Falcon Hills
Prijzen en boeken

Falcon Hills

Locatie
Het Falcon Hills hotel ligt in Ras Um Sid, ongeveer 10 minuten rijden van Naama Bay. Er is een gratis pendelbus naar Naama Bay privé-strand (4 km afstand) en Amphoros privé-strand, dat op 350 meter van het hotel. Er is een overvloed aan winkels en restaurants in het centrum van de badplaats. De belangrijkste duikplaats ligt op 5 km afstand.


Verblijf
Elk van de kamers is uitgerust met airconditioning en een badkamer. De meeste kamers hebben een balkon met uitzicht voor de gasten. Er is ook een kluis. Extra functies zijn onder andere een koelkast en een mini-koelkast. Andere functies zijn onder meer een telefoon, een tv en WiFi (tegen betaling). De badkamers hebben een douche, een bad en een bubbelbad.


Openbare ruimten
Reizigers kunnen genieten van een aangenaam verblijf in één van de 136 kamers. Een lobby en een receptie zijn beschikbaar voor gasten. Voorzieningen zijn onder andere een kluis. Draadloos internet is beschikbaar voor reizigers in de openbare ruimtes. Diverse gastronomische opties zijn beschikbaar, waaronder een restaurant, een café en een bar. Verschillende winkels zijn beschikbaar, waaronder een supermarkt. Kinderen kunnen een geweldige tijd spelen in de speeltuin. Extra faciliteiten in het hotel behoren een tv-ruimte. De gasten die in hun eigen voertuigen kunt ze achterlaten in de parkeergarage van de inrichting voor een vergoeding. Extra diensten omvatten een kinderopvang, een medische dienst, roomservice, een wasservice en een kapper. Daarnaast wordt een pendeldienst aangeboden. Actieve gasten kunnen gebruikmaken van de fietsverhuur om de omgeving te verkennen.


Faciliteiten
Falcon Hills beschikt over een een kinderzwembad buitenzwembad. De ligstoelen en parasols op het zonneterras bieden een geweldige plek om te ontspannen. De hot tub is de perfecte plek om te ontspannen. Gasten kunnen genieten van een scala aan verfrissende drankjes aan de bar bij het zwembad. Tennis, beachvolleybal en volleybal zijn beschikbaar voor actieve gasten. Het hotel biedt ook sportliefhebbers een breed scala aan indoor activiteiten, waaronder een fitnessruimte, tafeltennissen, biljarten, darten en aerobics. Het hotel biedt diverse wellness-mogelijkheden, waaronder een spa, een hamam en massagebehandelingen, of voor een vergoeding, een sauna en een stoombad. Recreatieve faciliteiten, zoals een amusementsprogramma, live muziek en een kinderclub. Catering opties verkrijgbaar bij de accommodatie zijn halfpension en all-inclusive. Snacks en maaltijden, inclusief ontbijt, lunch en diner zijn beschikbaar. Medewerkers zijn ook blij om vegetarische gerechten te bieden. Het hotel biedt ook snacks. Opties zijn onder andere alcoholvrije dranken en alcoholische dranken.

7.2

Klein resort geen glijbanen of zoiets
Dhr. Kamp
09/27/2018 - 15:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
5
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles netjes geregeld zoals afgesproken

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
11-9-18
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kamp
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Het is een gemoedelijk en klein hotel.
Alles is gedateerd,en het eten is eentonig.
Maar het personeel is vriendelijk,en het is er schoon.
Dus voor een week heb je een heerlijke vakantie.
Dhr. Valk
02/07/2018 - 09:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Al vaak geboekt!
Meestal de laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Nederland
Plaats
DEN HAM OV
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Valk
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Jammer dat Falcon Hills geen gratis wifi heeft
Dhr. Kamp
10/08/2015 - 07:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Geen commentaar

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el sheikh
Reisperiode
29 september t/m 6 oktober
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kamp
Reisgezelschap
Alleen

8.5

wij hebben een weekje bij geboekt vandaar die 17dagen
een familie hotel iedereen komt er weer veel nederlanders en engelsen heel erg gezellig iedereen gaat met elkaar om 1 grote familie
Mw. tijms
01/20/2014 - 13:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
zal er zeker weer boeken heb ook het dan ook al aan velen door gegeven en wil je een reis van skytours boeken krijg je bij lavida nog eens extra korting

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
3-1-2014
Aantal dagen
17

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
tijms
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Een kleinschalig hotel met twee etages.
Prima service en eten en drinken.
Een aanrader.
Zwembad koud(minpuntje)
Dhr. Loer
01/02/2013 - 16:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisbureau.
Goede prijs/kwaliteit voor de reis

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
12-12-12 tem 19-12-12
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Loer
Reisgezelschap
Met vrienden

8.9

Ontspannen hotel.De mensen zijn vriendelijk en geen gehaast.Het eten was of ERG lekker, of erg NIET lekker. Maar goed, dan eet je maar wat minder.In ieder geval er was genoeg en er werd bijgevuld.Ook de barbeque 2 keer langs geweest.Was heerlijk!!Voor die prijs MOGEN WIJ NIET klagen.Het ontbijt was een beetje karig. Dat zijn wij nl.anders gewend in het buitenland. 's Middags hadden ze altijd lekkere zoetigheid en ijs.

Wij zijn maar naar 1 strand geweest. Het Palma Strand. Heerlijk!! Super lekker ontspannen ook en heerlijk gezwommen en gesnorkeld.Er is ook een betaalde strand, maar daar kon je alleen snorkelen en niet zwemmen. Maar het Palma Strand beviel ons, dus niet verder gezocht. Wat ik nog nooit heb mee gemaakt is dat de allinclusief formule tot aan de buitendeur was. Dus bij de stranden moest je je eten en drinken kopen.

De kamers zijn goed. Bedden lekker hard. Daar houden wij van. Wat ik gemist heb, is een fhon.
Daar zat ik beetje mee. Dus fhon mee nemen. En er liggen ook geen zeepjes of shampo's. Die gebruik ik zelf toch nooit. Maar ook dat is normaal vind ik voor die prijs die je er voor betaald.

Doordat het water van het zwembad te koud was, en de mensen bijna niet in het water gingen, deed het animatieteam ook niet veel. Maar dat kon niet anders. Het water was te koud. Dus de mensen konden ze niet activeren!

Als je wilt kun je veel lopen. Dat hebben wij dan ook veel gedaan. Wat jammer is dat je in december eigenlijk al om een uurtje of 3 het koud begint te krijgen. Dus..beetje warme kleding mee nemen en geen hempdjes etc. Dat is te koud voor de avond. De shuttelbus was perfect! Kortom. Wij waren tevreden. En als we nog een keer een mooie aanbieding krijgen, gaan we weer lekker naar dit vriendelijk ontspannen hotel.

Taxis zijn er te krijgen zo veel als je wilt. Maar het is verstandig om de blauwe hotel taxi te nemen. Kost iets meer. Maar veiliger.Ook de shuttel naar NAAM Y BAY (schrijf ik dit goed?) is perfect!!! Kortom een heerlijke vakantie. ZEKER VOOR DE PRIJS DIE JE ER VOOR BETAALD.
Dhr. Impellizzeri
12/26/2012 - 12:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Heb gewoon naar de prijs gekeken. En die vonden wij het beste bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Egypte
Plaats
Sharm el Sheikh
Reisperiode
14 - 23 december 2012
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Impellizzeri
Reisgezelschap
Met partner

9.2

prima hotel
Mw. Hollenberg Hoppener
04/02/2012 - 11:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
goede behandeling

Informatie vakantie

Land
egypte
Plaats
scharm el sheik
Reisperiode
april
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hollenberg Hoppener
Reisgezelschap
Alleen met kinderen