7.9

Goeie plek, goeie servies. keuken en badkamer wat minder.
Dhr.
09/07/2017 - 13:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goeie servies en lage prijs.

Informatie vakantie

Land
Corfu
Plaats
Agios Gordis
Reisperiode
31-05-2017 tot 14-06-2017
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Prima Appartement, supermarkt to het complex was prima.
Dhr. Dijk
06/24/2017 - 15:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
De klantvriendelijkheid van Lavida is grandioos!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Gordios
Reisperiode
Juni 2017
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dijk
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding, wij hebben prima week gehad. Ligging is prachtig, wel een flinke klim naar boven.
Dhr. Naerebout
10/10/2015 - 12:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
n.v.t.
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.8
Toelichting over Lavida Travel
2e keer, prima ervaring mee

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Gordios
Reisperiode
3 oktober 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Naerebout
Reisgezelschap
Met partner

9.7

Lido Sofia in Corfu heeft mooie appartementen op een prachtige locatie. Ontzettend lieve familie die je steeds weer verbaast door wat ze allemaal "extra" doen. Gemoedelijk en gezellig gevoel. Veel gasten waren voor de tweede, derde of vierde keer bij Lido Sofia. Ook wij gaan zeker nog eens terug! Het enige nadeel is de steile weg vanuit het strand.
Mw. Docters van Leeuwen
08/17/2015 - 14:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Doordat ik nog nooit eerder van Lavida travel gehoord had was ik wat huiverig met boeken, maar doordat ik niks negatiefs op internet kon vinden en ze een erg aantrekkelijke prijs aanboden (50 euro goedkoper dan bij Neckermann zelf boeken) heb ik toch geboekt. Er ging wat mis met de betaling, maar na een mailtje met de klantenservice is dit snel opgelost. De reactie op mijn mail was erg snel! Op vakantie was alles perfect geregeld. We konden gebruik maken van alle service van Neckermann. Prima!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Gordios
Reisperiode
augustus 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Docters van Leeuwen
Reisgezelschap
Met partner

6.8

Ik ben 3 jaar geleden ook bij Lido Sofia geweest en was toen uitermate tevreden. In 3 jaar tijd is het met de schoonmaak en met de onderhoud status van het appartement erg slecht geworden. Wat erg is dat het afvalbakje in de douch maar een keer in de driedagen geleegd werd en dat je driedagen is 6 maal douchen met je handdoeken moet doen. Veel stof op plinten,kastranden randen van schakelaars/stopcontacten enz. tevens schimmelplekken in de tegelnaden in de douch en op de bovenrand. Schimmelplekken op de afvoerleidingen. En vooral de kwaliteit van de bedden was bedroevend. Ook een kapotte deur van de koelkast helpt niet mee aan een leuke beoordeling. Wat tevens opviel is de benadering van de gasten, de "hun" bekende gasten werden met veel aandacht ontvangen en genoten ook bepaalde voorkeuren maar de onbekende gasten kregen die voorkeur behandeling niet. Dit is erg opvallend.
Dhr. Dorst
09/21/2014 - 09:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
3
Prijs/Kwaliteit
3
Eten
n.v.t.
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
3.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Ik zou als ik Lavida was dit complex in deze toestand niet meer opnemen in het aanbod van accommodaties.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Gordis
Reisperiode
8 t/m 20 september 2014
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dorst
Reisgezelschap
Met partner