Hotel Jungle Aquapark
Prijzen en boeken

Hotel Jungle Aquapark

Geniet van een fantastische vakantie in het beste aquapark in Hurghada, Jungle Aqua Park! Dit prachtige viersterrenhotel ligt nabij een aquapark met maar liefst 35 glijbanen. Neem een duik in één van de vele zwembaden of geniet van de Egyptische zon op het zonneterras!

Dankzij de gratis shuttleservice lig je binnen no-time op het strand! De kinderen worden hier de hele dag vermaakt en in de omgeving vind je leuke winkeltjes, bars en restaurants. Ultiem genieten!

  • Groot aquapark
  • Wellnesscenter
  • 6 buffetrestaurants en 11 bars!

8.8

Het was weer een top vakantie. Eten super, kamer super, qua park super. Service van t personeel top.
Wij gaan zeker weee terug!
Mw. Kooij
05/13/2018 - 08:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Top kan niet anders zeggen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
28-04 / 12-05
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kooij
Reisgezelschap
Met gezin

7.2

Waardeloos. Kamers zijn oud en gedateerd of kapot. 2e week zoontje van 2 jaar flink ziek geworden door voedselvergiftiging . Dokter op het resort geweest. Deze heeft 3 spuiten gegeven. Bleek achteraf medicatie welke kinderen niet mochten hebben. Met spoed naar het ziekenhuis. Was kantje boord..
Mw. Jaspers
05/05/2018 - 22:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
2
Prijs/Kwaliteit
4
Eten
4
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
7
4.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Top service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
20 april 2018 tot 4 mei 2018
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jaspers
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Oppassen bij eten en drinken....misselijkheid en braken leidt hier heel snel tot uitdroging. Fantastische dokter in het hotel die heel goed helpt! Verder prachtig park, heel vriendelijke mensen, een aanrader!!!
Mw. Ackx
09/26/2017 - 16:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Fantastisch, heel snel antwoord op eventuele vragen, perfecte dienstverlening! Wij boeken zeker nog bij jullie!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
September 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ackx
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.8

goede service, vriendelijke en fijne mensen, goed en verzorgd hotel.
verbeterpunt: wiff kan veel beter, niet erg sterk, en absoluut niet op hele resort of in kamer van goede ontvangst.
Mw. Rogulja
05/09/2017 - 11:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
zeer goede service, klantvriendelijke medewerksters, een ervaren en aan te bevelen reisorganisatie waar alles prima geregeld wordt.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
24-04 -2017 t/m 08-05-2017
Aantal dagen
14 nachten

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rogulja
Reisgezelschap
Met gezin

8

Ik zou iedereen dit resort aanraden
Zeer prettig park ondanks dat het hotel vol was merkten wij dat nergens dit omdat er een grote hoeveelheid zwembaden en restaurants aanwezig zijn.
Ook het waterpark is zeer netjes overall zijn er lifeguards duidelijk aanwezig.
Alles (lobby,kamers,restaurants en het park zelf) waren schoon en goed onderhouden.
Alleen bij het in en uitchecken is het wat chaotisch (zo waren er 4 a 5 personen tegelijk bezig met ons zodat wij niet meer wisten wie nou wat wilde).

Het enige minpunt vonden wij het animatie team zo is er geen nederlandstalig personeel bij het animatie team. vooral voor jonge kinderen die geen engels spreken of verstaan is dit lastig . Bij de kids club moest mijn vrouw voor 7 nederlandstalige kinderen alles vertalen want zowel het personeel als de kinderen konden niet met elkaar communiceren. Dit ook wel omdat er verder geen andere ouders bij waren (wat zeer zeker wel aan te raden is )

Verder waar ik iedereen over zie klagen is de wifi !!! (hier en daar heb je soms verbinding )

hier heb ik maar 1 ding over te vertellen
Mensen u bent op vakantie geniet daarvan facebook en watsapp kunnen gewoon wachten en als uw leven afhankelijk is van het internet moet u leker thuis blijven en uw vakantie land via google opzoeken

Dhr. Groen
05/01/2017 - 17:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben voor lavida travel gekozen omdat de vluchttijden zeer gunstig waren vergeleken met anderen aanbieders

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
April
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groen
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Perfecte accommodatie, stukje van het strand. Het beschikbare stuk strand van zusterhotel valt tegen, een beetje weggedrukt in een hoekje.
Dhr. Oosterbroek
03/13/2017 - 13:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Inloggen op de site lukte in eerste instantie wat moeizaam, ging later wel goed. Snelle en adequate beantwoording van vragen en uiterst vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Maart 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oosterbroek
Reisgezelschap
Met vrienden

9.3

Super vakantie gehad. Dit mede door de service en klantgerichtheid van het park.
Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken met de vele glijbanen. En wat heerlijk is, is dat bijna alle zwembaden verwarmd zijn.
Iedereen van het personeel is even vriendelijk en behulpzaam. Kamers en park zijn schoon.
Het weer in februari/maart is prima. Overdag zo'n 26 graden, in de avond koelt het af maar met een lange broek en vest is dat goed te doen.
We gaan zeker nog een keer terug naar dit park.
Mw. Villevoije
03/03/2017 - 12:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Fijn reisbureau. Geen lange wachttijden aan de telefoon. Goed en vriendelijk geholpen.
Wat zeer handig is dat Lavida Travel een whats-app service heeft, waardoor je zeer snel antwoord krijgt op je vragen.
Ga zeker meer gebruik maken van jullie reisbureau.


Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
februari
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Villevoije
Reisgezelschap
Met gezin

10

wij zijn een weekje daar geweest in december , in 1 woord het was echt top we hebben ons goed vermaakt eten was goed voor ieder iets wils .mensen waren erg vriendelijk .het park ziet er echt tot in de puntjes goed uit niks kapot of oud echt mijn complimenten hiervoor. strand vonden wij iets minder maar wat maakt het uit zwembaden genoeg . wij vonden 1 min puntje , dat we weer naar huis moesten ( ha haa)
echt super mooi daar . we zijn vaak op resorts geweest maar zo als hier was echt top . volgend jaar weer wat ons betreft
Dhr. hilster
12/20/2016 - 20:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede service ,aantrekkelijke prijs

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
4dec 2016
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
hilster
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Zeer verzorgd park.
Dhr. Casteels
10/06/2016 - 09:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Voordien nooit eerder van gehoord, maar het is betrouwbaar. Overzichtelijke site, prijs kwaliteit zeer goed en handig te boeken via online chat. 1 woord TOP!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
hurghada
Reisperiode
September
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Casteels
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Prachtig hotel. Ruime bungalows. Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker en bijwijlen verrassende eetkeuze.
Supermooie zwembaden (nooit het gevoel van overbevolking) en een megacool aquapark (zalig verwarmd).
Wifi was uitstekend.
Dhr. Van Rietvelde
04/12/2016 - 08:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Onze reis was tot in de puntjes geregeld.
Elke mail wordt steeds vlot beantwoord. De reisdocumenten en alle bijkomende info waren tiptop in orde.
Niets dan lof voor het Lavida team.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
paasvakantie 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van Rietvelde
Reisgezelschap
Met gezin

10

Wat een fantastische hotel. Heerlijke uitgebreide all in. Met heerlijke drankjes en koffie's!
Het hotel is zo ontzettend schoon en het aqua park is geweldig!Wij willen hier zeker terug heen!
Mw. Noura
12/30/2015 - 21:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Niet alleen de lage prijs is top bij Lavida maar ook zeker de service! Goed geholpen door de medewerkers.Wij gaan hier zeker weer boeken!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
December 2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Noura
Reisgezelschap
Groep

9.2

Jungle Aqua Park is een zeer leuk hotel met een super aqua park. Hotel heeft meerdere restaurants dus je kan altijd ergens eten in hoogseizoen is het er wel erg druk maar nu in de winter of voorjaar super.
kamer zijn mooi en schoon en zeer ruim. nu voor de 5e keer hier geweest en kijken al weer uit naar de volgende vakantie
Dhr. broekhuis
12/15/2015 - 16:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
betrouwbaar en zeer snelle service en altijd de goedkoopste op internet

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
5 dec
Aantal dagen
8 dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
broekhuis
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Jungle Aquapark in Hurghada Egypte is echt een park om terug te gaan nooit eerder zo over gedacht
Mw. Veer / Verkaik
08/27/2015 - 17:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisorganisatie
Op deze vakantie waren ze de goedkoopste
Vriendelijk personeel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
6uur
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Veer / Verkaik
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Prachtig hotel, ruim opgezet, super sfeertje, veel keuze qua eten, veel zwembaden, jammer dat het niet aan zee ligt en de standaard kamers vrij klein en eenvoudig zijn. Verschillende hotels in Hurghada gezien maar deze behoord toch tot één van de beste!!
Mw. Bouman
06/08/2015 - 19:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8
Toelichting over Lavida Travel
Allereerst gekozen voor lavida travel vanwege de lage prijs. Achteraf gezien goede keuze en heel blij met de services en klantvriendelijkheid!!website werkt niet altijd optimaal met dingen invullen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Mei / juni
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bouman
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Prachtig resort, met superveel glijbanen. Geweldig voor kinderen. Houd rekening met langere afstanden lopen, want het is laagbouw, dus groot oppervlak. Eten is goed, maar de restaurants hebben allemaal een wat beperkter assortiment, waardoor je vaak in verschillende restaurants je eten moet halen.
Mw. Kroezen
05/16/2015 - 11:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Perfecte aanbieder, we kregen een fikse korting en alles was prima geregeld!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Mei 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kroezen
Reisgezelschap
Met gezin

10

Echt Supervakantie gehad... Over niks te klagen. Heel gevarieerde buffetten, voor elk wat wils, telkens weer, supervriendelijke bediening, alles heel proper, er werd heel de tijd door geveegd, gepoetst en gerenoveerd. Iedereen even vriendelijk. Het aquapark is echt een aanrader, behoorlijk druk maar alles verloopt heel ordelijk. Het toezicht op de glijbanen laat niet te wensen over...
Een klein probleempje met onze douche wer direct opgelost.
Mw. Heughebaert
04/19/2015 - 18:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Dank je wel voor de fijne begeleiding van onze reis. Alles was tot in de puntjes verzorgd...

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
8 april 2015 - 18 april 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Heughebaert
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Leuk, kindvriendelijk hotel, toegankelijk voor rolstoelen, zeer behulpzaam personeel. Ruime keuze aan restaurants, voor ieder wat wils. Nette, grote kamers, goed onderhouden.
Dhr. Maes
04/11/2015 - 16:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Vakkundige organisatie, zeer klantvriendelijke, online chatservice zeer goede ervaring mee.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
04/04/2015
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Maes
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Het is de tweede keer dat wij naar dit park hebben geboekt op korte tijd en hopelijk zal onze volgende boeking niet lang uitblijven. :) Top hotel!
Dhr. Laureys
03/29/2015 - 13:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Het was mijn eerste keer dat ik Lavida Travel gebruik en ben er zeer tevreden over zoals u kunt merken aan mijn beoordeling. Ik zal hier nog meerdere keren mijn boekingen doen, zeer tevreden.

Informatie vakantie

Land
Belgié
Plaats
Stekene
Reisperiode
14-03-2015
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Laureys
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Mooie ruim opgezette accommodatie. Wordt goed schoon gehouden. Buiten het park weinig te beleven, stil op straat. Buiten het park mogelijkheid tot het nemen van taxi prima. Het eten is voldoende en goed. Diverse buffetrestaurants. Het horeaca gedeelte ligt allemaal bij elkaar. Als je kamer iets verder hiervan af ligt en je wilt iets op de kamer drinken moet je flink stuk lopen of ervoor zorgen dat de koelkast op de kamer gevuld is. Prima accommodatie. Wij waren hier tijdens de voorjaarsvakantie, veel Nederlanders in deze tijd op het park.
Mw. Kortekaas
03/10/2015 - 23:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd alles weer prima geregeld via Lavida Travel!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
februari 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kortekaas
Reisgezelschap
Met gezin

9.7

Al voor de 4e keer in Egypte. Tlkens in een 5 sterren hotel.
Dit hotel moet zeker niet onder doen met zijn 4 sterren. Aquapark is fantastisch. Eten gevarieerd. Ruim opgezet park zodat je nooit de indruk hebt dat het er druk is. Zeker voor herhaling vatbaar
Mw. Nouws
11/02/2014 - 10:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prijzen vergeleken met anderen en Lavida is zeker de goedkoopste !!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
25/10-01/11
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Nouws
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Gezellig om er te logeren. Leuke grote en mooie zwembaden, ook aan de kamer een zwembad. Mooie ruime kamers. Het aqua park is heel leuk. Heel druk in de restaurants, we vinden het een warboel, echt zoeken naar wat je wit eten en soms lange wachtrijen. 1 maal naar het strand geweest, maar viel 100% tegen, heel ongezellig, ontzettend druk. Personeel is heel vriendelijk.
Dhr. Kerckhove
11/01/2014 - 07:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Oktober 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kerckhove
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Kamers zijn op zich mooi, maar schoonmaak laat te wensen over. Verder is het hele park erg mooi opgezet. Het aquapark gedeelte is leuk, mooi opgezet, maar veel bladeren e.d. in het zwemwater en vaak wachten op banden en/ of matjes voor de glijbanen.
Erg veel Russen, weinig Nederlanders.
Maar verder een super vakantie gehad!
Mw. Lindelauf
09/02/2014 - 16:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lindelauf
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Hotel Aqua Jungle heeft er weer alles aan gedaan om je een geweldige vakantie te bezorgen. Ze blijven vernieuwen en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Mw. Ooijen van der Mooren
08/09/2014 - 19:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles is zeer naar wens verlopen!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
Juli-Aug
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ooijen van der Mooren
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

een heel fijn familie hotel, het eten was niet ons ding, maar is persoonlijke voorkeur, maar keuze genoeg
Mw. van Rompaey
03/13/2014 - 08:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
alles liep zeer correct en was in orde

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van Rompaey
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

aanbevolen
Dhr. Rigole
03/09/2014 - 19:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
aanbevolen
betrouwbaar

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
maart 2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Rigole
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.4

Gezellig ingericht bungalowpark, jammer dat niet alle zwembaden verwarmd zijn.Voor ieder wat wils te eten,zoals te verwachtten in zo´n groot park wel massaal.Alles op zijn Egyptisch dan zijn de vorken op en dan lepels enz.
Medewerkers heel vriendelijk niets is teveel,ook zonder
fooi.
Mw. Groeneveld_Vlot
02/23/2014 - 12:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goedkope en goede reizen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
15-2-2014 t/m 22-2-2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Groeneveld_Vlot
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

10

Beste hotel dat ik ooit heb meegemaakt. Goede service, goed eten en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!
Mw. Rebel
02/19/2014 - 11:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida heb ik altijd een goede prijs en goede service.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
8-2-14/18-2-14
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rebel
Reisgezelschap
Met vrienden

8.9

Prima resort, vooral voor kinderen.
Dhr. Camp
01/08/2014 - 22:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Was op het moment van boeking in ons geval t goedkoopste,
Vriendelijk personeel, correct en snel alles geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
29-12-2013 Tot 05-01-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Camp
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Erg fijn hotel waar je heerlijk verwend wordt en waar krijgt voor je geld! Kerst en oud & nieuw wordt ook daar zeer groots gevierd. Wij kijken terug op 2 heerlijke weken zon en gaan zeker terug!
Mw. Santegoets
01/05/2014 - 14:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles netjes gegaan zoals afgesproken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
22-12-2013 t/m 03-01-2014
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Santegoets
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Het hotel is een aanrader voor gezinnen met kinderen, zeker vanwege het aqua park en ook de kamers, deze komen nl. uit op het zwembad. Dus kunnen de (kleine) kinderen een middagdutje doen binnen, terwijl de ouders nog kunnen genieten van de zon. In het aquapark staat er aan elke glijbaan een life guard alsook bij elk zwembad in het hele park. Wat betreft het eten: er zijn genoeg restaurants waar ieder van ons wel wat vindt. Het eten is niet zo goed, maar wel keuze genoeg. Je kan van het ene restaurant naar het andere gaan en zo je bord vullen. Wij hadden elke avond goed gegeten. Vooral de koffie is er zeer lekker en de gebakjes bij 'Brioche' zijn niet te versmaden. De 'obers' zijn in het begin heel vriendelijk en je krijgt een goede service tot je geen fooi meer geeft en dan hoeft het voor hen niet meer. Bijna elke avond moesten we zelf onze tafel klaarmaken: bestek, servetten, stoelen en drank. Meestal was de drank ook lauw, het eten niet altijd even goed gebakken (rauw). Tijdens ons verblijf werd onze bungalow (en nog anderen) gerenoveerd!!! Dit vond ik echt niet kunnen. Terwijl we daar verbleven, kwamen ze onze bungalow opnieuw bepleisteren en verven. Nota bene van 7 uur tot 18u30. De mensen aan de receptie mochten ook wat vriendelijker zijn, alhoewel dat niets afdoet aan hun service. Wij hadden direct een andere kamer gekregen op verzoek en de info die we nodig hadden, kregen we ook voldoende. Wat ik wel miste, waren voldoende bars en WC's. Op het hele domein is er volgens mij maar 1 zwembadbar en dan de bar in het aquapark, wat maakte dat je niet zo snel aan het hoofdzwembad ging liggen. Als je bij de kleinere zwembaden bleef, kon je drinken nemen uit je eigen koelkast en heel soms kwamen ze rond om te vragen of je wat te drinken wilde en dat brachten ze dan tot aan je ligstoel. Al bij al hebben wij een superleuke vakantie gehad en raden dit hotel zeker aan.
Dhr. Dams
07/26/2013 - 11:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn bij Lavida Travel terecht gekomen via google. Wij hebben dan de prijzen vergeleken met andere sites en vonden Lavida de goedkoopste. Ook het werken met de site is gemakkelijk en je kreeg ook dadelijk de gewenste prijzen te zien. De service is ook zeer goed, want na het boeken kregen we direct een bevestiging en we werden goed op de hoogte gehouden van het verdere verloop. Ook de reisbescheiden kregen we ruim op tijd. En we kregen telkens antwoord op onze mails. Kortom, we zullen zeker nog onze vakantie boeken via Lavida Travel.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juli 2013
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dams
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Pefect onderhouden hotel met voor de kinderen een groot aquapark. Ruim opgezet met veel zwembaden waardoor het toch niet druk lijkt
Dhr. Blom
07/17/2013 - 09:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Pdf met reisbescheiden is niet goed af te drukken ivm marges

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
Juli 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Blom
Reisgezelschap
Met gezin

8

Er wordt slecht Engels gesproken. Er is geen gratis Wi-Fi. Het eten was niet helemaal goed. Men mag beter geïnformeerd worden over bv de kamers en het schoonmaken ervan.
Dhr. Thakoerdat
06/17/2013 - 21:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Er waren wat opstart problemen met het boeken, het duurde lang voordat ik een definitieve bevestiging van betaling en de reisbescheiden had ontvangen. Verder ben ik goed tevreden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
juni
Aantal dagen
8 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Thakoerdat
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Geweldig park! Wel groot, maar doordat de huisjes rondom privézwembaden liggen is het toch knus. Veel activiteiten, maar ook rustige plekjes. Groot aquapark voor jong en oud. Prima eten, mooie kamers en geweldige bediening. Wij willen zeker terug!
Mw. Oostrom-Foree
05/01/2013 - 09:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Prima online reisbureau. Wordt altijd goed en ook zeer snel geholpen. Ook onze volgende vakantie hebben we alweer via Lavida geboekt. Prijs is zeer scherp!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
21 april - 29 april
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Oostrom-Foree
Reisgezelschap
Met partner

8

Jungle Aqua Park is echt een aanrader. Mooi resort met veel zwembaden en restaurants. Het eten is goed, alles is netjes en schoon. Ook voor de kids erg leuk. Het park is wel erg groot dus soms wat veel en ver lopen zeker met kleine kinderen (buggy mee is een goede tip!).
Mw. Priem- van Osch
10/23/2012 - 18:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
De prijs was goed. Het lukte alleen niet om via de site te boeken. Met een telefoontje werd dit netjes voor mij gedaan en was het probleem opgelost. Daarna keurig alles op tijd ontvangen en een leuke kaart bij thuiskomst!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
22 sept - 2 okt
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Priem- van Osch
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Het eten vonden wij niet zo lekker, veel van hetzelfde en het vlees was heel vet. Het eten in het Azie Restaurant was wel heel lekker.

De verkopers in het hotel zijn heel vervelend, als je aan het zwembad ligt komen ze om de 20min vragen of je n excursie wil boeken of naar de spa wil etc etc. Zo kun je niet echt lekker relaxen.
Mw. Snels
10/23/2012 - 18:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Snelle service en meteen antwoord op mijn vragen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
september/ Oktober
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Snels
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Prima hotel, veel zwembaden, leuk aquapark en goed schoon. Uitstekende bediening/service en gunstige ligging (20 min. vanaf vliegveld). Eten is voldoende, er is altijd wel iets lekkers te vinden voor iedereen. Geen superkwaliteit, maar dat kan ook niet voor die prijs.

Kleine minpunten: geen gratis internet (4 euri per 30 minuten) en niveauverschillen in zwembad mogen beter aangegeven worden (valpartijen).
Dhr. Zwart
10/23/2012 - 18:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Prijsvergelijking op Zoover

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurgada
Reisperiode
10-09/24-09
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Zwart
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Het was een topvakantie vanwege de veelzijdigheid aan attracties, eetgelegenheden, kortom het hoeft niemand aan iets te ontbreken. Enig minpuntje veel grote mieren in de badkamer van ons huisje, desondanks zeer tevreden.
Dhr. Cooijman
10/03/2012 - 06:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Voordeel liep op tot

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
22-09-2012 t/m 02-10-2012
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Cooijman
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Leuk hotel, eten iets minder. Mooi park en super zwembaden!
Mw. Bijlsma
08/31/2012 - 20:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs, goed en snel contact.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bijlsma
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Het hotel ligt erg afgelegen en van het strand moet je ook niet veel verwachten.
Verder een super hotel schoon, fijne bungalows met zwembad voor de deur, en het eten is super. Van Russen geen last gehad.
Dhr. Geet
08/04/2012 - 07:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles super geregeld!
Had bij mijn man een verkeerde geboortedatum doorgegeven gewoon veranderd zonder gezeur en geen extra kosten berekend.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
17-07-2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Geet
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Super complex met zeer goede zorg voor de "klant". Heerlijk eten en goede verzorging. park is superschoon en men doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Geen vraag is te veel. Heerlijke barretjes voor een goede kop kofie in alle soorten. Samengevat een top complex
Dhr. Watering
07/22/2012 - 11:48

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Vragen worden perfect behandeld een aanrader voor een ieder die op reis gaat. Kijk gerust bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
7 t/m 21 juli 2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Watering
Reisgezelschap
Met gezin

8.1

Super leuk park met de kinderen .
Personeel vriendelijk .
Alles goed schoon en zuiver .
Eten was goed maar geen spektakel .
Dhr. Heesakkers
02/29/2012 - 15:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed niks op aan te merken .

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
18febr. -25 febr.
Aantal dagen
8dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heesakkers
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Wat een geweldig park! Zwembad voor de deur, 6 restaurants om uit te kiezen, heerlijke loungebedden om te relaxen, een fantastisch aquapark en niet te vergeten de geweldig aardige obers! Zij hebben er mede voor gezorgd dat wij een ongelooflijke leuke en luxe vakantie hebben gehad!!!
Mw. Steen
01/12/2012 - 20:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
De site is zeer overzichtelijk. De vergelijkingen van het aantal dagen, verschillende vertrekdagen en luchthavens staan op 1 pagina zeer duidelijk naast elkaar, zodat je heel gemakkelijk kunt vergelijken. Site werkt -in tegenstelling tot andere vergelijkbare sites- altijd. Helemaal tevreden, dus de volgende vakantie is alweer geboekt via Lavida Travel!!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Hurghada
Reisperiode
23-12-11/30-12-11
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Steen
Reisgezelschap
Met gezin