Coral Sea Sensatori Resort
Prijzen en boeken

Coral Sea Sensatori Resort

Of je nu met het hele gezin op vakantie gaat of alleen met je geliefde, Coral Sea Imperial Sharm heeft alles wat je nodig hebt. Kom tot rust in een Adults only gedeelte, zwem met de kinderen in één van de zwembaden of maak een ritje op een banana boat op de Rode Zee. Bovendien ligt er een geweldig rif voor de deur. Snorkel op, flippers aan en deze onderwaterwereld ontdekken. En wat is lekkerder dan na een dag vol indrukken te genieten van een diner in een van de restaurants. Maak een keuze...

8.1

Coral Sea Sensatori Resort is een prachtig resort, de ligging is alleen iets minder. In de buurt is weinig, dus je moet echt met een taxi ergens heen. Een stukje lopen na het eten of iets kan je beter niet doen.
Het eten is prima, weinig fruitkeuzes. Wel wordt er tijdens het ontbijt, lunch en avond eten bij verschillende plekken eten vers bereid. Wij kunnen bij 3 restautants a la carte eten. Eten was goed, alleen waren de restaurants super rustig. Soms waren wij de enige. Dat eet toch minder gezellig.. Kamer was super, jacuzzi op het balkon. Goed schoongemaakt.
Dhr. Groot
06/04/2018 - 09:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida doet wat ze zeggen. Als ze aangeven, we bellen u terug, dan gebeurd dat ook. Er wordt meegedacht en goed advies gegeven.

Informatie vakantie

Land
Egypye
Plaats
Sharm El-Sheikh
Reisperiode
Mei 2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met partner