Baobab Holiday Resort
Prijzen en boeken

Baobab Holiday Resort

Beleef een fantastische vakantie in het zonovergoten Gambia in het Baobab Holiday Resort! Dit gezellige, kindvriendelijke complex heeft een gemoedelijke sfeer. Laat je verrassen door het vriendelijke personeel en de uitstekende service! Neem een verfrissende duik in het zwembad en geniet van de zon op het zonneterras. Een dagje naar de zee? Het strand is op een steenworp afstand! Ideaal!

Er op uit? Breng een bezoek aan het centrum van de hoofstad Banjul en verken de prachtige omgeving. Sluit de dag af met een heerlijk drankje in de bar en kom helemaal tot rust in Baobab Holiday Resort!

  • Uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding
  • Comfortabele appartementen
  • Unieke bouwstijl

9.3

Het was weer thuiskomen. Iedereen ontvangt je erg vriendelijk en blij. Nieuwe chef in de keuken , erg goed. Je kan beter hier eten kan je de keuken zien, erg belangrijk.
Dhr. Merkestein
07/14/2015 - 17:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zojuist weer geboekt voor september.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
juni
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Merkestein
Reisgezelschap
Met partner

7

Het hotelkamer meubilair was nogal ouderwets en oud maar de ruimte was verder wel schoon.Het personeel was zeer vriendelijk,je kon goed eten in het restaurant.Met de taxi kun je naar de uitgaan b.v naar Serengambia "Strip"" ligt ongeveer 2.5km verderop.
Mw. Jackson
01/14/2015 - 19:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
4
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Geen

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
dec, jan
Aantal dagen
14 nachten

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jackson
Reisgezelschap
Met partner

7

Het is een zeer eenvoudig hotel naar Westerse maatstaven. Ligt aan een zeer drukke weg!Personeel heel vriendelijk en behulpzaam
Redelijk hotel
Mw. Dijkgraaf
12/09/2013 - 15:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
5
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
5
6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima zakendoen met Lavida. Zeer correct en duidelijke informatie

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
20-11 tot 6-12-2013
Aantal dagen
16 nachten

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dijkgraaf
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Hotel gedateerd maar schoon. Vreselijk lief personeel.
Heerlijk zwembad, erg schoon, leuke badman.
Daar 2 kinderen gesponseerd, school, fiets, kleding, eten enz.


Dhr. Merkestein
12/05/2013 - 19:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Ideaal reisbureau op via internet te boeken, leuk die korting van jullie. Zonder moeilijk te doen een correctie in de boeking gedaan. Zijn van plan om in maart 2014 met onze dochters en kleinzoon te gaan.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
09-11-2013/01-12-2013
Aantal dagen
23 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Merkestein
Reisgezelschap
Met partner

7.3

Afgelegen, altijd taxi nodig.
Vlak tegen de sloppenwijk gelegen.
Dhr. loots
11/20/2013 - 21:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
2
6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Al een paar keer geboekt bij lavida.
Nog geen problemen gehad, en altijd goed advies.
Goede prijs

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
november
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
loots
Reisgezelschap
Met partner

9.5

We zijn voor de 2e keer hier terug geweest in het Hotel.
Prima Hotel: klein schalig, erg vriendelijk personeel die alles voor je doen, prima kamers die erg netjes zijn. We hadden logies en ontbijt, maar ook daar verschillende keeren het avondeten gebruikt, wat ook prima eten. De ligging is iets verder weg van het centrum (5 min. met de taxi) rustige omgeving, maar dat is juist wat wij zochten.
Al bij al prima Hotel, goede prijs/kwaliteit en ik kan het iedereen aan bevelen.
Dhr. Pol
11/27/2011 - 09:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Prima ervaren. Erg leuk een mailtje te ontvangen van welkom thuis. Het enige wat niet goed geregeld was: we hadden extra bagage ivm medische redenen. Bij vertrek prima gegaan. alles was bij de vliegtuigmaatschappij bekend, maar bij de terugreis werd in Gambia heel erg moeilijk gedaanm en wilden ze bijbetaling voor de 7 kilo extra bagage. Flinke discussie gehad en tenslotten heb ik de hostes erbij gehaald van Sudtours. Die heeft met die man gepraat en we mochten door. Wel zei hij volgende keer betalen!!

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Bijilo
Reisperiode
15 dagen
Aantal dagen
6 uur

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pol
Reisgezelschap
Met partner