7.1

Kamers waren schoon, wij hadden met 2 personen de familiekamer en de extra kamer was wel prettig voor de koffers e.d.. De prijs kwaliteit verhouding met de smartline actie 2de persoon 1 euro was prima. Maar het all inclusive concept is heel slecht. Het eten is simpel soms zelfs basic (droge pasta!) en elke dag hetzelfde. Nou is all inclusive over het algemeen minder dan dat je elke dag uit eten gaat. Maar het eten hier was gewoon vaak heel slecht. droge pasta, patat bij het ontbijt, vlees wat niet gaar was, vlees (gyros bijv.) wat alleen maar uit vet bestond. Ontbijt was te doen maar middag en avondeten was altijd maar zoeken of er iets eetbaars tussen zat. Over het algemeen hebben wij dus buiten het hotel gegeten wat wel erg lekker was.

Het is wel een minuut of 20 fietsen (3-5 euro pppd) naar de stad, of je moet de bus pakken die voor de deur stopt (1,60 ppprit rijdt 2x per uur).

Al met al was onze vakantie voor deze prijs (2 personen 700 euro totaal) prima. Maar de normale prijs van 700 euro of meer per persoon is dit resort in onze ogen echt niet waard.
Dus vind je een leuke aanbieding en zie je het als een simpel hotel met een goede schone kamer dan is het prima te doen.
Maar voor de normale prijs kan je beter een ander hotel boeken.
Dhr. rijsdijk
09/08/2013 - 09:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
6
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
2
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.4
Toelichting over Lavida Travel
prima ervaringen

Informatie vakantie

Land
Griekenland Kos
Plaats
Lambi
Reisperiode
september 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
rijsdijk
Reisgezelschap
Met partner