name qua avond entertainment en animatie. Internationaal hotel met veel aandacht voor de Engelse toerist, wat niet vreemd is gezien het verleden.

Dhr. Postma
09/03/2016 - 15:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel doet veel aan klantenbinding en is over het algemeen goed bereikbaar. Serviceverlening en prijs/kwaliteit verhouding zijn in onze ogen prima.
Bedankt nog voor de persoonlijke kaart met Welkom Thuis!

We zullen zeker overwegen de volgende vakantie weer via Lavida Travel te gaan boeken.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
25-08 t/m 01-09-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Postma
Reisgezelschap
Met partner

8.7

we waren er eind van t seizoen maar nog steeds even vriendelijkl personeel
Mw. graaf
10/29/2015 - 19:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
goede prijs en vriendelijke service

Informatie vakantie

Land
cyprus
Plaats
paphos
Reisperiode
21-10-15/28-10-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
graaf
Reisgezelschap
Overig

8.2

Goed vertoeven in het Avanti hotel met schone kamers en vriendelijk personeel.
Het eten is redelijk maar goed te noemen tov prijs/kwaliteit.
Buiten kan je zowel in de zon als in de schaduw onder de talrijke groene bomen plaatsnemen.
Dhr. Noordegraaf
10/21/2015 - 12:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Wordt door Lavida constant geïnformeerd over je reis m.b.t. verzekeringen, wat te doen op je vakantie plek, stoelreservering, inchecken etc.
Een goede en betrouwbare service.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
08/10/2015 - 18/10/2015
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Noordegraaf
Reisgezelschap
Alleen

7.6

Bij het zwembad veel groen met bomen die voor een aangename schaduw kunnen zorgen.
Het diner was redelijk goed, het ontbijt en het eten aan de poolbar kan beter, maar gezien prijs/kwaliteit ruim voldoende te noemen. Kamer is ruim en met balkon.
Dhr. Noordegraaf
10/16/2014 - 12:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Het cijfer 8 zegt genoeg.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
5-10-2014 t/m 14-10-2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Noordegraaf
Reisgezelschap
Alleen

8.2

Tevreden over de accommodatie. Prima zwembad en goed ontbijt heerlijke kamer met genoeg ruimte ook de badkamer is schoon. Ook een heerlijke koelkast op de kamer.
Dhr. Shepherd
10/06/2014 - 16:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie met een mooie prijs en en goeie service. Duidelijke email's met info.

Alleen 1 puntje van kritiek. Op de infoborden staan tegenwoordig geen tijden meer hoe laat je word opgehaald voor naar het vliegveld toe. Maartegenwoordig moet je inloggen dat werkte bij mij helaas niet. Toen via de whats app contact gehad via thommas cook (Neckermann) die reageerde laat en onduidelijk en zeiden bij hun sluitingstijd bel ons nummer maar. Uit eindelijk het nummer moeten bellen om te weten hoe laat ik zou vertrekken.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
28 september-5 oktober 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Shepherd
Reisgezelschap
Alleen

8.1

Avanti hotel is een prima hotel met goede ligging t.o.v. Paphos en met geweldige service en heel vriendelijk personeel. Kamers zijn ruim en schoon. Diner heeft iedere dag een ander thema.
Dhr. Wittebrood
10/12/2013 - 08:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn bij Lavida travel terecht gekomen vanwege de laagste prijs voor deze boeking.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wittebrood
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Badkamer gedateerd.
Dhr. W
09/20/2012 - 15:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Alleen via internet geboekt.
Geen telefonisch contact.
Alles binnen een week geregeld.

Informatie vakantie

Land
cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
september
Aantal dagen
15 dg.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
W
Reisgezelschap
Met partner