Bella Vista
Prijzen en boeken

Bella Vista

  • Service van de bovenste plank
  • Perfect voor duikers
  • Gezellige bar met heerlijke drankjes

 

“Wauw! Een oase van rust, middenin het centrum. Geweldig!”

Na een fijne vlucht en een transfer van maar 12 minuten, kom je aan in het prachtige viersterrenhotel Bella Vista. De naam zegt het al ‘Bella Vista’. Wat een uitzicht! Plof neer in het warme zand en staar over de glinsterende Rode Zee. De Egyptische zon tintelt in je gezicht, terwijl je beslist een heerlijk duik te nemen. Wat zie je allemaal onder water? Wat een geweldig koraalrif! Zo veel kleurrijke vissen heb je nog nooit bij elkaar gezien. Na een heerlijke dag schuif je aan in één van de restaurants van Bella Vista en proost je samen met de familie op een fantastische vakantie. Bella Vista maakt jouw vakantie onvergetelijk!

Ligging:
Bella Vista ligt middenin het centrum van Hurghada. Een duik in de zee? Het strand ligt direct voor de deur. Dat is nog eens ideaal! De transfertijd is maar 12 minuten. Zo geniet je optimaal van een geweldige vakantie.


Faciliteiten:
Bella Vista beschikt over maar liefst 270 kamers en appartementen. Bij Bella Vista stuur je je allerleukste vakantiekiekjes naar je vrienden en familie dankzij de Wi-Fi in de openbare ruimtes. Bella Vista beschikt over een heerlijk zonneterras om even helemaal te ontspannen onder de Egyptische zon. Heerlijk!

Voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner zit je bij Bella Vista ook op de juiste plek. Neem plaats in het buffetrestaurant en geniet van heerlijke gerechten. Voor heerlijke Italiaanse lekkernijen reserveer je een tafeltje in het à-la-carte restaurant. Verkoelende drankjes haal je in één van de 3 bars en voor een lekker tussendoortje wandel je naar de snackbar. In Bella Vista kom je niets te kort!


Bella Vista beschikt over een heerlijk zwembad. Ideaal voor een verkoelende duik. Er is ook een kinderbad. Waterpret voor de hele familie!

Sport/entertainment:
In Bella Vista verveel je je geen moment. Speel een potje beachvolleybal, tafelvoetbal of darts. Voor een fantastische ervaring spring je de zee in om te duiken! Even volledig ontspannen? Geniet van een massage of relax in de sauna.


Verzorging:
In Bella Vista verblijf je op basis van logies/ontbijt, halfpension of all-inclusive.
 

  • Ontbijtbuffet (07:00-10:00)
  • Laat ontbijt mogelijk (10:00-13:00)
  • Lunchbuffet (13:00-14:30)
  • High tea (16:00-19:00)
  • Snacks (10:00-13:00 en 14:30-16:00)
  • Dinerbuffet (19:00-22:00)
  • Midnight snacks (00:00-01:00)
  • Ijsjes (16:00-17:00)

 

Kamertypes:
 

  • 2-persoonskamer, voordeel, 2-3 personen
  • 2-persoonskamer, zee-/zwembadzicht 2-4 personen
  • 2-persoonskamer, voordeel, 2-4 personen
  • 2-persoonskamer, zee-/zwembadzicht, 2-3 personen
  • 2-persoonskamer, voor alleengebruik, 1-3 personen

 

Alle kamers beschikken over:

  • airco, telefoon, WiFi (tegen betaling), tv en minibar (tegen betaling)
  • badkamer met douche, föhn en toilet
  • type bed kan per kamer verschillend zijn
  • balkon of terras met zitje

 

Tip van Lisa!
Altijd al eens willen zien wat er allemaal onder water leeft? Egypte is één van de beste duik- en snorkelbestemmingen ter wereld! De onderwaterwereld voor de kust van Marsa Alam is ongerept en echt fantastisch om te zien. Het koraal is prachtig. Wat een kleuren! Ik heb er zelf ooit gedoken met een wilde zeekoe. Spot jij hem ook?

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

 

 

 

9.3

Een klein knus hotel bij het centrum.
Voor kinderen weinig faciliteiten, wat wij zelf wel fijn vinden.
Mw. Kessel
03/25/2019 - 14:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed advies, goede en snelle service, erg vriendelijk en betrouwbaar. Wij boeken al jaren bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
9 tot 23 maart 2019
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kessel
Reisgezelschap
Met vrienden

8.8

Prima hotel voor tien dagen All inclusief vakantie. Bediening aanvankelijk wat stug. Naarmate ze je langer kenden werden ze vriendelijker. Eten/drinken voldoende, verwacht geen overdadigheid in een kleiner hotel. Locatie top; in het centrum en toch rustig gelegen. Dat je voor shows en animatie moet betalen vinden we ronduit belachelijk, dit hebben we ook aangegeven. Nooit eerder meegemaakt in een hotel.
Maar al met al een prettige vakantie gehad voor een gunstige prijs.
Mw. Lookman
01/28/2019 - 22:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima service, we konden ook eerst een optie nemen, zodat we de vakantie konden aanvragen bij onze werkgevers.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
17 januari-26 januari 2019
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lookman
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima vertoeven voor de snorkel/duikers die hier komen i.v.m. het Nederlandse Scuba-snorkelcentrum Voodoo Divers die in het Hotel is gevestigd.
Mw. van den Heuvel w/v den Uijl
09/12/2018 - 16:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Uitermate vriendelijk en goed toegankelijk zowel telefonisch als de chat

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
28-08 - 08-09
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van den Heuvel w/v den Uijl
Reisgezelschap
Alleen

9.3

Prima Hotel als je elke ochtend met de duikschool/scuba centrum Voodoodivers.com mee aan boord van de RedSeaStar gaat om naar verschillende duik/snorkel stekken te gaan. Na afloop gezellig na kletsen in de Carribean Bar, heerlijk verblijf voor duikers en snorkelaars.
Mw. den Uijl - van den Heuvel
07/29/2018 - 21:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd alles op orde, goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
19-06 t/m 5-07-2018
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
den Uijl - van den Heuvel
Reisgezelschap
Alleen

8.9

Een klein knus hotel aan de rand van Sakala.
Mw. Kessel
03/29/2018 - 19:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren boeken wij via Lavida Travel naar grote tevredenheid.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
3 tot 17 maart 2018
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kessel
Reisgezelschap
Met vrienden

8.8

Een klein gezellig hotel aan de rand van het centrum.
Mw. Kessel
11/22/2017 - 16:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
We boeken al jaren via Lavida. We worden snel en goed geholpen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
3 tot 17 november 2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kessel
Reisgezelschap
Met vrienden

7.1

Wij hadden all inclusief. Maar voor veel dingen moest je extra betalen. S'avonds was er wel animatie en shows. maar ook hiervoor extra betalen. Dat is bij andere hotels in Hurghada wel beter geregeld.
Het eten was wel redelijk te noemen, maar had wel wat meer variatie in gemogen.
Dhr. Verhoeff
11/20/2017 - 12:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
6
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Ik ga verscheidene jaren naar Hurghada en het zelfde hotel. De reisgegevens waren een beetje onduidelijk. Vooral de tussenlanding met over stappen en de transfer naar het hotel was zeer onduidelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
november
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verhoeff
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Prima hotel als je voor het grootste gedeelte van je vakantie met de Nederlandse duikschool Voodoo divers en boot Red Sea Star op de Rode zee verblijft
Mw. den Uijl - van den Heuvel
08/25/2017 - 00:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Uitstekende begeleiding bij het boeken van je vakantie, zowel telefonisch als online via de chat

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
10-08-2017
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
den Uijl - van den Heuvel

7.7

Typisch Egyptisch
Dhr. Eichelsheim
03/23/2017 - 07:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Ervaring verleden vrouw Elly Eichelsheim - Stokkel boekt regelmatig Egypte reis bij LT

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
11-3 tm 22-3
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eichelsheim
Reisgezelschap
Met partner

8.8

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Bella Vista Hotel in Hurghada, wat is gelegen aan het eind van Sheraton Road, een drukke straat met veel winkeltjes, restaurants en terrassen.
Het is een klein resort, erg goed verzorgd, netjes schoon en onderhouden met erg vriendelijk personeel.
Het animatieteam was klein, maar erg leuk en gedreven.
Het enige min-puntje wat we hebben kunnen vinden was dat de lokale wijn niet lekker was. Verder was het top!
Mw. Kessel
03/31/2016 - 17:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al jaren via LavidaTravel als het het resort van onze voorkeur ook in hun aanbod zit.
De medewerkers zijn erg vriendelijk, snel en behulpzaam.
We zijn zeer tevreden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
13 tot 27 maart 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kessel
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Uitstekend hotel voor duikers omdat je meteen na het ontbijt op de Red Sea Star boot van Voodoo divers (Nederlandse duikschool - nr. 1 op Trip adviser) kan stappen.
Qua eten op zich geen problemen voor ons, verwacht geen top klasse. In de Caribbean Bar aan het strand kan je goed eten.
Al met al, voor ons een top locatie die we al jaren bezoeken en zullen blijven boeken.
Dhr. Uijl
07/08/2015 - 11:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Uitstekende service, goed bereikbaar, snelle reactie als je iets wil veranderen. Alom een Travel agentschap die weet wat die moet doen en dit allemaal keurig uitleggen. Helemaal Top.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
20-06-15 tm 6-07-2015
Aantal dagen
17

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Uijl
Reisgezelschap
Met partner

7.7

goed hotel goede kamers eten wel ok maar kan beter eentonig en oud brood personeel mag wel wat vriendelijker zijn voordat je fooi geeft
Mw. Asch
02/06/2015 - 11:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
n.v.t.
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
liep toevallig langs en direct geboekt

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
29-01-2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Asch
Reisgezelschap
Overig

8.3

Klein maar gezellig hotel. Eten is simpel maar goed. Het animatieteam doet het erg goed aangezien het team maar uit 3 personen bestaat. Vriendelijk personeel en alles wat er nog meer rondloopt is ook vriendelijk en totaal niet lastig
Mw. kanters
04/20/2014 - 17:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prijs/kwaliteit erg goed

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
hHurghada
Reisperiode
april
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
kanters
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Fijn hotel. Aan de voorzijde direct in het centrum, achterzijde de rust.De tuinen zijn goed onderhouden en met de verlichting ziet het er gezellig uit. Wij hadden een mooie kamer met uitzicht op zwembad en zee.
Mw. Slik
04/08/2014 - 09:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Diverse malen bij Lavida geboekt en het bevalt ons prima

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
22 t/m 29 maart 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Slik
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Wij komen hier al ruim 9 jaar mede i.v.m. de Nederlandse duikschool Voodoo Divers die in het resort zit. Wij zijn de gehele vakantie periode op zee om te duiken/snorkelen en in de avond vertoeven we vaak in de Caribbean Bar (ook in Bella Vista) of Peanuts Bar in old Dahar waar je goed kan eten.
Dhr. den Uijl - van den Heuvel
07/09/2013 - 09:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Via google bij Lavida Travel uitgekomen om vakanties te vergelijken bij diverse operators en ze kwamen er met vlag in wimpel bovenuit, het scheelde ons meer dan 200,= euro, helemaal top.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
15-06 t/m 28-06-2013
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
den Uijl - van den Heuvel
Reisgezelschap
Met partner

9.5

we hebben een geweldige vakantie gehad, Bella-Vista is een leuk hotel, niet te groot ,niet zo sjiek, maar gezellig.
Het eten was wel lauw maar dat wisten we, je kunt gemakkelijk buitendeurs eten wat heel goedkoop is. Mac donald en KFC en Burgerking zijn ook vlakbij voor de liefhebbers. Maar we hebben het goed naar onze zin gehad,
Zee voor de deur, centrum voor de achterdeur. Wat wil je nog meer.
Mw. Metsemakers
12/15/2012 - 14:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik weet zeker dat ik de volgende keer eerst Lavida Travel bezoek voordat ik ga verder zoeken. Goedkoper en heel overzichtelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
30-11 tm 8-12-2012
Aantal dagen
9 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Metsemakers
Reisgezelschap
Met vrienden