JAZ Lamaya Resort
Prijzen en boeken

JAZ Lamaya Resort

JAZ Lamaya Resort is een prachtig vijfsterrenhotel in het heerlijke Egypte. Neem een duik in één van de zwembaden om daarna te dineren in het gezellige restaurant. Ook genieten aan het strand is hier mogelijk, met een trap van ongeveer 8 treden heb je deze namelijk al bereikt!

Kom even helemaal tot rust in de sauna of wees juist actief tijdens een potje tennis. Duiken en snorkelen is hier zeker ook mogelijk en voor de kinderen is er vermaak in de clubs en in de speeltuin! Ultiem genieten doe je bij JAZ Lamaya!

  • Sport en Wellness
  • Strand dichtbij!
  • In het leuke centrum

9.1

resort is mooi gelegen
de baai is schitterend qua uitzicht
spijtig dat je de zee slechts op 2 plaatsen kunt bereiken via de hoge stenen muur die niet overal toegankelijkheid biedt
08/01/2017 - 22:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.4
Toelichting over Lavida Travel
goed

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
juli 2017
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

8.6

Heel goed hotel, enkel mag het eten iets warmer zijn en de kelners in het restaurant waren niet altijd even vriendelijk en behulpzaam vergeleken met andere Jaz-hotels! Ook de poolboys waren niet zo vriendelijk en behulpzaam zoals we normaal gewoon zijn in Egypte.
In november in Jaz Aquaviva geweest, daar liepen de poolboy en de obers van het restaurant voor je zonder dat je iets moest vragen.
Dhr. Pniewski
05/07/2017 - 20:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Ondertussen al 3x geboekt bij Lavida Travel en steeds tevreden van de service en klantvriendelijkheid.
Ook prijs/kwaliteit zijn zij in Nederland de beste!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
17/04/2017 - 22/04/2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pniewski
Reisgezelschap
Met partner

8

Prima hotel. Mooie baai waarin goed gesnorkeld kan worden.
Mw. Plas
03/28/2016 - 15:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisorganisatie

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
20 -27 maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Plas
Reisgezelschap
Met partner

8.7

JAZ Lamaya Resort heeft heerlijk grote badlakens die je strandbed helemaal bedekken. Wifi is gratis maar waardeloos.
Mw. eijnden
12/28/2015 - 08:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisburo, alleen jammer dat de opgebouwde tegoeden niet gebruikt kunnen worden voor reizen geboekt bij Tui of Holland Internationaal.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Gorayfat Bay
Reisperiode
December
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
eijnden
Reisgezelschap
Met partner

8.7

het is een mooi ingericht hotel, komt knap over, ligging is zeer goed vermits het aan een baai gelegen is wat de mogelijkheid bied om bijna alle dagen te gaan snorkelen. Service is in orde, vriendelijke mensen en spreken er vlot duits en engels, kwaliteit is heel wat anders. hier spreek ik dan vooral over de keuken. Ben ondertussen wel wat gewoon omdat het voor mij de 11de keer Egypte is, en weet dat het nooit het niveau zal halen van wat wij gewoon zijn, maar dit liet toch echt wel te wensen over.. ga er niet verder op in. kamers zijn in orde en worden dagelijks gekuisd. Maar hetgeen we voor gingen is het meeste tegengevallen. Nl duiken. Een te grote duikclub, waar je een nummer bent, 2 dagen niet mogen duiken, door zogezegde slechte windcondities, tot men zegt dat we uitcheqen en ergens anders heen gaan, en dan kan er ineens wel gedoken worden. Dit is tot nu toe de allerslechtste duikclub die we al gehad hebben "coraya divers". Voor de rest hebben we er een toffe vakantie van gemaakt met de nodige andere sportmogelijkheden die er zijn.
Dhr. VdM
04/24/2013 - 11:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
teruggevonden bij zoover en hebben reeds al enkele reizen hier geboekt

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
marsa alam
Reisperiode
03/04/2013
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
VdM
Reisgezelschap
Groep

9.2

Gastvrij ontvangst in het hotel. Het hotelpersoneel doet er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Het eten was prima met elke dag een ander thema. Het rif voor de kust is prachtig. We hebben genoten.
Dhr. Croese
01/24/2013 - 17:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Wij waren niet bekend met Lavida Travel maar alles was keurig geregeld. We hebben via internet geboekt

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
16 - 23 januari 2013
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Croese
Reisgezelschap
Met vrienden

9.4

een heerlijk hotel, lekker eten en goede service voor een week helemaal niks doen een echte aanrader.
Mw. Sterk
05/26/2012 - 12:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Dit is onze 2de reis geboekt bij Lavida travel. Eerlijk,goedkoop en betrouwbaar onze volgende reis boeken we zeker weer bij Lavida....

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sterk
Reisgezelschap
Met vrienden