Kefalos Beach Tourist Village
Prijzen en boeken

Kefalos Beach Tourist Village

Een prachtige Griekse stijl met typische witte huisjes. Dat is het prachtige viersterren hotel Kefalos Beach Tourist Village! Wandel naar het nabijgelegen strand en lig languit onder de zon. Geniet van het prachtige uitzicht over de zee en relax. Samen met de hele familie ontdek het je prachtige eiland Cyprus en kom je helemaal tot rust. Wát een topvakantie!

  • Unieke sfeer
  • Gezellig complex
  • Ontdek het prachtige Cyprus! 

 

8.7

Wij zijn 2 weken in Cyprus geweest, 15/09 tm 29/09. Het was heerlijk, goede service lekker eten. Mooi appartement met goede matrassen

Tijdens deze vakantie hebben wij veel bruidjes gezien, hier wordt namelijk door de mooie locatie en kwaliteit veel getrouwd. Erg leuk om te zien.
10/01/2018 - 10:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn vele malen via Lavida geweest, erg goed.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
Sept 2018
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

8.1

Kefalos Beach Village is een goede accommodatie met ligging aan de zee met een mooi zwembad. We hebben hier een erg prettig verblijf gehad en ons geen moment verveeld.
Dhr. Steen
08/24/2017 - 16:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is een betrouwbare reisorganisatie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
8-8-2017 t/m 22-8-2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Steen
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Geweldige ligging, vlak aan de zee. Je zit met de accommodatie net niet in het hele toerische gedeelte en dat is best wel fijn. Vanaf het appartementencomplex is het prima te lopen naar de haven van Pahos, iets van Twee en een halve kilometer. Lekker wandeltochtje over een prima te belopen pad. Het eten is goed, niet heel bijzonder maar wel voor ieder wat wils, met name de toetjes zijn weergaloos lekker. Vond het wel heel erg druk in de eetzaal, erg lawaaiig. Bij de receptie kun je prima met je vragen terecht, ze zullen er alles aan doen om de klant tevreden te stellen, kortom een heel fijn hotel op een prima ligging.
Mw. Molenaar
04/17/2017 - 12:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie, onze gegevens zijn bekend bij Lavida dus als we boeken hoeven we niet alles opnieuw in te vullen op internet, kunnen ook telefonisch een boeking doen namelijk, als je dan nog vragen hebt is dat ook wel fijn kunnen ze dat nog even voor je nakijken.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
Van 1 april T/m 15 april
Aantal dagen
15 dagen.

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Molenaar
Reisgezelschap
Met partner

8.2

We hebben super genoten van de studio's en mooie ligging van Kefalos Beach - Village. Door de hele opzet van kleine bungalow's heb je niet in de gaten dat het toch wel groot is. Ook de tuinen eromheen zijn prachtig aan gelegd. Wij waren de allerlaatste gasten van het seizoen en zijn flink in de watten gelegd door het aardige personeel. Alles was goed en we zullen zeker overwegen nog eens terug te komen.
Mw. Huisman
11/30/2015 - 17:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.6
Toelichting over Lavida Travel
uitstekende ervaringen met het reisbureau , zowel schriftelijk als telefonisch

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
22 nov-29 nov. 2015
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Huisman
Reisgezelschap
Met vrienden

8

Mooi complex gelegen aan zee vooral bestemd voor jonge gezinnen en families. Jammer dat in de grote tuin geen natuurlijke schaduwrijke plekken zijn, bv onder bomen of pergola's.
In het restaurant kan het erg druk zijn met veel heen en weer geloop.
Servicegericht en vriendelijk personeel.

Dhr. Boelen
09/06/2015 - 12:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida worden geen boekingskosten gerekend bij een digitale boeking. Goede ervaringen van vrienden.

Informatie vakantie

Land
Republiek Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
augustus 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boelen
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Kefalos Beach Village in Paphos is een fijn hotel wij hadden all in en zijn niets tekort gekomen, het hotel is eenvoudig vergeleken bij de resorts in Turkije maar alles is schoon, eten en drinken is prima, animatie deed hun uiterste best en het personeel is gemeend vriendelijk.
Het was alleen vreemd als je drinken bestelde dat je hiervoor een bonnetje moet aftekenen
En je kan in zee zwemmen maar je moet opletten voor de rotsblokken in zee
Dhr. stoop
08/26/2015 - 10:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Alles goed geregeld

Informatie vakantie

Land
cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
stoop
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

We hadden alleen logies, altijd in het dorp gegeten, dus kan niets zeggen over het eten.
Wij hadden een standaardkamer met landzicht. Dit kan betekenen dat je 100 meter buiten het complex zit. Je komt dan in een appartementgebouwtje te zitten met ongeveer 6 appartementen en klein eigen zwembad met ligstoelen. Heb je hele kleine kinderen, dan is dit niet handig, maar wij vonden het wel lekker rustig. Appartement was eenvoudig, klein badkamer, waar je met je knieën tegen de muur kwam als je op het toilet zat. Werd allemaal wel goed schoon gehouden! Appartement met zeezicht lag wel erg mooi, maar zal wel een stuk duurder zijn. Is voor een volgende keer wel iets om over na te denken.
Mw. Gent
05/11/2015 - 08:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
Lavida, meestal net iets goedkoper dan elders.
Boek altijd via internet, heb nooit telefonisch contact.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
3 t/m 10 mei 2015
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gent
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

mooie appartementen met hotelservice. Heel mooi zwembad met voldoende ligzetels, parasols en handdoeken ter beschikking. Heel lekker eten.
Ligt aan het water, dus dat was wel ideaal. Echter een eind wandelen van de haven. In de dag: veel te warm om te doen, en 's avonds heel vlug donker, en de weg was onverlicht. Veel activiteiten, maar de avondshow begon vrij laat, 22.15 uur of later. Voor het overige een fantastisch hotel met ontzettend vriendelijke obers.
Dhr. Proost
07/21/2014 - 18:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gemakkelijke site om alles op te zoeken met lage prijs.

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
juli 2014
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Proost
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

fantastisch appartementen complex
Dhr. Dalem
06/23/2013 - 18:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs en prima service

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Paphos
Reisperiode
7-14 juni 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dalem
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Heerlijk accommodatie!Zeer leuk en gezellig opgezet vakantiedorpje direct aan zee.Kamers zijn prima in orde en worden dagelijks schoongemaakt.
Mw. Kimmenade
05/02/2013 - 21:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima site

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Paphos
Reisperiode
16-30 april 2013
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kimmenade
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Uitstekende locatie en service. Mooie ligging. Let wel op dat je geen kamer krijgt langs het zwembad of de oprit. Nogal lawaaierig
Dhr. Heiningen
05/23/2012 - 17:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Overzichtelijke manier om verschillende reisorganisaties te vergelijken

Informatie vakantie

Land
Cyprus
Plaats
Phapos
Reisperiode
15-5 / 22-5
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heiningen
Reisgezelschap
Met partner