SPLASHWORLD Aqualand Village
Prijzen en boeken

SPLASHWORLD Aqualand Village

Beleef een spetterende vakantie in het moderne viersterren SPLASHWORLD hotel Aqualand Village! De droom van ieder kind! Dit prachtige hotel ligt op één van de populairste eilanden van Griekenland; Corfu. Hier beleef je ongetwijfeld eindeloos waterpret! Neem een duik in het zwembad en ontdek de onderwaterwereld in het grote aquapark! Boek nu jouw heerlijke zonvakantie naar SPLASHWORLD Aqualand Village!

Meer informatie over SPLASHWORLD Aqualand Village:

  • Splashfactor: 10
    • 4 kronkelglijbanen, 4 snelle glijbanen, 1 multi-lane glijbaan, 4 tube glijbanen, 1 golfslagbad, 1 lazy river, 1 kids waterspuitpark, 1 kids miniglijbanenpark
    • De toegang tot het aquapark is gratis
  • Ruime familiekamers
  • Gratis Wi-Fi
  • 2 zwembaden
  • Zonneterras met ligbedden en parasols
  • Voor de kinderen:
    • Kinderdisco
    • Speeltuin
    • KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE (5x per week), leeftijd van 3-5 jaar, periode geopend van juli tot augustus
    • KIDS’ CLUB by TUI FAMILY LIFE (5x per week), leeftijd van 6-11 jaar, periode geopend van juli tot augustus
  • Restaurants/bars:
    • Buffetrestaurant
    • 3 bars
    • Snackbars
    • Tijdens het diner geldt een dresscode; mannen graag in lange broek
  • Sportfaciliteiten:
    • Basketbal
    • Fitnessfaciliteiten
    • Tennisbaan (buiten)
    • Volleybal
  • Goed om te weten: 
    • Het waterpark heeft t/m 14/5 en vanaf 16/10 beperkte openingstijden en is deels geopend. Het golfslagbad, 4 glijbanen voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar en 2 glijbanen voor kinderen vanaf 4 jaar (mits onder begeleiding ouders) zijn geopend.
    • Restaurant Wave Pool Tavern en 2 bars zijn van eind mei-eind september geopend
    • Ook fijn; gratis shuttlebus naar het strand en Corfu-stad (6x per week, niet op zondag)
    • De KIDS’ CLUB by FAMILY LIFE is geopend van 1 juli t/m 31 augustus.

Ligging:
Dit prachtige hotel is gelegen in een groene omgeving, op een afstand van 500 meter van het centrum van Agios Ioannis. Het strand is op 4 kilometer. De afstand tussen de luchthaven en SPLASHWORLD Aqualand Village is 12 kilometer.

8.9

top waterpark!
Dhr. os
06/03/2015 - 07:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
super goed!

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
agios ioannis
Reisperiode
mei 2015
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
os
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Leuk park, goed eten, leuke kidsworld voor de kinderen, kamers niet gehorig en veel opbergmogelijkheden. In omgeving niet veel te doen, wel makkelijk om een auto te huren en er gaan gratis bussen naar Corfu strand en naar een strand
Mw. Rijnbergen
06/25/2014 - 13:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Prima telefonisch contact, laagste prijs.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Corfu
Reisperiode
10-24 juni 2014
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rijnbergen
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Heel Leuk Hotel met Waterpark inclusief, SUPER Animatieteam,
Eten is goed!
Ligging is voor als je in de avond weg wil, wel afgelegen!
Waterpark is Heel erg uitgebreid en Superleuk
Dhr. Sierat
06/15/2014 - 09:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
LAVIDA Travel is echt een betrouwbaar en professioneel bureau,
alles keurig op tijd binnen, geven tussendoor nog tips of adviezen per mail, en goede prijs!! TOP

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Ioannis
Reisperiode
7-06-2014/ 14-06-2014
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sierat
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

Goed hotel qua prijs/kwaliteit. Wij kwamen aan het einde van het seizoen dus het was wel wat rustiger maar toch was alles prima geregeld. De familiekamer was prima, onze 2 kinderen sliepen boven in de vide. Alleen jammer dat je het balkon moet delen met je buren, er is alleen een laag hekje. Service was prima, erg klantvriendelijk en het eten was ook goed te doen. Genoeg variatie en werd op tijd aangevuld allemaal. De ligging was niet zo bijzonder, minimaal een half uur met de bus naar het stadje maar vanuit het hotel was dit goed en gratis geregeld. Al met al een prima vakantie voor ons en onze zoon van toen 3 en dochter van 4 maanden.
Dhr. Valkenburg
07/10/2013 - 15:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
7
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Service van Lavida is goed, je krijgt duidelijk antwoord op je vragen. Ze zijn snel en de prijzen zijn top. Alleen de chat mag iets beter werken.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Corfu
Reisperiode
29 augustus - 10 september 2012
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Valkenburg
Reisgezelschap
Met gezin

7.7

Helaas zijn een aantal faciliteiten op het aquapark gesloten of defect, zoals treintje, draaimolen, springkussen mogelijk heeft dit met naseizoen te maken. Ook de nederlandse kids club is in het naseizoen alleen voor kinderen >3 jaar anders dan op de site vermeld.(ook niet onder begeleiding) Goed opletten welke kamer je boekt, fam kamer is alleen door een muurtje afgescheiden. Het eten is redelijk, maar gaat naar 13 dagen wel een beetje tegen staan.
Al met al hebben wij het prima gehad. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Mw. Uljee
10/23/2012 - 17:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
10
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
extra korting
bij terugkomst kaartje met extra korting bij volgende boeking is erg leuk.

Informatie vakantie

Land
corfu
Plaats
agios ionassis
Reisperiode
26-09-11/08-10-11
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Uljee
Reisgezelschap
Met gezin

6.1

We zijn 13 dagen naar aqualand geweest, volgens de beoordeling zou het hier goed vakantievieren zijn. Helaas was dit niet het geval.
Kamers waren sterk verouderd, Er zit een keukentje in, maar daar heb je niets aan, want er is niets aangesloten en er is geen servies of wat er ook thuis hoort in een keuken, alleen de koelkast doet het, maar die zat onder het ijs, en op de rubbers zat schimmel. Alles word met de franse slag schoongemaakt. Het bed van mijn zoon en zijn vriendin was dezelfde nacht nog stuk. Verschillende keren aangegeven, dat het gerepareerd moest worden, kwamen wel kijken, maar maakte het niet goed in orde. Uit eindelijk hebben ze de hele periode met het matras op de grond geslapen. Verschillende keren met koud water moeten douchen. Eerste 2 en laatste 2 dagen was er direcht warm water. Daar tussen in, diverse keren moeten klagen dat er geen warm water was. Enig pluspunt, elke 2 dagen schoon beddegoed en schone handdoeken. Elke dag wordt je bed opgemaakt. Toilet kan niet op slot, bijna nergens trouwens op Corfu. Je mag geen toiletpapier doorspoelen, en het hele resort, stinkt nagenoeg 24 uur per dag naar de rioollucht. Een gierput hier in nederland is er niks bij. Dus echt lekker buiten zitten was er niet bij. Het eten was op een hele kleine uitzondering misschien daargelaten, rond uit slecht. Ontbijt bestaat uit gebakken, gekookte en roereieren of omelet. kleine flensjes. salades staan er de hele dag. Dan nog witte bonen in tomatensaus, vette gebakken worst en gebakken spek, marmelade die je moest snijden, 3 soorten vleeswaren, en kaas waar geen reuk of smaak aanzit. Een soort stokbrood en wit brood, dat je wel moest roosteren zo droog dat het was. Middageten, was niet veel beter, wel wat meer warme gerechten er tussen en zelfs smorgens was er gebakken aardappelen en zelfs de laatste dagen was er friet. De middagsnack bestond uit taaie kipnuggets, slecht gebakken visfrietjes en tosties van het zelfde oude brood wat je bij het ontbijt krijgt.
Diner, elke dag 4 verschillende soorten pasta met elke dag ook dezelfde 4 verschilllende soorten saus. Er was enigszins wel een divers aanbod van vlees en vis en groenten. Ook streekgerechten waren er, maar vlees was erg vet. En zoals waarschijnlijk normaal op corfu was het eten steeds lauw tot zelfs koud. Savonds was er niets meer te krijgen, behalve een zak chips aan de bar of een pizza en die moest apart afgerekend worden. Voor een all inclusive resort, hebben we heel duur betaald. Er is geen pin automaat op het resort. Pendelbus rijdt om 10.00 heen en om 16.45 terug en 16.45 heen en 21.45 weer terug. De tweede week was het seizoen afgelopen en ging de bus smiddags alleen tussen 10.00 en 14.30 en savonds tussen 17.00 en 21.45. De eerste week was er elke avond een thema avond wat eten betreft, de tweede week, was het seizoen voorbij, dus had je geen keuze meer, maar was je afgeleverd aan het slechte eten. Hebben veel buiten het hotel gegeten, Heeft veel extra kosten met zich meegebracht, en ik ben echt geen slechte eter. Personeel was over het algemeen wel vriendelijk, op een uitzondering na.
Aqualand, ligt helemaal niet centraal en de dichtsbijzijnde fatsoenlijke stad is corfustad en dat ik ruim een kwartier met de bus . Het resort ligt in een sterk verouderde omgeving, met veel rondslingerend vuil en in de omgeving hebben zich een groep roma's hun kamp opgeslagen. Op het resort bevinden zich hoofdzakelijk engelse gasten, waar het eten ook op ingesteld is. Corfustad is wel leuk, veel winkeltjes, vaak het zelfde. Uistapjes zijn er wel maar niet veel variatie, Grote eilandtour was leuk, veel gezien en jeepsafari, was ook de moeite waard. paxos antipaxos, viel tegen. bezoek aan grotten, was alsof je een kast aan de binnenkant bekeek, hadden gedacht dat je echt de grotten in ging, maar niet dus en het bezoek aan paxos had niet gehoeven. Ze hadden daar net siesta, dus bijna alles was gesloten. De bus die ons naar de boot moest brengen, was zo klein en benauwd, dat je bijna geen fatsoenlijk lucht kreeg. Onvriendelijke chauffeur geen airco aan. En zelfs met 167 lang geen beenruimte. Heb ruim anderhalf uur met mijn knieen in de rug van mijn voorganger zitten porren, zo weinig ruimte was er.
Zelf hebben we met de bus het een en ander bekeken op corfu en uiteindelijk is het toch wel een fijne vakantie geweest. Maar aqualand en corfu, voor mij nooit meer.
Mw. jong
10/23/2012 - 17:46

Beoordeling accommodatie

Ligging
3
Service
5
Prijs/Kwaliteit
2
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
5
4.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
ik ben via het zoeken op internet bij lavida terecht gekomen.
Ben erg tevreden over jullie als reisbureau.
Vragen worden snel en netjes beantwoord. Je hebt alles reisbenodigdheden goed op tijd binnen. En je krijgt een goed advies.
Zal zeker de volgende keer weer eerst bij jullie gaan kijken

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
corfu (agios aionnis)
Reisperiode
26 september tot 8 oktober 2011
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
jong
Reisgezelschap
Met gezin