Atlantis
Prijzen en boeken

Atlantis

Atlantis

Aan het lange kiezelstrand op het Griekse eiland Kos vind je Atlantis, een gezellig viersterrenhotel. Kos-stad ligt op ongeveer 2 kilometer, hier vind je leuke winkels, bars en restaurants. Vlakbij Atlantis staat een bushalte en het openbaar vervoer rijdt hier regelmatig!

Geniet van het zonnetje aan een van de zwembaden, drink een mojito aan de bar en dineer in het mooie restaurant. 's Avonds zijn er musicals en shows; je wordt helemaal in de watten gelegd tijdens je reis naar Atlantis!

  • Zwembaden
  • Vlakbij Kos-stad!
  • Gezellige bar

8.6

We hebben genoten van deze 19 de keer naar Atlantis
Mw. lingen
06/06/2018 - 22:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Heerlijk genoten

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
27 mei tot 5 juni
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
lingen
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Super mooie locatie, heerlijk strandje en een goed zwembad. Personeel is vriendelijk en heel behulpzaam.
Dhr. B
09/27/2017 - 09:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs maar ook zeker een goede klantgerichte service.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
19-09-2017
Aantal dagen
26-09-2017

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
B
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Mooi, schoon hotel. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Super familiekamer in de grote tuin. Eten goed, niet heel uitgebreid. Heerlijke giros wraps bij het pool restaurant. 2 prima zwembaden, bedjes genoeg en de zee is ook heel dichtbij. Met de fiets ben je in 10 minuten in Kos-stad. Wij hebben het er prima naar ons zin gehad.
Mw. Kelderman-Schaper
08/31/2016 - 08:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Al vaker geboekt bij Lavida, makkelijk, goed en goedkoopste!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
16 aug - 25 aug 2016
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kelderman-Schaper
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Prima hotel met een perfecte ligging, direct aan het strand en op 10 minuten fietsafstand van centrum Kos stad.
Dhr. Voogelaar
07/22/2015 - 14:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima reisorganisatie.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
12 juli t/m 21 juli 2015
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Voogelaar
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Geen gratis WiFi. Op elk terras waar je gaat zitten is dit gratis maar niet in het hotel. Je kunt dit kopen voor 1,- euro per 20 minuten !!!!
Mw. piers
11/03/2013 - 19:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Een vriendin heeft voor mij geboekt via jullie. Ik was nog nooit met jullie mee geweest maar is goed bevallen.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-Stad
Reisperiode
13 / 10 tot 20 /10 2013
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
piers
Reisgezelschap
Alleen

7.9

kamers gedateerd, all-inclusieve niet super (steeds hetzelfde, grote gaarkeuken!), ligging perfect!
Dhr. jeuring
05/06/2012 - 12:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
7
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
8
Toelichting over Lavida Travel
alles goed geregeld, meer informatie betreffende parkeren vliegveld koln geven! wel gebeld maar dit wisten jullie niet en moesten we via site opzoeken.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
29 april - 5 mei 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
jeuring
Reisgezelschap
Met partner