Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Prijzen en boeken

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

  • Voel je meteen welkom in dit paradijsje op aarde
  • Neem een duik in het mooie koraalrif
  • Geniet van een drankje aan de bar – dit is pas genieten!

“Met het koraalrif voor de deur wil je echt niet meer naar huis!”

Na een relaxte vlucht van ongeveer zes uur land je in het heerlijke Egypte, het land van de Farao’s en de Nijl! Je stapt meteen de transferbus in en na ongeveer vijftig minuten zie je het prachtige Hilton Marsa Alam Nubian al liggen; dit belooft een vakantie te worden om niet snel te vergeten. De kamers zien er fantastisch uit, je wilt niet meer naar huis!

Even uitrusten en dan omkleden, het koraalrif ligt al op je te wachten! Er zijn vissen in allerlei kleuren te zien, het ziet er bijzonder uit. Geniet van een heerlijke cocktail op het terras en de kinderen vermaken zich in de speeltuin en in de miniclub. Ideaal..

Wandel door de schitterende tuin van dit vijfsterrenhotel en speel nog even een wedstijdje beachvolleybal. Bij Hilton Marsa Alam Nubian kan het allemaal!

Ligging:

Met je tenen gelijk in het zand, want dit luxe hotel heeft een directe ligging aan een prachtig mooi zandstrand. Het centrum van Marsa Alam ligt op zo’n 40 km. afstand. Gelukkig is er op dit resort genoeg te doen, waardoor je je niet snel zal vervelen! Je kunt bij dit hotel niet gemakkelijk de zee in vanwege het prachtige koraalrif, hiervoor dien je naar het naastgelegen hotel te wandelen!
Transfertijd: circa 50 minuten.

Faciliteiten:

Dit prachtige vijfsterrenhotel telt wel 395 kamers en heeft één verdieping. Dineer in één van de drie à-la-carterestaurants (Noba (Italiaans), Coral Beach Bar (zeevruchten) en Breezes (internationaal)) of geniet op het terras bij het buffetrestaurant. Er zijn zes gezellige bars om je avond bij af te sluiten en dankzij de gratis Wi-Fi in de lobby en de lounge stuur je meteen je leukste vakantiefoto’s door!

Sport/Entertainment:

Neem een verkoelende duik in één van de vier zwembaden of geniet van de zon op de ligbedden. Aan de sportievelingen is natuurlijk ook gedacht. Doe mee met aerobics en fitness, speel een wedstrijdje tafeltennis, darts, strandvoetbal of beachvolleybal. Zelfs aquagym is een mogelijkheid!

Breng een bezoek aan het duikcentrum in Hilton Marsa Alam Nubian of geniet met volle teugen van een massage. De kinderen gaan helemaal uit hun dak in de kinderdisco, spelen in de speeltuin en worden vermaakt door het speciale animatieteam. 

Verzorging:

Je hebt hier veel keus; alleen overnachten, een ontbijtje erbij of toch ook diner? En natuurlijk is er ook een mogelijkheid voor all inclusive, zelfs ultra all inclusive en een VIP pakket! Met de all inclusive formule geniet je natuurlijk van ontbijt, lunch en diner. Één keer per week dineer je in Noba of Breezes (vast menu, met reservering) en elke dag weer maak je gebruik van de koffiepauze (11:00-12:00), afternoon tea (16:00-17:00), snacks (13:00-15:00), ijsjes (13:00-17:00) en de lokale alcoholische drankjes (11:00-24:00, lokale wijn enkel tijdens de lunch of diner). 

Kamertypes:

Voor ultieme luxe ben je bij Hilton Marsa Alam Nubian zeker aan het juiste adres, de kamers zijn werkelijk prachtig! Vanaf je balkon kijk je zo naar de zee, en boek je een King one-bedroom Suite? Dan geniet je de hele avond van je eigen jacuzzi..
Voordeelkamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar kunnen bijvoorbeeld een andere ligging hebben. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers!

Tip van Lisa!

Als je verblijft in het hotel Hilton Marsa Alam Nubian, huur dan zeker een gids en kapitein bij Blue Ocean en verken de rode zee. Zwem met dolfijnen en duik tot aan de bodem om prachtige dieren en planten te aanschouwen!

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

 

9.5

Zeer goed hotel, vriendelijke staff
Mw. de Witte
07/29/2018 - 18:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Altijd betrouwbaar!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
marsa-alam
Reisperiode
14/7/2018-28/7/2018
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
de Witte
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Dit was voor ons het tweede jaar in het Hilton. Prima bevallen.
Mw. Smits
06/24/2018 - 14:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We boeken al jaren via Lavida Travel. Het is nog nooit tegen gevallen!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Juni 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Smits
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Prima Hotel voor een redelijke prijs!
Strand ligt wel wat op afstand maar dit hebben ze opgelost door een shuttlebusje te laten rijden.
Het eten was goed en gevarieerd. Wij waren hier voor de derde keer en het is een aanrader!



06/06/2018 - 22:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Geen enkele op- of aanmerking, alles was prima in orde!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
19 mei 2018 t/m 30 mei 2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

9.7

Prima resort met zeer goede service. Prima verzorgd eten. Mooie, ruime kamers met veel bergruimte. Ruim voldoende ligbedden bij de zwembaden en op het strand. Mooi snorkelen met zekerheid schilpadden tegen te komen in de baai van Abu Dabab. Guest relations doet om de paar dagen een rondje om te vragen of je nog suggesties hebt en daar wordt onmiddellijk op gereageerd. Een aanrader.
Dhr. Kruijt
12/19/2017 - 09:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ook nu weer prima geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
7 t/m 16 december 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kruijt
Reisgezelschap
Met partner

8.7

Prima hotel, eten vonden wij iets minder, ook door de drukte. Redelijk stukje lopen naar het strand en vervolgens naar de snorkelplaats, wel een prachtig rif. Erg vriendelijk personeel, heerlijk rustig verwarmd zwembad erbij, naast 3 andere. Bediening niet altijd zo vlot, drankjes kwamen soms na de maaltijd.
Dhr. Ruiswijk
11/15/2017 - 19:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goede prijs prestatie, prima service. Deze keer was de bijboeking van automotel geen succes door een lange wachttijd, zullen wij ook niet meer bijboeken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
November 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ruiswijk
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Fantastisch hotel
Dhr. de Witte
07/02/2017 - 16:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Betrouwbaar en klantvriendelijk

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
juni
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
de Witte
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

Het hotel is prima in orde. Alleen de EHBO doos is niet aanwezig voor als je valt o.d. De bediening uitstekend.
Mw. Van Es e/v Noordijk
05/24/2017 - 22:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
6
Advies
10
Klantvriendelijkheid
6
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Via Lavida als bestaande klant is het super om geholpen te worden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
9 mei 2017
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Van Es e/v Noordijk
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Heerlijke vakantie gehad in Hilton Nubian Resort.
Dhr. Voorden
01/21/2017 - 14:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed bereikbaar online reisbureau

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
25-12-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Voorden
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Omdat wij in 2014 hier ook geweest waren en het hotel toen heel goed vonden dus weer geboekt voor 3 weken in december 2016 helaas moesten wij constateren dat de lunch en het diner kwalitatief erg achteruit waren gegaan over het ontbijt hadden wij niets te klagen was nog steeds super.
Ook dit jaar werd de rode wijn, alleen all inn verkrijgbaar tijdens de lunch en het diner en dan alleen in het hoofdrestaurant, geserveerd ik kleine niet zo schone wijnglazen.
Vooral de lunches aan het zwembad en strand waren slecht en stelden niets voor om over de bereiding nog maar niet te spreken.
Dit jaar waren er veel mensen met maag- en darmklachten.
Jammer want het is een mooi hotel met een prachtig rif om te snorkelen en mooie zwembaden.
Ik denk niet dat wij dit hotel weer boeken in de toekomst.

Dhr. Franke
01/10/2017 - 19:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant bij Lavida Travel en steeds naar volle tevredenheid.
Als je vragen of opmerkingen hebt worden deze steeds goed behandeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
6 december 2016 t/m 27 december 2016
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Franke
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Super mooi onderwaterwereld
Mw. Cox
12/31/2016 - 09:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
December
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Cox
Reisgezelschap
Overig

8.4

Twee jaar geleden waren wij ook in dit hotel en gezien onze goede ervaringen toen hadden wij weer voor dit hotel gekozen helaas moesten wij constateren dat het eten erg achteruit is gegaan en dan niet het ontbijt dat is nog steeds geweldig maar de lunch en het diner in de diverse restaurants laat echt te wensen over.
De lunch aan het zwembad en aan het strand is gewoon slecht en hier wordt absoluut niet hygiënisch gewerkt.
Veel mensen hadden dan ook buik-en darmklachten.
Jammer want het is een fijn hotel met mooie kamers, zwembaden en een prachtig huisrif.
Het personeel is erg vriendelijk allemaal behalve de general manager, een erg arrogante man.
Ik denk niet dat wij dit hotel nog een keer boeken.
Dhr. Franke
12/29/2016 - 14:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren boeken wij bij Lavida Travel en steeds zijn wij meer dan tevreden.
Als je vragen hebt worden die steeds goed en snel beantwoord en speciale wensen worden goed behandeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
6 december t/m 27 december 2016
Aantal dagen
21 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Franke
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Heerlijk resort met uitzonderlijk vriendelijk personeel. Het eten had niet telkens warm meer, wel genoeg keuze. Het huisrif ligt toch op een eindje stappen van het hotel omdat het hotel niet direct aan zee is gelegen. Het huisrif aan de zijde van Malikki hotel is een stuk mooier maar ook dieper. Iedere dag gesnorkeld tussen de zeeschildpadden.
Er zijn 5 zwembaden, dus keuze genoeg om een ligstoel te vinden, ook aan het strand die bereikbaar is te voet of met een treintje.
Wel veel vliegen aan het zwembad en strand. Er staat regelmatig een strakke wind maar je kan steeds snorkelen omdat je in een baai zit. Op vele andere plaatsen had je iedere dag de rode vlag. De eerste dagen bij aankomst veel gezeur voor massage, excursies, quadtrips enz...tot vervelens toe maar je kan bij de handdoeken een kaartje vragen dat ze je niet storen en ze leven dit ook na.
Mooi fitnesscentrum aanwezig en animatieteam.
Dhr. Galle
11/16/2016 - 09:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Reeds de 4de maal op weg met Lavida en nooit problemen gehad. Correcte afhandeling van de reis en steeds vlug bereikbaar.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
03/11/2016 - 12/11/2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Galle
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Slechte prijs kwaliteit verhouding
Dhr. Laan
10/02/2016 - 09:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede ervaring

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
September
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Laan
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Spijtig ! Weinig aanbod van alcoholische dranken voor vrouwen !
Enkel wijn wordt er geserveerd bij het eten lunch en diner!
Mw. VANHEX
08/04/2016 - 13:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding !
SUPER !

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
marsa alam
Reisperiode
juli 2016
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
VANHEX
Reisgezelschap
Met partner

9.3

goed hotel vriendelijke bedienning
Dhr. oirschot
03/29/2016 - 13:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
n.v.t.
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goed telefonisch bereikbaar duidelijke antwoorden

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
13-03-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
oirschot
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Een geweldig hotel met vriendelijk personeel.
Mw. Noordijk-van Es
03/05/2016 - 14:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al eerder goede service gehad.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
18-02-2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Noordijk-van Es
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Hilton Marsa Alam Nubian Resort is een fantastisch resort met huisrif. Schitterend complex met goede servide. Schoon en ontzettend goed eten.
Dhr. Ceelie
11/27/2015 - 13:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is natuurlijk goedkoop. Maar de service is nog beter. Nooit iets teveel, alles kan.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
8 nov - 26 nov
Aantal dagen
18 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ceelie
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Hilton Marsa Alam Nubian Resort is een prima en luxe hotel in Nubian stijl. 4= Zwembaden + strand dus ligplaatsen genoeg.Wel een flink stuk wandelen voor strand en snorkelen (rijdt een klein treintje). Maaltijden prima geregeld en voldoende kwaliteit (mn hygiëne en kwantiteit). All-inclusieve bevat geen wijn (alleen bij diner) en lange wachttijd voor het het krijgt, beetje jammer. Verder helemaal niets op aan te merken. Kamer was gewoon lux, alles erop en eraan. Voor herhaling vatbaar.
Dhr. WOUDA
10/05/2015 - 17:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
7
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Alles prima geregeld zoals gewoonlijk, echter deze keer op 1 punt na. Het door LAVIDA laten regelen van de ruimbagagekoffers is niet goed gegaan. Op Schiphol door Transavia gecorrigeerd en problemen zijn daarbij ter plaatse opgelost. Advies, zelf regelen bij Transavia......

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
19-09-2015
Aantal dagen
03-10-2015

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
WOUDA
Reisgezelschap
Met partner

8.3

gewoon geweldig personeel altijd vriendelijk nooit is iets te veel terwijl sommige mensen in mijn ogen echt te ver gaan
Dhr. Schipper
10/05/2015 - 15:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Helaas nooit antwoord gehad op de vragen welke ik gesteld had wat zich overigens op het resort automatisch oploste

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
25 sept tm 4 oktober
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schipper
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Geweldig resort met zeer mooi huisrif voor de deur.
Mw. Ankorven
07/07/2015 - 13:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
We boeken graag via Lavida omdat de boeking altijd vlekkeloos verloopt en vragen goed worden beantwoord.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
19-30 juni 2015
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ankorven
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Fantastisch verblijf, uiterst vriendelijke mensen, zeer goede service.We waren erg onder de indruk van het geheel, niet eerder een all inclusive concept meegemaakt.
Mw. Meijssen
04/19/2015 - 19:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prijs / kwaliteit goed. Vriendelijke uitleg, alles was goed op orde.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa-Alam
Reisperiode
07-04-2015-18-04-2015
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Meijssen
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Prima hotel met beetje karige AI formule. Bv wijn alleen tijdens lunch en diner. Buiten deze momenten 7,- euro. Vond ik teveel voor de kwaliteit. Eten was goed. Omdat wij een zeer aantrekkelijke aanbieding (voordeelkamer)hadden geboekt, hebben we ter plekke een upgrade van de kamer naar een suite genomen. 20,- per nacht, wat het zeer zeker waard was. Was ook veel goedkoper dan vooraf via Neckermann. Het hele personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Mét maar ook zonder fooi!De snorkeltrip naar Sataya viel niet helemaal mee. Snorkelen tussen dolfijnen werd met 8 boten jagen op dolfijnen. Veel te druk en levensgevaarlijke busrit van/naar haven.
Mw. Hulten
03/30/2015 - 15:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
7.6
Toelichting over Lavida Travel
Reizen die ik via Lavida boek heb ik zelf al uitgezocht op Internet. Vandaar geen waardering voor advies.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
11 - 25 maart 2015
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hulten
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Voor de 16e keer een vakantie geboekt naar Egypte maar dit hotel is toch wel een van de beste tot nu toe!
Hier wordt service nog met de hoofdletter geschreven.
Uitstekend, maar vooral goed warm eten, dat hebben we weleens anders meegemaakt, geweldig aardig personeel niets is hen teveel, mooie complete kamers met zelfs een strijkplank en een strijkijzer, allerlei persoonlijke verzorgingsproducten zoals shampoo, conditioner, bodylotion, doucheschuim, tandenborstel enz. enz.
Bovendien is het een heel schoon hotel en wordt er veel waarde gehecht aan de hygiëne.
Wij waren er met oudejaar en dat werd op een geweldige mooie manier gevierd met een grote prachtige aangeklede partytent buiten met een super mooi en lekker buffet.
Naar dit hotel gaan we beslist in de toekomst nog eens terug!
Dhr. Franke
01/08/2015 - 13:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben al diverse keren geboekt bij Lavida Travel en het is ons altijd prima bevallen.
De service is heel goed als je een vraag hebt of een verzoek wordt dit heel snel behandeld en steeds naar volle tevredenheid.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
16-12-2014 t/m 6-1-2015
Aantal dagen
22 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Franke
Reisgezelschap
Met partner

9

2 Tips voor transavia:
1. laat bij het boarden chronologisch per 10 rijen passagiers het vliegtuig in. (En niet iedereen tegelijk waardoor het minimaal 20 minuten langer duurt)
2. Informeer passagiers bij binnenkomst vliegtuig wanneer ze bij een tussenstop nog niet direct op hun eigen plek kunnen zitten (en niet pas wanneer iedereen eindelijk zit en de informatie van medepassagiers moeten krijgen)
Dhr. Meijer
01/02/2015 - 20:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Er wordt bij vragen altijd snel gereageerd en of teruggebeld

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Kerst en oud en nieuw
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Meijer
Reisgezelschap
Met gezin

9.8

Een geweldig hotel met prachtige kamers en tuinen, eten dat erg goed verzorgd is en snorkelen aan een mooie baai: zo moet moet vakantie zijn! Helemaal ok.....
Mw. Ouden
12/12/2014 - 15:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd helemaal goed en service die erg klantgericht is....

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
December 2014
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ouden
Reisgezelschap
Met partner

9

Het kinderzwembad werd gerenoveerd en was gesloten
Mw. Lenthe
12/04/2014 - 11:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Nooit problemen gehad, bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
december 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lenthe
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Alg. opmerkingen :
- grote minpunt,geen openbare toiletten rondom zwembaden
- geen koffiemachine beschikbaar dus cappuccino, latte alleen mits vergoeding,
- wijn in de bars ook tegen vergoeding terwijl in de restaurant was gratis....vreemde regels,
- weinig tafels en stoeltjes rondom zwembaden, men is verplicht om naar de kamer te gaan ipv nog eff te nagenieten en bijbabbelen na het zonnen,
- rondom het zwembad was niet altijd proper,
Voor de rest Hilton is oke maar voor een goede Hilton-naam zal men harder moeten werken.
Dhr. Pniewski
11/18/2014 - 20:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Een goede service met scherpe prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
06-16/11/2014
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pniewski
Reisgezelschap
Met partner

9.5

ZEER PROFESSIONEEL EN VRIENDELIJK PERSONEEL,WARM ONTHAAL,OBERS PROFESSIONEEL EN DISCREET,BUFFETTEN O.K.,A LA CARTE SEAFOOD EEN AANRADER,RUIME,NETTE KAMER (1917)MET ZEEZICHT,KAMER NETJES GEPOETST, HOTEL OVERAL HEEL RUSTIG EN KRAAKNET DANKZIJ HARDWERKEND PERSONEEL,ALTIJD MET DE GLIMLACH.GRAAG EEN ALGEMENE "TIP BOX" IN ALLE BARS EN RESTAURANTS, ZO KAN ALLE PERSONEEL EEN FOOI KRIJGEN.SOMMIGE GASTEN ZOUDEN OP DE DINNER DRESSCODE GEWEZEN MOETEN WORDEN.FANTASTISCH STRAND EN HUISRIF OP WANDELAFSTAND.KORTOM:EEN AANRADER !
Mw. DOUSSELAERE
11/01/2014 - 12:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
WE HEBBEN LAVIDA BIJ TOEVAL ONTDEKT,VONDEN DE AANBIEDINGEN EN PRIJZEN ZEER AANTREKKELIJK EN EERLIJK.ZIJN AL VERSCHEIDENE KEREN MET LAVIDA TRAVEL OP REIS VERTROKKEN, ALTIJD IN ORDE!

Informatie vakantie

Land
EGYPTE
Plaats
MARSA ALAM / ABU DABBAB
Reisperiode
OKTOBER 2014
Aantal dagen
6 DAGEN

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
DOUSSELAERE
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Vaak in Egypte geweest maar dit hotel is ons toch wel het meest bevallen. Vooral het eten scoort hoog bij ons. Iedere avond een ander thema dus nooit hetzelfde. Je wordt niet zo "lastiggevallen" door verkopers. Je kunt zelfs een kaartje aan je parasol hangen dat je niet gestoord wenst te worden. In november gaan we voor de 3e keer!
Dhr. Lenthe
05/13/2014 - 14:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Ze zijn goed bereikbaar (via telefoon maar ook via chat), snel antwoord.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
april 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Lenthe
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Hilton Nubian resort is een zeer ruim en gastvrij hotel. Er is veel ruimte tussen de kamerblokken en het blok met restaurant en lobby. Het personeel is oprecht vriendelijk. De kamers zijn mooi en proper. Het hoofdrestaurant is wat groot, maar afhankelijk waar je zit is dit wel ok. Het eten is vergelijkbaar met andere hotels in Egypte. Meestal wel lekker, soms wat ééntonig.
Het huisrif is prachtig, heel veel vissen gezien. Gezwommen naast twee zeeschild-
padden. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding.
Mw. Hasselt
04/22/2014 - 10:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Alles is zeer correct verlopen met Lavida. Het is zeer handig dat je hen tijdens kantooruren altijd kan opbellen. Wij hadden een probleem met het online inchecken bij Transavia, Lavida heeft onmiddellijk contact opgenomen met de maatschappij en ons een kwartier later terug opgebeld. En de goedkopere prijs is zeker meegenomen!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
12-19/04/2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hasselt
Reisgezelschap
Groep

8

Dit hotel is volgens ons geen 5 sterren waardig.
Vooral het middag en avondmaal was zeer bedroefend : beperkte keuze , alles smaakt hetzelfde , onsmakelijk ogend ,.....
Het personeel was wel zeer vriendelijk , vooral de barman aan de poolbar is een hardwerkende en zeer sympathieke kerel.
Het hotel ligt echt wel afgezonderd en er is zelfs weinig mogelijkheid om te wandelen (1 km langs het strand en dat was het).Wel mooi rif
we zullen zeker niet terug keren naar dit hotel.
Dhr. Baens
04/11/2014 - 16:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
3
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
3-4-2014 tot 10-4-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Baens
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Erg goed hotel met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De mogelijkheid om te snorkelen is er prima i.v.m. het Abu Dahab strand wat op 100 meter lopen van het hotel is.
We gaan zeker nog een keer terug.
Dhr. Raemakers
03/30/2014 - 14:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida is helemaal goed. Vriendelijk personeel wat goed helpt met het boeken van een reis. De prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.
Wij zijn en blijven een vaste klant van Lavida.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Maart 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Raemakers
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Het is een heel mooi resort, echter sinds het beleid in handen is van Egyptenaren in tegenstelling tot het vroegere (Brits),is het personeel met 50% teruggeschroefd hetgeen volgens de personeelsleden leidt tot een mindere service tijdens de topmaanden. In de winterperiode leidt dit echter niet tot problemen, de service was prima op een enkeling na. Het voordeel is wel dat zelfs tijdens de wintermaanden alle faciliteiten beschikbaar zijn. Ons tweede verblijf en het is volgens ons een echte aanrader.
Dhr. Van den Breen
02/02/2014 - 13:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Via de comentaren op het internet besloten wij, samen met het prijsverschil natuurljk, te kiezen voor lavida travel en we hebben het ons niet beklaagd. De enige minpuntjes volgens ons zijn: onze vluchturen veranderden één week voor ons vertrek (en niet in ons voordeel) alhoewel wij reeds een bevestiging van de uren ontvingen. Resultaat, onze boeking voor de parking klopte niet meer en wij waren verplicht een overnachting te boeken in Amsterdam om zeker te zijn dat wij onze vlucht haalden. Er kwam geen reactie op onze mail die we daarover stuurden. Evenmin werd melding gemaakt van een tussenstop in Hurghada hetgeen voor ons, bij het kiezen van een reis, toch wel belangrijk is. Voor de rest alles prima verlopen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
januari 2014
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Van den Breen
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Het Hilton is een mooi hotel om heerlijk te relaxen. Erg mooie kamers, erg vriendelijk personeel. Het heeft een erg mooi huisrif om te snorkelen. Voor een heerlijke rustvakantie kom je niets te kort. De eetzaal binnen is gehorig, jammer, dat je 's avonds buiten niets kunt drinken.
We gaan zeker terug.
Dhr. Jaspers
05/05/2013 - 09:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Na boeking, dat gemakkelijk via internet gaat, wordt alles correct afgehandeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
april 2013
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jaspers
Reisgezelschap
Met partner

8

Hotel is mooi. de kamers zijn perfect. Zodra je met eten te maken krijgt dan valt het zwaar tegen. Eten was slecht!! Alle bereidde eten tijdens het diner smaakte het zelfde. Totaal dood gebakken, gekookt etc
Dhr. Simmerman
05/28/2012 - 17:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
5
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goed!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
13 - 20 mei 2012
Aantal dagen
8 dsgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Simmerman
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Erg fijn hotel met uitstekende service. Personeel erg vriendelijk. Kamers erg mooi. Eten goed.
Dhr. Jaspers
02/25/2012 - 10:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
6
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, snelle afhandeling.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
februari 2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jaspers
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Erg goed, maar wel afgelegen. Massage en strandtent kunnen nog wat luxer en uitgebreider beide waren nog wat karig. Tussen lunch en diner is niets te krijgen. Service uitmuntend.
Mw. Heinhuis
02/20/2012 - 18:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima site, erg overzichtelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
29/01 t/m 05/02
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Heinhuis
Reisgezelschap
Met partner