Bávaro Princess
Prijzen en boeken

Bávaro Princess

 

Bavaro Princess is een ruim opgezet resort gelegen direct aan het strand en omgeven door weelderige tuinen en mangrove. Maak tijdens een ecologische wandeling over het complex kennis met een grote variëteit aan planten en vogels. Kom heerlijk tot rust in de prachtige 'Metamorphosis Spa'. In de sfeervolle à la carte restaurants is het 's avonds heerlijk tafelen. De villakamers zijn allemaal voorzien van een fijne jacuzzi. Zoekt u net dat beetje extra? Dan is de Villakamer Platinum ons advies!

 

  • Heerlijk relaxen in de wellness
  • Met een heerlijk strand
  • Prachtig, ruim opgezet resort
  • Weelderige tuinen en mangrove
  • Nog meer luxe? De Platinum sectie

 

9.5

Dit was tot nu toe onze mooiste vakantie,een heel prachtig resort,een schitterend en goed onderhouden park eromheen en middenin..wij hadden een junior suite (517) wat voor ons meer als genoeg was,douche,dubbele wastafel,jacuzzi,airco,groot 2 pers.bed,LCD TV,koelkast die elke dag wordt gevuld met.cola,bier,water en sprite..gewoon een prima suite.
Er zijn 6 restaurants die all-in zijn en 2 die men moet betalen nl.Gourmet Licey a la Carte en Cafe del Mar Chill Out Bar Restaurant..
Dhr. Thimister
05/07/2015 - 15:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Onze eerste keer dat we geboekt hebben online..en dat doen we volgend jaar weer..gewoon PRIMA,meer woorden hebben we niet nodig.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana.
Reisperiode
14-04-2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Thimister
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Prima hotel met uitstekende service,goed eten en drinken.
Aan te bevelen en goede prijs kwaliteit verhouding.
Tip neem een kamer in het Villa gedeelte, groter en centraal.
Dhr. Pijpers
06/05/2014 - 13:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We boeken al jaren bij Lavida en hebben nog steeds dezelfde service als in het begin. Na omboeking uiterst behulpzaam en hebben wederom weer een mooie vakantie gehad.
Dames Bedankt.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
mei
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pijpers
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Wij zijn net terug van Bavaro Princess, een prima hotel met een uitstekende service. We hebben wel een upgrade gedaan naar een villa kamer ivm de ligging.
Verder zeker aan te bevelen voor een acceptabele prijs, vriendelijk personeel, fijne kamers en goed eten.

Jannie en Hub
Dhr. Pijpers
05/30/2014 - 20:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Sinds jaren boeken we bij Lavida en de service is nog steeds als weleer, goed en degelijk.
Prima geholpen na een omboeking op het laatste moment.
Bedankt dames,
We hebben weer een fijne vakantie gehad.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
mei
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pijpers
Reisgezelschap
Met partner

8.7

In deze tijd minder bezetting (geen hoogseizoen daar) dus
daarom niet alle restaurants beschikbaar en niet alteveel sfeer in de lobby. Voordeel was dat het zeer rustig was op het strand en in de zee.
Dhr. Groot
06/14/2013 - 11:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Helaas bij ons een blijkbaar lastig te herstellen administratieve bug zodat contactgegevens met vrienden waarmee we reizen bv vrewisseld worden en eerder geboekte reizen niet inzichtbaar/gekoppeld zijn. Bij herhaaldelijk telefonisch contact hierover in ieder geval goede response/servive.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
30 mei
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Prima accommodatie alleen jammer van het strand
Mw. Feenstra
06/14/2013 - 10:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Nvt

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
28 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Feenstra
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Op zich is het een goed resort echter de 5* zoals op de Dominicaanse is aan gegeven is het beslist niet waard. Volgens ons zou de waarde 3+* kunnen zijn. Het personeel was erg verschillend, van super vriendelijk/vrolijk tot super chagerijnig. Tevens wordt je vaak tot vervelends toe aangesproken, voor excursies, time sharing (om member van Princess hotels te worden), foto's met dieren te maken ed, elke dag weer. Bij het wisselen naar kleinere valuta moet men oppassen dat je wel weer dezelfde waarde terug zal krijgen, dit is niet bij iedereen van het personeel maar het komt voor. Betreffende het eten heb je het idee dat het allemaal uit dezelfde keuken komt, het enige als je een restaurant boekt is dat het veel rustiger eten is en dat het dan niet zo warm is als in het algemene restaurant. De kamers zijn verder prima, zijn veelal gerenoveerd en schoon, de handdoeken aanvoer wil nog wel eens een probleem zijn.
Alles was verder wel in overvloed te verkrijgen, eten, drank, water. Voor het weer is het heerlijk om naar dit land te gaan, houdt er echter rekening mee dat het arm is en men graag wil verkopen en men je spullen afhandig willwn maken zodra men de gelegenheid krijgt, wij zijn namelijk op het resort bestolen. Als laatste viel het ons op dat er veel toeristen uit Rusland earen.
Dhr. Verheijden
10/22/2012 - 17:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Via een collega van het werk jullie site gekregen. De site is simpel en goed benaderbaar het nadeel is echter dat bij een selectie en je wilt weer terug naar de lijst dat deze nog al eens terug valt naar het invulscherm en dat je daarna weer alles opnieuw moet invullen. De papieren voor de reis zijn erg snel en volledig toe gezonden, prima geregeld. Tevens is het erg prettig om een melding te ontvangen van "welkom thuis". Dank voor de hulp en de service.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse republiek
Plaats
Punta Cana/Bavaro
Reisperiode
September/oktober 2011
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verheijden
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Topvakantie gehad. Compleet hotel waarin alles aanwezig was. Bovenstaande spreekt voor zich. Aanrader.
Dhr. Steen
10/22/2012 - 16:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs vergeleken met andere reizen.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
21-29 oktober 2011
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Steen
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Na een kamer waar we niet blij van werden in t oudere gedeelte vanwege overboeking kregen we na 2 dagen een kamer in t nieuwste gedeelte en deze villakamer nr. 208 was super. Toen werd onze vakantie helemaal compleet! Mooi aangelegd resort, geweldig strand, eten was erg goed, aardig en net personeel, goede sfeer. Fantastisch! Wel een luxe nieuwe kamer met jacuzzi of platinum boeken!
Mw. Emma
02/21/2012 - 13:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Boeking van nieuwe luxe kamer was onduidelijk.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Bavaro
Reisperiode
Februari 2012
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Emma
Reisgezelschap
Met partner