Maltezos
Prijzen en boeken

Maltezos

Een weekje zon voor een scherpe prijs? Maltezos is een uitstekend budget hotel. Een schone kamer, een fijn zwembad en 's ochtends staat er een lekker ontbijtje voor je klaar. Voor de beste tips en informatie kun je terecht bij Spiros de eigenaar, hij vertelt het je graag. Vanuit het hotel loop je zo het gezellige centrum van Gouvia in om een hapje te eten of te winkelen. Of neem de bus die bijna voor het hotel stopt naar Corfu-stad. Meer heb je toch niet nodig? logies en ontbijt en...

9.5

Geweldige eigenaars, leuk hotel, goed ontbijt voor griekse begrippen. Wij hebben het er geweldig naar ons zin gehad en eerdere positieve reviews kloppen allemaal. Hotel verdient m.i. een ster meer. De eigenaars sturen je met veel plezier door naar bevriende restaurants in de directe omgeving, waar je heerlijk Grieks kunt eten. Alles regelen deze mensen voor je op een heel gemoedelijke manier, ook autohuur etc.
Wij hebben in het hotel kennis gemaakt met een Engels echtpaar, waarvan de man rolstoelgebonden is. Voor hem was Maltezos een prima plaats echter Corfu is in het algemeen gezien zeer rolstoelonvriendelijk.
Weinig restaurants en andere gelegenheden zijn bereikbaar voor deze mensen.
Dhr. Korporaal
09/23/2018 - 12:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant en altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Gouvia Corfu
Reisperiode
11 t/m 22 sept. 2018
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Korporaal
Reisgezelschap
Met partner