The Three Corners Rihana Resort & Inn
Prijzen en boeken

The Three Corners Rihana Resort & Inn

 

Het lijkt of u in een dorp loopt in plaats van een hotel. De verschillende blokken met kamers liggen verspreid in de prachtige tuin. Rond de zwembaden is het prima toeven onder een parasol of in de zon. Maar ook wie sportief bezig wil zijn heeft hier volop mogelijkheden, diverse watersporten, fietsen en in de directe omgeving paardrijden, karten en golfen. Rihana Resort & Inn biedt meer dan strand alleen.

 

  • Voor kids elke dag vertier
  • Niet 1, 2 maar 3 zwembaden
  • Lekker lezen op het privéstrand
  • En heerlijk toeven in mooie tuin
  • Erkend met duurzaamheidslabel

2-persoonskamer, Resort, voor alleengebruik, eenoudervoordeel, 1-3 pers

  • airco, telefoon, tv en kluisje (tegen betaling)
  • douche en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras

2-persoonskamer, Resort, 2-4 pers

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • douche en toilet
  • ruimere inrichting •gelegen in het Resort gedeelte
  • koelkast
  • balkon of terras

3-persoonskamer, Resort, familie, 2-4 pers

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • douche en toilet
  • ruimere inrichting (min. 2 volw., max. 3 volw. en 1 kind t/m 13 jr.)
  • koelkast
  • balkon of terras

2-persoonskamer, Inn, voor alleengebruik, 1-1 pers

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • douche en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras

2-persoonskamer, Inn, 2-2 pers

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • douche en toilet
  • gelegen in het Inn gedeelte
  • koelkast
  • balkon of terras

4-persoonskamer, Familiesuite Inn, 4-4 pers

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • douche en toilet
  • extra slaapkamer (min. en max. 2 volw. en 2 kind. t/m 13 jr.)
  • koelkast
  • balkon of terras

 

 

8.8

Heerlijke plek! Kamers zijn een beetje gedateerd maar netjes en schoon. Super vriendelijk personeel.
Wij gaan zeker een keer terug.
Mw. Boven
11/16/2018 - 14:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Alles goed en vlot geboekt.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
La Gouna
Reisperiode
November
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Boven
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Een heerlijke vakantie gehad in Rihana Resort. Grote kamer die dagelijks wordt schoongemaakt. Lekker eten, gezellige sfeer en zeer vriendelijk personeel. El Gouna is een zeer schoon en vriendelijk dorp. Een leuke downtown met terrasjes en winkeltjes waar je niet wordt lastig gevallen, en een mooie haven met grote boten en goede restaurants en terrasjes.
Mw. Maten
04/15/2017 - 16:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima plek om je vakantie te boeken! Komen de afspraken na. Toen ik met een vraag contact had met de chat, werd ik zeer vriendelijk en uitstekend geholpen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
maart / april
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Maten
Reisgezelschap
Alleen

8.8

Fijne locatie en erg vriendelijke mensen
Dhr. Kuperus
01/21/2017 - 18:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
ook telefonische goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
5 t/m 19 jan
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kuperus
Reisgezelschap
Met partner

8.1

jammer dat er voor de kinderen niet een actief animatie team was.
wel aardig maar weinig actie
Dhr. 4 personen
08/01/2016 - 12:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
2
Kindvriendelijkheid
7
6.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
staan voor je klaar en niets is te veel voor hun om service te geven

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
el gouna
Reisperiode
16-07-2016 / 31-07-2016
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
4 personen
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

The Three Corners Rihana Resort & Inn is een Leuk hotel, goede service. Heerlijke 2 weken gehad ondanks de regen. Normaal valt er 3mm per jaar nu binnen een paar uur 6mm.
Zeker een aanrader om nogmaals heen te gaan als je er een weekje tussen uit wil en wil genieten van de zon.
Dhr. Monsou
10/29/2015 - 18:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goed reisburo, doen hun best om alles zo goed en voordelig mogelijk te regelen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
13-10-2015 tot 27-10-2015
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Monsou
Reisgezelschap
Met partner

9

Het hotel ligt aan het eind van een kunstmatige baai. Dit geeft als voordeel, als je voor de rust gaat, dat het daar dan ook heel rustig is. Het jammere is dat je de zee niet kan zien van deze plaats. Het is een goed hotel met lekker en gevarieerd eten, maar de kamer zijn wel aan opfrisbeurten toe. Animatieteam doet heel goed zijn best om iedere gast het naar zijn zin te maken. Leuk dat je ook nog buiten het hotel iets kan doen.
Dhr. van de merlen
06/16/2015 - 17:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Even iets over de service. Vermits wij met een grote groep op reis zijn geweest, en er af en toe wel wat wijzigingen nodig waren, zijn we er altijd wel uitgekomen, maar het jammere vind ik, dat ik telkens iemand anders aan de telefoon kreeg om dat probleem op te lossen. De eene wist dan niet exact wat er met de andere reeds besproken was. De organisatie van deze ( groepsreis ) heb ik uit handen genomen van de eerste boeker, en had gevraagd om dan ook telkens alle communicatie via mij te laten lopen. toch kreeg enkele de eerste boeker de veranderingen doorgestuurd, terwijl die zelfs niet wist dat er iets gebeurd was. Telkens ik opnieuw telefoneerde gaf ik dit door aan de telefoniste, en telkens werd mij gezegd dat de wijzigingen in mijn richting zouden komen want ze hadden het aangepast in het systeem. Maar dat werkte blijkbaar niet. Al bij al, hebben we een fijne vakantie gehad, das het belangrijkste.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
el gouna
Reisperiode
februari
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van de merlen
Reisgezelschap
Groep

8

Een super vakantie gehad. Resort ligt mooi aan een lagune. Eten is goed en gevarieerd. Volgend jaar gaan we zeker terug.
Mw. Wolters
05/18/2015 - 18:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Al meerdere vakantie's geboekt via Lavida en dit gaat altijd prima! Een aanrader!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wolters
Reisgezelschap
Met partner

9

Zeer kindvriendelijk hotel en lekker eten. Een absolute aanrader. Kwaliteit/prijs zeer sterk
Dhr. Sanna
04/07/2015 - 11:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles verliep vlot en alles wat tot in de puntjes geregeld, Boek hier gerust met vertrouwen!

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
El gouna
Reisperiode
April 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sanna
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Voor de derde keer in dit hotel. Zeer gemoedelijk. Vriendelijk personeel en van alles te eten. Wie klaagt is zijn eigen schuld. Genoeg om je eigen maaltijd en smaak te combineren. Komen zeker terug. Fantastische kerstavond gehad. Niet te geloven. 2000 Mensen namen deel aan het diner. Verzorgd tot in de puntjes en versierd!!! De kamers zijn schoon en sommigen een beetje gerenoveerd. Fijne vakantie gehad en voor herhaling vatbaar. Het animatieteam moet je niet veel van verwachten, maar ze doen hun best. Beetje erg amateuristisch. Maar mag de pet niet drukken.

Mw. Impellizzeri
12/28/2014 - 15:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Nemen de tijd voor je. Ben niet meer één va de jongste dus erg fijn als je je niet opgejaagd voelt. Vriendelijk en als je terugbelt hoef je je niet te veel te voelen. Goed en vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
11-12/26-12/2014
Aantal dagen
16dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Impellizzeri
Reisgezelschap
Overig

8.9

Kamers van de Inn zijn oud en klein maar wel erg schoon, voor een weekje goed te doen. Service van de receptie is echt uitstekend, en daar wordt ook uitstekend Engels gesproken. Eten goede kwaliteit, maar niet zoveel afwisseling en ontbijt matig, geen snacks (misschien door het winterseizoen). Animatie is heel slecht.
Mw. Engels
12/12/2014 - 22:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs én goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
04-12-2014 - 11-12-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Engels
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Groot hotel met vriendelijk personeel , eten OK , enkel heeft het Inn gedeelte een opknap beurt nodig (waar ze ook mee bezig leken te zijn).
Dhr. Helsen
11/13/2014 - 10:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
7.6
Toelichting over Lavida Travel
Vlot verlopen enkel jammer dat op de site als naam van het hotel Rihanna Resort staat terwijl je in het Inn gedeelte terechtkomt wat toch heel wat minder luxueus is.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
November 2014
Aantal dagen
5 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Helsen
Reisgezelschap
Alleen

8.9

Voor de 4 maal hier geweest en het voelde weer als thuiskomen.
Mail gestuurd naar hotel met de vraag om de zelfde kamer als de vorige keer,wat geen probleem was.
Heerlijke kamer met Laguna view prachtig uitzicht over de baai.
Eten was dit maal beter dan voorheen,paar keer in het dorp eten is wel een aanrader,want 19 dagen buffet gaat tegenstaan.
Weer vele bekenden gezien van eerdere jaren wat erg leuk is.
Er zijn betere hotels maar prijs technisch is dit gewoon goed.
De ietwat kneuterige oubollige sfeer kan voor een ander tegenvallen.
Tip: Koop in het dorp bij MOBINI een prepaid internet sim card ben je voor 10 euro klaar en heb je de hele dag internet,want het wifi signaal wat gratis is is wel eens erg brak.
Dhr. Merkestein
07/29/2014 - 15:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.4
Toelichting over Lavida Travel
Het telefonisch contact heb ik als bijzonder prettig ervaren,we konden zonder bijbetalen boeking verlengen en veranderen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
Mei 2014
Aantal dagen
19 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Merkestein
Reisgezelschap
Met partner

9.6

De eerste paar dagen beetje rumoerig vanwege grotere groep Egyptenaren.
Mw. martens
07/28/2014 - 09:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
was aan google op internet kwam de site tegen en heb informatie gevraagd en werd telkens vriendelijk geholpen.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
el gouna
Reisperiode
12-07 / 27-07
Aantal dagen
14dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
martens
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8

Cijfer van eten kan ik niet veranderen, eten was elke dag een andere thema, maar niet veel boeiends. De lunch was vaak beter dan het diner. Eten was voldoende en rij viel enorm mee. Helaas weinig variatie. Cijfer zou ik een vijf geven.
Kamer in Inn gedeelte. Absoluut hen 4 sterren waard, eerder 1 of 2. Het resort gedeelte schijnt wel enorm groot en netjes te zijn. Inn kamers zijn wat ouder en zeer basic. Airco is ook zeer gehorig.
Mw. Bont
07/19/2014 - 16:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
10
Kamers
4
Kindvriendelijkheid
10
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Werd netjes geholpen. Koffers bijboeken lukte niet, na een telefoontje genen zij dit netjes opgelost.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
12-07-2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bont
Reisgezelschap
Met partner

9

Wij zijn al 8 keer geweest en 2 keer na Marsa Alam geweest geweld
Mw. Holland
07/14/2014 - 14:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima Alleen vind het jammer dat Necerman op het vliegveld meer laat betalen voor je viscum en terwijl ze bij sunweb niets hoeven te betalen .ERG SLORDIG

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
28-6 12-7-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Holland
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Leuk hotel
Mw. Backers
06/07/2014 - 08:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Erg betrouwbaar en nemen alle tijd voor je!!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
Augustus 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Backers
Reisgezelschap
Alleen

9.5

Zeer gemoedelijk hotel. Lieve mensen. Enthousiast animatieteam. 3 Heerlijke zwembaden met 3 bars waar je de hele dag ijsjes en drinken kunt halen. Geweldige lagune. Allemaal perfect. Het eten is variërend en goed. Mijn man vindt het eten een 10 waard. Ikzelf vond het vlees minder (maar mij maakt dat niks uit) vandaar die 8. Valt niets op aan te merken. Als je dat toch doet, moet je maar lekker bij je gehaktbal blijven, of bij je potje pindakaas. Wij hebben heerlijk gewandeld en gezwommen tijdens onze lange wandelingen. Alles is mogelijk daar. Leuk stadje en De Marina is de moeite waard om lekker langs de dure boten te flaneren. Barbecue 1 keer per week. Lekker ongelimiteerd drankje er bij. Wat moet je nog meer? Tuktuk grappig vervoermiddel voor 1 eurootje!! Minpuntje is de
Wifi. Pfff..... Maar dat is dan ook alles. Kan ook voor 11 euries een internetkaart kopen in het stadje. Heb je gewoon internet op je kamer.

Toch wil ik nog iets kwijt. Mensen als je bij Neckermann boekt, heb je een probleem. De hostess van Neckermann doet nul,nul voor je. Er zijn mensen die ziek zijn geworden en naar het ziekenhuis moesten. Niet alleen een bacterie hoor. Gewoon ook andere dingen. Niets, maar dan ook niets doet ze voor je. Eigen verantwoording zegt ze!!!!!! De receptie en de mensen van het hotel hebben alles moeten doen. Mensen van het hotel zijn nog een kijkje in het ziekenhuis komen nemen. Ze informeert nog niet eens naar de patiënten. Oudere mensen die geen Engels spreken laat ze gewoon barsten!!!! Zoek het maar uit!!!! Grof schandaal!!!! Ze is nog niet bevoegd om het Neckermann kostuum te dragen. Ik hoop dat ze dat ook nooit, maar dan ook nooit mag dragen!!! In Nederland had Neckermann geen rekening gehouden met het tijdsverschil in Egypte. Ik heb haar daar op geattendeerd. Nou nee ik was fout. Resultaat? Werden om 9 uur opgehaald en vlogen pas om half 2 terwijl de tranfert maar een half uurtje is. 4 Uur moeten rondbanjeren op het vliegveld. Dus... trek Uw conclusie hier uit.

Maar dat heeft natuurlijk niks met het fantastische hotel te maken. Voor ons was het een geweldige vakantie en komen hier zeker voor de derde keer terug. Vr. Groet van Betty en Giovanni
Dhr. Impellizzeri
05/27/2014 - 13:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Kortom, kijk maar naar de cijfers voor de waardering. Ook na goed zoeken goeie prijs en nog de extra Lavida korting nooit weg. Helemaal goed en de volgende keer is het voor ons wéér Lavida. Ook als je belt, ze haasten je nooit. Voel me op mijn gemak en durf rustig zonder nare of angstige gevoelens terug te bellen. Geweldig hoor. Complimenten Lavida!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
mei
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Impellizzeri
Reisgezelschap
Met partner

7.7

Resort heeft mooie kamers, ligt dicht bij leuk centrum. Eten is prima, keuze beperkt.
Dhr. Rol
04/08/2014 - 22:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
April 2014
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rol
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Wij zijn heerlijk naar Three Corners in El Gouna geweest.
Mooie kamers, goede locatie en erg vriendelijk personeel.
En het eten was werkelijk heerlijk!!!

Dhr. Holla
04/08/2014 - 17:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
We zaten te twijfelen over Egypte maar Kiki van Lavida heeft ons perfect geadviseerd.

Daardoor hebben wij een heerlijke vakantie gehad.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
290314 - 060414
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Holla
Reisgezelschap
Met partner

9.4

lekker eten, gastvrij hotel met goede service
Mw. Batenburg
03/24/2014 - 11:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
altijd alles prima in orde

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
15-03-2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Batenburg
Reisgezelschap
Alleen

8.9

prima hotel schoon knus maar wel oud alleen Nederlanders en begier wat het erg gezellig maakt het personeel super lief de ligging is ook erg leuk eten vonden wij wat minder weinig keus en te druk maar verder voor die prijs is het goed alleen reisleiding van Neckermann heb je niets aan op de terugweg hij kijkt niet eens wie in de bus stapt en stapt bij het eerste hotel uit en wij zijn zonder hem naar het vliegveld gerijen voor mij geen Neckermann meer
Mw. Bruegelmann
03/20/2014 - 08:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
ben zeer tevreden over alles

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
11-03-2014/18-03-2014
Aantal dagen
8 daagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bruegelmann
Reisgezelschap
Met partner

10

fijn resort,met goede prijs/kwaliteit verhouding,waar klant vriendelijkheid hoog in het vaandel staat.
Dhr. vlaanderen
03/17/2014 - 08:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heeft alles waar gemaakt zoals besproken !

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
8-15 maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
vlaanderen
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

Super relaxed
Mw. Germing
02/01/2014 - 17:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Telefonisch zeer goed geholpen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
23 januari tm 31 januari 2014
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Germing
Reisgezelschap
Met vrienden

8.8

Voor de 6de keer in dit hotel geweest. Voelt een beetje als thuiskomen. Kamers zijn allemaal leuk opgeknapt, nieuwe bedden, gordijnen, zitjes op kamer. Personeel ontzettend vriendelijk, als altijd. Schoonmaak, eten, allemaal goed. En: Tegenwoordig gratis wifi bij de Sunset Lounge in de middag en avond! Downtown El Gouna op ca 500 mtr, met leuke terrassen en horecagelegenheden. Gaan beslist nog weer eens terug! Niet voor niets zijn er mensen die er al meer dan 25 keer geweest zijn :-)
Mw. Gouw-Damen
01/31/2014 - 21:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Nu voor de 4de keer geboekt via Lavidatravel. Altijd attent, goed advies, nemen de tijd. En houden je op de hoogte als er iets bijzonders is (zoals tijdens onrust in Egypte). Ook leuk: Je bouwt een soort van tegoed op bij iedere boeking en dat is erg leuk als extra korting bij een volgende vakantie!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
Nov-dec 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gouw-Damen
Reisgezelschap
Met partner

10

Een perfecte locatie, brandschoon, eten in een woord geweldig vooral het kerstbuffet, chapeau!!!! Dit is ook merkbaar aan de vele gasten (o.a. Nederlanders, Belgen die hier terugkeren).
Hier ook helemaal niets kunnen merken van de politieke ongeregeldheden. Het gehele personeel zet zich voor 100% in en doen verschrikkelijk hun best om het iedereen naar het zin te maken.
Mw. Krop
12/30/2013 - 08:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ook deze reis is weer door jullie team tot in de puntjes verzorgd. Informatie, reisbescheiden etc. helemaal top!!!!
Volgende x doe ik weer een beroep op jullie team en maak ik weer gebruik van de bekende welkomstthuispremie.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
22-12-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Krop
Reisgezelschap
Alleen

9.3

Heel gemoedelijk hotel. Dit voel je al als je binnenkomt! Het personeel van hoog tot laag is zo vriendelijk! Dit werk door naar de gasten zodat de sfeer in het hotel niet beter kan. Het is groot. Maar eigenlijk hadden wij het gevoel dat we in een kleiner resort zaten dan het in werkelijkheid was. Heerlijke gezellige zwembaden. Goede gezellige bars. Nooit iets te veel gevraagd. Het eten vonden wij lekker en verzorgd. Kortom klinkt overdreven misschien. Maar er komen daar mensen al voor de 18e keer!!!! En wij gaan zéker terug!!! Kamers zijn eenvoudig maar schoon, goed bed, keurig verzorgd qua handdoeken enz. De kamers in het resort gedeelte zijn luxer. Maar is voor ons niet zo belangrijk. Kortom een heerlijke geweldige vakantie gehad. Niets te klagen dus. Fantastisch.
Dhr. Impellizzeri
12/25/2013 - 13:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben overig aan geklikt omdat je ze niet allemaal aan kunt klikken. Maar anders hadden wij ze allemaal aan geklikt. Nooit iets te veel als je belt. Ook niet na 3 keer bellen. Steeds vriendelijk en geduldig.Toppy!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
12 tot 23 december 2013
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Impellizzeri
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Perfecte prijs/qualiteit verhouding met uitstekende keuken en service
Dhr. Adams
12/13/2013 - 09:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
alles vlot verlopen en goede tel service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
nov-dec 2013
Aantal dagen
14 d

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Adams
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Prijs/kwaliteit prima. Niet al het personeel even vriendelijk. Het eten voor ieder wat wils maar soms wel smakeloos. Kamers gedateerd maar wel schoon. Omdat we s'avonds pas werden opgehaald kamer langer geboekt tot 18.00uur voor €20. Op het strand erg jammer dat de ligbedden/windschermen erg dicht op elkaar staan. De glijbanen zijn maar beperkt "open" s'morgens van 11.00 tot 12.00 en s'middags van 15.00 tot 16.30. En rondom het zwembad word
ook niet goed schoongemaakt. We hebben wel een heerlijke week gehad maar dit hotel is voor ons niet voor herhaling.
Mw. Plas
05/19/2013 - 23:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Een aanrader om bij Lavida je reis te boeken. Alles word netjes afgehandeld,lage prijzen, het is betrouwbaar, dit is onze 3de reis via Lavida en onze volgende reizen zijn ook al geboekt..

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Plas
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

Gewoon weer lekker genoten
Dhr. Kuperus
12/24/2012 - 18:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Gegaan zoals verwacht

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El gouna
Reisperiode
14-21 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kuperus
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Het resort is zeer uitgebreid. Zeer vriendelijk personeel.
Veel belgen en nederlanders.
Dhr. Jonge
10/21/2012 - 15:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Omdat wij op zeer korte termijn nog een extra persoon hebben bijgeboekt, is alles op zeer correcte wijze behandeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
11-10-2012 t/m 20-10-2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jonge
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

erg vriendelijk personeel, ontbijt uitstekend , warme maaltijden matig.
Mw. benga
01/06/2012 - 15:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
10
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
perfect geregeld, 1ste keer voor ons , maar snel via mail.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Gouna
Reisperiode
27dec. /3jan.
Aantal dagen
1week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
benga
Reisgezelschap
Alleen met kinderen