Gorgonia Beach
Prijzen en boeken

Gorgonia Beach

Voor een fantastische, onbezorgde zonvakantie ben je bij Gorgonia Beach aan het juiste adres! Vanuit dit prachtige vijfsterrenhotel lig je binnen no-time op het strand! Neem een duik in één van de zwembaden en geniet van de Egyptische zon op het zonneterras! Je kunt je hier uitstekend vermaken dankzij de vele sportfaciliteiten. Ook de kinderen zullen zich hier niet vervelen! Tip: vergeet de onderwaterwereld niet! Je kunt hier fantastisch duiken! Hoe compleet wil je het hebben?

Meer informatie over Gorgonia Beach:

  • Wi-fi
  • 4 zwembaden
  • Apart kinderbad
  • Zonneterras met parasols en ligbedden
  • Wellnessfaciliteiten (tegen betaling)
  • Sportfaciliteiten, o.a.:
    • Basketbal
    • Beachvolleybal
    • Fitness
    • Tafeltennis
    • Tennisbaan
    • Voetbal
    • Biljart (tegen betaling)
    • Duiken (tegen betaling, licentie verplicht)
  • Miniclub 4 t/m 14 jaar
  • Restaurants/bars:
    • Buffetrestaurant
    • 2 à la carte restaurants
    • 3 bars
    • Snackbar
    • Dresscode: mannen in lange broek

Ligging:
Dit prachtige hotel ligt direct aan het strand. Het centrum van Marsa Alam ligt op 48 kilometer. De afstand tussen de luchthaven van Marsa Alam en Gorgonia Beach is 116 kilometer.

9

De 2e keer een bezoek aan dit hotel en is wederom prima bevallen. Het hotel ligt ver van het vliegveld (> 1,5 uur rijden) maar wat ons betreft is dat het waard. Het is rustig gelegen en heeft (nog) een mooi huisrif. Wij hopen wel dat het zo mag blijven.
Ook de duikschool TGI is prima in orde. Goede service en vriendelijk personeel.
Het hotel heeft een prachtige tuin, een groot centraal gelegen zwembad, is niet verwarmd, maar dat mag de pret niet drukken. De hotelkamers zijn groot, goed verzorgd wel iets gedateerd.
Er zijn verschillende bars aanwezig. Let wel er mag overal gerookt worden, behalve is in het hoofdrestaurant binnen, voor buiteneters is er geen rookvrije plek.
Het eten is goed van kwaliteit en er wordt zeker een poging gewaagd variatie aan te brengen. Wij zijn van mening dat het een land is waar niet alles voor handen is qua eten, dus ons motto is dat je daar over niet al te kritisch moet zijn. En is voor ons zeker geen showstopper want ook na dit bezoek is er voor ons geen reden niet meer te gaan. Dus als wij naar Egypte gaan zal het zeker weer Gorgonia worden.
De enige kritiek is dat er geen vrij WiFi is, kan wel tegen forse betaling bij het hotel. Beter is om een simkaart op het vliegveld aan te schaffen. Doch wij zijn van mening een hotel zonder vrije WiFi is ook niet echt meer van deze tijd.
Een goed hotel, vriendelijk personeel, goed eten en drinken, prima strandbedjes, een mooi huisrif en voor duikers een goede duikschool waarbij je goed gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Of je nu gaat duiken in het huisrif of elders.
Dus voor ons een aanrader!
Mw. Kaptein
09/30/2018 - 16:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al jaren via Lavida dit vanwege prijs en klantvriendelijkheid / service.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
september 2018
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kaptein
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Wij zijn net terug van 15 dagen Gorgonia Beach. Dit was de 4e keer en wij gaan zeker terug.
Dit hotel is de perfecte plek als je van rust, ruimte, wandelen en snorkelen/ duiken houd.
De twee uur durende transfer is het meer dan waard.
Het eten is heerlijk en de hygiene is echt top. Als je in dit hotel ziek zou worden kan het eten de reden niet zijn.
Gorgonia beach, een hotel met vriendelijk personeel, ruime kamers, goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rolstoel en de mooie tuin maakt het een plek waar je puur kan genieten.
Mw. Tjoelker
06/28/2018 - 15:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al eerder heb ik in een beoordeling over Lavida geschreven dat wij super tevreden zijn.
In alle opzichten.
Wij blijven klant!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
13 tot 17 juni 2018
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tjoelker
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Gorgonia is een heerlijk hotel. Ik heb de ligging met een 10 beoordeeld omdat wij het fantastisch vinden om afgelegen te zitten. De rust, de ruimte, het strand waar je heel ver kan wandelen zonder iemand tegen te komen ( soms andere hotelgasten) en het prachtige rif vinden wij de lange transfer ( ongeveer met de bus 2 uur ) meer dan waard.
Alles wordt goed schoon gehouden, mensen zijn vriendelijk, het eten is lekker......wij gaan weer terug voor de 4e keer.
Mw. Tjoelker
12/20/2017 - 14:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik kan heel kort zijn in de toelichting.
Wij boeken altijd via Lavida.
Top, en dat is te zien aan de waardering.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
November/ december
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Tjoelker
Reisgezelschap
Met partner

8.6

2de keer Gorgonia en is naar onze mening verslechterd tegen 2 jaar geleden. Strandbar minder keus.
Buffet restaurant fel verminderd vb geen een keer scampi's gezien 2j geleden bijna dagelijks,ook geen moeite meer voor thema's te versieren,ook buiten bbq minder keuze.
Plus punt voor pizza restaurant en personeel daar.Wil nu niet klagen omdat het nog altijd goed was van eten en drinken maar voor ons geen 5 sterren meer.
Dhr. De Wijngaert
04/27/2017 - 11:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Bij Lavida is alles goed alleen de prijzen gaan naar onze mening de hoogte in ook het tegoed kan je niet altijd gebruiken, spijtig maar zijn andere goedkoper geworden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
April 2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
De Wijngaert
Reisgezelschap
Met partner

7.7

ver afgelegen maar wel top rif
Dhr. Bruin
01/28/2017 - 16:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.8
Toelichting over Lavida Travel
redelijk betaalbaar

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
marsa alam
Reisperiode
januari
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bruin
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Wederom een fijne tijd gehad in Gorgonia Beach. Het is en blijft een goed resort met een donders mooi huisrif voor de deur.
Dhr. Schakelaar
12/20/2016 - 12:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd krijg je wat je vraagt. Tip aan Lavida Travel, stuur niet de mail van " welkom thuis" al weg, terwijl de vakantiegangers nog op hun vakantiebestemming zijn en daar dus " welkom thuis" ontvangen. Is een beetje voorbarig vinden wij.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
december 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schakelaar
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Een lange transfertijd, maar dat is zeker de moeite waard, dus laat je daardoor niet ontmoedigen.
Een heel prettig ruim resort met erg vriendelijk personeel. Goed onderhouden.
Je hoeft je er absoluut niet te vervelen, er is heel veel te doen. Prima gevarieerd eten.
Mw. erp
12/17/2016 - 12:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Reisbescheiden keurig op tijd, tijdens reis alles volgens schema.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
december 2016
Aantal dagen
10 dg

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
erp
Reisgezelschap
Met partner

8

Wij hebben heerlijke 2 weken gehad in Gorgonia. Alhoewel de transfertijd een kleine 2 uur bedraagt, was het wat ons betreft dit waard. Gorgonia heeft een prachtig huisrif, een uitgestrekt strand en je kunt kilometers lang langs het strand wandelen.
Er is een uitstekende duikschool, waarbij het te adviseren is om van te voren online te boeken, dit scheelt je in prijs.
Het hotel wordt stukje bij beetje gerenoveerd doch hiervan heb je geen last. Wij hadden nog een kamer die niet gerenoveerd was, en waren van mening dat de oude kamers echt gedateerd zijn. Dus de verbouwing is geen overbodige luxe. Het eten is wat ons betreft goed, wat eentonig qua smaak.
Wat ons betreft een aanrader waarbij wij hopen dat het hotel zich richt op het behoud van het prachtig huisrif.
Mw. Kaptein
10/28/2016 - 10:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Erg klantvriendelijk, betrouwbaar en biedt een goede prijs. Zijn altijd bereid om van alles voor je uit te zoeken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
september/oktober 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kaptein
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Prachtig resort, leuke sfeer en goed management.
Mw. Hannequart
07/05/2016 - 13:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service aan eerlijke prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
28/05/2016 - 25/06/2016
Aantal dagen
4 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hannequart
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Dit prachtige resort ligt ver van de luchthaven van Marsa Alam verwijderd . Voor diegenen die van rust en natuur houden, is en blijft het een uitstekende keuze.
Mw. Walschap
04/24/2016 - 15:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
een uitstekende service en concurrentiele prijzen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
09-23.04.16
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Walschap
Reisgezelschap
Alleen

8.5

Geweldig goed eten in Gorgonia Beach Resort in Marsa Alam, vriendelijk personeel
Dhr. Gils
04/04/2016 - 14:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Maart
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gils
Reisgezelschap
Met vrienden

9.5

Als duiker is er een zeer mooi huisrif maar een grote maar geen boten beschikbaar (zodiac)om de zuidelijke riffen te bezoeken. Het duik centrum is top van Mares maar weinig kant duiken vlakbij!!

Hotel is zeer open en redelijk gezellig ook een minpunt het verschil tussen de snelle hap (fastfood) is enorm groot. Dus eigenlijk moet je alle dagen naar het hoofd restaurant. De toiletten staan op het strand te ver uit elkaar om meer comfort te hebben.

De verplaatsing is lang over een zeer slechte weg.
Is het hotel 5*waard, ik denkt het niet maar mijn vermoeden is dat de neerwaartse spiraal van kwaliteit zijn tol begint te eisen ook bij andere hotels na hun plaatselijke politieke problemen.

Terugkeren naar deze verplaatsing is enkel voor het duiken geen optie als vakantieganger is het genieten van de rust en omgeving.
Vergelijkbaar als het Fantasia hotel 20 min terugrijden geen goed huisrif maar wel de zodiac voor de betere duiker om plaatselijke riffen te bezoeken binnen de 15'. Eten mag geen rol spelen maar hier scoort Gorgonia beter niettegenstaande het kleinere buffet.

David (25 bezoeken van port galib tot Gorgonia)
Dhr. Groodt
02/15/2016 - 12:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Snelle en professionele hulp!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groodt
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Voor de derde keer Gorgonia Beach bezocht. Het was wederom dat wij verwachten van een strand/relax vakantie, gewoon top. De wat langere transfer naar het hotel (1 1/2 tot 2 uur) is het zeker waard. Het personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het eten is erg goed en de keuze is ruim voldoende. De pier zorgt ervoor dat je, zonder het rif te beschadigen, goed kunt snorkelen. Je waant je als je in het water gaat gelijk in een aquarium.
Wij zullen zeker het hotel nogmaals bezoeken.
Dhr. Schakelaar
12/20/2015 - 15:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zoals wij gewend zijn van Lavida, wederom een goede service/prijsverhouding. Reisbescheiden op tijd toegezonden en daarbij ruim voldoende reisinformatie. Als internetaanbieder in reizen een betrouwbare partner. Zullen zeker opnieuw reizen boeken via Lavida Travel.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
December 2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schakelaar
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Enkel de maaltijden hadden beter gekund.
Dhr. bisiaux
12/18/2015 - 09:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Geweldige reis, geen klachten

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
26/11/2015 au 17/12/2015
Aantal dagen
3 semaines

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
bisiaux
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Voor de 2e keer naar Gorgonia Beach geweest.
Ditmaal met z'n vijven.
Ook deze keer weer zeer vriendelijk personeel dat altijd voor je klaar staat en je echt het ultime vakantiegevoel geeft.
Echt niets is teveel.
Het hotel ligt op bijna 2 uur rijden van het vliegveld, maar dat is het meer dan waard.
De fitness is voorzien van nieuwe en vooral betere apparatuur.
Animatie doet er ook alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.
Al met al gewoon een aanrader!!


Dhr. Amersfoort
12/13/2015 - 14:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Voor de 3e keer via Lavida Travel gebroekt.
Nog geen goedkoper reisbureau kunnen vinden die dezelfde betrouwbare service biedt.
Ik blijf klant van Lavida Travel :)

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
03-12-2015 t/m 12-03-2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Amersfoort
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

Opnieuw een onvergetelijke vakantie gehad.
De ligging is uitstekend voor mensen die graag duiken, snorkelen en van rust houden. Er is geen mogelijkheid tot shoppen of uitgaan. Je ziet enkel woestijn en zee. De onderwaterwereld is spectaculair en het hotel heeft een prachtig huisrif. Er zijn ook voldoende mogelijkheden voor een excursie.

De kamers zijn groot en worden netjes onderhouden. Er is bij de bouw van dit resort, rekening gehouden met elkaars privacy.
Ook de tuinen worden goed onderhouden en het verschil met 5 jaar geleden is opmerkelijk. Heel mooi aangelegde tuinen.

Het eten is iets minder dan vorige jaren maar er is meer dan voldoende keuze voor iedereen, in tegenstelling tot andere hotels in Egypte.
Het Libanees restaurant is een voltreffer. Zeker doen wanneer je er bent. Per week mag je één keer reserveren.

Personeel is nog altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Een speciale dank voor de goede service aan Mofreh Makram (front office manager), Mahmoud Ahmed (manager restaurant), Ali (restaurant) en Ahmed Ismail (beach).

Wij komen zeker nog terug!!!
Mw. Gabriëls
12/11/2015 - 14:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Correct en klantvriendelijk!
Documenten zijn steeds in orde.

Alleen jammer dat het persoonlijk tegoed aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Wij hebben er dit jaar geen gebruik van mogen maken en dit viel toch wel wat tegen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
november
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Gabriëls
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.5

vervoer van luchthaven naar accomodatie mjet een oud busje waar we zelf de koffers van het dak moeten halen, geen service, terugweg luxe touringcar
Mw. Manuel
11/29/2015 - 15:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
1
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
klantvriendelijk

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
17-11-2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Manuel
Reisgezelschap
Met vrienden

8.9

alles in orde
Mw. lippinois
11/16/2015 - 15:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
alles in orde

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
1 november
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
lippinois
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Wij zijn voor de 3de keer in 2014naar Gorgonia Beach Resort geweest.
Het hotel voldoet in alle opzichten aan onze verwachtingen: kamers zijn groot en netjes, service is vriendelijk zonder opdringerig te zijn, er is voldoende variatie in het eten, het domein is groot en wordt goed onderhouden. Het huisrif is prachtig!! Wij gaan dit jaar voor onze 4de keer.
Mw. GABRIELS
07/29/2015 - 22:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn uitermate tevreden over de service, de betrouwbaarheid en de prijs die Lavida Travel aanbied.
Een antwoord laat nooit lang op zich wachten en de prijzen zijn zeer interessant.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
November 2014
Aantal dagen
17 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
GABRIELS
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Pluspunten: mooi en verzorgd hotel,goede kamers en goed dagelijks gekuist,vriendelijk en behulpzaam personeel,goede en verzorgde sportaktiviteiten,goede minigolf ,zeer goed eten en goede restaurans en een fantastisch rif aan huis en in de buurt.Zelf gezien en op foto en film,gitaarroggen,adelaarsrog,schildpadden kleine en reuze,zeekoe..enz. .
1 minpunt ; ze serveren geen rose wijn (wel betalend) en voor een 5 sterren mag dat wel inbegrepen zijn.
Dhr. De Wijngaert
04/25/2015 - 09:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al een keer of 10 met Lavida geweest en nog nooit geen problemen gehad en ze doen altijd nog iets extra in prijs,voor mij een 10 voor LAVIDA.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
04-04-2015 tot 12-04-2015
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
De Wijngaert
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Weinig variatie in het eten . Wel goede kwaliteit . Erg afgelegen
reisduur vanaf vliegveld 2 uur
Dhr. soeter
01/05/2015 - 19:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prettig om een reis bij te boeken , erg goede service

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
18 december
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
soeter
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Een mooi hotel met een prachtig rif voor de deur. Het is alleen ver rijden vanaf het vliegveld. Veel variatie in het eten, vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar en aan te vevelen voor snorkelaars en duikers. Je bent afhankelijk van het hotel. Geen Russen aanwezig wat een groot pluspunt is.
Dhr. Brocken
12/28/2014 - 09:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
Goede orgarnisatie, al eerder geboekt. De extra korting spreekt ons wel aan en wordt geboekt bij grote organisatie. Zeer tevreden jammer dat er nog niet zoveel rondreizen naar onze smaak te boeken zijn.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
14-12-2014 tm 25-12-2014
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Brocken
Reisgezelschap
Met partner

10

Super in 1 woord
Dhr. Langhi
12/01/2014 - 07:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Klasse

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
November
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Langhi
Reisgezelschap
Alleen

9.5

rustig resort ook bij 100% bezetting
Dhr. oirschot
11/23/2014 - 10:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
ook bij telefonische vragen goed bereikbaar

Informatie vakantie

Land
egype
Plaats
marsa alam
Reisperiode
novenber
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
oirschot
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Rustig gelegen, kleinschalig resort. Ruime, nette kamers. Schitterend koraalrif. Geen gedoe met het reserveren van ligbedden aan het zwembad of het strand. Die zijn er in ruime mate. Altijd plaats. Ook het hoofdrestaurant is ruim opgezet en ook daar altijd plaats. Eten op het strand erg beperkt. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Wie van een goede verzorging houdt, rust en wandelen langs het strand een aanrader. Ook hier veel Italiaanse gasten. Enige nadeel is de afstand tot het vliegveld. Heen met een klein busje 1,5 uur. Terug met een grote bus en veel tussenstops 2,5 uur.
Dhr. Kruijt
09/11/2014 - 11:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Boek altijd via Lavida door de scherpe prijs en het wordt probleemloos geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
31 augustus - 9 september 2014
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kruijt
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Geweldig huisrif, wel een note naar de duikschool elke dag een beetje het plastic opruimen langs de vloedlijn zou wel zo netjes zijn en meer info en een gratis zwembad intro hoe te snorkelen in het zwembad voor mensen die geen ervaring hebben om zo het rif voor de toekomst ook mooi te houden
Dhr. Wenting
08/20/2014 - 19:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
tevreden, wel een maar, jammer dat er geen email meer naar het hotel is gegaan met de preferenties die neckermann niet in het systeem had maar wel zo als afgesproken nog naar het hotel verstuurd zouden worden

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
19-08/2-09
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wenting
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Goede duikschool met mooi huisrif.
Dhr. .
01/04/2014 - 08:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima ervaring, volgende keer weer.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
2013-12-27 t/m 2014/01/03
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
.
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Uitstekend resort met zeer vriendelijk personeel en prima service.
Wij gingen ook om te duiken.
Het duikcentrum op het terrein van het resort is professioneel en ook daar is de service uitstekend.
Wij gaan zeker nog een keer terug naar dit resort.
Dhr. Amersfoort
12/09/2013 - 21:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles nagekomen wat er werd beloofd.
Op onze vraag over het negatieve reisadvies snel een duidelijk antwoord gehad.
De enige verrassing tijdens het boeken waren de hooge kosten voor het gebruik van een VISA-card.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
1 dec 2013 t/m 8 dec 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Amersfoort
Reisgezelschap
Met partner

7.9

De afstand vliegveld Marsa Alam tot hotel erg ver en transfer door Neckermann niet altijd ideaal qua tijdsduur. Meestal veel te vroeg in hotel terug opgehaald, omdat op de terugweg meerdere hotels worden aangedaan die dicht bij het vliegveld liggen.
Dhr. d'Hondt
05/26/2013 - 14:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Geen toelichting nodig

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
9 - 19 mei 2013
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
d'Hondt
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Alles even prima.
Mw. Braber
10/03/2012 - 16:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is altijd voordeliger.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
23 sept-3 okt
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Braber
Reisgezelschap
Overig

9.2

Prima hotel, vriendelijk personeel, eten uitstekend, enige opmerking betreft transfer, die wel erg omslachtig en langdurig was zowel heen als terug
Dhr. d'Hondt
09/05/2012 - 13:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en attent.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
augustus 2012
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
d'Hondt
Reisgezelschap
Met gezin

9

Zeer hoge gastvriendelijkheid
Dhr. Driel
07/22/2012 - 08:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Snelle service bij vragen, verder alles tot in de puntjes geregeld

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
08-07-20120 t/m 19-07-12
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Driel
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Geweldig resort, zeer ruimschalig en luxe.
Dhr. Veen
06/23/2012 - 18:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Tot nu toe prima service en laagste prijs!

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
10-21 juni 2012
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Veen
Reisgezelschap
Met partner