Imperial Belvedere
Prijzen en boeken

Imperial Belvedere

 

Het royaal opgezette vakantiecomplex Imperial Belvedere biedt een waaier aan faciliteiten voor jong en oud. Minidisco, avonturen beleven, spetteren in het zwembad met vriendjes. In de BARKIE KIDS CLUB, die als mascotte een vrolijke beer heeft, worden kinderen van 4 t/m 12 jaar zes dagen per week bezig gehouden, zowel overdag als 's avonds. De kinderen kunnen meedoen aan sport, spel, creativiteit en leuke themadagen. Ook voor de ouders is er volop vermaak en diverse sportmogelijkheden. Het hotel ligt ideaal gelegen; een rustige locatie op de heuvel met het levendige Chersonissos en authentieke Koutouloufari om de hoek.

 

 

  • BARKIE KIDS CLUB 1/7-31/8
  • Royaal opgezet complex
  • Diverse sportactiviteiten
  • Kindvriendelijk
  • Miniclub
  • Prima All Inclusive formule

 

2-persoonskamer, Voor alleengebruik, 1-1 pers

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

2-persoonskamer, 2-3 pers

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • verzorgd ingericht
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

2-persoonskamer, Voordeel, 2-3 pers

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

4-persoonskamer, Familiesuite, 2-5 pers

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • aparte slaapkamer •max. 4 volw. of 3 volw. en 2 kinderen t/m 14 jaar
  • koelkast
  • balkon of terras met zitje

4-persoonskamer, Familie Voordeel, 2-5 pers

  • airco, telefoon, gratis WiFi, tv en kluisje (tegen betaling)
  • bad en toilet
  • geen aparte slaapkamer
  • koelkast
  • balkon of terras

 

 

 

8.7

Mooi hotel.vriendelijk personeel.de schoonmaak was iets minder .je moet wel goed ter been zijn.
Boin
09/11/2018 - 09:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
n.v.t.
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Door omstandigheden de vlucht gemist.er werd gelijk een nieuwe vlucht gezocht en het hotel op de hoogte gesteld.dames denken niet in problemen maar in oplossingen.prima service.!!!!

Informatie vakantie

Land
-
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
Aug
Aantal dagen
13 dgn

Informatie klant

Achternaam
Boin
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Geen
Dhr. Haks
10/01/2017 - 10:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Geen

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
21/9/17 tm30/9/17
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haks
Reisgezelschap
Met partner

9.6

Leuke vakantie gehouden met 4 volwassen en 2 (kleinkinderen) . Komen zeker nog een keer terug.
Imperial Belverdere is een uitstekend complex voor de kleine kinderen. Complex bestaat uit 3 delen met zwembaden. Beneden ligt een kinderzwembad met aktiviteiten.
Helemaal bovenaan het restaurant. Uitstekende en vriendelijke bediening in het restaurant. "savonds staat heren lange broek gewenst maar daar kijken ze niet zo nou als je in een korte broek komt.
Poolbar bediening uitstekend.
Aanrader is erg leuk voor de kids de Piratenboot Black Rose te boeken in het complex bij Piraat Joop (Nederlander) .
Knossos (oude opgraving) met de bus naar Heraklion 3.30 enkele rit en 1.70 naar Knossos vanuit Heraklion.

Mw. Sturk-van den Hoff
09/08/2017 - 12:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Lavida werken uitstekende medewerkers. Nemen de tijd voor je om een reis uit te zoeken zowel op reisbureau als een schriftelijke mail met daar de wensen in.
Bij thuiskomst altijd een welkomsmail en een telefoontje hoe de vakantie was.
In Almere zitten meerdere reisbureau maar Lavida is bij mij nummer 1.


Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
19/8 -2/9
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Sturk-van den Hoff
Reisgezelschap
Met gezin

8.9

Een uitstekend hotel, het eten is er gevarieerd en heel lekker. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Mooie kamers, wij hadden één van de nieuwere duplex familiekamer. Er zijn 4 zwembaden, enkel spijtig dat er geen glijbanen zijn, waarschijnlijk de reden waarom het daarom maar 4 sterren waard is. Er zijn geen minpunten, maar mensen die slecht te been zijn, hebben het er misschien wel moeilijk omdat het hotel tegen een berg gebouwd is en je veel trappen en hellingen moet doen.
Mw. Jansen
07/11/2017 - 10:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles is goed verlopen, volgende reis wordt opnieuw geboekt via Lavida Travel. Ook de chat is heel interessant, je krijgt onmiddellijk respons op al je vragen en ze bieden een goede assistentie.

Informatie vakantie

Land
Kreta
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
Juli
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jansen
Reisgezelschap
Met gezin

9.1

Top locatie. We kwamen hier al voor de 16e keer!
Dhr. Haks
06/29/2017 - 19:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Top medewerkers. Ilse is Lavida!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
20/6 t/m 27/6
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haks
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Het hotel is op een heuvel gelegen en het strand is te bereiken via een steile weg. De kamers zijn enigszins gedateerd maar keurig schoongemaakt. Het eten is heerlijk en de buffetten zijn zeer uitgebreid. De zwembaden zijn schoon en talrijk. Er zijn voldoende ligbedden aanwezig. Je moet dus wel houden van een zogenaamde 'zwembadvakantie'.
Mw. Lievenoogen
05/19/2017 - 13:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Een betrouwbaar reisbureau met behulpzame medewerkers en een goede prijsvoering

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
9 mei t/m 16 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Lievenoogen
Reisgezelschap
Alleen

9.3

In één woord: top!
Dhr. Haks
05/18/2017 - 18:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Voor ons het beste reisbureau !

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
8 mei t/m 15 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haks
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Kwaliteit van het eten is achteruit gegaan.
Dhr. haks
05/15/2015 - 09:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima touroperator!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
chersonissos
Reisperiode
7 mei t/m 14 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
haks
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Hotel ligt boven op een berg je moet veel trappen lopen!!
De ligging is erg mooi, je kijkt uit over de zee. Je zit tegenover Star Beach maar hier heb je totaal geen last van. Je loopt vanuit het hotel links de hoofdweg volgen zo Chersonissos in. Als je vanuit het hotel achterlangs loopt loop je verder de berg op naar oud Chersonissos(ruim een uur lopen) Je loopt dan door 2 leuke plaatsjes. Het hotel is netjes, bij de receptie erg vriendelijk, er liep iemand mee naar de kamer en gaf ons meteen een korte rondleiding waar alles was. Het restaurant was het eten goed. Voldoende keuze en goed warm. De bar bij het restaurant was personeel een stuk minder vriendelijk en wilde niet veel voor je doen, dit gaf nog wel eens irritatie (schoonmaken als er een lange rij staat)
Wij hadden een mooie kamer met uit zicht op zee en aan de rand van het complex. De kamer was schoon en werd goed schoon gemaakt. Grote irritatie was toch wel dat alle vakantiegangers hun bedjes direct 's morgens al reserveren. We kwamen de eerste dag om 8:15 beneden en toen waren bijna alle bedden al bezet. Het hotel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Dhr. Venema
08/27/2014 - 22:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
7
8.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Altijd alles keurig en op tijd!!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
augustus 2014
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Venema
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Het hotel was mooi en rustig gelegen tegen een heuvel, met zicht op zee. De manager aan de receptie was heel hulpvaardig en vriendelijk. Onze kamer was nog niet vernieuwd, maar toch netjes, enkel de badkamer was aan de kleine kant. De zwembaden waren goed onderhouden en er was voor ieder wat wils. Er waren voldoende ligzetels en parasols, zelfs om 9u kon je nog een mooi plaatsje uitkiezen. Het eten was gevarieerd en werd steeds onmiddellijk aangevuld. Het animatieteam zorgde voor een goede sfeer aan de zwembaden, de avondshows waren minder.
Het hotel ligt op loopafstand van de oude haven. Je kon Héraklion en Agios Nikolaos gemakkelijk bereiken met het openbaar vervoer (deze bussen waren heel comfortabel en netjes).
Dit hotel is een aanrader voor gezinnen met kinderen.

Dhr. Dewilde
08/09/2014 - 12:06

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Bij het telefonisch contact waren de medewerkers heel vriendelijk en geduldig. Alles werd zorgvuldig uitgelegd. Op de site had je een mooi overzicht van de aangeboden accommodaties met duidelijke informatie.

Informatie vakantie

Land
Kreta
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
1juli-16juli
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dewilde
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

Zeer goed hotel , mooie ligging , alles was perfect
Dhr. Swysen
06/28/2014 - 12:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
9
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Ben tevreden over de gegeven service , was duidelijk en korrekt , zeker aan te bevelen .
Een opmerking heb ik toch , gezien ik uit België ben had men mij misschien kunnen aanbevelen om een dag eerder te vertrekken ,dan kon ik vanuit Maastricht vertrekken en niet zoals nu vanuit Amsterdam , voor ons zou dit een tijdswinst geweest zijn van 2 uur , maar voor de rest bedankt voor jullie diensten zal zeker nog wel eens met jullie reizen

Informatie vakantie

Land
Kreta
Plaats
Chersonissos
Reisperiode
19/06/2014 tot 26/06/2014
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Swysen
Reisgezelschap
Met gezin

9.2

schoonmaak kamers kan beter. En een update zou ook niet verkeerd zijn.
Dhr. Haks
05/18/2014 - 08:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
n.v.t.
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
waren klant van Globe en dit kantoor is overgenomen door Lavida travel: uitstekend personeel!!!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Chersonisos
Reisperiode
8 mei
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Haks
Reisgezelschap
Met partner