Jaz Solaya Resort
Prijzen en boeken

Jaz Solaya Resort

Fijn hotel in de gezellige baai van Madinat Coraya. De naam Solaya komt van de zon en die zul je dan ook veel zien tijdens je onbezorgde All Inclusive vakantie. Alles mag en niets moet, het enige dat wel 'moet', is keuzes maken. Keuzes of je in het buffetrestaurant wilt eten of in één van de à la carte restaurants in Madinat Coraya, wilt zwemmen in het zwembad of in het Aquapark dat bij het hotel hoort. Maar misschien houd je meer van duiken of snorkelen. Geen nood, ook dan ben je in dit...

8.9

Fijn hotel, vriendelijke mensen die je het graag naar het zin maken. Eten heel oké voor Egyptische begrippen. Wij hadden een nieuwe kamer en deze was meer dan prima. Prachtig rif voor de deur! Heerlijke week gehad en gaan zeker nog eens terug.
Kke
Dhr. Daas
01/04/2019 - 08:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prettige organisatie met goede service en advies. Daarbij een gunstige prijs. Hebben al vaker via jullie geboekt en zullen zeker weer boeken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
December 2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Daas
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Korte transfer vanaf vliegveld Marsa Alam. Mooie baai om te snorkelen . Personeel erg vriendelijk ( ook zonder fooi). Eten is smakelijk en iedere dag iets anders. Weinig keuze in cocktails, maar je mag een verzoek doen voor een andere dan op de kaart vermeld. We willen zo terug.
12/02/2018 - 18:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
7
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
7
Toelichting over Lavida Travel
We boeken bij Lavida vanwege de gespaarde korting die we krijgen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
November 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

8.1

Prima resort. Eten is gevarieerd maar niet erg warm.
Mw. Werf
11/21/2018 - 19:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisagent

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
08-12-2018 t/M 20-12-2018
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Werf
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Geweldig schoon hotel. Ligging is goed met een super mooi huisrif. Alles was zeer goed, geen minpunten. Aanrader: een excursie om met dolfijnen te snorkelen.
Mw. Huisman
09/15/2018 - 23:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant van lavida.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
8 tot 15 september
Aantal dagen
Een week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Huisman
Reisgezelschap
Met partner

9.9

Het hotel heeft een mooie ligging het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam service staat hoog in het vaandel. Het eten is van goede kwaliteit en prima van smaak. Wij gaan hier zeker nog eens naar toe.
Dhr. Stahlhoff
06/16/2018 - 10:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Dit was voor ons de eerste maar zeker niet de laatste keer met lavida Travel. Uitstekende service en echt aandacht voor de klant

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
2 juni
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stahlhoff
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Het was een geweldig hotel eten heerlijk. Dicht bij zee met een geweldig rif.
Personeel erg vriendelijk niets is te veel.
Kamers waren schoon maar kunnen wel een opknap beurtje gebruiken.
We gaan er zeker nog een keer terug.
Dhr. Wigman
04/15/2018 - 16:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede servies kunt alles vragen krijg er goed en duidelijk antwoord op.
En ze zijn altijd net iets goedkoper.
Dus volgende reis weer via Lavida

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
07-04-2018
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wigman
Reisgezelschap
Met partner