Baron Palms Resort
Prijzen en boeken

Baron Palms Resort

 

 

Heerlijk ontbijten in de binnentuin naast de palmen terwijl de vogels het hoogste lied fluiten. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan in dit award winnende hotel! Na zo'n relaxte start kunt u de wereld aan, dus waarom niet een van de activiteiten die er dagelijks georganiseerd worden uitproberen? Natuurlijk kunt u ook onder de palmen aan het zwembad of strand gaan liggen. Dit luxe Baron Palms Resort is van alle markten thuis.

 

  • Alleen bij Arke
  • Min.leeftijd 16 jaar
  • Uitstekende prijs/kwaliteit
  • Vele terugkerende gasten
  • Uitgebreide all inclusive
  • En 24 uur per dag topservice

 

2-persoonskamer, Voor alleengebruik, 1-1 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • douche, föhn en toilet
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • balkon of terras

2-persoonskamer, 2-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • koffie- & theezetfaciliteiten
  • balkon of terras
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet

2-persoonskamer, Zwembadzicht, 2-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • douche, föhn en toilet
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • balkon of terras

2-persoonskamer, Zwembadzicht VIP, 2-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • koffie- & theezetfaciliteiten
  • balkon of terras
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • douche, föhn en toilet
  • VIP pakket: late check-out, 1x wasservice per week en de gevulde minibar bij aankomst is inbegrepen

2-persoonskamer, Voordeel, 2-3 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • douche, föhn en toilet
  • airco, telefoon, tv, gratis kluisje en minibar (tegen betaling)
  • balkon of terras

 

 

8.2

net terug van 2 weken Baron Palms , wij waren hier in 2015 ook geweest maar het was lang niet hetzelfde als in 2015
Het hotel is echt super schoon en krijgt daarvoor ook een dikke 10 , de service die wij gewend waren liet echter dik te wensen over , personeel was drukker met de telefoon als dat ze de gasten bedienden.
De Dame van Guest Relations heeft veel problemen voor ons opgelost , zo was in 2015 alle drankjes na 24:00 gratis , nu moesten wij daar ineens voor betalen , maar na de klacht weer gratis .
de dress code was de eerste week van kracht maar toen na de ramadan veel (erg veel) egyptische gasten kwamen die zonder pardon het restaurant in liepen met korte broek werd dus deze dress code afgeschaft .
Wat betreft het eten ook dit was hard achter uit gegaan het eten was veelal niet warm of totaal smaakloos ...echt een domper .
ze werken er hard aan om alles weer op het oude niveau te krijgen maar gezien het personeel wat er liep gaat dit nog wel even duren .
Verder elke dag wel problemen gehad om een eenvoudig tap biertje te krijgen , was het vat om 13:00 leeg dan had je pech en kreeg je bier uit flesjes (vaak lauw) na klagen bij een manager en of guest relations werd het vaak wel weer opgelost , maar waarom niet gelijk oplossen ?
Al met al een goede vakantie gehad in Baron Palms maar een derde keer zit er voor ons niet in !
mvg Roel
Dhr. nijkamp
06/22/2018 - 11:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
al jaren boeken wij bij jullie , en alles is ook altijd perfect en prima geregeld , voor jullie service een dikke 10
Ook beveel ik jullie altijd aan bij vrienden van ons .
Ga zo door !

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el sheik
Reisperiode
5 juni tm 20juni
Aantal dagen
15dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
nijkamp
Reisgezelschap
Groep

9.8

ZEER RUSTIG HOTEL WAAR HET PERSONEEL ZEER BEHULPZAAM IS EN ALLES VOOR JE DOET. ETEN IS LEKKER EN WORDT WARM OPGEDIEND
Dhr. WARRENS
07/19/2015 - 11:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
GEEN ENKEL PROBLEEM GEHAD VAN BOEKING TOT TERUGKOMST. EEN AANRADER VOOR IEDEREEN OM VIA DIT REISBUREAU EEN VAKANTIE TE BOEKEN.

Informatie vakantie

Land
EGYPTE
Plaats
SHARM EL SHEIKH
Reisperiode
30-06-2015
Aantal dagen
15 DAGEN

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
WARRENS
Reisgezelschap
Overig

8.8

Super vakantie gehad, enorm goede service,we zijn niets tekort gekomen. Zelfs op het strand en aan het zwembad was er bediening. Iedereen is echt heel vriendelijk. Wel moet je taxi nemen om ergens naartoe te gaan, deze kan in het hotel of op de straat.
Al bij al een fijne vakantie.
Mw. Van der Auwera
07/16/2015 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Snelle verwerking van de boeking, en heel correct.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheik
Reisperiode
30/6 - 14/7
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Van der Auwera
Reisgezelschap
Met vrienden

9.2

super schoon hotel , nog nooit zoiets gezien , service helemaal top alles wordt tot aan jou ligbed gebracht eten aan strand super , personeel super vriendelijk , verwacht niet te veel in de avonduren je zit erg afgezonderd en voor een taxi ben je al snel 20 euro kwijt dit heeft mede te maken met het aantal exclusive hotels wat hier ligt .
ontbijt goed , middag eten zeer goed , avondeten niet 5 sterren waardig , al die vrolijke gekleurde amuse hapjes is leuk voor de foto maar smaakvol waren ze niet maar dat kan per persoon anders zijn .
verder een prachtig huisrif je kijkt je ogen uit , pijlstaat rog van 2 meter doorsnee en ook de haai staat op film , dus al met al genoten in baron palms
p.s de klachten die wij hadden werden direct opgelost .
Dhr. nijkamp
07/02/2015 - 12:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.7
Toelichting over Lavida Travel
al een aantal jaren trouwe klant en dat zal ook wel zo blijven .

Dames/Heren van Lavida , bedankt maar weer voor deze mooie vakantie.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el sheik
Reisperiode
16-06 t/m 30-06
Aantal dagen
15dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
nijkamp
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Gewoon een goede accommodatie met uiterst vriendelijke gasten en personeel. Het personeel (iedereen inclusief de staf) doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Dhr. Hamstra
06/27/2015 - 10:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken sinds een aantal jaren bij Lavida Travel. Ze zijn attent, bieden een uitstekende service bij het boeken van een reis. Ook alle benodigde documenten en informatie worden op tijd verstuurd.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm
Reisperiode
Juni 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hamstra
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Mooi kleinschalig hotel. Zeer netjes. Zelfs de openbare toiletten op het resort waren erg schoon en verzorgd.
Personeel komt uit de regio, en zijn blij met hun werk. Daardoor zijn ze erg vrolijk, betrokken en vriendelijk.
We zijn wel allebei ziek geworden, en zagen dat meer mensen ziek waren. We weten niet precies waar het aan lag.
De hoteldokter wil alleen maar geld zien, we vonden hem een erg onsympathieke man. Zijn assistent (die ons geholpen heeft) was wel heel vriendelijk.
Aan het strand is een prachtig koraalrif met zeer mooie en kleurrijke vissen.
Dhr. Latten
08/04/2013 - 21:07

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
In 1e instantie bij Lavida geboekt omdat het hier het goedkoopst was, maar qua service zijn ze ook zeker echt heel goed. Vragen worden snel beantwoord, je krijgt al je documenten overzichtelijk toegestuurd. Zeker voor herhaling vatbaar bij een volgende reis.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
9 - 17 juni
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Latten
Reisgezelschap
Met partner

7.8

prima resort, waargastvrijheid hoog in het vaandel staat. Klant is koning. Eten goed, gevarieerd , goed op temperatuur en veel aandacht aan besteed. Bediening op het strand zowel eten als drinken. Kamers iets verouderd maar prima. Weining ruimte om sávonds na het eten te vertoeven (geen ruimte en zitjes). Strand breed en ruim. Geen wc aan het strand en je moet door een boulevard lopen om bij het strand te komen. Huisrif bereik je d.m.v. ponton van 145, daarna fantastisch snorkelen.
Mw. Hokken
07/01/2013 - 14:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
wordt vriendelijk geholpen en reageren meestal op de mail.
reisbescheiden e.d. op tijd en in orde.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm El Sheik
Reisperiode
9-6 tm 18-6-2013
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hokken
Reisgezelschap
Met partner

9.3

De manier waarop managers het personeel toespraken in het openbaar, liet te wensen over. De authentiekheid van sommige gerechten op het buffet was ver te zoeken. Maar verder was het een prima hotel en zou ik er zo teruggaan.
Mw. tissink
06/11/2013 - 14:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wilde dit hotel boeken en kwam zo via zoover bij jullie terecht, dus heb geen expliciete voorkeur voor een reisorganisatie. Beetje jammer dat de reis met arkefly was. Wij hebben hier al meerder keren zeer slechte ervaringen mee gehad en ook nu ging er weer wat mis....maar dat is niet jullie fout

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
mei/juni
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
tissink
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Geweldig hotel als je komt voor rust, zon , service en snorkelen (of duiken). Personeel is bijzonder vriendelijk ook op het strand. Je wordt daar dagelijks met rozewater besprenkeld, je bril schoongemaakt, een koud doekje, heerlijk.(drankjes worden en evt lunch worden aan je strandstoel geserveerd) Ook het eten is van hoge kwaliteit. Zorg wel dat je op tijd gaat eten!!(het duurt even voordat e.e.a. is bijgevuld). Veel variatie, alles warm en heel goed van smaak. EEN AANRADER
Dhr. Boon
05/03/2013 - 22:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
8
Advies
6
Klantvriendelijkheid
9
7.8
Toelichting over Lavida Travel
als je op mijn lavida een profiel hebt en vervolgens een reis gaat boeken , moet je alle gegevens weer opnieuw opgeven. Ik zou verwachten dat de basis gegevens worden gepre filled.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el sheikh
Reisperiode
16 april tm 30 april 2013
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Boon
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Een prima vakantieadres, je wordt er op en top verwend
Mw. Traa
02/26/2013 - 20:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Door een zus aanbevolen en ik heb Lavidatravel ook gekozen om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Ga zo door en ik zal u weer aanprijzen bij anderen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheik
Reisperiode
11 jan. t/m 19 jan.
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Traa
Reisgezelschap
Met partner

9

Een prima vakantieadres, je wordt er op en top verwend
Mw. Traa
02/26/2013 - 20:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Door een zus aanbevolen en ik heb Lavidatravel ook gekozen om zijn gebruiksvriendelijkheid.

Ga zo door en ik zal u weer aanprijzen bij anderen.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheik
Reisperiode
11 jan. t/m 19 jan.
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Traa
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Hotel is kleinschalig tov van de overige hotels wat ik wel plezierig vind. Hotel is erg schoon (wordt de gehele dag door schoon gehouden). Ligging tov van vliegveld is super (15 min reizen maar geen last van vliegverkeer). Leuke opzet om via een boulevard in eigen beheer naar het strand te lopen. Internetvoorziening in openbare ruimte is gratis en okay. Eten is voor Egyptische begrippen goed. Samenvattend beveel ik dit hotel aan.
Mw. Uum
02/12/2013 - 17:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
De reis was beschikbaar via Lavida travel

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm El Sheikh
Reisperiode
Februari 2013
Aantal dagen
8 dagn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Uum
Reisgezelschap
Alleen

9.1

Een heel goed hotel, niet zo heel erg groot, waardoor je geen nummer was. Mooi strand erbij,goed onderhouden, alleen in de omgeving van het hotel is niet veel te doen, maar daar kwamen we ook niet voor.
Mw. Traa
01/19/2013 - 15:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
10
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
WIJ ZIJN ZEER TE SPREKEN OVER LAVIDA TRAVEL. De site zit erg goed in elkaar: overzichtelijk en heel duidelijk. Wij moesten een wijziging doorgeven, ook dat ging heel soepel. Al vond ik de prijs die we er voor moesten betalen wel hoog.
Onze volgende boeking ga ik zeker eerst Lavida Travel een kans geven!!

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheik
Reisperiode
Winter
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Traa
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Fantastische vakantie gehad. Heel mooi en schoon hotel. Vriendelijk personeel en heerlijk gevarieerd eten.
Mw. Kampen
08/07/2012 - 08:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Niets op aan te merken.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
29-07-2012 - 06-08-2012
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kampen
Reisgezelschap
Met gezin