Club Calimera Akassia Swiss Resort
Prijzen en boeken

Club Calimera Akassia Swiss Resort

Akassia Swiss Resort & Aqua Park heeft alles, maar dan ook echt alles wat je je maar kunt wensen. Het bestaat uit twee delen; Club Akassia en Akassia Beach. Of je nu van gezellige drukte houdt of juist in relaxte sfeer wilt ontspannen, er is een passend gedeelte voor iedereen. Spetterende glijbanen voor jong en oud en een ruime keuze aan restaurants. En voor de deur ligt één van de mooiste koraalriffen van de Rode Zee. Snorkelplezier gegarandeerd! kinderdisco, babybedje, speeltuin en...

8.9

Prima, groot resort, zeer vriendelijk personeel (tot de metselaars aan toe vriendelijk groeten), iedereen doet zijn best. Natuurlijk zijn er wat kitrandjes en sluit er een deur niet 100%, maar het is geen Europees 5*. Als je dat onthoud is het meer dan 5* waardig. Overal zwembaden, animatie doet zijn best, eten kan idd war warmer maar is prima kwaliteit of wordt vers voor je bereidt, eigen strand met prachtig rif en daarnaast ook nog gratis busje naar andere baai (inclusief). Wij hebben echt een top vakantie gehad (reis begin nov met 2 kids van vijf en negen)
Boer
11/06/2018 - 13:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima. Contact vlot en afspraken nakomen. Tweede of derde keer met deze organisatie, alle keren probleemloos.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Quesier
Reisperiode
Eind okt - begin nov
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Achternaam
Boer
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Super vakantie gehad.Het resort is enorm groot en voor ieder wat wils. Aqua park is een groot plus punt. Een klein min punt is het eten, mag meer variatie zijn.
Wij hebben genoten van onze vakantie en dit voor de 4 keer in het zelfde resort...Wij gaan zeker terug.
Gezin met jonge Kids. ..
Alkoubai Mo
Dhr. Mohammadi
08/25/2017 - 19:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Vlotte en duidelijke info. .. super.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
Augustus
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mohammadi
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Wij hadden een familiesuite in het Lti beach gedeelte. Kamer zeer mooi, enkel de badkamer was niet in verhouding. Hotel en terreinen zeer mooi en goed onderhouden. Veel zwembaden en groot aqua park. Jammer genoeg geen enkel zwembad verwarmd en aqua park telken male maar gedeeltelijk open wegens besparing op aanwezigheid redders. Eten was goed van kwaliteit maar veel te beperkt in variatie. Animatieteam bestond uit 5 personen in plaats van de 19 bij volle bezetting. Resultaat avondshows en animatie zwak. Personeel zeer vriendelijk.
Hotel was ongeveer 50% volzet. Jammer dat er bespaard wordt op omkadering, eten, ... anders zeker een hogere score.
Dhr. Vervaele
04/12/2016 - 17:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Absoluut betrouwbaar en een competitie prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Quseir
Reisperiode
april 2016
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vervaele
Reisgezelschap
Met gezin

7.2

Wij hebben geen kinderen, kindvriendelijkheid kan ik niet beoordelen
Dhr. Vangrieken
01/18/2016 - 16:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
2
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
4
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Club Calimera Akassia is een mooi resort. Over het algemeen tevreden over Lavida, ik zal er waarschijnlijk in de toekomst nog gebruik van maken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Quseir
Reisperiode
02-01-2016 t/m 12-01-2016
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vangrieken
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Club Calimera Akassia Swiss Resort is een prachtig hotel...lekker eten...zeer proper...prachtig Aquapark...zeer goede service...een absolute aanrader !!!
Dhr. Van de Vel
11/18/2015 - 20:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
reeds meermaals met Lavida Travel geboekt en ben nog steeds zeer tevreden met hun service... mijn volgende vakantie zal terug worden geboekt met Lavida Travel !!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Quseir
Reisperiode
7 tot 17 november 2015
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van de Vel
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Wij zijn voor de 3e keer in het Club Calimera Akassia Swiss Resort geweest en het voelde heerlijk om daar weer te zijn, gewoon perfect voor de kinderen, animatie is goed, aqua park geweldig en de vele zwembaden maakt het dat je iedere dag op een andere plek zou kunnen liggen zodat je iedere keer het gevoel krijgt dat je je in een ander hotel waant. Geweldig rif en eten is gewoon prima, mensen die die hier zeuren kunnen beter gewoon thuisblijven. Wij komen hier zeker nog en keer terug!
Mw. Tuinder
07/30/2015 - 10:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al jaren bij Lavida, vriendelijk personeel, snelle duidelijke en goede service, ieder jaar weer!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
14-07-2015/28-07-2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tuinder
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Leuke vakantie gehad. Super waterpark voor de kinderen, mooi strand. Iedereen was er super vriendelijk en gedienstig. Eten was goed maar hebben wel al hotels gehad waar er meer keuze en afwisseling was. Familiekamer was mooi en groot. Jammer dat er de hele week veel wind stond zodat we het eigen mooie huisrif maar éénmaal hebben kunnen bewonderen. Je kan dan wel een gratis hotelbusje naar een dichtbij gelegen baaitje nemen om te snorkelen. Avondanimatie stelde niet veel voor.
Dhr. Crijns
04/19/2015 - 15:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Steeds de beste prijs en goede service.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
El Quseir
Reisperiode
april
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Crijns
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Geweldig resort met een perfecte service en schitterende zandstrandbaai waar je gewoon kan zwemmen en snorkelen.
Gewoon boeken omdat: goed eten, service 100%, voldoende bedjes aan het zwembad-strand-aquapark.
Uitgeroepen tot de 10 beste familieparken in het midden-oosten en absoluut terecht!!
Dhr. Wijnen
08/24/2014 - 12:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, altijd de laagste prijs, makkelijk bereikbaar.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Augustus 2014
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wijnen
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Als je van zon, zee en rust houdt is dit de perfecte locatie
Dhr. eekelen
10/09/2012 - 10:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
2 dagen voor vertrek om moeten boeken vanwege een staking in het door ons geboekte hotel. Deze overboeking was snel geregeld en zeker een perfecte locatie en snelle afhandeling.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
marsa alam
Reisperiode
oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
eekelen
Reisgezelschap
Met partner

8.4

wij zaten in het nieuwe gedeelte van het hotel. geweldige aqua park. mooie rif bij het hotel, ideaal voor te snorkelen,ook voor kinderen. goed verzorgd, ook in restaurant in buffet. buffet elke dag gevarieerd. in het hele park koud drinken, ook in de drukke periode, wat we bij vele hotels in egypte niet mee hebben gemaakt.
Dhr. houten
07/20/2012 - 18:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
we zijn een stukje goedkoper uit, i.v.m.lavida travel korting, voor het zelfde hotel, en toch een goede service. het maakt vakantie dan ook wat prettiger en zeker met een gezin uit 5 personen. we kijken bij de volgende boeking dan ook eerst naar de site, van lavida travel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
juli
Aantal dagen
11dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
houten
Reisgezelschap
Met gezin