Jaz Dar El Madina Hotel
Prijzen en boeken

Jaz Dar El Madina Hotel

  • Paradijs op aarde!
  • Aquapark op een steenworp afstand
  • Wandel naar het heerlijke strand

 “Sjees van de twee kronkelglijbanen, roetsj van de vier snelle glijbanen en ervaar de gezelligheid bij de multi-lane glijbaan..”

Dit moderne viersterrenhotel ligt in de Egyptische plaats Marsa Alam. Midden in het centrum en op loopafstand van het strand, maar ook in het hotel is er genoeg te doen. Speel een wedstrijdje basketbal of ga eens boogschieten! Liever ontspannen? Dat kan ook, neem een duik in een van de zwembaden of ga hier heerlijk dineren. Het kan allemaal bij Jaz Dar El Madina!

Dit leuke vijfsterrenhotel heeft een SplashFactor 5, dat betekend eindeloos veel waterpret! Sjeez van de twee kronkelglijbanen, roetsj van de vier snelle glijbanen en ervaar de gezelligheid bij de multi-lane glijbaan. Er is zelfs een miniglijbanenpark! Hoe leuk is dat?

Ligging:
Het zandstrand ligt op ongeveer 300 meter en Jaz Dar El Madina ligt in het gezellige centrum!
Transfertijd: Ongeveer 15 minuten.

Faciliteiten:
Dit luxe viersterrenhotel beschikt over maar liefst 140 kamers/appartementen. Je stuurt je leukste vakantiefoto’s meteen naar je vrienden en familie dankzij de Wi-Fi. Neem een duik in het zwembad en geniet van de Egyptische zon vanuit je ligbed.

Dineren doe je in het buffetrestaurant, in één van de twee à la carte restaurants (Italiaanse en lokale keuken) of gewoon lekker in de snackbar. Voor een overheerlijke cocktail kun je terecht bij de twee bars!

Sport/entertainment:
Er staat een enthousiast animatieteam voor je klaar en er zijn veel activiteiten om uit te kiezen. Wedstrijdje basketbal, jeu de boules of tafeltennis? Dat kan hier allemaal! De kinderen zijn de hele dag druk in het aquapark en roetsjen van alle spannende glijbanen af..

Verzorging:
In Jaz Dar El Madina verblijf je op basis van all inclusive:

  • Ontbijt (07:00-10:30 uur)
  • Lunch (12:30-14:30 uur)
  • High tea (12:00-17:30 uur)
  • Diner in buffetvorm (18:30-21:00 uur)
  • Één à la carte diner is inbegrepen per verblijf, hiervoor maak je eerst een reservering
  • Snacks (12:00-17:00 uur)
  • Diner in buffetvorm (18:30-21:00 uur)
  • Koffie en thee, mineraalwater, frisdranken
  • Lokale alcoholische dranken 09:00-00:00

Kamertypes:

Bij Jaz Dar El Madina boek je standaardkamers of familiekamers. 

Alle kamers beschikken over:

  • Airco, telefoon, gratis WiFi, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • Koffie- & theezetfaciliteiten
  • Badkamer met douche, föhn en toilet
  • Balkon of terras met zitje

Voordeelkamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar kunnen bijvoorbeeld een andere ligging hebben. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers!

Tip van Lisa!
In Coraya Bay kun je ontzettend goed duiken en de onderwaterwereld ontdekken. Je kijkt je ogen uit naar al het moois dat zich onder het wateroppervlak bevindt!

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

9.8

Jaz Dar El Madina is een kleinschalig resort en maak deel uit van een complex van 4 resorts. Van het complex maakt ook een waterpark deel uit. Het is niet direct aan het strand gelegen, maar dat is relatief. Binnen 5 minuten sta je op het strand. We hebben in grote resorts aan het strand verbleven, waar we langer moesten lopen. Het strand ligt aan een baai, waardoor je ook met wat hardere wind kan snorkelen. Er zijn ruim voldoende parasols en bedjes. Aan het strand is een eigen restaurantje, waar je van 12 tot 5 soep, sandwiches, patat en pizza kan krijgen. Er zijn ook drie strandhuisjes met eten en drinken (sandwiches, pizza, pannenkoekjes en wafels). Langs de baai ligt een voetpad dat eindigt in het tegenover gelegen Steigenberger resort. De service is meer dan optimaal. Echt het beste wat we tot nu toe in Egypte hebben ondervonden (en dit was ons 26e bezoek aan Egypte). Zonder meer een aanrader. Ook al omdat het op 10 minuten van het vliegveld ligt.
Dhr. Kruijt
03/27/2018 - 19:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Als vanouds weer perfect geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
15 tot en met 24 maart 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kruijt
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Kleinschalig en daarom meer persoonlijk. Paar minuten lopen naar het strand, maar dat is heel god te doen.
Dhr. Pietens
03/13/2018 - 12:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al vaker via Lavida gereisd. Lavida heeft tijd voor de klant en geeft goed en duidelijk advies.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pietens
Reisgezelschap
Met partner

7.6

Gaan zeker terug voor de 5 de keer.
Dhr. eijkelenburg
10/25/2017 - 19:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
6
7.3
Toelichting over Lavida Travel
een reis organisatie die ik een ieder kan aanbevelen.

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
Madinat Coraya
Reisperiode
17-10 t/m 24-10-2017
Aantal dagen
1 wk

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
eijkelenburg
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

wanneer mag ik weer terug
Dhr. eijkelenbug
05/06/2017 - 21:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Niks is teveel, zoeken alles goed uit. de informatie komt met de werkelijkheid.
kan het iedereen aanraden.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam - Gorayfat Bay
Reisperiode
27-5 t/m 4-5-2017
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
eijkelenbug
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kleinschalig, geen enkel probleem met ruimte of drukte bij eten, altijd voldoende bedjes e.d. Personeel al eerder vermeld als vriendelijk, kunnen wij ook bevestigen. Rif is voor snorkelaars altijd toegankelijk, ook bij windkracht 5 als het elders een rode vlag zou zijn. Wel ietsje minder van kleur naar mijn mening, soms ook wat troebel bij sterke golfslag en wind. Loopje naar strand / rif zijn niet zo ver, andere grotere accommodaties moet je een vergelijkbare afstand afleggen. Strand met de eet- en drinktentjes ook leuk. We waren over het geheel erg tevreden over dit verblijf.
Dhr. Ruiswijk
03/20/2017 - 18:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima afhandeling van de boeking, meestal wel wat extra korting. Ook prettig was de samenwerking met een autohotel, werkte ook uitstekend met een zeer redelijke prijs. Alles via mail op tijd afgehandeld, via de site ook prima te volgen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
9-3-2017 tot 19-3-2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ruiswijk
Reisgezelschap
Met partner

10

Kleinschalig hotel. Heel vriendelijk personeel. Eten zeer goed en gevarieerd. Op enkele minuten loopafstand van baai/strand, waar je goed kan snorkelen.
Dhr. Pietens
03/13/2017 - 10:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Vragen worden snel en volledig beantwoord. Personeel ook erg oplossingsgericht.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
maart 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pietens
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Het eten krijgt van ons een 7 omdat: wat ze bieden is lekker en voldoende maar het is zeer eentonig. Weinig of geen gekookte groente alleen veel soorten sla met voldoende ingrediënten om het naar eigen keuze te mengen. (Staan ook gemende salades klaar). Verder is er meer dan voldoende keus voor: voor-, hoofd-, en nagerecht.
Verder is het een niet al te groot maar fijn hotel. Je loop in 5 minuten naar het strand. Wij gaan zeker volgende keer terug. We hebben een fijne week gehad.
Dhr. Tuijl
02/20/2017 - 12:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn jaren geleden via vrienden bij lavida gekomen. Je wordt er altijd goed, netjes, vriendelijk te woord gestaan. Wij zoeken via de site en boeken per telefoon.
Dat vinden wij het prettigst.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
9 februari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Tuijl
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Kleinschalig hotel waar je echt een gast bent,
Dhr. Verdoes
12/10/2016 - 08:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Uitstekende service, je ontvangt de reisbescheiden keurig thuis in een woord geweldig zeker een aanrader om bij Lavida Travel je reis te boeken want de prijs is ook aantrekkelijk en alles wordt keurig geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
29-11-2016 tot 8 -12-2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verdoes
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Jaz Dar El Madina is een goed hotel prijs kwaliteit alleen de avonden te weinig vertier in het hotel als daar buiten .
personeel zeer gedienstig naar de clienten toe altijd vriendelijk
Dhr. kuijpers
12/09/2016 - 09:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
goede kwaliteit /prijs verhouding

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
19 nov t/m 6 dec
Aantal dagen
18

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
kuijpers
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Perfect hotel met goede prijs / kwaliteit verhouding.
Dhr. Baeten
10/20/2016 - 18:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs voor de reis in vergelijking met andere organisaties.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
8 -18 oktober 2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Baeten
Reisgezelschap
Met partner

9

De betekenis van Hostmanship: een overtroffen service geven in de hospitallity. Een WOW-effect creëren en te genieten van een onvergetelijke vakantie. En dit is zeker uitgekomen.

Een mooi kleinschalig resort. voor ongeveer 70% vol. Voornamelijk gevuld met Duitse en Nederlandse gasten van middelbare/oudere leeftijd. Mooie grote kamers waar het aan niets ontbrak. prima airco, fijn liggende bedden, sjieke badkamer, mooi balkon met uitzicht over het zwembad en niet gehorig. Eten en drinken: prima! elke dag een thema in buffet restaurant met een verassing zoals extra hapjes, koekjes, chocolade of zelfs zelf gemaakte Irish coffee. De bediening doet werkelijk alles voor je. mis je iets dan zorgen ze er voor. je mag niets zelf doen. alles wordt aan je tafel gebracht.

Verder hebben we gegeten in het Italiaanse specialiteiten restaurant. Lekker! Maar ook op het strand kom je niets tekort. heerlijk lunchen in de strandbar. elke dag een andere sandwich, wrap of pizza. met echte (McCain) frietjes. als je kleine trek hebt kun je ook een wafel, pannenkoek of belegde broodjes krijgen. bijna dagelijks op het strand ook extra service d.m.v. uitdelen stukken meloen, koekjes of drankjes. Zo bij je bedje! Top!

Het strand/rif is mooi. voor snorkellaars (zoals wij) een ideale plek. veel gekleurde vissen, dagelijkse begroeting met een van de 4 aanwezige schildpadden en veel roggen. toch hebben we mooiere riffen gezien.De kleuren waren niet zo mooi...

Het zwembad is lekker rustig. komt door de kleinschaligheid. maar als je met kids bent is het ook ideaal want het waterpark ligt op 100 meter.

In de avond leuke entertainment met veelzijdige activiteiten. ze doen echt hun best om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. dit geldt ook voor het personeel. vooral Hassan (buffet), Faoud/Alexander en Mohammed (Beachbar) en Mustafa (entertaiment) zijn geweldig!!

Enige minpunt: bij de vertrek dag houdt je all inclusive op om 12.00 uur!! ook als je in de avond vertrekt. Dit betekent geen gratis drankjes, eten of WIFI meer. Hier moet je dan voor gaan betalen...

Kortom: een mooie vakantie. voor iedereen die wil uitrusten, genieten van de service en de natuur een ideale plek. wij kunnen het iedereen aanraden. En.....de veiligheid in dit resort gegarandeerd! je komt er als je er niets te zoeken hebt echt niet in. Mensen: ga naar Egypte. Hier nemen ze je in je hart op!
Dhr. oijen
10/01/2016 - 16:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
uitstekende reisorganisatie!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
13 t/m 28 september
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
oijen
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Kleinschalig hotel met geweldige service. Reparaties worden al la minuut verholpen. Niets is te veel.
Hotel is niet gelegen aan zee. Slecht 5 minuten lopen naar het strand. Prachtig koraal en onderwaterwereld.
Hebben echt genoten.
Dhr. Duuren
09/22/2016 - 20:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Geweldige service van Lavida Travel. Denken met je mee!!
en bellen de klant ter controle bij mogelijke verkeerde informatie/details. Zoals bij ons over de naam van mijn man in zijn paspoort.
Geweldig! Top service!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
september
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Duuren
Reisgezelschap
Met partner

7.7

zeer goed en vriendelijk alles is mogelijk
Dhr. Verdoes
07/14/2016 - 10:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
wordt goed en vriendelijk te woord gestaan
alles op tijd bij het opsturen en mailen van correspondentie

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
28 juni tot 13 juli
Aantal dagen
vijftien dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verdoes
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Het hotel is uitstekend. Het ligt niet direct aan zee, dat is een klein nadeel. Maar zee is op enkele minuten loopafstand en is veilig en comfortabel te bereiken. Ook zijn er tal van voorzieningen van het hotel op en aan het strand.
Dhr. Hiddingh
05/17/2016 - 17:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles klopte gewoon, dus vandaar de 10 voor betrouwbaarheid.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
07-05-2016
Aantal dagen
week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hiddingh
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Ten opzichte van vorig jaar,hebben er kleine veranderingen plaats gevonden. Hotel zit nu onder de vlag van Jaz daardoor er toch anders gekeken wordt naar zaken als inkoop en service. B.v 2x een halve liter water in plaats van 2x een liter. het hotel is nog steeds top,en we gaan ook volgend jaar terug. Mits de komende tijd het commentaar goed blijft van de gasten die dit hotel nog gaan bezoeken.
Dhr. van Eijkelenburg
07/22/2015 - 10:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.7
Toelichting over Lavida Travel
We wonen in Almere, is is het voor ons makkelijk om zowel via internet te kijken, en bij eventuele vragen op zaterdag zo binnen te lopen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
5-7 t/m 19-7-2015
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van Eijkelenburg
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

Aardige medewerkers. Staan meteen klaar voor je. Problemen worden snel opgelost.
Dhr. Braakhuis
03/14/2015 - 07:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Alles wordt keurig verzorgd. Zeer klantvriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
6 - 13 maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Braakhuis
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Kleinschalig hotel, met een meer persoonlijke service. Personeel in restaurant en drinkgelegenheden zijn relaxt.
Dhr. Pietens
03/07/2015 - 09:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant en we worden nog steeds goed geholpen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
27-2-2105
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pietens
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Schitterend hotel met heel gedienstig en vriendelijk personeel....een aanrader.We waren er voor de 4de keer en we gaan zeker terug...
Mw. Schaepmeester
12/17/2014 - 18:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Super regeling

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
5/12/2014
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Schaepmeester
Reisgezelschap
Alleen

9.9

Super Hotel. Komen er al meerdere jaren en gaan in december weer voor 2 weken. Voelt elke keer als een warme deken, thuis komen.
Mw. Beeten
11/07/2014 - 11:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima organisatie. Alles altijd netjes geregeld.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
april 2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Beeten
Reisgezelschap
Met partner

8.5

kan niet wachten tot volgend jaar, we gaan zeker terug.

kan het iedereen aanraden.
Dhr. Eijkelenburg
07/27/2014 - 22:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
dit is voor de volgende vakantie ook weer de eerste keuze, voor dat we eventueel verder gaan kijken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Coraya Bay
Reisperiode
03-07 t/m 20-7-2014
Aantal dagen
18 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eijkelenburg
Reisgezelschap
Met gezin

10

Dit is een samengevat reisverslag van onze 8 daagse vakantie naar Egypte.

Wij hadden de reis geboekt bij Lavida Travel waar wij wel vaker hebben geboekt,
Wij vlogen op 12-11-2013 tot 19-11-2013 met Arke fly naar Marsa alam.
Om vandaar met de bus transfer in ongeveer 10 min te arriveren bij ons geboekte Hotel Melia Y Mar Dar El Medina.

Dit is een 4 sterren Hotel, die gemiddeld een 9.2 cijfer krijgt van zijn klanten.
Nou dat is zeer terecht in mijn ogen het is niet zo groot maar eerder knus en rustig.
De service is in een wordt geweldig als je een verzoek deed aan het personeel of het Management team werd er direct actie ondernomen om de klant in de watten te leggen.

Het eten was zeer smakelijk en van hoge kwaliteit en iedere dag veranderde de samenstelling bijna in zijn geheel.
Ik had namelijk niet van te voren gemeld dat ik een vegetarisch leefstijl heb, nou dat heb ik geweten echt de Chef kok kreeg van de front desk Manager dhr Sherif Gamal

het verzoek om voor mij persoonlijk alle dagen vegetarisch te koken zowel de lunch en diner. In een wordt geweldig en lekker die gerechten. En als ik daar een cijfer mocht geven een dikke 10.

Uiteraard zijn er ook kleine puntjes van aandacht vers gefrituurde patat en mayonaise zal je er weinig tegen komen uiteraard heb ik dat als punt van aandacht aangegeven, immers de kleine kinderen zijn er gek op en ik ook.
De ketchup is van Heinz en uiteraard heeft de kok voor mij aardappelblokjes gefrituurd heerlijk waren ze ook zonder de mayonaise.
En de Nederlandse tv zenders zijn er ook niet, heb dat aangegeven dat ze SBS 6 en RTL 4.Moeten opzoeken op de satelliet.

De obers zijn er zeer vriendelijk voor hun klanten, een sprong er boven uit en dat was Mohamed


Wat had die man een humor ik hoop dat die ooit promotie krijgt zodat hij zijn collega’s op sleeptouw kan nemen met zijn humor en dat door kan geven. Hij krijgt van mij een dikke 10 voor zijn vakmanschap.

Het animatie team vond ik erg leuk, daar wij nooit veel gaan kijken bij optredens omdat we graag andere dingen doen zoals kaarten en op het terras zitten, ik kreeg er vooral overdag mee te maken met darten tafel tennis waterpolo.
Ik als hobbyist dj verbaas ik mij ieder keer weer dat de muziek installatie te wensen overlaat bij veel hotels ik hoop dat dat verbeterd in de toekomst.

De kamers zijn ruim en schoon en fris ruikend de Airco kan je op temperatuur regelen tot 16 graden brr koud, als wij hem aan hadden zette we hem 24 graden.

Toen wij kwamen was het 30 graden en soms werd het 32 graden tijdens ons verblijf.

Het ontbijt is ook zeer goed en er genoeg keuze.

Wij zijn verwende Riu Hotel klanten maar dit vonden wij veel beter in een word geweldig.

Dit Hotel krijgt van ons een dikke 10

Wij gaven al aan dat wij zeker terug komen naar dit Hotel.

Met vriendelijke groet Yvonne Verdick –Marcel de Lang.
Kamer 508.
Dhr. Verdick
11/26/2013 - 21:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service zoals het hoort.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Madinat Coraya
Reisperiode
12-11-2013-19-11-2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Verdick
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Keurig, wat kleiner hotel. Kamer netjes en schoon.
Keuze eten beperkt. kwaliteit wel goed.
Dhr. Stoffelen
02/17/2013 - 19:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel is duidelijk, overzichtelijk en geeft een scherpe prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
februari 2013
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stoffelen
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Keurig, wat kleiner hotel. Kamer netjes en schoon.
Keuze eten beperkt. kwaliteit wel goed.
Dhr. Stoffelen
02/17/2013 - 19:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida travel is duidelijk, overzichtelijk en geeft een scherpe prijs.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam, coraya beach
Reisperiode
februari 2013
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stoffelen
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Resort was prima, eten heerlijk, helaas soms wat lauw.
Mw. Vernes
03/20/2012 - 14:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
prima verzorgt.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
11 maart / 18 maart
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vernes
Reisgezelschap
Met partner