Diverse Kreta Bingo/Roulette 3-sterren
Prijzen en boeken

Diverse Kreta Bingo/Roulette 3-sterren

Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Accommodaties willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg van de prijsverlaging afneemt en willen de reeds geboekte gasten niet confronteren met de lage prijzen. Corendon koopt deze extra voordelige studio's en appartementen op waardoor je kunt profiteren van de allerlaagste prijs. Je boekt tegen een super lage...

7.6

Ik had Bingo Kreta van Corendon geboekt. Daarbij weet je dat je naar Kreta gaat, maar niet welke plaats of welke accommodatie. Vooral de appartementen, maar ook de plaats Gouves vielen in goede aarde. Alles sluit goed aan bij wat ik anders ook geboekt zou hebben. Ben er zeer tevreden over.
Dam
05/21/2018 - 09:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
6
7.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
n.v.t.
7.5
Toelichting over Lavida Travel
Mooie website met scherpe prijzen. Als je als single reist is het lastig zoeken. Terwijl je aan geeft dat je met 1 persoon reist, geeft de website alleen de prijs voor 2 personen aan. Als je dan op een prijs klikt, kom je vaak van een koude kermis thuis: Vaak een veel hogere prijs en vaak helemaal geen prijs. Dan wordt geadviseerd maar te bellen, maar dat wil ik helemaal niet. Bij ander organisaties gaat dat vaak een stuk beter. Toch al een aantal keren dit ongemak maar voor lief genomen en wegens de prijs voor Lavida gekozen.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Gouves
Reisperiode
08-05 tot en met 20-05-2018
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Achternaam
Dam