Magic Tulip Beach Resort
Prijzen en boeken

Magic Tulip Beach Resort

  • Zwemmen met dolfijnen en zelfs manta’s!
  • Prachtig huisrif
  • Geweldig uitzicht op zee

 

“Mag ik weer terug het water in?”

Met een adembenemd uitzicht op de zee word je wakker in het Magic Tulip Beach Resort & Spa. Na een lekker ontbijt besluit je om te gaan zwemmen in het beeldschone blauwe zeewater. Met een snorkel zwem je boven het huisrif dat pal naast het hotel ligt. Meteen valt je oog op de prachtige kleuren van het koraal. Prachtig! Hier wil je graag nog een keer zwemmen. Tegen de loop van de middag bezoek je het centrum van Port Ghalib. Met een winkelcentrum vol leuke winkels weet je niet waar je moet beginnen. Je sluit je dag af, na heerlijk te hebben geshopt, met een lekker drankje. Je gaat zitten bij een gezellig terrasje terwijl je oog valt op de prachtige zonsondergang.

 

Ligging

Na alleen al een korte wandeling van maar 200 meter vanaf Magic Tulip Beach Resort & Spa lig je al op het prachtig zandstrand lekker te zonnen of maak je een frisse duik in het heerlijke zeewater. Als je een korte rit maakt van 15 kilometer is het al shoppen geblazen in het centrum van Port Ghalib! Koop tassen vol met fantastische souvenirs. Al moe van al dat shoppen? Dan maar eventjes lekker uitrusten met een heerlijk koud drankje in je hand bij een van de vele bars of restaurants. Transfertijd vanaf het vliegveld is ongeveer 25 minuten.

 

Faciliteiten

Het Magic Tulip Beach Resort & Spa heeft in totaal 208 kamers en een hoofdgebouw met 2 verdiepingen. Om lekker te genieten van het water maak je een duik in een van de 2 zwembaden of gewoon in de zee. Als je voor het laatste kiest kun je ook natuurlijk gewoon ervoor kiezen om te gaan liggen zonnen op het strand. Lekker relaxen op een van de ligstoelen of matrassen kan niet beter wanneer je er een lekker drankje bij hebt. Zin in wat meer gezelligheid? Ga leuk dansen in de disco of shoppen in een van de winkeltjes van het hotel zelf. Ook kan je hier nog naar de kapper om je haar nog eventjes goed te doen. Of je kleding snel even wassen bij de wasserijservice om weer lekker op stap te gaan. De kinderen zullen zich ook niet snel gaan vervelen. Lekker zwemmen in het speciale kinderzwembad of op avontuur in de speeltuin.

 

Sport en Entertainment

Verveling is geen optie in het Magic Tulip Beach Resort met het grote aanbod aan activiteiten. Zin om lekker te sporten? Ga de fitness in of scoor punten in een potje beachvolleybal! Sla die bal uit met een potje tafeltennis, er is keuze genoeg. Ga je toch liever relaxen? In de Health Club ga je lekker genieten van een massage, sauna of schoonheidsbehandeling. En dan is er de zee zelf nog! Bij het huisrif van het hotel zelf zal je een adembenemend spektakel ontdekken met verschillende soorten koraal en zeedieren. Zwem jij al tussen de dolfijnen?

 

Verzorging

  • All-Inclusive
  • Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet
  • Afternoon tea
  • Lekkere snacks
  • Lokale drankjes
  • Restaurant aan het strand
  • Lobbybar, poolbar, beachbar, en een English Pub

 

Kamertypes

Tweepersoonskamer tuinzicht (2 volwassenen/2 volwassenen en 2 kinderen, ook te boeken als 1 persoonskamer)

Deluxe tweepersoonskamer zeezicht of zwembadzicht (2 volwassenen/2 volwassenen en 2 kinderen)

Kamer faciliteiten:

  • Airconditioning
  • Koelkastje
  • Minibar (€)
  • Tv
  • Kluisje
  • Douche
  • Toilet
  • Föhn
  • Balkon/terras

 

Tip van Lisa

Ga heel vroeg in de ochtend met een snorkel en masker het water in. Rond de ochtend is er een hele grote kans om tussen de dolfijnen terecht te komen. Zorg er alleen wel voor dat je geen duikapparatuur mee hebt, aangezien de dolfijnen worden afgeschrikt door luchtbellen.

 

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

8.8

Eten was matig, ontbijt wel goed. Service zeer goed, zeer vriendelijke medewerkers. Wat verouderde gebouwen, je hebt daar geen last van, ook goede bedden. Met 9 dagen zon en een heel redelijk verblijf, mooi huisrif en kitesurfers om naar te kijken een prima vakantie gehad hier.
03/17/2018 - 08:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Meerdere keren een winterzon vakantie hier gedaan, prima ondersteuning en goede prijs. Aanbeveling waard.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
18 maart 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

8.2

Heerlijk genieten, zonder zorgen. Super mooi koraal, helemaal top!
Mw. Mobach
03/02/2018 - 17:29

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service, wel meerdere keren moeten bellen voor fouten in gegevens.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mobach
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima resort om te ontspannen en snorkelen, zijn hard actief om te moderniseren.
Dhr. Robroek
02/23/2018 - 12:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa alam
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
20 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Robroek
Reisgezelschap
Met partner

8

Heel vriendelijk personeel. Kamers verouderd, maar prijs kwaliteit/prijs verhouding goed. Prachtig huisrif.
Voor het eerst na 6x in Egypte lekkere vis gegeten. (Tonijn, zalm heerlijk)
Mw. Vlot
12/29/2017 - 17:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
December 2017
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Vlot
Reisgezelschap
Alleen

9.3

vriendelijk personeel fijne laag bouw kamers en poolbar leuk de lodge bar goed alleen daar alleen lauw bier meerdere keren geklaagd daar over maar word niets aan gadaan
Dhr. elzenaar
12/08/2017 - 11:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
werd altijd goed ter woord gestaan

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
marsa alam
Reisperiode
23 nov.
Aantal dagen
15 dag.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
elzenaar

8.7

Fijn hotel wat erg zijn best doet om het zo goed mogelijk te doen. Kamers zijn van zeer goed tot redelijk. Leuke aardige animatie die het goed deden, aardig personeel. S,avonds was er altijd leuk vertier door animatie en zanger en dansers van buitenaf. Eten was over het algemeen goed, vergelijkbaar met een gemiddeld hotel in Egypte. Rif was prima,kun je veel zien en kun je ver zwemmen (weinig tot geen rode vlag), reuzeschildpad kom je dan vast tegen. Zwembad met poolbar was prima en werd de 2e week verwarmd zodat het zwemmen te doen was.
Dhr. H.
12/08/2017 - 08:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Vaak geboekt en altijd heel tevreden geweest. Fijn ook, dat je tegenwoordig een optie op een reis kunt nemen!!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
23-11 t/m 07-12-2017
Aantal dagen
15 dg

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
H.
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Heerlijk hotel met mooie bungalowkamers met groot balkon. Het eten was lekker en verveelde niet. Vriendelijk personeel, uiterst behulpzaam.
Animatie is vriendelijk en niet opdringerig, massage was goed. Het grote zwembad is iets verouderd en het water was koud, maar het is ook pas maart. Gelukkig was er ook een iets kleiner bad die wel verwarmd was. Er heerste een gemoedelijke en gezellige sfeer.
Vind het idee om elke dag een flesje water gratis te geven en die steeds bij te kunnen vullen vanuit de dispenser een goed idee. Dit ivm het plastic verbruik.
Als minpuntje zou ik de Beachbar willen noemen. De plastic bekers roken naar bier of ander alcohol, waardoor het leek alsof ze niet schoon waren en qua service mag hier nog wel wat aan gesleuteld worden, temeer omdat de ligging heel mooi is. Toch kwam ik er niet graag.
Heb genoten van week Magic Tulip en zou er zo weer naartoe gaan. Een aanrader voor een heerlijke ontspannen vakantie!!!
Mw. Korlaar
03/17/2017 - 13:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel heeft mij Magic Tulip aanbevolen al zijnde een goed hotel waar Nederlanders graag komen, waar het eten goed is en de ligging is perfect. Bungalowkamer zou top zijn.
En het is allemaal uitgekomen. De service en klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Lavida en dat vind ik een groot pluspunt.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
maart 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Korlaar
Reisgezelschap
Alleen

8.4

Prima resort voor senioren, leuk animatieteam,goede sfeer mooie tuin, schoon strand.de organisatie is bezig de accommodatie te onderhouden.
Mw. Groot
02/22/2017 - 14:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede Internet site. Reizen met small planet airlines is goed bevallen

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
2 februari tm 19 februari
Aantal dagen
18 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Accommodatie was goed alleen mag er wel wat gerenoveerd worden.
Dhr. Goethem
11/04/2016 - 18:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Zeer tevreden over lavidatravel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Marsa Alam
Reisperiode
20 oktober tot 3 novemder
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Goethem
Reisgezelschap
Met partner