Arabella Azur Resort
Prijzen en boeken

Arabella Azur Resort

  • Adembenemend huisrif voor de deur
  • Met enkele stappen op het prachtige privéstrand
  • Een geweldig verblijf in typisch Arabische stijl

“Wauw, wat een prachtig koraalrif! Hier kijk je je ogen uit!”

Een fantastische zonvakantie beleef je in Arabella Azur Resort! Dit prachtige viersterrenhotel lijkt met zijn witte bogen en koepels wel op een Arabisch dorp. Hier is alles aanwezig! Van fijne restaurants, tot een echte shishatent in Bedoïenenstijl.
Geniet van de Egyptische zon aan het lagune-achtige zwembad van Arabella Azur Resort. Na een heerlijke lunch wandel je rustig naar het strand en plof je neer in het warme zand.  Vergeet ook vooral de onderwaterwereld niet. Het privé-koraalrif is werkelijk adembenemend! Alle ingrediënten voor een fantastische zonvakantie! Hoe compleet wil je het hebben?


Ligging:
Arabella Azur Resort vind je direct aan het privézandstrand. Ideaal! Ook het prachtige huisrif vind je direct voor de deur. Voor een bezoekje aan het centrum van Sakkala hoef je niet ver. Dit vind je op 3 kilometer van Arabella Azur Resort. Kan het nog beter? Ja zeker! Dit hotel is namelijk maar 20 minuten van de luchthaven vandaan.


Faciliteiten:
Arabella Azur Resort beschikt over maar liefst 296  kamers. Stuur je allerleukste vakantiekiekjes naar je vrienden en familie dankzij de Wi-Fi in de receptie. Arabella Azur Resort beschikt over een heerlijk zonneterras om even helemaal te ontspannen. Neem plaats op één van de ligbedjes en maak gebruik van de parasols en handdoeken aan het zwembad en het strand.

Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner zit je hier ook op de juiste plek. Arabella Azur Resort beschikt over een gezellig buffetrestaurant, 5 bars voor verkoelende drankjes én 2 snackbars voor de lekkerste snacks! Laat je verrassen door de livecooking en smul van de lekkerste gerechten. Ook vind je bij Arabella Azur Resort een echte swim-in bar. ’s Ochtend liever nog even blijven liggen? Het uitslapers ontbijt duurt tot 11 uur!
Arabella Azur Resort beschikt over 2 prachtige zwembaden die het middelpunt van het resort vormen. Bommetje!
 

Sport/entertainment:
In Arabella Azur Resort verveel je je geen moment. Speel een potje tennis samen met je reisgenoten, ga langs in de fitnessruimte of organiseer een wedstrijdje beachvolleybal! Voor een geweldige ervaring leer je windsurfen of duiken aan het strand. Even volledig ontspannen? Ga langs in het wellnesscentrum voor een heerlijke massage, een bezoek aan de sauna of het stoombad.
Wat tijdens je vakantie in Egypte écht niet mag overslaan is de onderwaterwereld. Het prachtige huisrif is perfect voor duiken en snorkelen. Bewonder het kleurrijke koraal en ontdek de meest bijzondere tropische vissen.


Verzorging:
In Arabella Azur Resort verblijf je op basis van all inclusive.
 

  • Ontbijtbuffet (07:00-11:00)
  • Lunchbuffet (12:30-15:00)
  • Snacks (15:00-18:00)
  • Dinerbuffet (19:00-22:30)
  • Koffie, thee, mineraalwater, frisdranken en lokale alcoholische drankjes (10:00-02:00)

 

Kamertypes:
 

  • 2-persoonskamer, tuin/zwembadzicht, voor alleengebruik, 1-3 personen
  • 2-persoonskamer, zeezicht, voor alleengebruik, 1-3 personen
  • 2-persoonskamer,tuin/zwembadzicht, 2-4 personen
  • 2 persoonskamer, zeezicht, 2-4 personen
  • 2 persoonskamer, tuin/zwembadzicht, voordeel, 2-4 personen

 

Alle kamers beschikken over:

  • airco, telefoon, tv en gratis kluisje
  • koelkast en koffie- & theezetfaciliteiten
  • badkamer met bad of douche, föhn en toilet
  • type bed kan per kamer verschillend zijn
  • balkon of terras met zitje

Tip van Lisa!
Altijd al eens willen zien wat er allemaal onder water leeft? Egypte is één van de beste duik- en snorkelbestemmingen ter wereld! De onderwaterwereld voor de kust van Hurghada is ongerept en echt fantastisch om te zien. Het koraal is prachtig. Wat een kleuren! Ik heb er zelf ooit gedoken met een wilde zeekoe. Spot jij hem ook?

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

 

9.2

het resort heeft een prachtig huisrif en heeft in de buurt verschillende winkeltjes
Mw. Buijtenhuis
02/09/2019 - 22:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs en goede service aan de telefoon

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Buijtenhuis
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Wij hebben de kamer op basis van inrichting (heel oud) een 7 gegeven op basis van hygenië en schoonmaak verdient het een 9.

Kindvriendelijkheid door ons niet te beoordelen.
Dhr. Visser
02/06/2019 - 13:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
7
9
Toelichting over Lavida Travel
Ook hier kindvriendelijkheid door ons niet te beoordelen!?

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
28 jan. tm 5 feb.
Aantal dagen
8 dagen waarvan 1 door 27 uur vertraging...

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Visser
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Arabella Azur is een prima hotel, goede faciliteiten en lekker eten. Het hotel heeft een mooi huisrif om te snorkelen. 1 van de zwembaden is verwarmd. Vanaf 15 uur lekker pizza's laten bereiden bij het zwembad. De medewerkers zijn allemaal bijzonder vriendelijk en er is voldoende animatie, voor als je daarvan houdt. Wij waren er al eerder en wij gaan zeker nogmaals terugkomen.
De stad Hurghada stelt niets voor. Het ligt op loopafstand, maar een bezoek is zonde van de tijd. Wat een vieze stinkstad.
Een bezoek aan Egypte betekent helaas ook heel nadrukkelijk gebedel om fooi. Bij het hotel zelf valt het nog wel mee, maar bijvoorbeeld de mensen die door TUI voor vervoer zijn ingeschakeld gedragen zich schandalig.
Dhr. Zuiderwijk
02/01/2019 - 11:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Elke keer verrast Lavida aangenaam door service, keuzemogelijkheden en prijs. Het spaarprogramma is een prima extra.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
januari 2019
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Zuiderwijk
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Voor de 2e keer met Tui naar Arabella Azur. Een goed hotel voor een aantrekkelijke prijs. 1 verwarmd zwembad en een eigen huisrif. Vriendelijke medewerkers en goede voorzieningen. Wij gaan zeker nog een keer. Hurghada zelf is een vieze stinkstad.
Jammer van Egypte is het doorlopende gebedel om fooien, waarbij niet wordt geschroomd middels een in de hand geklemd muntstuk te suggereren wat men wil hebben (2 euro). De chauffeur van de bus, de handdoekenman, de badmeester etc. Jammer en voor een aantal mensen de reden om Egypte niet meer te bezoeken.
Dhr. Zuiderwijk
01/30/2019 - 07:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Op grond van goede ervaringen ook ditmaal bij Lavida geboekt. Prima service, aantrekkelijk spaarprogramma. Volgende keer weer.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
januari 2019
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Zuiderwijk
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Dit hotel zal nooit maar dan ook nooit vervelen. Wat een prachtig hotel, super entourage, uitstekend personeel, heerlijk en gevarieerd eten en als klap op de vuurpijl een geweldig huisrif met echt bijzondere bezoekers. elke dag anders! En ga je met de feestdagen? Je kijkt je ogen uit!
Als het niet goed zou zijn, dan zouden er niet zoveel telkens terugkerende gasten zijn!
Elshout
12/19/2018 - 12:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Fijn contact indien nodig, maar meestal is alles prima geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
December 2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Achternaam
Elshout

9

Wij komen hier nu al voor de 11 de keer,kamers zijn netjes en schoon bedden zijn goed. Eten is prima er is voor ieder wat wils. 2 Mooie zwembadden 2 mooie stranden.Mooi huis riff . En super personeel die altijd voor je klaar staan.
Dhr. Noordenbos
11/30/2018 - 08:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Welke vraag die je stelt het word altijd op gelost.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
22nov T/M 29 nov 2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Noordenbos
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Het hotel is prima gelegen en omringt door een prachtig huisrif. Het meubilair in de kamers en in de restaurants is wel wat verouderd maar is wel heel schoon.
Mw. Lievenoogen
11/16/2018 - 20:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Ik ga al jaren via Lavida diverse malen per jaar op reis en dat bevalt altijd prima.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
November 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lievenoogen
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.5

Personeel is zeer gastvrij en zorgen ervoor dat je niks te kort komt. Wat ik ook kan waarderen is dat het hotel een badhanddoeksservice heeft. Hierdoor hoef je zelf geen banddhandoeken mee te nemen. Dit staat overigens vermeld bij de faciliteiten maar ik had hier overheen gelezen.
Mijn grootste ergernis heb ik gelukkig niet meegemaakt bij dit hotel. Handkoekleggers krijgen hier geen kans de handdoeken worden direct verwijderd.
Dhr. Nieuwlaats
07/23/2018 - 09:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en transparant.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Nieuwlaats
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Lavida heeft alles tot in de puntjes voor ons verzorgd, ook op locatie met transfer etc.
Het hotel was top, de locatie heel erg mooi. Wij hebben een actieve vakantie gehad, met veel excursies die echt de moeite waard zijn. Er is ontzettend veel te doen en te beleven in Egypte, je kan je daar echt niet vervelen! Arabella Azur deed mij denken aan de Chaudfontaine reclame. Je zit werkelijkin het restaurant aan de Rode Zee te eten, je doet het raampje open en je ziet een schildpad voorbij zwemmen :) zo gaaf! tips: quad rijden, paardrijden, snorkelen, zwembad, winkelen, woestijn trip, enz. enz. Je komt tijd te kort! En het zwembad van het hotel is zo waanzinnig! temperatuur van het water 29 graden :) en neem all inclusive, want al je drankjes zitten er ook bij in. Lavida Travel: bedankt! mede dankzij jullie hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad.
Mw. Sterk
01/19/2018 - 21:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
6
Advies
10
Klantvriendelijkheid
6
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Dankzij jullie hebben wij geen omkijken gehad naar het organiseren van onze vakantie. En dat is wat je wil. Alles is voor ons geregeld en van te voren uitgezocht. Top!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
januari 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sterk
Reisgezelschap
Met partner

9.3

We waren dit jaar voor de 2e keer in Arabella Azur.
Het is een geweldig gastvrij hotel,je wordt er echt verwend!
Mw. Buffing
12/16/2017 - 13:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Zo prettig,een online reisbureau met een.persoonlijke service.
Wij kijken altijd eerst bij Lavida!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
November 2017
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Buffing

8

Hotel is in arabische stijl gebouwd, geweldige service, schoon en een mooi huisrif voor de deur.
Mw. Backers
08/20/2017 - 11:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
29-7-2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Backers
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Wij komen hier nu voor de 7 de keer ......Voelt elke keer weer als thuis komen personeel en staff geven je(elke keer) een warm welkom.....Personeel erg behulpzaam niets is te veel..... Eten is er voor ieder wat wils... een mooi riff....... mooie Zwembadden.....Kamers netjes en schoon.
Dhr. Noordenbos
07/06/2017 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
We boeken nu al een tijdje via Lavida travel mochten we advies nodig hebben worden we altijd netjes te woord gestaan en geholpen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
24 Juni t/m 4 Juli
Aantal dagen
10 Nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Noordenbos
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Knus hotel met een rif waar je kunt snorkelen
Dhr. Haan
06/17/2017 - 07:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima service en aan alles werd gedacht.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
3 tot 13 juni 2017
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haan
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Heerlijk hotel met fantastisch huisrif, superlief en attent personeel, drankjes worden aan je strandbedje gebracht met een lach. Eten is heerlijk, elke dag iets vers van de grill of een speciaal thema.
Het is niet voor niets, dat er veel terugkerende gasten zijn, immers het aanbod is enorm en toch kies je weer voor dit hotel. Met een beetje geluk zie je dolfijnen langs het huisrif of zelfs in de haven (onlangs 2 dolfijnen 2 uur lang aan het spelen met de snorkelaars).
Mw. Elshout
05/29/2017 - 21:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima!

Informatie vakantie

Land
Egpte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
16-5-2017-23-5-2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Elshout
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Dit hotel heeft alles wat je wenst! Niet voor niets zijn er zeer veel terugkerende gasten! Zo ook wij, wat is het heerlijk om echt verwelkomt te worden, en overal waar je komt in het resort, hetzelfde welkom. Een fijn en prachtig hotel met fantastisch huisrif, Wat is er nou mooier om zodra je het trapje afgaat, de meest fantastische vissen en koralen te zien. Roggen, koffervissen en afgelopen week bezoek in de haven van 2 dolfijnen die gezellig met de snorkelaars kwamen spelen wel 2 uur lang! 's ochtends vroeg kwamen 8 dolfijnen langs zwemmen. Het eten is goed, bijna elke dag iets vers van de grill,elke week verschillende thema's, Kortom voor elk wat wils. Animatieteam verzorgt elke dag en avond voor vermaak. Wij kijken nu al uit naar de volgende keer, want het verveeld nooit!
Mw. Elshout
05/24/2017 - 22:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Al een aantal keren geboekt via Lavida en altijd goede serivce, klantvriendelijk en vooral met je meedenken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
mei 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Elshout
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Opnieuw een schitterende vakantie gehad in dit mooi hotel dat in Arabische stijl gebouwd is, het restaurant ligt vlak aan zee en het is net of je op een boot zit. De drankjes komen ze brengen, dus je moet niet gaan aanschuiven voor drankjes. Het eten is lekker en de kwaliteit is zeer goed. Er is een zeer mooi huisrif voor het hotel waar ook dikwijls dolfijnen voorbij zwemmen. Op het hoteldomein zijn verschillende winkeltjes en ook buiten het hotel. De kamers zijn goed ook in Arabische stijl. Alles is zeer proper. Dit hotel is een absolute aanrader
Dhr. Martinet
04/15/2017 - 16:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en snelle service en je betaald geen dossierskosten

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
april
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Martinet
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Fijn hotel
Dhr. Kimpe
12/31/2016 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Goed reisagentschap

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
24/12/16
Aantal dagen
1week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kimpe
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Uitstekend hotel met heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Voldoende variatie in het zeer smakelijke eten.
Door de lage bezettingsgraad van het hotel (< 50%) was er maar 1 restaurant geopend, maar dit werd door ons niet als en gemis ervaren.
Mooie schone kamers.
Het moderne duikcentrum van het hotel is prima georganiseerd.
Dhr. Amersfoort
12/16/2016 - 13:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al diverse reizen geboekt bij Lavida Travel en ook deze keer weer een prima service tegen de laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
03-12-2016 t/m 13-12-2016
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Amersfoort
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Heerlijk en gezellig opgezet resort, met een eigen 'huisrif' waar, als je de zee ingaat direct geweldig kan snorkelen.
Dhr. Brasem
09/14/2016 - 19:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Elke keer klopt hetgeen Lavida aanbiedt. De organiatie geeft veel vertrouwen en wij boeken graag via Lavida

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juni-juli 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brasem
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Azur resorts zijn fantastisch, we zijn nu voor de 6e keer geweest en het bevalt prima.
Dhr. Groot
09/05/2016 - 20:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
2e keer geboekt via Lavida Travel, prima geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
23-8-2016 / 4-9-2016
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het is weer een fijne vakantie geweest. Hou Arabella Azur in jullie aanbod !
Dhr. Brasem
07/11/2016 - 13:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Blij met Lavida; betrouwbare partner

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
28-6 tot 10-7
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brasem
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Prachtig en gezellig hotel in Arabische stijl, ook de kamers zijn in die stijl. 1 verwarmd zwembad en 1 groot niet. Er is een strand aan de lagune en strandbar, een familiestrand en het koraalrif met bar. Je kan ook waterfietsen. De boten vertrekken aan het hotel. Het restaurant ligt vlak aan zee, je kan de vissen zien zwemmen als je aan het eten bent ook de boten varen voorbij. ZALIG!!!
Zeer goed van eten en zeer goede kwaliteit. Ook de bediening en de service is top. De dranken worden gebracht. Gans het hotel is zeer proper en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dolfijnen zien zwemmen op 15 m van het hotel!!! Ook zijn er winkeltjes op het domein en als je buiten het hotel gaat zijn er genoeg winkeltjes en een bazaar van 5 verdiepingen. Aan te raden is naar het oude centrum en Sakala te gaan met de Moskee, Koptische kerk, groentemarkt, vismarkt. Je ziet de plaatselijk bevolking werken en leven. Interessant om te zien.
Dhr. Martinet
04/29/2016 - 15:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
De top spijtig dat er geen korting gegeven wordt bij tui zoals bij neckerman

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
april
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Martinet
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Nu voor de 3e keer dit hotel weer bezocht, en dat is zeker niet de laatste keer! Dit zegt genoeg.
Het is een kleinschalig prachtig gebouwd hotel met zeer gedreven en vriendelijk personeel dat niet gauw iets teveel is. Natuurlijk is je eigen (vriendelijke en open) houding daar een onderdeel van, what you give, is what you get!
Als je graag snorkelt of duikt hoef je hier niet het terrein af of een boottrip te maken, want op het huisrif zijn alle vissen vertegenwoordigd, je kijkt je ogen uit, elke dag weer anders. Roggen, inktvissen, en met een beetje geluk een bezoekje van 2 dolfijnen, die zich regelmatig langs het rif en hotel laten zien. Animatie is voor elk wat wils, wil je niet ook prima. Verkopers van laten je na een vriendelijke nee, ook met rust. Buiten het hotels zijn wat winkeltjes en voor omgerekend 2 euro heb je een taxi naar Sheraton Road (winkelstraat) of het oude Dahar.
Voor onze veiligheid zie je op straat veel politie of militairen. Het is heel triest om te zien dat dit land nu bijna ten onder gaat door dat toeristen het land mijden en dat is nergens voor nodig! Je hebt hier het hele jaar zon, strand en vermaak! Gewoon doen, de media laten alleen het negatieve nieuws ( en niet naar waarheid!) zien.
Wij komen zeker terug!
Mw. Elshout
04/21/2016 - 10:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles is prima uitgevoerd, er wordt goed meegedacht en alle medewerkers zijn vriendelijk en correct. Top!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
april 2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Elshout
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Arabella Azur is een prachtig en gezellig hotel in Arabische stijl, ook de kamers zijn in die stijl. 1 verwarmd zwembad en 1 groot niet. Er is een strand aan de lagune en strandbar, een familiestrand en het koraalrif met bar. Je kan ook waterfietsen. De boten vertrekken aan het hotel. Het restaurant ligt vlak aan zee, je kan de vissen zien zwemmen als je aan het eten bent ook de boten varen voorbij. ZALIG!!!
Zeer goed van eten en zeer goede kwaliteit. Ook de bediening en de service is top. De dranken worden gebracht. Gans het hotel is zeer proper en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dolfijnen zien zwemmen op 15 m van het hotel!!! Ook zijn er winkeltjes op het domein en als je buiten het hotel gaat zijn er genoeg winkeltjes en een bazaar van 5 verdiepingen. Aan te raden is naar het oude centrum en Sakala te gaan met de Moskee, Koptische kerk, groentemarkt, vismarkt. Je ziet de plaatselijk bevolking werken en leven. Interessant om te zien.
Dhr. Martinet
04/11/2016 - 14:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goede dienstverlening alleen spijtig dat je geen korting krijgt als je via TUI boekt en bij Neckerman wel.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
april
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Martinet
Reisgezelschap
Met gezin

8

Arabella Azur Resort is een leuk gemoedelijk hotel , met een prachtig huisrif
Dhr. Hordijk
12/24/2015 - 21:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
9
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Lavida heeft een goede prijs kwaliteit verhouding en prima service, goed bereikbaar

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
26 november tot 6 december
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hordijk
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Bij het Arabella Azur Resort in Hurghada ligt een mooie plek om te snorkelen.
De kamers zijn ruim genoeg en schoon.
Qua eten is er voor ieder wat wils. Het is iedere dag wel ongeveer het zelfde, maar dat is ook te verwachten.
Mw. Boerdonk
08/29/2015 - 14:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
6
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
6.8
Toelichting over Lavida Travel
De website om je boekingsgegevens is niet altijd makkelijk te bereiken, maar ze doen wat er van ze verwacht wordt. En qua mail houden ze je goed op de hoogte wanneer er weer dingen online zijn geplaatst of wanneer je stoelen kunt reserveren.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
eind augustus 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Boerdonk
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Heel vriendelijk personeel, net hotel. Mooi rif.
Mw. Groeneveld-vlot
07/18/2015 - 09:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Jammer dat ik steeds al mijn gegevens in moet voeren.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
9-7-2015
Aantal dagen
17-7-2015

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Groeneveld-vlot
Reisgezelschap
Alleen

8.5

Geweldig hotel, schitterende ligging aan een koraalrif.
Alleen de animatie zou beter kunnen.
Zeer vriendelijk personeel en een goede keuken.
Mw. Bouman
04/27/2015 - 17:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
april
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bouman
Reisgezelschap
Met partner

9.8

In december 2014 dit resort ook bezocht. Zo goed bevallen dat we snel zijn teruggegaan. Wederom een heerlijke vakantie. Personeel is niets te veel. Eten prima. Gelet op de relatief lage prijs dus een hele hoge waardering.
Dhr. Kruijt
04/11/2015 - 22:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
ook nu weer alles prima geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
19 maart tot 29 maart 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kruijt
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

een hotel om aan te bevelen
Dhr. mulder
03/25/2015 - 18:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
5
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
zeer goed adres des kundig personeel aan te bevelen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
10-3 24.3
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
mulder
Reisgezelschap
Met partner

7.8

leuk opgezet resort ligt direct aan zee
Dhr. Rensink
03/19/2015 - 09:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
telefonisch goed bereikbaar. behulpzaam en vriendelijk je bent er als klant geen van zovelen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
10-03-2015
Aantal dagen
7

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rensink
Reisgezelschap
Met vrienden

9

Wederom een heerlijke vakantie gehad met zoveel luxe!
Mw. Noordenbos
02/16/2015 - 07:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Niet op aan te merken de service is top!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
05-02-2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Noordenbos
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Prima hotel met hele mooie kamers, mooie zwembaden en heerlijk eten. Alleen het is jammer dat sommige medewerkers het verpesten voor andere medewerkers; Er zijn een aantal bedieningsmedewerkers die alleen service verlenen als ze fooi hebben gehad en je negeren als je ze geen fooi geeft.
Mw. Janssen
01/14/2015 - 09:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goed geholpen door een van de medewerkers via de chat.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
januari 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Janssen
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Een fijn resort met supervriendelijk personeel. Het resort is wat ouder en erg compact van opzet (de kamers hebben geen echt terras of balkon), maar alles is prima verzorgd en onderhouden. Het eten is uitstekend. Je kan er goed snorkelen. Er zijn drie strandjes, maar de bedjes staan er wel dicht op elkaar. Kortom, voor deze prijs zeer aan te bevelen.
Dhr. Kruijt
01/03/2015 - 16:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ook dit keer alles weer correct verzorgd.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
2 december t/m 13 december 2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kruijt
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Gezellig hotel met goed en vriendelijk personeel, keuze buffet lekker en warm elke avond een verschild thema.
Bedjes op het strand waar je heerlijk ligt en nog eens verwend wordt met een koud of warm drankje.
Dhr. Noordenbos
09/04/2014 - 11:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Goed advies,lage prijs,goede service!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
26 Aug tot 2 Sep 2014
Aantal dagen
8 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Noordenbos
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Uitstekende accommodatie met een perfecte en vriendelijke service.
Dhr. Voorde
04/14/2014 - 19:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Alle reizen zijn reeds bijzonder vlot verlopen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
27/03/2014
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Voorde
Reisgezelschap
Met vrienden

9.6

kleinschalig hotel met goed en vriendelijk personeel, keuze buffet beperkt maar wel lekker en warm.je drinken brengen ze tot op je zetel aan het zwembad en aan het strand.
Dhr. roeyen
04/14/2014 - 17:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
als je een mail verstuurt , krijg je rap antwoord op je vragen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
27/03-12/04
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
roeyen
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

Voor de 2e keer in Arabella geweest en het was wederom fantastisch!Buiten de prachtige unieke accomodatie heeft dit hotel een prachtig huisrif om te snorkelen, waar je soms dolfijnen of schildpadden kan spotten!
Dit hotel is een aanrader!
Mw. Elshout-Michels
03/23/2014 - 21:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
maart 2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Elshout-Michels
Reisgezelschap
Met gezin

9

Mooi hotel gebouwd in stijl van een Moors dorpje. Eten goed maar niet heel veel keuze. Personeel niet altijd even vriendelijk .
Mw. Plas
07/04/2013 - 13:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Mijn 4de reis geboekt via Lavida travel en zeker niet de laatste.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Plas
Reisgezelschap
Overig

9.1

het is een mooi arabisch gebouwd dorpje. Bijna doolhof. de kamers zijn zeer koel omdat er bijna geen ramen zijn, het is dan ook erg donker.

er zijn 2 restaurants waar in de avond gegeten kan worden. de ene dag beter dan de andere dag, maar over het algemeen is er veel keuze en kun je altijd wel wat vinden.
Behalve de patat is er verder niets overdreven vet.
het kinder buffet is wel wat aan de kruidige kant voor de kids. Maar ze kunnen ook prima van het volwassen buffet eten.
ruime keuze aan brood soorten.
er mag wel wat meer variatie in de salade bar. maar er staat wel veel (wel elke dag hetzelfde).
Water uit de koelers ziet er toch wat troebel uit en ik vermoed dat ons zoontje hier toch een buikgriepje van gehad heeft.
we hebben daarna alleen nog eigen water uit flessen meegenomen.

qua sapjes is daar alles alleen als suiker(poeder)mix te krijgen. dus geen verse fruitsappen.
pas op de cocktails die worden van lokale sterke dranken gemaakt. Die branden op je maag.

personeel is super vriendelijk, als je bij het zwembad de handdoeken man en de ober een euro per keer geeft of wat meer voor een aantal dagen tegelijk dan rennen ze echt voor je.
ze leven daar van de fooi.

de spa is een aanrader, ik vind de peeling niet zo goed, te zacht, weinig scrub, maar massage van esha en pedicure/manicure van nada echt super!

de sportschool stelt niet veel voor, een paar loopbanden, fietsen, wat ouderwetse gewichten, een arm toestel en legpress. maar je kunt toch wat doen.

snorkelen kan bij het hotel, hier zijn meer vissen te zien dan dat je met de (glas)boot mee gaat, snorkel materiaal bij het hotel is gratis.
Mw. Kampman
04/25/2013 - 10:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
en goede service. overzichtelijke communicatie.
emails, en reisbescheiden.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurgada
Reisperiode
april
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kampman
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

donkere kamers met zeer weinig lichtinval.
Dhr. Pap
03/24/2013 - 09:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima!

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
16-23 maart 2013
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pap
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Wij hebben hier een super vakantie gehad, mooi hotel.
Dhr. Jansen
12/30/2012 - 14:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima geregeld

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
17 nov - 24 nov 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jansen
Reisgezelschap
Met partner

8

Kamers zien er heel leuk uit maar...slechte matrassen, kon de veren voelen in de rug,deels opgelost door schuimmatrasje van het zitje op het matras te leggen. mini douchebak met aan 2 zijden een douchegordijn, de rest laat zich raden. Zo waren er meer dingetjes. Eten goed en gevarieerd bij grillrest. de italiaan was minder.Receptiepersoneel arrogant, de rest vriendelijk en behulpzaam indien nodig.Ligging van hotel heel leuk aan zee/rif. Buiten de poort is een ander verhaal...alleen zeer opdringerige verkopers bij de (133 in een dozijn) winkeltjes,Jammer.Ook jammer dat alles overal, ook bij de TUIhost/excursies, alleen om geld lijkt te draaien. Dat laat een nare bijsmaak na
Mw. Maranus
12/21/2012 - 19:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Alles correct afgehandeld, zoals het hoort.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
nov-dec 2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Maranus
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Visum kosten veel duurder dan ik de afgelopen 3 jaar heb betaald!
Mw. Baptiste
10/23/2012 - 17:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7
Toelichting over Lavida Travel
Zowel via mail en telefoon correct en vriendelijk behandeld

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
1 tm 8 okt
Aantal dagen
8dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Baptiste
Reisgezelschap
Met vrienden

8.5

goed hotel met mooie ligging
Dhr. Meel
10/15/2012 - 14:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
7
8.8
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
oktober 2012
Aantal dagen
9 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meel
Reisgezelschap
Met vrienden

8.7

Heerlijk resort aanrader voor iedereen (alleen niet geschikt voor rolstoelers en rollators).
Dhr. Brasem
05/04/2012 - 13:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
7
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
7 bij service , omdat er voor mij enige onduidelijkheid was over betalingsregeling 2de termijn.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
26-4 / 3-5
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brasem
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Super resort met zeer vriendelijk personeel
Mw. Pol
05/01/2012 - 19:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
20-04-2 t/m 28-04-12
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Pol
Reisgezelschap
Met gezin