Akti Beach Club
Prijzen en boeken

Akti Beach Club

  • Ideaal voor jong en oud
  • Alles tot in de puntjes verzorgd!
  • Neem een duik in één van de zwembaden

“Overdag relax je aan een van de drie buitenbaden en geniet je volop van de Griekse zon op het zonneterras.”

Dit prachtige viersterrenhotel op het Griekse eiland Kos heeft werkelijk alles te bieden. Geschikt voor zowel jong als oud en Akti Beach Club ligt direct aan het strand! Het centrum van Kardamena ligt op 4 kilometer en er gaat een gratis hotelbusje heen. Overdag relax je aan een van de drie buitenbaden en geniet je volop van de Griekse zon op het zonneterras.

Er is meer dan genoeg keuze aan activiteiten; speel een wedstrijdje basketbal, boogschieten of volleybal. Er is ook aerobics, er zijn fitnessfaciliteiten aanwezig en je kunt kanoën.

Overdag en 's avonds is er een gezellig activiteitenprogramma en aan de kinderen is ook gedacht. Er is een speeltuin, kinderanimatie, minidisco en er zijn speciale kinderclubs. Neem een verkoelende duik in één van de vijf buitenbaden! Aan het eind van je drukke (of niet drukke) dag schuif je aan in het restaurant. Hier wordt een internationaal buffet geserveerd met een Grieks, Aziatisch en een Italiaans thema. Er zijn drie snackbars en na het eten schuif je voor een verkoelend drankje aan bij een van de drie bars!

Er worden zelfs gala diners en thema avonden georganiseerd. Stuur nog even dankzij de gratis Wi-Fi je mooie vakantiefoto's naar familie en vrienden en geniet optimaal van je vakantie!

Ligging:
Direct aan het strand en er is een bushalte op 10 meter van Akti Beach Club! Het gezellige centrum van Kardamena ligt op ongeveer 4 kilometer.
Transfertijd: Ongeveer 20 minuten.

Faciliteiten:
Dit mooie viersterrenhotel beschikt over maar liefst 367 kamers en heeft 24 bijgebouwen. Je stuurt je allerleukste vakantiekiekjes naar je vrienden en familie dankzij de Wi-Fi in de openbare ruimte. Akti Beach Club beschikt over een zonneterras, waar je ultiem geniet van het lekkere weer. Neem plaats op de ligbedden bij het strand of bij één van de zwembaden en kom volledig tot rust..

Na een ontspannen dag schuif je aan in het restaurant. Hier wordt een internationaal buffet geserveerd met een Grieks, Aziatisch en een Italiaans thema. Er zijn drie snackbars, dus voor iedereen is er wel iets! Er zijn ook nog eens drie gezellige bars waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje..
 

Sport/entertainment:
Overdag en 's avonds is er een gezellig activiteitenprogramma en aan de kinderen is zeker ook gedacht. Er is een speeltuin, kinderanimatie, minidisco, er zijn clubs (miniclub, kinderclub, teenageclub) en er zijn maar liefst vijf buitenbaden!

Er is meer dan genoeg keuze aan activiteiten; speel een wedstrijdje basketbal, boogschieten, darts, jeu de boules, minigolf, tafeltennis, tennis, voetbal of volleybal. Er is ook aerobics, er zijn

fitnessfaciliteiten aanwezig en je kunt kanoën!


Verzorging:
In Akti Beach Club verblijf je op basis van all inclusive of ultra all inclusive:

  • Ontbijt (07:00-10:30)
  • Lunch (12:30-14:30)
  • High Tea (10:00-19:00)
  • Snacks (10:00-19:00 / 22:00-07:00)
  • Diner in buffetvorm (19:00-22:00)
  • À la carte diner mogelijk (reserveren verplicht)
  • IJsjes (10:00-18:00 / 22:00-07:00)
  • Koffie en thee
  • Mineraalwater, frisdranken, bier, wijn, sappen
  • Lokale alcoholische drankjes en internationale alcoholische drankjes (10:00-24:00)

Kamertypes:

Bij Akti Beach Club boek je een standaardkamer, familiekamers of voordeelkamers. 

Alle kamers beschikken over:

  • Airco, telefoon, Wi-Fi (tegen betaling), tv en kluisje (tegen betaling)
  • Koelkast
  • Badkamer met bad of douche, föhn en toilet
  • Balkon of terras met zitje

Voordeelkamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar kunnen bijvoorbeeld een andere ligging hebben. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers!

Tip van Lisa!
Bij Kardamena maak je mooie boottochten en is er een leuk nachtleven. Ook duiken is op Kos een aanrader!

Goed om te weten:
Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

7.9

Wederom heerlijke vakantie gehad. Het was druk in het hotel maar doordat er meerdere zwembaden zijn merk je daar niet veel van. Genoeg ligbedjes, heerlijk eten en wat een vriendelijke medewerkers. Bij Akti Palace massages geboekt, lekker even ontspannen.
Volgend jaar zeker weer terug naar Akti.
Mw.
09/15/2018 - 19:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken al heel wat jaren via Lavia. Mocht vragen hebben kun je ze makkelijk bellen of mailen.

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Kardamen
Reisperiode
September
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Top
Mw. Eikmans
08/27/2018 - 07:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Prima

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
12-8-26-8
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Eikmans
Reisgezelschap
Met gezin

7.1

Ligging van het hotel was goed, direct aan het strand, maar op 4 km van het stadje Kardamena. De zwembaden waren goed, 3 grote baden met plaats, ook wanneer je smorgens geen handdoek legt. Het eten was lekker, ( een typische grootkeuken) maar na 1 week heb je alles daar wel geproefd. Wanneer je een kamer boekt moet je zeker een vernieuwde kamer vragen, de onze was verouderd, qua hygiëne viel het voor ons ook tegen, vuile hoekjes, geen propere spiegels,... de animatie voor de kinderen is goed, ze doen echt hun best!
Prijs/kwaliteit ging het wel, als was voor ons de kamer echt wel ondermaats.
Mw. Bleyen
07/09/2018 - 15:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
4
Kindvriendelijkheid
8
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
6
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Vrienden van ons waren zeer tevreden over Lavida, zowel qua prijs als service, voor ons viel het een beetje tegen, we hadden meer service en advies verwacht, het hotel viel ook een beetje tegen, daarom zou Lavida dit hotel vind ik niet mogen aanraden, qua prijs zitten jullie wel goed! Onze reis is met 13 u vetraagd geweest, hier hadden we graag op de hoogte van geweest zodra dit bekend was... we hebben alles zelf moeten uitzoeken....

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
kos, kardamena
Reisperiode
1- 8 juli 2018
Aantal dagen
8 d

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bleyen
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

Akti Beach is een echt familie resort dat wat afgelegen ligt, heeft 3 grote zwembaden met voor de kinderen 5 baden en aan het strand met gratis ligbedden handdoeken service aanwezig 10euro borg. . Animatie voor de kids is prima verzorgt de avond Animatie is matig. De mogelijkheden voor eten en drinken aan de zwembaden en strand zijn prima verzorgd verder zijn er diverse mogelijkheden om op rustig te zitten om drankje te drinken . In het restaurant diverse mogelijkheden met o.a. chinees , gril. internationaal . en vis restaurant en uitgebreide salade buffetten, desserts zijn uitstekend met veel vers fruit gebak en ijs . Ontbijt is erg uitgebreid met div soorten brood kaas en worst + Engels ontbijt. Er is de gehele nacht eten en drinken . De twee persoons kamers zijn klein maar wel netjes met tv en goede airco . Er is een mini markt aanwezig en gratis bus vervoer naar KARDAMENA . De mensen aan de receptie zijn vriendelijk en behulpzaam . Er is een zwembad waar over dag animatie is en met muziek , de twee andere baden geen muziek en rustig . Voor oudere jongeren is er avonds niets te doen.
Dhr. Horst
06/23/2018 - 10:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Goede eerste kennis making correct afgehandeld prettig telf kontact gehad .

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Kardamena
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Horst
Reisgezelschap
Met partner

10

Top
Poelstra
10/30/2017 - 10:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goederen Prijs kwaliteit verhouding

Informatie vakantie

Land
Grirkenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Achternaam
Poelstra
Reisgezelschap
Met gezin

10

Goedkoop en goed
Mw. Poelstra
10/27/2017 - 14:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijs kwaliteit verhouding

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamana
Reisperiode
Oktober 2017
Aantal dagen
Week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Poelstra
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

10

Geweldige accommodatie, mooie kamers, goede bedden, eten goed, meteen aan het strand. Veel verschillende zwembaden.
Mw. Eikmans
10/19/2017 - 11:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon goed en goedkoop

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Oktober herfstvakantie
Aantal dagen
Weekend

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Eikmans
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

Kamers heel erg gedateerd.
Vragen worden slechts na herhaaldelijk opgepakt/uitgevoerd.
Mw. Sturk
09/26/2017 - 20:28

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Staan altijd klaar voor de klant

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardemena
Reisperiode
18/9-24/9
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sturk
Reisgezelschap
Met vrienden

8.1

Nette eenvoudige kamer, harde matrassen, jammer in bad douchen, vaak een rioleringslucht in de kamer. Eten heel goed. Strand smal en niet best en de toegang in zee moeilijk door grote rotsblokken en keien, beslist waterschoenen aan, Sfeer in hotel heel gemoedelijk en gezellig. Jammer dat er veel aan handdoekjes leggen wordt gedaan.
Mw. boekhoorn
09/19/2017 - 22:14

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
6
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Goede afhandeling, correcte voorlichting

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
4 - 18 september
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
boekhoorn
Reisgezelschap
Met partner

7.5

Alweer voor de 7e keer naar Akti. Wederom een heerlijke vakantie gehad. Wat een heerlijk eten, Frieks, Italiaans, Chinees buffet en drie keer in de week kun je boeken voor het visrestaurant! Wat een vriendelijk personeel. We komen zeker weer terug.
09/16/2017 - 10:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Al weer jaren via Lavida geboekt, prima en snel te doen via de website.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
September
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

7.9

Het was dit keer begin juni bijna vol. Dit kwam mede doordat veel gasten dit jaar niet naar Turkije gingen. Het was dus wel druk!
Maar zoals elk jaar weer beniten van de vrindelijke mensen, het lekkere eten en de behandelingen vij de Spa!
Mw. Rossum
06/21/2017 - 12:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Ook dit jaar weerbeide vakanties via Lavida geboekt. Makkelijk via de site.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Begin juni
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Leuk hotel, goed eten voor ieder wat wils. Personeel zeer vriendelijk. Jammer dat wifi niet gratis is. Familie kamers ruim genoeg met de aparte slaapkamer, zijn al wel weer wat verouderd en dus wel aan vernieuwing toe. Schoonmaak van kamer liet ook wel eens te wensen over. Maarja dat mocht allen de pret niet drukken. Prima naar ons zin gehad.
Dhr. oostdijk
09/03/2016 - 20:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima service.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
augustus
Aantal dagen
12 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
oostdijk
Reisgezelschap
Met gezin

7.5

Prima all inclusive hotel. Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Voelt weer als familie want we komen hier al vier maal.
Mw. Rossum
06/17/2016 - 13:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
7
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
7
7.4
Toelichting over Lavida Travel
Boeken al jaren via Lavida. Gaat prima.
Een minountje is dat we boeken altijd Tui vakanties en daar kun je je spaarreistegoed niet voor gebruiken.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Juni 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Prima hotel voor een goede prijsverhouding. Eten is heerlijk en vriendelijk personeel.
Strand is redelijk, je hebt eaterschoenen nodig, is wat lastig ivm keien.
Mw. Rossum
09/19/2015 - 08:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
We boeken nu al een aanttal jaren via Lavida en bevalt ons prima.
Vriendelijk en als er iets is, mailtje sturen of bellen en het wordt geregekd of je krijgt snel antwoord.

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Kardamena
Reisperiode
sept
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Heerlijke accommodatie voor een zorgeloze vakantie. Vriendelijk en zeer gastvrij personeel. Prima animatieteam voor gezellige avonden en activiteiten als je daar aan mee wil doen. Mini club is dagelijks beschikbaar. Ligging is wel afgelegen om direct in dorpje of stad te komen, maar de pendelbus van resort rijdt regelmatig naar Kardamena.
Dhr. Man
10/18/2014 - 10:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Echt altijd de laagste prijs/kwaliteit te vinden. Alleen heeft het persoonlijke account te veel schermen, mag wat mij betreft logischer voor een sneller gebruik.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
27-09-2014
Aantal dagen
09-10-2014

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Man
Reisgezelschap
Met vrienden

9.1

Vriendelijk personeel en goede animatie team
Dhr. Hoop
10/13/2014 - 16:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
betrouwbaar en goede sevice

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
Gardemena
Reisperiode
Sept-Okt 2014
Aantal dagen
14

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hoop
Reisgezelschap
Groep

5.8

Hele slechte ontvangst. Geen service bij de receptie. Slechte kamers: koelkast defect en na 6 dagen pas opgelost toen de koelkast naar aceton begon te ruiken. Bedden zijn zeer slecht, wel mogelijkheid om topper op te leggen maar dat verhult alleen het matras.
Eten was goed, s avonds chinees was erg goed.
Mw. Rossum
09/20/2014 - 10:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
1
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
7
Kamers
3
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
4.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7
Toelichting over Lavida Travel
Prima om via internet te boeken. Enige is dat je niet aan kunt geven dat je repeater bent of voorkeur kamers.

Informatie vakantie

Land
Griekenkand
Plaats
Kardamena op Kos
Reisperiode
September
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rossum
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Perfecte accommodatie voor een fijne vakantie.
Dhr. Watering
08/25/2014 - 13:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
gewoon goed en vertrouwd.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
10 t/m 24 augustus
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Watering
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Het eten was goed maar de schalen werden 20 minuten voor sluiting al weggehaald of niet meer bijgevuld. Bij ontbijt veelt te lange rijen bij de gebakken eireren en pancakes. Door zellf te moeten opscheppen lopen er mensen mensen weg met grote hoeveelheden zodat dezeop zijn als je later gaat eten. S' avonds 1 bar open op hoofdlocatie met te weinig zitgelegenheid en ook lange rijen bij het bestellen van een drankje. Geen lampje, kaarsje en de helft van de bar sluit al half uur eerder
Dhr. Schrijnewerkers
08/11/2014 - 08:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
6
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Zelf gezocht naar locatie en geboekt. Door verschil in prijs mail gestuurd om uitleg die wij zelfs in het weekend avonds laat nog beantwoord kregen en prijsverschil teruggedraaid werd. Zeer goede service

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
27-7 tot 10-8
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Schrijnewerkers
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Gehele accommodatie is goed verzorgd. Dagelijks worden de openbare ruimte schoongemaakt en de toiletten regelmatig overdag en 's avonds bijgehouden. Vriendelijk personeel.
Dhr. Doodewaerd
06/01/2014 - 20:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Makkelijk te boeken via de site

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kardamena
Reisperiode
22 tot en met 29 mei 2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Doodewaerd
Reisgezelschap
Met partner