Legoland
Prijzen en boeken

Legoland

Er zijn maar weinig hotels die zo veel details hebben als dit hotel. Loop je naar de Piraten- en Adventure kamers, dan ontmoet je eerst een echte LEGO man met lasso. Ga je eten, dan verwelkomt de LEGO kok je bij de ingang en liggen er heuse LEGO frietjes op het buffet. In de bar word je opgewacht door een levensgrote LEGO man achter de piano. In de receptie word je begroet door een mega LEGO draak en ook op de parkeerplaats staat zo'n immense draak, die zelfs stoom blaast! Ohh en dan het...

8.8

Kwaliteit eten aan het buffet was matig. Lasagne bij het kinderbuffet lag kennelijk al een tijdje en was aangekoekt en droog.
de ijsmachine is een leuk idee maar zo veel verspilling doordat kinderen zelf mogen tappen en altijd veel te veel in een bakje doen.
op alle tafels stonden nog volle bakjes die maar gedeeltelijk op waren gegeten. tip kleine bakjes zodat men er minder in kan doen en dan beter 2 keer kan gaan dan deze verspilling.
Mw. Oostveen
05/29/2017 - 14:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Altijd zeer prettig met boeken, denken met je mee en doen hun best om de beste accommodatie/locatie te regelen.
het geschenk wat wij bij het Legoland Hotel kregen was zeer attent en boven verwachting, een flinke legodoos met een winkelwaarde van € 75,00 BEDANKT!!

Informatie vakantie

Land
Denemarken
Plaats
Billund
Reisperiode
25 mei tm 26 mei
Aantal dagen
2

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Oostveen
Reisgezelschap
Met gezin