Eleni Beach
Prijzen en boeken

Eleni Beach

Eleni Beach Aparthotel ligt op ongeveer 3 kilometer van Chersonissos en circa 50 meter van het Stalida strand. Restaurants, bars en winkeltjes bevinden zich op loopafstand van het complex. Eleni Beach Aparthotel is een mooi 4-sterren appartementencomplex dat beschikt over 33 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen van een aantal verdiepingen. Er zijn geen liften aanwezig. Er is een receptie, buitenzwembad met poolbar en zonneterras met ligbedden en parasols. Op het strand kun je tegen...

6.8

Dit jaar was het voor ons de 4e keer bij Eleni Beach. De 1e 3 jaren waren voortreffelijk. Dit jaar was de service echt ronduit slecht.
Het zwembad werd niet elke dag schoongemaakt waarbij er een lading zand op de bodem bleef liggen. Ook werd er rondom het zwembad heel sumier geveegd. Later even met een tuinslang werd het nat gemaakt. Voorheen werd er elke dag door 2 personen geveegd en gedweild. Ook het zwembad werd goed onderhouden. Vorige jaren kreeg je schone handdoeken als deze op de grond gelegd werden. Dit jaar werden de handdoeken opgebeurd en op de wastafel gelegd. De laatste 3 dagen moest je het doen met dezelfde handdoek. Lakens zijn 1x verschoond in deze week. Echter de kussenslopen niet. Andere jaren werd er in 1 week 2x verschoond. Ook heb ik de schoonmakers nooit met een bezem gezien. De kamer is totaal niet geveegd in de week dat wij er waren. Toilet (strepen) van de vorige bezoekers waren nog zichtbaar. Glazen in de keukenkast waren absoluut niet schoon.
De afgelopen 3 jaar was er een vast schoonmaakteam. Dit jaar heb ik dit team niet gezien. Volgens mij werd er een team ingehuurd. Er was van hogerhand denk ik totaal geen controle over dit team.
De ligging van Eleni Beach is super. Direct aan het strand. Echter prijs/kwaliteitverhouding - Prijs is te hoog voor de geleverde kwaliteit.
Wij hebben besloten om niet meer naar Eleni Beach af te reizen na 3 geweldige jaren. Dit jaar was echt ronduit niet goed!!

Mvg, Pascal de Wildt
Dhr. Wildt
08/31/2016 - 11:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
2
Prijs/Kwaliteit
2
Eten
n.v.t.
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
n.v.t.
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Alles gaat tegenwoordig via Internet. Bij vragen even bellen en je wordt goed te woord gestaan.
Misschien 1 puntje. Na de aanbetaling wordt er een datum aangegeven voor de restantbetaling. Dit moet jezelf in de gaten houden.
Je ontvangt wel een mail als er nog niet betaald is. Wellicht verstandig om ca. 1 week voor de restantbetaling een mail te sturen dat het restantbedrag betaald dient te worden.

Mvg, Pascal de Wildt

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Stalis
Reisperiode
23-08-2016 t/m 30-08-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wildt
Reisgezelschap
Met partner