Bungalow Beach
Prijzen en boeken

Bungalow Beach

 

Direct aan het mooiste strand van het zonovergoten Gambia 'Kotu Beach' ligt sfeervolle Bungalow Beach! Relax in de tropische groene tuin en neem een verfrissende duik in het zwembad! Een duik in de zee mag natuurlijk ook niet ontbreken. De kinderen beleven de grootste waterpet in het kinderbad, terwijl jij onderuit op een bedje ligt met een verkoelend drankje in je hand. 
Er op uit? Ontdek het gezellige, knusse centrum van Kotu. Geniet van een fantastische, onvergetelijke zonvakantie in Bungalow Beach!

  • Tropische tuin
  • Direct aan Kotu Beach 
  • Vriendelijk personeel

9

Bungalow beach is een ApartHotel waar je je eigen keuken(tje) hebt en het ontbijt bestaat uit een 'gevulde' koelkast en 's-morgens 2 stokbroodjes op je terras tafel worden gelegd. Voordeel: je bepaald je eigen ontbijt tijd; Nadeel: geen keuze buffet of iets dergelijks (hoewel dat geen nadeel hoeft te zijn). Ontbijt met zicht op het strand en de oceaan is geen straf. Tuinmannen en Guards lopen al weer rond en is gezellig om te zien. De palmen wuiven (áls er al wind is) en de dag begint. Zo zou ik het wel elke dag willen hebben (en dat heb ik ook op deze vakantie). Voor mij (ons) het ideale vakantieplekje in Kotu.
Dhr. Castricum
02/14/2019 - 13:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Hoe wij ooit (de eerste keer) bij Lavida zijn uitgekomen weet ik niet meer maar ze zijn voor mij een blijvertje. Altijd goede prijs, service en vriendelijkheid. Vliegen met TUI is ook altijd goed.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
jan/febr 2019
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Castricum
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Een prachtig appartement met heerlijke bedden, een prima douche, je hoeft geen wereldstekker mee te nemen en de wifi was meestal ook erg goed.
Het uitzicht was spectaculair!
Het personeel doet alles om je te helpen en is erg vriendelijk.
er zitten haken aan het plafond om een klamboe op te hangen, die nemen we de volgende keer zelf mee
Mw. van Stel
02/07/2019 - 10:04

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
We hebben al vaker een reis geboekt bij Lavida..
De service is goed, Prijs/kwaliteit is prima..

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
21-28 jan
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van Stel
Reisgezelschap
Met partner

8.6

mooie locatie
Dhr. emmen
12/05/2018 - 18:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
6
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
9.2
Toelichting over Lavida Travel
reisgeld gespaard

Informatie vakantie

Land
gambia
Plaats
kotu
Reisperiode
nov dec 2018
Aantal dagen
21 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
emmen
Reisgezelschap
Met partner

9.3

De schoonmaakploeg mag wel iets beter z'n best doen. Het wordt volgens Gambiaanse begrippen schoongemaakt en dat is niet altijd de Westerse standaard. Met dat in het achterhoofd was het prima.
Dhr. Castricum
02/21/2018 - 12:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Meer dan prima organisatie die nog weet wat service is. Klant staat centraal en de medewerk(st)ers zijn vriendelijk, geduldig en goed op de hoogte van (bijna) alles.

Informatie vakantie

Land
The Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
jan/febr 2018
Aantal dagen
3 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Castricum
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Na alle recensies (waarvan vele povere) te hebben gelezen, hebben wij (stel 64 jaar oud) toch gekozen voor dit resort. De eerste 12 uren waren een ramp, geen stroom en dus maar op de tast het bed gezocht. De nacht was bloedheet en ramen open was geen optie vanwege de harde muziek tot diep in de nacht bij de buren "New Domino's". De volgende dag, samen met meerdere Nederlanders die dit probleem al enkele dagen kenden, geklaagd bij TUI met als resultaat 1 dag geld terug en beterschap voor de komende dagen. Nu na 1 week vakantie terugkijkend is het verder goed gegaan en kunnen we terug kijken op een zeer geslaagde vakantie op een achteraf positieve ervaring op Bungalow Beach. De kamer op het complex hebben op dit moment een redelijke upgrade gehad. Het ontbijt op de kamer was voor ons eenvoudig maar voldoende. Al met al een positieve aanrader om weer terug te komen.
Dhr. Baan
11/13/2017 - 10:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
5
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Vlotte en klantvriendelijke afhandeling van de boeking.

Informatie vakantie

Land
GAMBIA
Plaats
KOTU
Reisperiode
4 t/m 12 november 2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Baan
Reisgezelschap
Met partner

9.1

goed verblijf
Dhr. emmen
03/20/2017 - 22:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
goede organisatie

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Serrekunda Coast
Reisperiode
4 maart 2017 t/m 18 maart 2017
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
emmen
Reisgezelschap
Met partner

7.4

Wij zijn net weer terug uit Gambia. Hotel Bungalow beach mooie ligging. Heel veel leuke goedkope restaurantjes direct om de hoek. Ook veel Change kantoortjes direct om de hoek. Voor 250 dalassi een taxi naar de strip heen en terug, die net zo lang op je wacht tot je weer klaar bent. Biertje bij hotel erg duur 70 dalassi 100 meter verder op bij Happy Corner 40 dalassi cola etc 35 dalassi leuke muziek gezellig en bier lekker koud. Dat geld komt ook de locale tegoed en niet de hotel eigenaar. Wij hadden een deluxe kamer echt een top kamer schoon, koelkast grote inloop douche hele goeie bedden goed werkende airco. Wat wij persoonlijk HEEL erg jammer vonden was dat je geen privé balcon aan de achterkant had. Alleen aan de voorkant waar iedereen langs moet en dus TOTAAL geen privacy. Voor ons is het een reden om hier niet meer naar toe te gaan. Zal dan lastig worden want de meeste hotels hebben dit zo. Ook strand voor hotel geen leuke zit/lig gelegenheid. Wij liepen via strand naar beach bar Kuntha Kinteh, mooie bedden lekker eten niet duur. Plm. 600 meter links af via strand richting Senegambia. Vergeet de boys van Kuntah Kinteh niet einde dag een tip te geven door de strand tent eigenaar worden ze niet betaald. Personeel in BB hotel erg vriendelijk, WiFi erg slecht. Wat kost nou een goeie versterker op de WiFi. Je kan het beste een simcard kopen bv van Africel is gratis en als je hem met 100 dalassi opwaardeerd kun je de hele week whats appen, lokaal bellen en sms-een. Kortom alles bij elkaar goede keus en zeer zeker de moeite waard.
Dhr. Knol
03/17/2017 - 13:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
5
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goed bereikbare club mensen, reagerensnel op email. Leuk is dat je na terug komst voor 25€ een tegoed opbouwt voor een volgende reis.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
Maart 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Knol
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Bungalow Beach is een eenvoudig maar voldoende Apart Hotel waar zelf gekookt kan worden. Het uitzicht op de zee is geweldig en het ligt direct aan het strand. Het aangeboden ontbijt is eenvoudig maar voldoende. Uiteindelijk blijft het Afrika. Het keukenblokje kan een upgrade gebruiken maar voldoet nog wel. Juist de aparte woon/eetkamer en de slaapkamer zijn voor ons een prima oplossing. Badkamer is ook eenvoudig maar alles werkt en wordt dagelijks schoongehouden.
Dhr. Castricum
02/18/2017 - 13:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Lavidia Travel heeft ons verbaasd in prijs, kwaliteit en vriendelijkheid. Ook behulpzaamheid staat bij Lavida hoog in het vaandel. Een organisatie waar ik zo blindelings mee op stap zou willen gaan. Volgende reis (naar Gambia sowieso) wordt zeker weer bij Lavida.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
2-2 t/m 17-2
Aantal dagen
14 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Castricum
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Vriendelijke personeel in het hotel.alles is ,no problem,
Dhr. Aanholt
12/29/2016 - 11:44

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Makkelijk contact zonder keuzemenu.

Informatie vakantie

Land
Gambia
Plaats
Kotu
Reisperiode
december
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Aanholt
Reisgezelschap
Met partner