Bougainvillea
Prijzen en boeken

Bougainvillea

Voor een heerlijke zonvakantie boek je Bougainvillea! Dit gezellige hotel ligt op het prachtige Griekse eiland Zakynthos! Neem een verfrissende duik in de zee! Het strand is op een steenworp afstand. Geniet van de Griekse zon aan het zwembad en ontdek het gezellige centrum van Agios Sostis! Het hotel is slechts 1 kilometer verwijders van het levendige Laganas! Boek jouw fantastische zonvakantie bij Bougainvillea!

Meer informatie over Bougainvillea:

  • Wi-Fi bij het zwembad en het restaurant
  • Zwembad
  • Apart kinderbad
  • Tuin met veel bloemen en planten
  • Zonneterras mte ligbedden en parasols
  • Speeltuin
  • Taverna (ook à-la-carte en snacks)
  • Bar

Ligging:
Dit gezellige hotel is rustig gelegen, op 450 meter van het strand en het centrum van Agios Sostis. Op 100 meter lopen vindt je een supermarkt. Na 1 kilometer wandelen bevindt je je in het levendige Laganas! De afstand tussen de luchthaven en Bougainvillea is 5 kilometer. 

10

Een top familieaccommodatie waar ik vaker ben geweest.
Dhr. Post
06/18/2018 - 15:10

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant met volle tevredenheid !

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Zakynthos, Agios Sostis
Reisperiode
9 tot 16 Juni 2018
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Post
Reisgezelschap
Met partner

8

BIjna alles wat geschreven wordt over deze accommodatie klopt. Het is een hele fijne stek, sfeervol, kleinschalig en mooie begroeiing . Veel Nederlandse gezinnen die gemoedelijk met elkaar omgaan. De kinderen leggen makkelijk contact met elkaar. Onze kamer zag er wel wat matig uit, donker door de kleine ramen (nr 49). Maar wel een fijn balkon met veel schaduw.

Het personeel en de eigenaren werken heel hard. Helaas klopt het ook dat de eigenaren onderscheid maken tussen gasten die er eten en geld uitgeven. Wij zaten zelf half pension en gebruikten ook regelmatig een lunch bij de accommodatie. Tegen ons werd vriendelijk gedaan. Ik vraag mij dan wel af of de vriendelijkheid oprecht was of omdat wij goed voor de kassa waren. Bij half pension krijg je overigens een kleinere kaart waaruit je je gerechten mag kiezen, dit is zeer begrijpelijk. Als je wat van de grote kaart wilt bestellen dan moet je wel het volledige bedrag van het gerecht betalen ipv een bijbetaling. Wij vonden dit erg raar. Dit betekent dat je dus dubbel voor je maaltijd moet betalen! Het ontbijt was eenzijdig, elke dag het zelfde.

Let op dat je vooraf duidelijke afspraken maakt over de airco en de kluis. De prijzen zijn volgens mij (achteraf) gebaseerd op hoeveel geld je daar hebt uitgegeven. Wij hadden overigens (vooraf) een prijsafspraak gemaakt over de airco en echter werd er niks gezegd over kosten voor het gebruik maken van de kluis. Achteraf kregen wij ook een rekening gepresenteerd voor de kluis. Deze rekening heb ik dan ook niet betaald na een hoop gedoe.

Al met al een fijne vakantie gehad op Zakynthos en bij Bougainvillea. Het is een aanrader. Maar let wel op dat je achteraf geen hoge rekening krijgt. Ook elke keer afrekenen bij een bestelling is een aanbeveling. Zo voorkom je een hoop gedoe!
Dhr. Jiawan
08/31/2017 - 19:20

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
8
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9
Toelichting over Lavida Travel
Altijd een zeer goede service bij Lavida Travel, zeer klantvriendelijk. Denken met de klant mee en zijn over het algemeen iets goedkoper dan de andere aanbieders!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
16 augustus tot 30 augustus 2017
Aantal dagen
15

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jiawan
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Net verzorgd kleinschalig complex.
Een echt familie bedrijf, betrokken.
Houd rekening met extra kosten voor de airco. Dit loopt bij huur van 2 appartementen toch aardig op.
Zeker een aanrader !
08/24/2017 - 08:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon gedaan zoals het hoord.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
9-8-2017
Aantal dagen
14

Informatie klant

Reisgezelschap
Met gezin

10

Het is leuke hotel met vriendelijke eigenaar en personeel.
Dhr. Janssens
07/08/2016 - 09:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Vier geboekt bij Lavida Travel en toch nog meer tevreden. Het is geweldig

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Aghios Sostis
Reisperiode
25 juni - 6 juli 2016
Aantal dagen
12

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janssens
Reisgezelschap
Met vrienden

10

Helemaal super en voor herhaling vatbaar.
Dhr. Post
07/07/2016 - 12:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ga zo door !!!

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
22 juni tot 6 juli
Aantal dagen
14 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Post
Reisgezelschap
Met partner

9

Er wordt aangegeven dat er WIFI beschikbaar is.
Dit was echter zeer beperkt met veel storingen.
Dhr. Post
06/21/2014 - 17:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
-

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
Juni 2014
Aantal dagen
13 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Post
Reisgezelschap
Met partner

7.1

kindvriendelijk vanwege de besloten ligging. Qua vermaak zou er nog wat meer mogelijk zijn. Kamers zijn sober en net aan compleet maar de kwaliteit van matrassen (en zeker de bedbank) houdt niet over. Bedden zijn ook erg kort (1m80)
Dhr. Graaf
05/22/2013 - 13:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
6
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
7
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7
Toelichting over Lavida Travel
Via vakantie site geboekt. Later pas in de gaten dat het om Lavida travel ging. Prima boeking en afhandeling. Prijs gaf de doorslag.

Informatie vakantie

Land
Zakynthos
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
Mei
Aantal dagen
20

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Graaf
Reisgezelschap
Met gezin

10

Gewoon een leuke vakantie gehad.
Mw. Janssen
05/21/2012 - 09:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Prima service en toelichting.

Informatie vakantie

Land
Griekenland
Plaats
Agios Sostis
Reisperiode
mei 2012
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Janssen
Reisgezelschap
Met vrienden