Avra Beach
Prijzen en boeken

Avra Beach

Dírect aan het kiezelstrand van Ixia vind je viersterrenhotel Avra Beach. In de omgeving (20m) vind je vele gezellige bars en restaurants en het historische centrum van Trianda is op maar 2 kilometer afstand! Kom compleet tot rust aan het zwembad met bubbelbad, waar je op de ligbed onder de parasol geniet van de Griekse temperaturen. Op het zonneterras of in de tuin van Avra Beach kun je ook héérlijk ontspannen. Animatie is overdag en 's avonds (6x per week) en dat is ontzettend leuk om te zien! Speel een potje beachvolleybal, tennis, darts of tafeltennis en tegen betaling speel je een potje biljart of geniet je van een massage.

Meer informatie over Avra Beach

  • 224 kamers, hoofdgebouw 4 verdiepingen met 2 liften
  • Bijgebouwen 1 verdieping
  • TV-Ruimte
  • 1 handdoek per persoon, per verblijf
  • Internethoek, Wi-Fi in publieke ruimtes, winkeltjes en ligbedden en parasols aan het strand tegen betaling

Ligging

Dírect aan het kiezelstrand van Ixia en op maar 20 meter van gezellige bars en restaurants. Het historische centrum van Trianda ligt op ongeveer 2 kilometer en het centrum van Rhodos-stad ligt op 6 kilometer. De luchthaven van Rhodos ligt op 8 kilometer.

8.7

Bijzonder vriendelijk personeel. Wij zaten in t hoofdgebouw kamer 119 aardig uitzicht op tuin en zee.
Kamer groot maar kruipdoor sluipdoor, beetje gedateerd maar schoon, ook elke dag schone handdoeken.
Eten gevarieerd ene dag super andere dag minder. Badhandoeken service voor strand en zwembad.
Bij zwembad overvol dus naar t strand ( Grote Kiezel). Op balkon is geen wasrekje,dus lijntje spannen.
Met de bus naar Rhodos goed te doen,halte voor de deur.
Dhr. Saris
11/05/2017 - 11:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Alles tot nu toe altijd goed verlopen.

Informatie vakantie

Land
Rhodos
Plaats
Ixia
Reisperiode
8 oktober 2017
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Saris
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Avra Beach is een resort met een unieke ligging direct aan zee. Door de goede service en vriendelijke bediening een prachtige plek om van een onbezorgde vakantie te genieten.
Eitink
11/03/2017 - 13:59

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren boeken wij onze vakanties bij Lavida. Uiteraard is de prijs/kwaliteit verhouding belangrijk maar het vertrouwen, de service en medewerking in aanloop naar de vakantie maar ook tijdens je vakantie is bij Lavida in zeer goede handen.

Informatie vakantie

Land
Rhodos
Plaats
Ixia
Reisperiode
3 t/m 18 oktober
Aantal dagen
13dagen

Informatie klant

Achternaam
Eitink
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Avra Beach is voor een 4 sterren een zeer goed hotel. Het was alleen jammer dat het helemaal vol zat, terwijl wij normaal in het voorjaar de rust opzoeken. Helaas. Oorzaak was veel omboekingen van Turkije naarRhodos
Dhr. Eitink
05/29/2017 - 16:49

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.8
Toelichting over Lavida Travel
Lavida neemt de tijd voor je en de service is echt fantastisch.

Informatie vakantie

Land
Rhodos
Plaats
Ixia
Reisperiode
11 t/m 26 mei
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Eitink
Reisgezelschap
Met partner

7.3

Geen of nauwelijks speelgelegenheid voor kleine kinderen.
Dhr. Roos
09/19/2016 - 11:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
5
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
6
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.3
Toelichting over Lavida Travel
Het vervoer vanaf luchthaven Rhodos naar accomodatie duurde veel te lang. Ruim een uur moeten wachten in de bus voordat er vanaf het vliegveld vertrokken werd. Alle passagiers klaagden hierover. Dat was het enige minpunt van deze vakantie.
Service in het hotel was zeker een 9 waard.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
ixia
Reisperiode
10-09-2016 tot 17-09-2016
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Roos
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Een erg leuk, fris hotel met goede service, vriendelijk personeel, redelijke kamers en lekker eten.
Mw. Balten
05/21/2012 - 15:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Vanwege de laagste prijs zijn wij bij Lavida Travel gekomen.

Informatie vakantie

Land
Griekenland Rhodos
Plaats
Ixia
Reisperiode
mei
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Balten
Reisgezelschap
Met partner