De France
Prijzen en boeken

De France

Een van de beste en meest geliefde 3-sterren hotels in Rimini. Met ligging direct aan het strand en aan de boulevard. Er zijn standaard kamers, kamers met zijzeezicht en ruime suites voor families. Op de veranda bij het zwembad kun je 's avonds het actieve avondleven van Rimini gadeslaan of aan de andere kant van het hotel kun je genieten van de ondergaande zon. Op het strand worden diverse activiteiten aangeboden, zoals volleybal of windsurfen. In de directe omgeving van het hotel zijn...

8

goed hotel, (tegen bijbetaling) mooie zeezichtkamer gekregen , goed eten mooie ligging(aan het strand)en vriendelijk personeel.
kortom fijne vakantie gehad.
punt van kritiek : op de website van de vakantie aanbieder stond dat er geen transfer bij de reis was inbegrepen omdat het vliegveld op 6km afstand van Rimini was.
maar als je dan land op een vliegveld op 150 km afstand van Rimini dan moet je ook nog ruim 3 uur reizen met het openbaar vervoer en met een taxi. Als je hier niet op rekent is dat wel even vervelend. maar ja weer wat geleerd volgende keer goed alles nazoeken en niet klakkeloos op info van een reisaanbieder vertrouwen.
Dhr. Berg
07/02/2015 - 19:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
goede reisaanbieder, vaak goedkoper dan andere aanbieders, en betrouwbaar.

Informatie vakantie

Land
italie
Plaats
rimini
Reisperiode
eind juni
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Berg
Reisgezelschap
Met partner