Kipriotis Village
Prijzen en boeken

Kipriotis Village

 

  • Piratenschip zwembad!
  • Vriendelijke service
  • Prachtig strand

 

“Ik kan niet kiezen in welk zwembad ik ga zwemmen!”

 

Het is vakantie in Kipriotis Village Resort. Je wordt 's ochtends wakker in een lekker bed met een prachitg uitzicht op de zonsopgang. Na een heerlijk ontbijt besluit je om te gaan zwemmen. Je duikt het water in en je geniet van het lekker verfrissende water. In de loop van de middag besluit je naar het centrum van Kos-Stad te gaan. In het centrum valt je oog meteen op tientallen leuke winkeltjes, bars en restaurants. Nadat je een bent binnegelopen bij verschillende winkeltjes, rust je uit met een lekker koud drankje op het terras van een gezellige bar. In de loop van de avond kom je terug bij je hotelkamer. Als je naar buiten kijkt zie je een prachtige zonsondergang. Wat een vakantie!

 

Ligging

Na een kleine wandeling van 50 meter vanaf het Kipriotis Village resort lig je al lekker te zonnen op het strand en ben je baantjes aan het trekken in het prachtige water. Liever iets drogers? Als je alleen al een kleine 100 meter loopt ben je al bij de bushalte. Stap in de bus en na een korte rit ben je in het adembenemende centrum van Kos-Stad! Je hebt binnen no-time een tas vol leuke souvenirs en rust daarna uit met een lekker koud drankje in je hand bij een van de vele bars!

Transfertijd is ongeveer 40 minuten

 

Faciliteiten

Het hotel heeft in totaal 709 kamers. Het hele hotel is voorzien van wifi. Er zijn meerdere restaurants beschikbaar waaronder: een Italiaans restaurant, een Grieks restaurant en een BBQ-restaurant. Voor lekkere drankjes kun je terecht bij een van de vier bars. Verder is er nog een grote tuin waar je meerdere zwembaden kunt vinden waaronder ook een mini-aquapark met meerdere glijbanen. Ook is er een Olympisch zwembad waar je baantjes kunt trekken

 

Sport en Entertainment

Nadat je baantjes getrokken hebt in het olympisch zwembad kan je de andere sportieve faciliteiten van Kipriotis ontdekken. Van jeu de boules tot tafeltennis is er super veel te doen! Maak gebruik van de gratis fitnessruimte en sport er op los! Geen zin in sporten? Ga ekker ontspannen en relaxen in het Spa & Wellness Center, waar je met een kleine betaling kunt genieten van de diverse massages, sauna’s en schoonheidsbehandelingen.

 

Verzorging

  • All-Inclusive
  • Ontbijt, lunch en dinerbuffet
  • Alcoholische Drankjes
  • IJs
  • Hotdogs
  • Snacks
  • Koffie/thee en koekjes
  • Drankjes in flessen tegen kleine bijbetaling

Kamertypes

Standaardkamers (1 tot 3 personen)

Executive Suite (2 tot 3 + 1 kind)

Familie maisonnettes (2 tot 4 personen)

Standaard inbegrepen kamer faciliteiten:

  • Gratis Wifi
  • Airconditioning (periode afhankelijk)
  • Balkon/Terras
  • Uitzicht op tuin of zwembad
  • Babybedje (doorgeven bij boeking)
  • TV (BVN)
  • Kluisje
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Koelkast
  • Bad
  • Föhn

 

Tip van Lisa

Voor een stukje cultuur is het Romeinse Odeon een echte aanrader. Dit amfitheater stamt uit de tijd van het Romeinse Rijk en staat nu nog steeds grotendeels overeind. Toegang is gratis en je krijgt een goed idee hoe de mensen vroeger leefden.

 

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

9.1

We hebben een erg fijne vakantie gehad. Mooi hotel, erg groot opgezet. Veel variatie in het eten. Vriendelijk personeel en voor de kinderen is er veel te doen. Kortom erg genoten en de kinderen ook!
Mw. Groot
06/13/2017 - 08:12

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Vriendelijk geholpen. Duidelijkheid.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Juni 2017
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Groot
Reisgezelschap
Met gezin

8

Wij zijn van 3 t/m 10 juni in dit park geweest en we hebben een heerlijke vakantie gehad :)
Het personeel was erg vriendelijk en als er iets was werd er zo snel mogelijk een oplossing gevonden.
Onze kamer was SUPER !!!!!
Het eten vonden we redelijk, was veel hetzelfde. Ontbijt was het beste. De lunch en diner vonden wij wat minder.
De kids waren helemaal weg van de 4 zwembaden en de glijbanen.

Al met al een SUPERVAKANTIE gehad !!!!
Mw. Ende
06/11/2017 - 11:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
een goede service en bij vragen gelijk antwoord via de chat.
Ik heb nog wel een tip: om bagagelabels van Lavida te maken en die aan de klanten te geven als ze een reis boeken (is goede reclame)
Ik zou voor een volgende vakantie wel weer op de site van Lavida kijken :)
LAVIDA BEDANKT!!!!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Psalidi
Reisperiode
3-10 juni 2017
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ende
Reisgezelschap
Met gezin

8

geen
Dhr. yaramis
06/27/2016 - 20:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
geen

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
kos
Reisperiode
juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
yaramis
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima hotel met zeer veel variatie in het goede eten. Leuk animatie team.
Dhr. Aelmans
05/20/2016 - 10:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles volgens wens verlopen.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos-stad
Reisperiode
12-05-2016 tot 19-05-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Aelmans
Reisgezelschap
Met partner

8.6

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Vlotte incheck, groot complex met heel veel hotelgebouwen, maar je wordt je met een electrokarretje naar je kamer gebracht. Verzorgde tuinen, schoon, vriendelijk attente personeel in het geheel hotel. Bewegwijzering kan beter.
Dhr. Doodewaerd
09/27/2015 - 13:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede prijsvergelijkingen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Psalidi
Reisperiode
17-09-2015
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Doodewaerd
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Groot resort vooral gericht op gezinnen met kinderen.Goede service bij mankement in de kamer ( vochtprobleem in badkamer , luidruchtige airco ) Hoofdrestaurant heel druk , s middags niet aangenaam dor massa mensen.
Grieks restaurant heel goed (buffet) en Italiaans eten lekker(buffet).Terrassen buiten bieden weinig beschutting tegen wind 's avonds. Strandzetels duur en zonder kussens (6 euro vo.or 2 per dag )
Mw. van den durpel
09/22/2014 - 22:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
9
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Tevreden over Lavida , hebben reeds meerdere keren bij hen geboekt

Informatie vakantie

Land
griekenland
Plaats
kos
Reisperiode
11-21 september
Aantal dagen
11 d

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
van den durpel
Reisgezelschap
Met partner

7.8

-slecht ontvangst (te weinig info, eens op kamer aangekomen blijkt dat we voor de airco een waardeborg aan de receptie moeten betalen, geen probleem... Maar alle info samen had gemakkelijk geweest)
-zeer weinig kastruimte voor 4 personen, zeer kleine badkamer met enkel 2 spots boven enkele lavabo
-goede kinderanimatie (grootste troef van het hotel volgens mij)
-eten is oke, maar veel hetzelfde, reftergevoel, lange wachtrijen, hongerige Russen,boek beter bij de Griek of Italiaan in het hotel, dat is aangenamer.
-dranken uit één en dezelfde kraan ( heeft nog de nasmaak van het vorige drankje dat genomen is)
-bijbetalen voor vers fruitsap en enkele cocktails ( de cocktails die gratis zijn smaken nergens naar)
-fitnessruimte is pal naast het binnenzwembad (superwarm en kans om nat te worden door spetters van het zwembad)
-verzorgde tuinen, mooi domein
-zwembaden zijn leuk, maar hebben een rare kleur, er staat ook een redder naast elk zwembad, gewoon van de kant in het water springen mag niet? duiken ook niet (begrijp ik nog), met kinderen ravotten (omhoog tillen in het water) mag ook niet???
De kinderen vonden het heel prettig door de leuke en nederlandstalige animatie, na enkele dagen aanpassen in de drukte hebben we toch nog kunnen genieten.
Mw. Van Geel
07/24/2014 - 20:40

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
9
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede ervaring vorig jaar en betere en goedkopere prijzen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
juli 2013
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Van Geel
Reisgezelschap
Met gezin

8.4

Verouderde kamers, hygiëne was niet altijd top en geen WIFI (of betalend!!)
Mw. Wouters
07/17/2014 - 09:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
6
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
super team !!

Informatie vakantie

Land
Kos
Plaats
Psalidi
Reisperiode
29/06/2014-13/07/2014
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wouters
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Wij hebben een super vakantie gehad op Kipriotis Village.
Prachtig verzorgd complex in een mooi aangelegde tuin op fietsafstand van Kos stad.
Mooie zwembaden met voldoende ligbedden.
Eten is prima en gevarieerd, wel is het eten bij de Griek en Italiaan kwalitatief beter.
Familiekamer A is ruim en schoon, sanitair is wel verouderd.
Het is fantastisch complex voor gezinnen met kinderen.
Mw. Bender
06/25/2014 - 10:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.3
Toelichting over Lavida Travel
Vakantie telefonisch geboekt. Vriendelijke medewerkster.
Bevestiging en aanvullende informatie keurig per mail ontvangen.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
juni 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bender
Reisgezelschap
Met gezin

10

Wij zijn van 12 juni tot 22 juni in Kipriotis Village geweest en kunnen alleen maar zeggen wat een geweldig hotel! Ben je met kinderen dan is er van alles te doen bij meerdere zwembaden! Wil je rust ook dat kan te kust en te keur! Wil je aan het strand liggen dat kost 6€ voor 2 bedjes en een parasol maar daar waait het heerlijk en heb je van alles te zien! Het eten is geweldig en het park word net als de kamers heel goed onderhouden en schoongemaakt! Voor ons voor herhaling vatbaar!
Dhr. Dekker
06/23/2014 - 12:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Boeken al jaren bij Lavida is zo vertrouwd en goed!

Informatie vakantie

Land
Griekenland Kos
Plaats
Psalidi
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dekker
Reisgezelschap
Met partner

9.5

In het begin waren er klachten van mensen, dit had te maken met het opstarten van het seizoen. Bv koud water in de badkamer, elektriciteitsproblemen. Vervolgens heb ik gemerkt dat ze er actief mee aan de slag zijn gegaan. Goede service. Verder is het zwembadwater heel koud in het voorjaar.
Mw. Veer
05/14/2014 - 19:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik heb meer aandacht en zorg ervaren ten opzichte van reisaanbieders. Zoals snelle beantwoording op vragen en een kaartje in de bus met welkom thuis etc.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Psalidi
Reisperiode
4 mei t/m 11 mei 2014
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Veer
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.6

Familie kamer A is zeer ruim met 2 verschillende slaapkamers (kussen waren niet al te best) en een klein zit gedeelte. Terras was ruim genoeg op lekker buiten te zitten. Eten was zeer verschillend en op zich goede kwaliteit. Voldoende zitplekken (binnen en buiten) en baby zitjes. Helaas was het zwembadwater nog niet schoon genoeg om direct te zwemmen.
Dhr. Stolk
05/08/2014 - 13:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.8
Toelichting over Lavida Travel
zeer prettige site en makkelijk in gebruik

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
28-4 tm 7-5
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Stolk
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Leuk en zeer kindvriendelijk hotel. Groot opgezet complex met voor ieder wat wils.
Dhr. Oostdijk
11/01/2013 - 16:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Geen op of aanmerkingen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
juli
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Oostdijk
Reisgezelschap
Met gezin

7.9

Mooi park leuk voor kinderen. alleen het eten vonden we aan de koude kant.
Mw. Poortier
10/03/2013 - 16:52

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Goede service

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kosstad
Reisperiode
22/9 t/m 1/10
Aantal dagen
10

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Poortier
Reisgezelschap
Met gezin

9.6

Fantastisch hotel. Wij zijn met 2 babys geweest.
Mw. Kosterman
09/01/2013 - 18:13

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Laagste prijs prima klantenservice.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Psalidi
Reisperiode
Juni
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kosterman
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Schoon resort, wel mega groot. Eten restaurant minder maar daarin tegen bij de griek zalig. Leuke zwembaden met glijbanen.
Mw. Oostdijk
07/15/2013 - 00:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Geen op of aanmerkingen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kos
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Oostdijk
Reisgezelschap
Met gezin

9

Heerlijk genoten van deze vakantie.
Eten heerlijk, fijn ook de mogelijkheid te re serveren voor het Italiaanse of Griekse restaurant. maar het algemene buffet was ook heerlijk. mensen vriendelijk. altijd bereid te helpen.
Genoeg keuze zwembaden. Wij hebben echt genoten van een perfecte vakantie.. het enige minpuntje wat we kunnen bedenken is dat de bedden niet zo lekker waren in ons geval en de machenette kamers zijn niet aan te raden met jonge kinderen vanwege de enorm steile trap.
Mw. Naaijkens
07/14/2013 - 21:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
10
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Omdat online boeken vragen opriepen hebben we contact gezocht en zijn zeer vriendelijk geholpen. Echter wel een foutje gemaakt waardoor we vanuit Amsterdam zouden vliegen, dit werd omgezet naar Eindhoven maar helaas was de familiekamer niet meer beschikbaar en werd het een machenette.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
KOS
Reisperiode
23 juni - 4 juli
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Naaijkens
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

wij hadden de pech dat er ong.350 jeugdige voetballers die week op trainings kamp waren,waardoor voor ons,gasten,niet alle faciliteiten toegangkelijk waren,zeer jammer,kan anders.
Mw. simons
05/03/2013 - 08:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
dit was onze eerste keer dat we bij lavida geboekt hebben,we zijn zeer tevreden,alles perfect geregeld,zeker voor herhaling vatbaar

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Psalidi Kos
Reisperiode
25-04-13
Aantal dagen
02-05-13

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
simons
Reisgezelschap
Alleen met kinderen