Continental Palace
Prijzen en boeken

Continental Palace

 

Continental Palace is een keurig hotel met een gezellige sfeer, rustig gelegen in een mooie tuin met ligweides. De kamers zijn ruim en netjes ingericht. Aan de overzijde van de weg vindt u een strand en ook Kos-stad is gemakkelijk te bereiken. Al jaren bekend en geliefd op de Nederlandse markt.

 

  • Mooie tuin met ligweides
  • Keurig hotel
  • Rustig gelegen
  • Ruime en nette kamers
  • 3x per week avondentertainment
  • Gezellige sfeer


Kamertypes TUI

 

2-persoonskamer, Voor alleengebruik, eenoudervoordeel mogelijk, 1-2 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw
  • bad en toilet
  • airco en tv
  • balkon

2-persoonskamer, Zijzeezicht, 2-4 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw en zijzeezicht
  • bad, föhn en toilet
  • zijzeezicht •indien 2 kinderen op de kamer, dan slapen deze in een stapelbed
  • airco, telefoon, tv, kluisje (tegen betaling) en minibar (tegen betaling)
  • balkon met zitje

2-persoonskamer, Voordeel, 2-4 pers

  • gelegen in het hoofdgebouw en zijzeezicht
  • bad, föhn en toilet
  • airco, tv, kluisje (tegen betaling) en minibar (tegen betaling)
  • balkon

 

 

9.7

prima hotel!
Mw. veer
10/04/2016 - 08:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima service!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
22-9 tm 3-10
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
veer
Reisgezelschap
Met partner

8.5

we zijn al veel vaker in dit hotel geweest en is nog altijd even goed.
Mw. smith-vranken
09/19/2016 - 11:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
de prijs voor dit hotel en de reis ligt erg goed hier

Informatie vakantie

Land
Griekeland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
september 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
smith-vranken
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Goed Hotel, er mogen wat puntjes op de i en een modernisatie plaatsvinden en airco s avonds in de eetzaal , personeel is heel vriendelijk en tof!
Dhr. Mol
08/23/2016 - 11:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren lang mijn online bureau!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
augustus 2016
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Mol
Reisgezelschap
Overig

7.6

JAMMER DAT JE VOOR JE DRINKEN MOET BETALEN VOOR EEN HALFPENSON in het Continental Palace in Kos.
Mw. obispo
08/31/2015 - 13:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.5
Toelichting over Lavida Travel
IK BEN AL EERDER BIJ HUN GEBOEKT EN IK WERD HEEL GOED GEADVISEERD.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
24 AUG T/M 30
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
obispo
Reisgezelschap
Overig

8.8

Fijn hotel met grote tuin. net buiten centrum Kos, Leuk aardig Personeel
Dhr. Foppen
05/26/2015 - 14:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
fijne organisatie

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
kos
Reisperiode
15-5-2015 - 24-5-2015
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Foppen
Reisgezelschap
Met partner

9

Heel vervelend, bij aankomst 's nachts om 00.30 u was er een overboeking, zoals zij vertelden. Wij moesten naar een andere kamer, loei heet, te klein om je koffer open te maken en er stond ter goedmaking een fles wijn, drie stukjes fruit met de toezegging om 10.00 u onze kamer te krijgen, om 10.00 u werd er gezegd op zijn vroegst om 12.00 u. Ik heb ook de reisleiding gebeld die er niets vanaf wisten. Ik had meerdere mensen zien vertrekken en zei stuur de housekeeping op die kamer af en laat ons er in. Daarna hebben ze nog een bon gegeven voor een lunch. Die hebben we zaterdag genuttigd omdat je dan om 12.00 u uit je kamer moet en je verder niets krijgt. Bij het bestellen van het tweede glaasje kregen we het antwoord dat we dit zelf moesten betalen. Zeer minimaal. Overboeking kan gebeuren, maar dan verwacht je toch zeker dat je als klant er beter op moet worden als er aan de kant van de aanbieder fouten worden gemaakt. Ik ben nog door de reisleiding gebeld geloof ik maar op vakantie wil ik kunnen genieten. Hij (Rick) kon er niets aan doen zei hij. Geen prettige ervaring. Verder zijn ze aardig geweest. Maar dit was een vreselijk vermoeiende start. Wie maakt deze overboeking?? Als ik via jullie boek verwacht ik dit soort problemen niet.
Mw. Rasenberg
09/15/2014 - 08:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
7
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Mijn schoonzoon werkt bij Carlson Wagon Lit en hij heeft jullie aanbevolen.

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Kos
Reisperiode
06.09. t/m 13.09.14
Aantal dagen
3 uur en een kwartier

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rasenberg
Reisgezelschap
Met vrienden

8.4

Goed en verouderd hotel,maar alles wat je nodig heb is er. Je komt niets te kort op een ding wat in het moderne tijdperk niet meer kan een slechte wifi verbinding.
Dhr. Praag
06/20/2014 - 16:36

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Al meerdere keren geweest, prijs is goedkoper dan elders, service is goed en netjes op tijd alles aangeleverd.
Prima aanrader voor populair bestemmingen etc.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
5-6 t/m 19-6-2014
Aantal dagen
15 dgen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Praag
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Leuk familie hotel. Vriendelijke service. Kamers zijn simpel maar goed genoeg. Het eten was minder, veel van hetzelfde en lauw.
Ontbijt was goed.
Heerlijk zwembad wat altijd de juiste temperatuur had. En fietsen gehuurd bij Tomas, naast het hotel. Elke avond op de fiets naar Kos stad een aanrader, en dan een lekker ijsje eten bij de bakkerij op het hoekje waar je langs fietst.
Mw. Collé
08/21/2013 - 16:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Kies altijd voor Lavidatravel omdat de service goed is en de prijs altijd net iets gunstiger is. Dat maakt het dus extra aantrekkelijk.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
12-08-2013 / 20-08-2013
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Collé
Reisgezelschap
Overig

8.7

keurig schoon hotel. Goed ontbijt en maaltijd
Dhr. Migo
07/05/2013 - 12:53

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
9
Toelichting over Lavida Travel
internet site biedt een goede vergelijking.

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
juni 2013
Aantal dagen
7

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Migo
Reisgezelschap
Met partner

8.8

Een prima hotel, zeer vriendelijke mensen, goede service, lekker eten, schoon en netjes. Centrale ligging, op loopafstand van Kos-stad, precies goed.
Mw. B.
06/09/2013 - 21:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Lavida Travel is ons door familie aanbevolen. Vorig jaar voor het eerst bij jullie geboekt en prima bevallen, zowel qua prijs als qua service een prima reisbureau.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
09-05-2013 t/m 19-05-2013
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
B.
Reisgezelschap
Met gezin

7.8

Prima hotel die wij zeker aanraden. Het hotel ligt ongeveer 15 minuten lopen van het centrum. De accomodatie is goed: dagelijkse schoonmaak, aardig personeel, mooi zwembad en elke dag prima eten. Kamers zijn wel erg gehorig, maar dat is dan ook het enige minpunt.
Mw. Simons
05/21/2013 - 11:25

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
7
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Het advies over het door ons geboekte hotel was goed, fijn gesprek gehad met Carlijn.
Wel 2 minpunten:
- wij hadden onze keuze voor hotel mede gebaseerd op de vliegtijd. Deze is echter gewijzigd van 05.00 uur naar 14.30 uur. Wij weten dat de tijden niet vast staan, maar we hadden het graag eerder te horen gekregen van Lavida Travel, wij zagen het namelijk pas toen we de tickets ontvingen en dit was eerder nog niet gecommuniceerd;
- Wij hadden zelf een verkeerde naam opgegeven (getrouwde naam ipv meisjesnaam) en moesten voor het wijzigen hiervan kosten betalen. Toen ik belde waar de tickets bleven kreeg ik te horen dat deze pas werden verstuurd als het bedrag binnen was, dat had ik eerder nog niet gehoord. Ik werd bij dat telefoongesprek niet vriendelijk te woord gestaan.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
12 mei t/m 19 mei 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Simons
Reisgezelschap
Met partner

7.9

t.o.v. van vorige jaren en wisseling van het bedienend personeel op het terras een lager cijfer dan gewoonlijk
Dhr. Praag
06/23/2012 - 16:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
de prijs was goedkoper dan neckermann dus de keuze was niet moeilijk

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
9-6-2-12 t/m 23-06-2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Praag
Reisgezelschap
Met partner