Arabia Azur Resort
Prijzen en boeken

Arabia Azur Resort

  • Het hotel heeft een eigen rif en uitzicht op zee
  • Zwembad met Olympische afmetingen
  • Leer duiken bij de duikschool!

"Dit is hoe vakantie moet zijn!"

Loop door de frisgroene, parkachtige tuin naar het centrale zwembad. Er zijn meer dan genoeg plekken om je lekker uit te strekken aan het water, bijvoorbeeld bij een van de lagunes waar het hotel omheen gebouwd is. Boven water is het al prachtig, maar onder water wordt het pas echt betoverend. Duik in het kristalheldere water waar je vissen vindt in alle kleuren van de regenboog. Voor de kust ligt ook een mini privé-eiland. Hier heb je mooi zicht op het hotel. Je kamer is helemaal in Egyptische stijl gebouwd. Door de prachtige geweven vloerkleden krijgt de kamer een exotisch en Arabische sfeer.
 

Ligging:
Het fantastische hotel ligt direct aan een prachtig fijngrind en zandstrand. Voor het grootste gedeelte ligt het strand aan 2 lagunes met daartussen een pier. Het centrum van Sakkala ligt op 2 kilometer van het hotel. De luchthaven van Hurghada ligt op ongeveer 6 kilometer van het hotel.

Faciliteiten:

Het resort is gebouwd in 1990 en biedt in totaal 526 kamers aan. Je wordt welkom geheten in de prachtige ontvangsthal en aan de receptie. Wil je in contact blijven met je familie, vrienden of partner? Dat kan door de gratis WiFi in de openbare ruimtes van het resort. Ga lekker een hapje eten of neem een verfrissend drankje in één van de drie verschillende restaurants en en zeven diverse barretjes op het resort. Ook is er een gezellige strandbar aanwezig. Bezoek tegen betaling ook de rustgevende wellnessfacilliteiten van het resort. Geniet van een heerlijke massage of bezoek de grote sauna. Bovendien kun je je ook helemaal opfrissen in een stoombad. Wil je er weer prachtig uitzien, bezoek dan de uitgebreide schoonheidssalon of laat je haar doen bij de kapper. Er zijn geen liften aanwezig in dit hotel.

Sport/entertainment:

Het is gemakkelijk om hier aan je rust te komen. Ga lekker liggen op één van de ligbedjes op het zonneterras of spring in het verwarmde buitenzwembad, dat dezelfde maten heeft als een Olympisch zwembad. Laat de kinderen lekker spelen in het buiten kinderbad. Toch liever wat sportiefs doen? Dat kan! Ga lekker squashen of fitnessen in de speciale fitnessruimte. Ook kun je beachvolleyballeen, tennissen of biljarten. Tegen betaling zijn er ook veel activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld bowlen, windsurfen, duiken of met de bananenboot het water op! Laat de kinderen meedoen met het speciaal georganiseerd activiteitenprogramma, en duik zelf een keer de discotheek in. Kortom, er is genoeg te doen op dit resort!

Verzorging:

  • All Inclusive
  • Ontbijtbuffet
  • Lunchbuffet
  • Dinerbuffet
  • À la carte restaurant tegen betaling

Kamertypes:

  • 2-4 persoonskamer
  • 1-3 persoonskamer
  • 2-4 persoons voordeelkamer (minibar tegen betaling)
  • Airconditioning
  • Centrale verwarming
  • Balkon

De badkamers zijn uitgerust met een douche en een bad. Verder is een haardroger aanwezig. Ook zijn er een telefoon, een televisie en een koffiet- & theezetfacilliteiten aanwezig.

Tip van Lavida!
Hurghada is een topbestemming voor duikers. Zelfs met je snorkel zwem je al snel tussen de mooiste vissen en koraalriffen. Vraag bij de receptie naar de beste plek om te snorkelen of te duiken.

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

8.7

Heel fijn hotel.Netjes schoon en vriendelijke mensen.! nadeel van het barpersoneel is dat ze steeds vragen of je een coctail wil van de kaart die niet inclusief zijn!!!!!
Mw. frijlingh
01/20/2019 - 11:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
altijd supergoed geholpen !!!!!Doen alles voor je wat ze kunnen.Echt Top!!!!

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
januari 2019
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
frijlingh
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Het is een perfect hotel, al diverse jaren hier geweest. Mensen van hotel blijven vriendelijk en herkennen je na een jaar nog steeds.
Gijsen
04/26/2018 - 09:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Bij toelichting beoordeling Lavida kan ik geen benaming selecteren omdat het hele totaalplaatje een 10 is

Informatie vakantie

Land
EGYPTE
Plaats
HURGHADA
Reisperiode
13 t/m 24 april 2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Achternaam
Gijsen
Reisgezelschap
Met partner

8.5

BYZONDER MOEILIJK OM VOOR ALLES EEN CIJFER TE GEVEN,MAAR ALS JE DAAR VOOR DE 2DE KEER NAAR TOE GAAT MOET HET WEL GOED ZIJN
Dhr. Gijsen
04/06/2017 - 09:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Betreffende de laatste vraag, hoe kan je selecteren als diverse antwoorden van toepassing zijn die een 8 of 9 waard zijn.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
23 maart t/m 4 april 2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gijsen
Reisgezelschap
Met partner

9.6

een geweldige vakantie gehad.
Dhr. stange
09/01/2016 - 12:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
een vakbekwaam team

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
16-08-2016 t/m 31-08-2016
Aantal dagen
14 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
stange
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

ik ben voor de vijfde keer hier geweest en het hotel met huisrif is een goed 4 sterren hotel
het eten is goed en personeel doet alles voor je
nw is een bowlingbaan die een paar euro kost
maak een boottocht en zwem met dolfynen
ik kom hier zeker terug
Dhr. jong
07/18/2016 - 09:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
ik ben tevreden en boek al jaren by lavida travel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
28 juni t/m 16 juli
Aantal dagen
19dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
jong
Reisgezelschap
Alleen

8.5

komen hier al vele jaren , bevalt ons nog steeds super.
super ligging aan de lagunes., goede bediening .
Dhr. zieleman
07/17/2016 - 13:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
gewoon een goede site

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juni/juli
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
zieleman
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Goed resort zeer vriendelijke personeel kamers netjes wat gedateerd maar werden goed schoongemaakt(iedere dag fles water ) eten is te doen, maar wel uit eten geweest o.a. bij Bordiehns zeer goed wat bij Arabella ligt. prachtig zwembad en strandjes, het huisrif is leuk maar daar is dan ook alles meegezegd..Geen russen (heerlijk) maar daar kreeg je dan na de Ramadan de Egyptenaren voor terug,niet aan storen,want dat doet het eigen personeel al,en dat zegt al genoeg, verder is het gewoon veilig in Hurghada iets waar de gewone Egyptenaar niets van begrijpt dat er in Europa een negatief beeld van Egypte is. Excursies zijn makkelijk te boeken in en rond het hotel let wel op de prijzen.
Dhr. Huysmans
07/14/2016 - 09:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Bij toeval bij Lavida travel terecht gekomen, mag rustig zeggen de beste reisbureau die we tegen zijn gekomen de laatste 15 jaar.waarom bij Lavida is een combinatie van geworden van service ,tekst en uitleg geven,vlot reageren op mails,maar ook vriendelijk en geduldig zijn tijdens telefoon gesprekken,en ook de prijs was prima.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
28 juni t/m 13 juli
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Huysmans
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Mooi hotel, voor de zoveelste keer geweest. Het blijft een fijn hotel en niet alleen vanwege het mooie huisrif voor de deur. Heel veel mooie vissen te zien, zeker nu in het voorjaar.
Dhr. Ceelie
04/25/2016 - 09:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Zonder meer tevreden met Lavida. Snelle en goede service, je kunt er gewoon op vertrouwen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
april 2016
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ceelie
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Prijs/kwaliteit is super van het Arabia Azur Resort in Hurghada. Proper hotel
Mw. Ceulemans
04/11/2016 - 09:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles prima naar wens

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
April
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ceulemans
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Deze week 2x dolfijnen bij het mooie huisrif gezien en mee gezwommen. Prachtige belevenis. Mooi hotel, goed eten, mooi huisrif met veel soorten vis (kogelvis, murenen, roggen, diverse soorten koraalvissen, barracuda's en natuurlijk die prachtige dolfijnen. In november zijn we ook eens geweest maar dan is de visstand aanmerkelijk lager.
Dhr. Ceelie
09/20/2015 - 14:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en goede service.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
12 sep - 19 sep 2015
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ceelie
Reisgezelschap
Met partner

8.9

goede prys voor wat je krygt
In Hotel Arabia Azur in Hurghada zijn er grote kamers, goed eten overal, disco, groot zwembad, leuk personeel die alles voor je doet, prachtig huisrif
animatie matig en wifi alleen in lounge slecht
Dhr. jong
08/31/2015 - 10:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
betrouwbaar en goede service en advies

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
13 aug t/m 29 aug
Aantal dagen
17 dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
jong
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.4

Arabia Azur Resort in Egypte heeft een prachtige ligging aan lagune
Net buiten resort leuke shop winkeltjes
Dhr. Haren
08/30/2015 - 11:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en lagere prijs dan touroperator

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghdada
Reisperiode
Aug 2015
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haren
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Ook een prima hotel van de Azur keten (vorig jaar Giftun). Wij waren met zeven personen en hadden drie kamers op de begane grond. Prima grote ruime kamers met uitzicht op zee en een bar voor ons terras. Kamers werden elke dag keurig schoon gemaakt met soms mooie creaties op bed(fooitje doet wonderen). Eten en drinken was over het hele complex genoeg te krijgen tijdens bepaalde uren alleen was het drinken niet altijd overal lekker koel(wel lekkerder bij deze temperaturen). Animatie was overdag prima (niet te nadrukkelijk aanwezig), alleen de shows in de avond waren van een bedenkelijk niveau. Alles bij elkaar prima hotel tegen een zeer scherpe prijs.
Buiten het hotel voor de rest niet zoveel te doen. Zit wel dicht bij oude stad maar word aangeraden daar na 12uur niet meer te komen. Voor kroegen en discotheken beter naar hotel aan de nieuw boulevard.
Alles bij elkaar een prima vakantie geweest.
Dhr. Zelm
07/26/2015 - 13:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Heb al een aantal keren via Lavida mijn vakantie geboekt en het is altijd naar volle tevredenheid verlopen. Ook bij online advies is het allemaal duidelijk. En mocht je er niet uit komen is er altijd telefonisch advies mogelijk. Ook dan is alles helder en nooit adviezen die op winst uit zijn.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
9-7-2015 t/m 24-7-2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Zelm
Reisgezelschap
Groep

8.6

Prima prijs/kwaliteitverhouding
Dhr. Sluijs
12/28/2014 - 13:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Werd elke keer keuring te woord gestaan door diverse medewerkers. Ze kwamen steeds alle afspraken na. Het in optie zetten en soms houden vond ik erg prettig en dit kan volgens mij niet overal zo.
Prima organisatie.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Kerst 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sluijs
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

dit is een goed 4 sterren hotel voor de prys met grote kamer en badkamer het visitekaartje is het huisrif met de mooiste vissen en waar de roggen onder je door zwemmen elke avond is er met het eten een thema avond de ene keer beter dan de andere maar er zijn genoeg andere dingen de bediening is prima zowel aan de pier als binnen bij de bar overal wordt het bij je gebracht
dat is pas vacantie het enige minpuntje is de animatie
Dhr. jong
12/06/2014 - 09:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
makkelijk en snel bereikbaar
klantvriendelijk
betrouwbaar

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
18 nov t/m 4 dec
Aantal dagen
17 dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
jong
Reisgezelschap
Alleen

7.7

Mooie ligging.
Dhr. matthijsse
07/24/2014 - 08:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juli
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
matthijsse
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Geweldige prijs/kwaliteit verhouding
Mw. Ceulemans
04/21/2014 - 08:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
April
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ceulemans
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Zeer goede prijs/kwaliteit
Uitstekende service
Dhr. Bosman
12/08/2013 - 23:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Uitstekende service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Nov/ Dec
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bosman
Reisgezelschap
Met partner

9

voor de tweede keer hier geweest weer prima bevallen volgend jaar opnieuw eigen huisrif waar je heel goed kan snorkelen met de mooiste vissen piet regelt de excursies voor de nederlanders waarvan je geen spijt krygt bv het zwemmen met dolfijnen echt een aanrader eten is gevarieerd voor ieder wat en vriendelijk personeel
echt een aanrader
Dhr. Jong
07/19/2013 - 18:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
ik ben tevreden met lavida travel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
4 juli - 18 juli
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jong
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

9.3

Het All-Inclusive concept werkt hier prima gezien je op meerdere plaatsen (strand/zwembad/naastliggende hotel) gebruik kunt maken van het buffet, zijn de eetgelegenheden niet zo ontzettend massaal. Verder kun je als je uitgecheckt hebt de gehele dag nog gebruik maken van de All-Inclusive verzorging en kun je kosteloos een douche reserveren in 1 van de hotelkamers, zodat je voor vertrek nog kunt douchen. Prima service!
Mw. Schokker
06/23/2013 - 21:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Bij vragen, krijg je binnen 24 uur antwoord. Duidelijk en overzichtelijk. Lay-out website met speciale inlog e.d. vind ik nog niet geweldig.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Schokker
Reisgezelschap
Met partner

9.8

een super hotel. prijs / kwaliteit = super goed. kamers wel wat verouderd maar wel ruim met mooi zeezicht. Lekker eten en niemand ziek geworden of buikloop gehad. Kortom : we gaan volgend jaar terug naar daar
Mw. ceulemans
05/21/2013 - 11:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
heel goed, alles wordt netjes afgehandeld

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
APRIL 2013
Aantal dagen
10 DAGEN

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
ceulemans
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Goed Hotel met lekkere keuken en nette service. Ligging kamers om de lagunes heen is pluspunt.
Dhr. Janssen
05/01/2013 - 17:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
7
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs in combinatie met goede betrouwbaarheid is reden waarom via Lavida wordt geboekt.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
21-04 t/m 30-04-2013
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janssen
Reisgezelschap
Met partner

8.5

-goed viersterren hotel
- ruime kamers
- 2 mooie lagunes
- eenvoudig zwembad
- op diverse plekken barretjes
- één hoofdrestaurant
- bij de pier kan je ontzettend goed snorkelen.
Dhr. Vonk
12/21/2012 - 16:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
8.3
Toelichting over Lavida Travel
-betrouwbare partner met boekingen.
-boeking te volgen via de site
-vaak de goedkoopste

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
November 2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vonk
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Te groot , ondanks dat er geen bedjes gereserveerd mochten worden aan het strand en zwembad. Lagen ze ochtends om 7 uur al vol met handdoeken
Om een bedje te hebben moesten we dus vroeg op, het is een complex van 3 hotels AZUR Resorts en er mocht bij alle hotel gebruikt gemaakt worden van de faciliteiten. toch werden we bij Arabella weg gestuurd van ons bedjes nadat mijn vrouw had gezien dat een medewerker geld van een duits echtpaar aan nam om ons te verwijderen. Hotel arabia ondanks mijn verzoek om een kamer op de begane grond te willen hebben omdat ik moeilijk met mijn slechte rug de trappen kan oplopen werd geen gehoor aan gegeven . Er waren wel kamers genoeg vrij. wij waren nu al voor de 3e keer binnen 1 jaar bij Azur geweest en dan heb je bepaalde privileges , dit hebben we niet gekregen. Hier gaan we nooit meer heen
Dhr. Ros
12/17/2012 - 16:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
5
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
n.v.t.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
24/11/2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ros
Reisgezelschap
Met partner