Club Riu Ocho Rios
Prijzen en boeken

Club Riu Ocho Rios

In het prachtige vijfsterrenhotel ClubHotel Riu Ocho Rios staan luxe, klasse en kwaliteit voorop. Dit is een waar paradijs op het zonovergoten Jamaica. Hier zul je je niet vervelen! Neem een duik in één van de zwembaden en laat je verrassen door de fantastische RIU service! Een verfrissende duik in de zee? Het strand ligt direct voor de deur! Ook de kinderen hoeven zich hier niet te vervelen. Dit prachtige hotel beschikt namelijk over een kidsclub 'Riuland'! Hoe compleet wil je het hebben? Boek snel jouw fantastische, onbezorgde zonvakantie naar ClubHotel Riu Ocho Rios!
 

Club Riu Ocho Rios beschikt over

  • Gratis Wi-Fi
  • Receptie
  • Sauna
  • Gratis WiFi in de algemene ruimtes, WiFi op de kamer is alleen gratis bij verblijf in een kamer gelegen in het Deluxe-gedeelte
  • Met ingang van heden geldt er geen verplichte reservering meer voor diner in een à la carte restaurant. Het is nu op basis van beschikbaarheid gedurende de openingstijden van de à la carte restaurants.
  • Indien je verblijft in een kamer gelegen in het Deluxe-gedeelte, dan heb je tevens de volgende extra's: aparte check-in en (tegen betaling) mogelijkheid tot romantisch dineren op het strand
  • Overdag en 's avonds een activiteitenprogramma
  • Discotheek
  • Whirlpool (buiten)
  • Massage, schoonheidssalon, spa tegen betaling
  • Tegen betaling: internethoek, Wi-Fi op de kamer, winkeltje(s), kapper
  • Restaurants:
    • 2 buffetrestaurants: 'Plantation' en 'St. Ann'
    • 4 à la carte restaurants: 'Sir John' (Gourmet), 'Sir Richard' (uitsluitend voor gasten in de Deluxe kamers en Junior suites), 'Tushima' (uitsluitend voor gasten in de Deluxe kamers en Junior suites) en 'Mammee Bay' (Grill/Steakhouse)
    • 2 overige restaurants: 'Piccola Italia' (buffet, reservering verplicht) (Italiaans) en 'Mandalay' (buffet, reservering verplicht) (Aziatisch)
    • 7 bars
  • Zwembaden:
    • 2 buitenbaden
    • Kinderbad buiten
    • Er is een handdoekservice en er zijn ligbedden en parasols beschikbaar
    • Zonneterras aanwezig
  • Sport:
    • Fitnessfaciliteiten
    • Kajak
    • Tennisbaan (buiten)
    • Volleybal
    • Windsurfen
    • Zeilen
    • Biljart en duiken tegen betaling
  • Voor de kinderen:
    • Babybedje
    • Kidsclub 'RiuLand', leeftijd van 4-12 jaar

 

Ligging

Dit gezellige hotel ligt direct aan het strand en het centrum Ocho Rios ligt op maar 10 kilometer!

8.5

Groot hotel met druk buffet restaurant, eten is goed.
Mooie zwembaden en strand met voldoende ligbedden.
Dhr. rosmalen
06/11/2017 - 16:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
alles prima geregeld.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
mei 2017
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
rosmalen
Reisgezelschap
Met partner

7

RIU OCHO RIOS JAMAICA


Mijn aanbeveling voor dit al inclusieve hotel is NIET DOEN.

Dit is het slechtste RIU complex waar wij geweest zijn.
Deze accommodatie is slecht in service en management. Het eten was ver onder maats en niet RIU waardig veel al onaardig personeel.
Wil je deze gevangenis ontsnappen ga dan op het strand met de catamaran naar Dunnes river erg leuk snorkelen en een waterval beklimmen

Excursies boek je bij Karin een oude Arke hostess die voor haar zelf is begonnen je krijgt de zelfde tour als bij TUI maar goedkoper en in kleinere groepen.
en waar TUI naar de vreetschuur gaat eet jij bij de lokale bevolking. google info amazingjamaica Gewoon beginnen met ik ben op zoek naar Karin en wil graag informatie.

Accomodatie:
Standaard kamer
Goede ruime kamer en badkamer met stille airco (klimaatbeheersing). De kamer wordt iedere dag goed schoongemaakt en is ruim.
Bedden zijn goed. De kamer is goed geissoleerd je hoort weinig van buiten de kamer.

Strand:
Mooi zandstrand met veel palmbomen maar niet erg lang dus als je van lange strand wandelingen houd kies dan voor Negril ( wij hebben er spijt van dat we dat niet hebben gekozen )
Het is een prive strand maar loopt over in een strand dat een toeristische trekpleister voor de cruseschepen is.
Gelukkig want het naastgelegen Mamboo Blue restaurant is erg romantisch savonds en daar kan je voor 4 dollar een heerlijk biertje halen ipv de bocht dat RIU schenkt.
Zeker doen, en eten is er ook heerlijk en voor een goede prijs. Denk niet ik heb All inclucive want daar krijg je spijt van. ( zie Restaurants en Bar )

Restaurant:
Ontbijt
Dit is goed er wordt een lekkere omelet voor je klaar gemaakt vers met wat je er maar tussen wil. goed brood en heerlijke cake jam joghurt enz

Lunch
Standaard patat hamburger salade en afwisselend pasta dat wordt klaargemaakt voor je met wat je er door wil en de andere dag Gamba's of paelia.
dit is in het lunch gedeelte bij het zwembad maar het is ziet er smoeselig en vies uit( vloer tafels )
er is nog een lunch gedeelte maar dat is of dicht of open ik weet ook niet waarom.
Erg leuk is de JERK hut op het strand waar je lekkere Jerk chicken kan nemen ( nadeel ongemanierde mensen die de lege bordjes op bedjes achterlaten en kippe bottjes waar die je de volgende dag onder je voeten kan aantreffen op het strand )

Avond
Wat deze RIU accommodatie je aanbied is ronduit slecht het is een kleine vreetschuur met weinig keuze, bijna niets wordt er voor je klaar gemaakt en het doet aan als een slechte all you can eat.
Het eten wat er ligt is veelal lauw en wordt niet snel bij gevuld. Het restaurant is tot 22:00 uur open maar als je na 21:00 uur binnen komt is er weinig over en wanneer je vraagt om bij te vullen wordt er nors gezegd het is op.
Er is een uitzondering op het moment dat er een congres in een van de congres zalen wordt gehouden dan is het eten opeen een stuk beter de Sushi staat klaar en ossenhaas wordt voor je klaar gemaakt op de bakplaat, ook krijg je op deze avond een beoordelingen formulier hoe je het hotel en restaurant vind. ( erg sneaky )
Natuurlijk zijn er Alla card restaurants hier is het eten redelijk goed maar helaas de atmosfeer is waardeloos geen muziek en ijskoud door de airco en de waaiers en niemand durft iets tegen elkaar te zeggen het is alsof je in een aula bent na een begrafenis. U bent gewaarschuwd. ( vragen om muziek of airco laag kan je vergeten gebeurd toch niet )

Bar:
De geïmporteerde dranken kan je vergeten, ook al adverteren ze er mee. ja ze hebben Martini dus ze kunnen zeggen inc geïmporteerde dranken maar dat is IT
De local drinks zijn ronduit slecht ( By My Taste ) Bier is te doen maar is nooit echt koud dus ook niet lekker.
Bar personeel voor het grote gedeelte nors en onkundig en traag ( jaja zelfs al geef je fooi ) ( natuurlijk de uitzonderingen daar gelaten )

Roken is niet toegestaan op Jamaica en ook niet in dit hotel al wordt het wel gedoogd.
Dhr. Leeuwen
10/29/2015 - 20:05

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
3
Prijs/Kwaliteit
3
Eten
2
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
4.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Goed Reisburo online het is alsof je bij een normaal reisburo boekt want je kan altijd mailen of bellen met je vragen en zij doen echt hun best voor je

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Mammee Bay
Reisperiode
september 2015
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Leeuwen
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Groot maar netjes, keuze bij boeken voor familie gedeelte met kinderen en luxe gedeelte zonder kinderen,
luxe deel met 24 uur 's Wi-Fi, groot maar goed restaurant met veel en keurig personeel.
daarnaast nog aantal lunch restaurants en specialiteiten restaurants ( reserveren ). ronduit
prima hotel en een fijne vakantie gehad,,,,, maar ook groot vervelend punt.


de reis met ARKE FLY : ARKE FLY geen geweldige organisatie.
op de heenweg een tussenlanding op Punta Cana (Dominicaanse Republiek) waar iedereen
met alle spullen het vliegtuig uit moest en na 1.5 uur weer naar binnen mocht maar waar toen
alle nieuwe thuisgangers onze stoelen hadden ingenomen en
wij voor een vlucht van 1.5 uur maar even een plek moesten uitzoeken,
dus 9 uur plus 3 uur , 12 uur vliegen en dan bus reis 1.5 uur. je bent echt gebroken.

dan terug.
ander type vliegtuig, hele smalle stoelen waarin een iets steviger persoon 9 uur lang echt klem zit
en door zelfde verhaal via punta cana .
betaalde reserveringen gewoon niet worden uitgevoerd,
hele families die bij elkaar zouden zitten "tegen betaling aan arkefly", uit elkaar werden gehaald en
door het hele vliegtuig zaten en daar niets meer aan te veranderen was,
paartje op huwelijks reis zaten achter elkaar,
echtparen die op de zelfde rij,
maar beide bij een raampje zaten,
echt hele vervelende taferelen in het toestel, aantal dingen door passagiers zelf op gelost.
maar niet echt door het personeel

dus Hotel prima , maar Arke fly slecht ook qua verzorging,
1 maaltijdje helemaal aan het begin van de vlucht ,
ook nog ergens onderweg aan het begin een kopje koffie en de rest van de 12 uur heen of de 9 uur terug ,
alleen maar kopen tegen woeker prijzen
Hotel voor herhaling vatbaar maar dan niet meer met arkefly
Dhr. Hooven
07/05/2014 - 12:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
7
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
n.v.t.
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.3
Toelichting over Lavida Travel
persoonlijk is altijd leuker dan online

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
ocho rios
Reisperiode
19 juni 2014 -3 juli 2014
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Hooven
Reisgezelschap
Met partner

10

Het was echt een heel goed resort! Wij als gezin met een jong kind hebben elke dag genoten van het heerlijke eten en de goede service! Hier willen wij zeker terug komen, misschien zelfs al volgend jaar! En dan willen we 3weken ipv 2!
Mw. Thebes
06/28/2014 - 22:19

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij hebben al paar keer eerder bij lavida travel geboekt en het is ons tot nu toe altijd goed bevallen!

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho rios
Reisperiode
05-06 t/m 19-06
Aantal dagen
2weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Thebes
Reisgezelschap
Met gezin

9.5

Fantastisch hotel met alles er op en aan,mooi strand, diverse ala carte restaurants, heerlijk hotel als je wil relaxen, Yeah man !
Dhr. hoogenhuijzen
05/05/2014 - 12:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
betrouwbaar reisbureau, waar niks te veel is om je te helpen,prima service!

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
april
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
hoogenhuijzen
Reisgezelschap
Met partner

10

Fantastisch hotel alles was top
Dhr. hoogenhuijzen
05/04/2014 - 09:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goed personeel je wordt er goed als klant geholpen, er is niks te veel gevraagd voor hun, klasse!

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
ocho rios
Reisperiode
april
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
hoogenhuijzen
Reisgezelschap
Alleen

7.2

De americanen geven constant fooi aan het personeel met gevolg dat de andere mensen moeten wachten voor bediening of de obers zagen elke dag voor fooi.
Mw. stickens
04/26/2014 - 20:21

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Mag er wel bij gezet worden dat het een party-hotel is.
De handdoeken s'morgens aan het zwembad om 8.00u ligt al vol.
Arke/betaal je extra voor comfort seats met als gevolg zo'n smalle zetels hebben we nog nooit gehad, dat was schandalig.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Montego bay
Reisperiode
10 april
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
stickens
Reisgezelschap
Met partner

9.3

.
Dhr. Berkel
02/20/2014 - 09:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios - Mammee Bay
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Berkel
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Eerste maal in Riu hotels, we hadden betere service verwacht. De buffetten werden niet regelmatig aangevuld en het aziatisch restaurant was echt ondermaats.
Mw. Van Wezemael
12/09/2013 - 20:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Alles tip top in orde. Wij hadden problemen om te boeken via internet en we zijn netjes verder geholpen aan de telefoon. We gaan in de toekomst zeker nog gebruik maken van jullie diensten als we via Nederland willen reizen.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
NOVEMBER 2013
Aantal dagen
2 WEKEN

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Van Wezemael
Reisgezelschap
Met partner

8.9

Net terug van onze 9 heerlijke dagen.
Het hotel is erg groot dus daardoor wat onpersoonlijk, je voelt je een nummer.
Klachten werden niet zo goed opgepakt.
Barpersoneel en aan het eten supper.
Animatie is echt uitmuntend.
Dhr. Daal
12/01/2013 - 16:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
We hadden naar Egypte geboekt, dit werd gecancceled omdat er dreiging was.
We konden zonder problemen omboeken naar Jamaica.

Informatie vakantie

Land
jamaica
Plaats
Ochio Rios
Reisperiode
november
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Daal
Reisgezelschap
Overig

10

geweldig in een woord doen!
Dhr. LOON
06/19/2013 - 22:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
GEWOON HEEL GOED

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
30-5 tm7-6 2013
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
LOON
Reisgezelschap
Met partner

10

na ervaring te hebben in dom rep riu hotel en mexico was dit erg goed gewoon geweldig
Dhr. loon
06/09/2013 - 19:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede voorlichting en erg attent op vele dingen gewoon GOED

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
30 mei 7 juni
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
loon
Reisgezelschap
Met partner

8.7

In 2010 was ik ook hier en verheugde me enorm om terug te kunnen gaan. Helaas is het hotel qua sfeer niet meer zoals toen. Personeel is onvriendelijk soms bij het onbeleefde af en enorm georiënteerd op de amerikanen en hun grote fooien. Het buffet restaurant is ook niet meer wat het was. Vaak lege schalen en afgekoeld eten. Gelukkig hadden wij ook een week Riu in Negril in het club hotel wat heel wat heeft goed gemaakt. Riu in Ocho nooit meer maar Negril ziet ons zeker weer terug.
Dhr. Ostolski
04/27/2013 - 17:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
6
Prijs/Kwaliteit
6
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Onze ervaring met Lavida is qua prijs, service etc. beter dan
het plaatselijk reisbureau. Daarbij spaar je ook nog voor de toekomstige reizen. Ondanks dat de contacten veelal digitaal zijn is Lavida zeer persoonlijk. Wij zijn dik tevreden en kunnen niets negatiefs bedenken.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
18 april 2013
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ostolski
Reisgezelschap
Met partner

9.5

Zeer mooi en schoon hotel. Hotel is heel groot maar door de opzet voelt het klein aan. Het personeel doet er alles voor om het je helemaal naar de zin te maken. Er word constant schoongemaakt.

Alles kan maar houd er rekening mee dat het op het Jamaicaans tempo gaat en dat is lekker relax.
In feite bestaat het hotel uit twee helften. In de ene helft liggen de deluxe kamers en suites. Hier is ook het relax pool en een stuk strand dat lekker rustig is.

De andere helft heeft een groter zwembad waar ook veel animatie is. Ook is dit gedeelte van het strand is minder rustig doordat er muziek gedraaid wordt en spellen gedaan worden.
Er word gewerkt met twee type bandjes maar iedereen mag overal van gebruik maken ook van de zwembaden enz. Het enige verschil is dat er drie van de a la Carte restaurants alleen voor de deluxe gasten zijn. De andere a la Carte restaurants zijn voor iedereen. Maar dat is ook het enige verschil.

Een aantal keer per week wordt het middageten geserveerd op het strand helemaal geweldig!
De animatie is ook helemaal top. Het eten is perfect en er is voor ieder wat wils. Vergeet vooral de jerk checken niet te eten top!!

De zon komt op aan de zee kant en gaat onder achter het hotel. Hierdoor is tegen ongeveer 17:00 schaduw op het strand doordat de zon achter het hotel staat.

Het Jamaicaans volk is top. Wij gaan niet snel terug naar een zelfde eiland maar hier willen we zeker nog eens heen!
Dhr. Sullot
04/08/2013 - 20:22

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Via een vakantieforum terecht gekomen bij lavida travel. Reis geboekt naar Jamaica en alles was top geregeld. De website is super handig en het is ook heel fijn dat je kan inloggen en je dossier met de vakantie kan inzien.

Verder speelt natuurlijk ook de lagere prijs een rol en deze is top!

We zijn zo tevreden dat we een dezer daags wederom een reis met Lavida Travel gaan boeken!

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ochos Rios
Reisperiode
Nov - Dec 2012
Aantal dagen
16 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Sullot
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Gewoon geweldig
Fantastisch entertainment
Goed eten
Alleen teleurgesteld over het prijsverschil er zijn mensen die betalen indezelfde periode 900 euro en wij betaalden 1200 euro
Dhr. Bekkers
12/21/2012 - 15:41

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
7
Gebruiksvriendelijkheid
7
Layout & design
8
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Eerste keer via Lavida
dus nog weining ervaring
nu is het ons goed bevallen

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
Oktober 2012
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bekkers
Reisgezelschap
Met gezin

8.3

zeer goed aan te bevelen.
Dhr. roorda
12/15/2012 - 15:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.5
Toelichting over Lavida Travel
niet alleen de lage prijs, maar ook de goede service

Informatie vakantie

Land
jamaica
Plaats
ocho rios
Reisperiode
15-11-2012t/m 22-11-2012
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
roorda
Reisgezelschap
Met gezin

8.8

Prachtig gig.hotel met alle services, vriendl.personeel,lekk.eten & drink.(ultr. all incl.) in het mooie deel van het eil.Mooie uitstappen(duur). Vriendl.bevolking. Een echte aanrader...
Dhr. RAEMDONCK
09/26/2012 - 09:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Prijs was erg goed. Afhandeling vd boeking zoals hij hoort te zijn....GOED!!!!

Informatie vakantie

Land
JAMAICA
Plaats
OTCHO RIOS
Reisperiode
13 TOT 21 -09-2012
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
RAEMDONCK
Reisgezelschap
Met partner

8.1

.
Mw. Habib
09/24/2012 - 06:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
7
Advies
7
Klantvriendelijkheid
7
7.7
Toelichting over Lavida Travel
.

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios
Reisperiode
september 2012
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Habib
Reisgezelschap
Met partner

10

prima hotel
Dhr. Dittrich
12/18/2011 - 09:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goede site

Informatie vakantie

Land
Jamaica
Plaats
Ocho Rios- Mammee Bay
Reisperiode
1-12-2011
Aantal dagen
16

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dittrich
Reisgezelschap
Met partner