7.1

Maart 2015. Ik vond het een saaie boel, niet wat ik ken van de DR. Geen muziek bij de receptie, altijd doodstil (op de DR hoor je altijd en overal muziek). Bij slecht weer zat iedereen zich te vervelen...zet dan op zijn minst de muziek aan!
Nooit voldoende plek bij de avondshows, helft van de mensen moest staan in een kleine ruimte.
Ik heb in minder luxere en luxere hotels op de DR gezeten , maar deze vakantie vond ik het minst leuk. Het was niet slecht en de medewerkers zijn superaardig...maar ik vond het echt een saai hotel.
Mw. Horst
10/14/2017 - 00:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
n.v.t.
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
7
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7
Toelichting over Lavida Travel
Geen toelichting.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Puerto Plata
Reisperiode
Maart 2015
Aantal dagen
16dg

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Horst
Reisgezelschap
Overig

7.9

Mooi hotel echter weinig kindvriendelijkheid, alle spektakelstukken vertoonde gebreken. Zwemmen was 9 van de 14 dagen niet mogelijk in de zee omdat de stroming te sterk was. Het eten was veel maar ook heel veel hetzelfde. Na 7 dagen te hebben geleefd op frites en pizza, was de 2e week een uitdaging wat betreft eten.
Mw. Jaspers
09/18/2013 - 00:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Makkelijk en snel boekbaar. Service staat bovenaan. Bij problemen zorgen ze ervoor dat er een oplossing nabij is.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Puerto Plata
Reisperiode
september 2013
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jaspers
Reisgezelschap
Met gezin

9

als aanvulling: eten was uitstekend, jammer dat de hotels steeds minder druk zijn, waardoor Riu Mambo nu gesloten is, terwijl we dat geboekt hadden
Mw. Gelderen-Aardoom
10/24/2012 - 15:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
morgen bel ik voor de volgende boeking:)

Informatie vakantie

Land
Domenicaanse Republiek
Plaats
Puerto Plata
Reisperiode
30-09-2012 tot 14-10-2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gelderen-Aardoom
Reisgezelschap
Groep

9.1

Wij hebben een fijne vakantie gehad in Riu Meringue Goede kamer ( bed iets te hard) schoon en rustig gelegen. Strand is prachtig met veel bomen om heerlijk half in de schaduw op de bedjes te liggen. Eten is uitstekend en het personeel is zeer vriendelijk. Mooie zwembaden ( je kan gebruik maken van alle zwembaden van de 2 parken in totaal 3 grote zwembaden vooral zaterdag en zondag raad ik aan niet bij merenque te gaan liggen omdat dan veel locals hier een weekendje naar toe gaan en dit zwembad dan erg vol is (overigens zijn dit zeer nette vriendelijke mensen) Een leuke wandeling buiten het complex maken ga dan links naar het kleine strand loop naar het nieuwe winkel dorp ( nu nog in aanbouw) en ga links daarvan de weg volgend neem wel water mee. ook bij de hoofd ingang kan je op de snel weg rechts af slaan je komt dan na anderhalve kilometer een leuk dorpje aan de snelweg tegen. (ps: rook je haal hier dan je sigaretten op het complex zijn ze 3x zo duur het beste kan je toch een slof op schiphol mee nemen terug niet op puerto plata airport kopen maar op punta cana dit is ook een veel mooier uitgebreider vliegveld met heel veel winkels en hier kan je ook het beste gaan eten mocht je trek hebben prachtig vliegveld.
Nadeel vonden wij de drank op een gegeven moment hoef je dat niet meer erg jammer vind ik dit. maar andere vonden het heerlijk ieder zijn smaak.
al met al een prachtige locatie goed complex.
Dhr. Leeuwen
10/02/2012 - 10:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida was de reis een stuk goedkoper dan dat ik het bij arke zelf zou boeken.
Service is netjes volgende keer boek ik hier weer zeer te vrede

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse republiek
Plaats
Puerto plata
Reisperiode
23 sept tm 1 nov
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Leeuwen
Reisgezelschap
Met partner

9.5

het was uit de kunst
Dhr. van de sande
09/06/2012 - 00:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
la vida travel krijgt een 10

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Maimon
Reisperiode
02 sep tot 4 sep
Aantal dagen
3 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van de sande
Reisgezelschap
Met gezin