Aladdin Beach Resort
Prijzen en boeken

Aladdin Beach Resort

Op een van de mooiste en breedste stranden van Hurghada lig je heerlijk onder een parasol eindelijk dat boek te lezen dat je al zo lang op je lijstje heeft staan. Uiteraard met een drankje binnen handbereik. Dat is pas genieten! Morgen wordt het weer een actieve dag, want dan is de keuze aan de kinderen en die willen graag volleyballen en zich uitleven in het water. Ach, de vakantie is nog lang en dat boek komt heus wel uit of toch niet? kinderdisco, babybedje en speeltuin All Inclusive,...

9.5

Prima resort .ben nu dit jaar al 2 x geweest, als alleenstaande, all icl.
Goede prijs en ligging en rustig
Mogelijkheid ook AliBaba resort te bezoeken( o.a bowlingbaan en schaatsbaan) wat er vlak naast ligt
Ondanks Ramadan goede verzorging en onderhoud
Dhr. Vliet
06/19/2018 - 13:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima en aardige en hulpvaardig Lavida personeel.
Je betaald bij Lavoida geen boekingskosten

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
22/5- t/m/ 6-6-2018
Aantal dagen
16

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vliet
Reisgezelschap
Alleen

9.6

Prima resort
eten: na 19.00 uur wat koud
Sinaasappels in jan. oke, LATER NIET
eerst geen oude kaas, bij navraag hersteld
weinig bruin -volkoren brood
Dhr. Vliet
03/01/2018 - 17:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
was geen 65+ kortingen ????
ALLTOUR Hurghada geen medewerking voor annulering en verlenging met 15 dagen, alles zelf gedaan
Germania vliegtuigen prima, zeer aan te bevelen,
maar ze antwoorden niet op emails van mij ivm annulering, omzetting en verlenging

Informatie vakantie

Land
EGYPTE
Plaats
Hurghada
Reisperiode
25-1- 8/2 + verlenging
Aantal dagen
15 + 15 verlenging

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vliet

7.9

was een goed hotel schonen kamers
alleen wel heel jammer dat je ver moeest lopen voor het zwembad
het zwembad van Jasmine village was dichterbij
Voor wie de arabische keuken verwacht komt bedrogen uit
Eten was echt gericht op de Russchiche Toeristen en de animatie ook
Werd erg veel lastig gevallen door iedereen ..:S het is geen land waar je alleen naar moet gaan als je daar niet tegen kunt
Maar al met al goed weer gehad ben lekker tot rust gekomen
Mw. Atsma
09/11/2015 - 11:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Me vorige reis was ook via lavida travel.
Ze zijn behulpzaam en via het loyalty programma fijne kortingsacties...:D

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
29 augustus - 5 september
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Atsma
Reisgezelschap
Alleen

7.6

Sinds de overname is er gerenoveerd. De kwalteit van het eten is iets verbeterd. Verder is het er niet beter op geworden. Geen bestek bij het eten. daar moet je zelf achteraan. Geen kopjes om koffie in te schenken. Dit overkwam mij op 6 van de 8 dagen.Spinneraggen aan het plafond in het restaurant. Al het drinken buiten het restaurant in de simpelste plastic bekers. Het lijkt hier erg op kamperen. Ik ging voor de zon. De prijs was aantrekkelijk. Daarom maak ik er verder geen punt van.
Dhr. Bahlmann
11/26/2014 - 21:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau. Diverse malen al geboekt. Dat blijf ik doen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
12 november
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bahlmann
Reisgezelschap
Alleen

7.7

Super hotel, aan het strand. Kamers zijn netjes en eten is prima.
Mw. Martens
04/01/2014 - 12:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden over Lavida Travel, alles goed verzorgd.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Maart 2014
Aantal dagen
1 Week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Martens
Reisgezelschap
Met partner

9

Ik denk dat wij in een ouder gebouw zaten. er werd vol op gerenoveerd. Nu waren de deuren van bv de badkamer aan de onderzijde zwaar beschadigd/kapot en ook de onderzijde van tv bergmeubel waren in deze staat. Tevens vond ik het een gemis, dat er geen BVN kamaal op de tv beschikbaar was.
Dhr. Pardoel
03/23/2014 - 14:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Voor het eerst met Lavida. Super bevallen.
Gaat zeker vaker gebeuren

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pardoel
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Doordat je gebruik mag maken van 3 resorts is het een fijne afwisseling.In de buurt is er niets te doen.Voor ons lekker voor een weekje zon in januari!
Mw. s
01/31/2013 - 10:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles tot in de puntjes verzorgd.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
januari
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
s
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.3

Gezellig hotel. Je mag ook gebruik maken van jasmin en ali baba. Nabij gelegen hotels. De laatste dag moesten we ons haasten ivm uitchecken. Dit was om 12 uur maar om 11 uur waren ze er al om te controleren

Dhr. Roemburg
01/28/2013 - 11:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
zeer gebruiks vriendelijk

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
17-1-2013
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roemburg
Reisgezelschap
Met vrienden