Mary
Prijzen en boeken

Mary

Mary is een rustig gelegen 3-sterren appartementencomplex waar je heerlijk ontspannen de vakantie door kunt brengen. Het strand en de gezellige taverna’s, terrasjes en winkels zijn allemaal op steenworp afstand. Ook ben je per bus zo in het mooie historische centrum van Rethymnon. Alle appartementen hebben gratis wifi en liggen rondom het zwembad. Bij het zwembad ligt een zonneterras met ligbedden en parasols waar je voldoende plek hebt om te genieten van de zon. Tevens kun je tegen...

8.7

Prima hotel, korte afstand van strand en kan met bus naar Rethymnon. Aardige mensen.
Mw. Rijn
07/16/2017 - 11:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
heb reeds meerdere jaren bij Lavida geboekt. Is altijd goed, programma werkt goed, boekt nog korting op, alleen ik mag ze nooit op maken:(

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platanes
Reisperiode
28-06-2017 t/m 07-07-2017
Aantal dagen
10 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rijn
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Aardige behulpzame mensen. Schoonmaak van de kamers met de spaanse slag.
Dhr. Weerd
10/12/2015 - 14:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Meestal de voordeligste

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platanias
Reisperiode
Sept 2015
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Weerd
Reisgezelschap
Met partner

8.9

hele aardige mensen ,prima kamers,vlak bij zee,prima plek
Dhr. groot
09/19/2015 - 08:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
vaker via lavida geboekt altijd goed

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platanes
Reisperiode
september
Aantal dagen
10dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
groot
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Ontbijt is goed maar eenvoudig.
Badkamer van de studio is heel klein.
Alles zeer schoon en heel klantvriendelijk, gezellig en gemoedelijk, personeel is top!!!
Dhr. van Ginkel
09/08/2015 - 10:16

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede informatie, klantenservice snel en vriendelijk.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platania
Reisperiode
28-08/07-09
Aantal dagen
11

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van Ginkel
Reisgezelschap
Met partner

10

Klein familyhotel en je voelt je er vanaf de eerste moment relax en thuis door een zeer vriendelijke ontvangst Al is het laat in de avond staat iedereen er klaar voor jou.Dus gewoon super!!!!!!De eigenaars en Katherina en Super barman Stratos zijn altijd in positieve sfeer.Dankjewel en doe zo verder.Super
Dhr. Colemont
09/05/2015 - 19:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Alles is perfect verlopen zoals het hoort te zijn.

Informatie vakantie

Land
Kreta
Plaats
Rhytomon
Reisperiode
September
Aantal dagen
5 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Colemont
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

10

We really enjoyed staying at Mary Hotels. 5 minute's walk to a sandy beach, very friendly and helpful staff. Our room was perfectly clean at our arrival, very well prepared and the kitchen was well equipped. One minus point is that the sunbeds by the pool are very uncomfortable for me.
Mw. Erdogan
06/29/2015 - 18:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
dossiernummer: 4554/21010
Lavida Travel was always available for help when I needed it at every stage of the booking. Communication was fast, clear and friendly. I received assistance for everything I needed. I would definitely book again with Lavida Travel.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Rethymnon
Reisperiode
13-27 June 2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Erdogan
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Een goed appartement, gunstig gelegen.
Dhr. Waij
09/13/2014 - 09:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Positieve afhandeling en ervaring.

Informatie vakantie

Land
Griekenland - Kreta
Plaats
Platanes
Reisperiode
30-8 t/m 13-9-2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Waij
Reisgezelschap
Met partner

8.5

Miniatuur badkamertje
appartement eenvoudig, maar netjes en schoon
Mw. Bokhoven
06/03/2014 - 09:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prima site en boeking via internet
Goede service

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Kreta
Reisperiode
23 mei- 2 Juni
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Bokhoven
Reisgezelschap
Met partner

9

Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Zeer vriendelijk personeel, strand dichtbij en winkelstraat om de hoek. Wel is het water koud tijdens het douchen en de matrassen zijn echt hard. Verder prima accommodatie.
Mw. Hatenboer-v. As
05/21/2014 - 09:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
lage prijs en prima service.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platanes
Reisperiode
12-5-2014
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hatenboer-v. As
Reisgezelschap
Met partner

10

Super ligging vlak bij het strand en alle winkeltjes en restaurants. Hele aardige mensen, heel gastvrij en persoonlijk. Goed appartement, goede schoonmaak. Eigenlijk niets te klagen. Zeker aan te raden.
Mw. Kremer
10/16/2012 - 11:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ken Pjotr en Femke al lang. Was de eerste keer en ben heel tevreden.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Platanes
Reisperiode
6-15 oktober
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Kremer
Reisgezelschap
Alleen