Gran Bahía Príncipe Bávaro
Prijzen en boeken

Gran Bahía Príncipe Bávaro

Gran Bahía Príncipe Bávaro is een prachtig, luxeus hotel in het bijzondere Punta Cana. Dit resort is zo groot, dat er speciaal golfkarretjes voor je rijden! Hoe leuk is dat? Neem een duik in de azuurblauwe, kraakheldere zee en geniet van de tropische temperatuur van de Dominicaanse Republiek. 

Vanaf het parelwitte strand geniet je van een prachtig eindeloos uitzicht en bekijk je de adembenemende horizon. Met de allerlekkerste cocktail van het resort in je hand, starend naar de mooiste zonsondergang die je ooit hebt gezien, denk je alleen nog maar; "Hier wil ik nooit meer weg.."

  • Met golfkarretjes over het resort
  • Turquoise oceaan voor de deur
  • Hier wil je écht niet meer weg! 

9

Prima verblijf. Van alle gemakken voorzien
Dhr.
01/07/2019 - 23:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel

Prima organisatie, correcte behandeling.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse republiek
Plaats
Punta cana
Reisperiode
December
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Prachtig groot resort, maar zeer ruim opgesteld (waardoor je niet in de gaten hebt dat er duizenden gasten zijn. We hebben ter plekke ge-upgrade naar (luxury) Ambar Green, wat ons zeer goed bevallen is en waardoor je ook op andere plekken (adults only!) kunt komen. Resort is bijzonder schoon, zeer goed onderhouden en bied mogelijkheden voor gasten van alle leeftijden (het nabij gelegen Esmeralda is zeer geschikt voor (gezinnen met) kinderen!) Door de upgrade (wij betaalden omgerekend 30 euro per nacht extra voor een junior-suite) konden we genieten van extra's als wifi (anders 49 USD per week) en gratis kluisje (anders 4 USD per dag), maar ook is er butlerservice (je kunt je koffer op verzoek laten in- en uitpakken) en 24 uurs roomservice. Daarnaast geniet je van de vrije keuze uit 14 restaurants (wel op tijd reserveren!) Er zijn veel Amerikanen en Canadezen op het resort, daarnaast hoorden we wat Frans, Pools en Duits. In 13 dagen geen Nederlander gezien! Kleine minpuntjes: de wifi is beroerd (traag, slecht bereik, vaak opnieuw inloggen), minibar wordt niet dagelijks aangevuld terwijl dat wel 'zou moeten' en irritatiepunt is dat eeuwige handdoekje leggen. Ook zijn veel medewerkers erg gevoelig voor tips, wat een beetje jammer is als je niets steeds met je dollars of pesos wilt wapperen. Daarentegen wordt je (Ambar Green) elke avond in de hotelkamer gebeld of alles naar wens is en of ze nog iets voor je kunnen doen. Housekeeping komt 's avonds ook nog een tweede keer langs om natte handdoeken te vervangen, je bed 'instapklaar' te maken en aan te vullen wat je mist in je kamer. Kortom: voor ons een 9.5. Bijna perfect. Zeer genoten, dus zeker niet twijfelen om hierheen te gaan!
Mw. Adema
02/18/2017 - 18:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Met LavidaTravel in 2012 naar Mexico geweest, alles keurig verzorgd. Kaartje na thuiskomst ook erg leuk. Het voelt vertrouwd om bij LavidaTravel te boeken; ook deze keer was het weer top! Ik ben erg gevoelig voor prijs/kwaliteitverhoudingen en vind bij Lavida wat ik zoek!

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
07-02-2017- 18-02-2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Adema
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Gran Bahía Príncipe Bávaro is een zeer mooi, groot maar niet te druk resort. Alles top, slechts 1 minpuntje: de cocktails zijn van mindere kwaliteit.
Mw. Sterckx
11/17/2015 - 14:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Top service.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
oktober 2015
Aantal dagen
12 nachten

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sterckx
Reisgezelschap
Groep

9.7

Zeer goed maar een tien is alleen voor perfect.
wij hebben een geweldige vakantie gehad
Mw. Nijnatten Ermen
02/03/2015 - 12:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
kwam via zoover bij lavida travel en de service was buitengewoon

Informatie vakantie

Land
dominicaanse republiek
Plaats
punta cana
Reisperiode
25-01-2015 02-02-2015
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Nijnatten Ermen
Reisgezelschap
Met partner

10

Zeer goed hotel
Dhr. Langhi
06/17/2014 - 07:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd goede hulp

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
1-7-2014 16-7-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Langhi
Reisgezelschap
Alleen

9.4

Prima Hotel wel groot maar overzichtelijk. Het strand is super, goed onderhouden en schoon.
Het eten bij het strand was iets minder in variatie verder was het het prima met leuke en prima service.
Dhr. Pijpers
10/29/2013 - 14:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We boeken al een aantal jaar bij Lavida en zijn nog steeds uiterst tevreden met de geleverde service en advies.
De goede prijs en garantie is een belangrijke factor om steeds weer uit te komen bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Dom Rep
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
oktober
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pijpers
Reisgezelschap
Met partner

9.1

geen
Dhr. snoeks
04/12/2013 - 14:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
alles ok, behalve heenvlucht, degradatie naar economyclass (mail hieromtrent heb ik verzonden naar lavida)

Informatie vakantie

Land
dominicaanse republiek
Plaats
punta cana
Reisperiode
april
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
snoeks
Reisgezelschap
Met vrienden

8.6

Mooi resort,maar aan vernieuwing toe wat dit jaar blijkbaar gaat gebeuren.
Dhr. Peys
01/08/2013 - 18:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel is een aanrader.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
18-12-2012
Aantal dagen
14dagan

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Peys
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Onvergetelijk zonnige vakantie
Toelichting: Twee weken heerlijk genieten op het Gran Bahia Principe resort in het Ambar gedeelte. Buitengewoon goede verzorging, kamers, eten en drinken en altijd verzekerd van zon en een heerlijke temperatuur.
Dhr. Oerlemans
10/24/2012 - 14:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Via de Zoover website

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
september 2011
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oerlemans
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Top resort, goed eten, ruime en luxe kamers, prachtige ligging en mooie tuinen en zwembaden. Buiten het strand en het zwembad geen specifieke (kinder)activiteiten. Kortom: volledige rust! Wel kun je gebruik maken van naastgelegen resorts van Gran Bahia voor meer vertier.
Dhr. Veldhof
02/07/2012 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima online en offline dienstverlening. Alles netjes en goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Dominicaanse Republiek
Plaats
Punta Cana
Reisperiode
26-01 t/m 6-02
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veldhof
Reisgezelschap
Met gezin