Vila Verde Resort
Prijzen en boeken

Vila Verde Resort

Komt tot rust in het prachtige viersterren Vila Verde Resort. Dit luxe resort staat op het eiland Sal, Kaapverdië. Het resort beschikt over luxe, ruime appartementen. Neem een duik in het zwembad en ontspan op het zonneterras. Een duik in de zee? Het strand is vlakbij! Geniet van een ijsje in de Ice Cream Shop en sluit de dag af met een drankje in één van de bars!  Dankzij de gratis shuttleservice ben je in een mum van tijd in het centrum van Santa Maria! Voor een heerlijke, ontspannen zonvakantie boek je Vila Verde Resort!

Meer informatie over Vila Verde Resort:

  • Gratis Wi-Fi in openbare ruimtes
  • Zwembad
  • Apart kinderbad
  • Zonneterras met ligbedden
  • Speeltuin 
  • Restaurants/bars:
    • Buffetrestaurant
    • À-la-carte restaurant
    • 2 bars
    • Snackbar
  • Gratis shuttleservice van/naar het strand en het centrum van Santa Maria

Ligging:
Dit fantastische resort is rustig gelegen, op een afstand van 700 meter van het strand. Het centrum van Santa Maria is op 2 kilometer en per shuttlebus makkelijk te bereiken! De afstand tussen de luchthaven en Vila Verde Resort is 18 kilometer.

7.4

Heerlijke week gehad! Vriendelijke mensen, fijn appartement! Shuttle is een uitkomst.
Mw. Dommelen
12/21/2018 - 15:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
4
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Ik boek hier al jaren en is altijd goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Kaapverdië
Plaats
Sal
Reisperiode
December
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Dommelen
Reisgezelschap
Overig

8.8

Een super appartement alleen jammer dat het erg groots is opgezet en weinig te doen is ..... Voor ons een prima plek omdat wij voor de rust gaan ....... Er rijd een busje naar het strand en ook naar het plaatsje is zelf allemaal prima te lopen...... Voor ons was het een top vakantie
12/16/2018 - 14:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
n.v.t.
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Geen op of aanmerkingen

Informatie vakantie

Land
Kaapverdië
Plaats
Santa maria
Reisperiode
06-12-2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Reisgezelschap
Met partner

9.1

Groot complex waar wij een studio hadden met fijn uitzicht op zwembad. Prima studio met alles er op en er aan die dagelijks werd schoongemaakt en vzv nieuwe spullen.
De medewerkers doen alles om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. De ligging is goed. Het centrum van Santa Maria en het strand zijn op loopafstand maar kan ook met een gratis shuttle.
Wij hebben 2 dagen een quad gehuurd om het eiland te verkennen. Superleuk en prima om te doen. Onderweg werden we zelfs door de plaatselijke bevolking uitgenodigd een net gevangen visje vers van de barbecue mee te komen eten. Erg gastvrij. Supertijd gehad. Apart eiland, anders dan anders. Schitterende stranden en tijdens het rondrijden soms strandjes helemaal voor onszelf.
Dhr.
08/02/2018 - 13:09

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Al jaren klant en steeds naar volledige tevredenheid met mooie prijzen en een leuk spaarsysteem

Informatie vakantie

Land
Kaapverdische Eilanden
Plaats
Santa Maria Sal
Reisperiode
juli 2018
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Reisgezelschap
Met partner

8.6

heel leuk en stille plek met een heel groot appartement wij kregen inplaats van 1 kamerappartement voor 2 personen, een 6 persoonsappartement met 2 badkamers .
wie van rust houd dan is dit heerlijk om heen te gaan ,en zouk je drukte dan zo met de gratis bus in santa maria.
met de taxi is het overdag 3 euro en savonds 4 euro om daar heen te gaan .
er is ook een winkel voor de dagelijkse boodschapjes zoals water of verse broodjes enz.
wij hebben het heerlijk naar ons zin gehad .
Dhr. zeggeren
01/02/2017 - 14:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
wij boeken al enkele jaren bij hun ,met goede tevredenheid.

Informatie vakantie

Land
Kaapverdie
Plaats
Santa Maria
Reisperiode
13 december tot 25 december 2016
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
zeggeren
Reisgezelschap
Met partner

8.6

een heel gezellig complex, met mooie appartementen .
we hadden 1 kamer appartement geboekt maar kregen een appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers voor 6 personen geschikt heel fijn dus.
was ook winkel op het complex aanwezig voor je dagelijkse boodschappen .
plaats zelf was ook heel gezellig.
en met het gratis busje goed te doen die op diversen tijden daar heen ging ,anders taxi nemen 3 euro overdag en 4 euro savonds
Dhr. zeggeren
12/25/2016 - 14:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
7
7.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
wij boeken er al jaren met goede tevredenheid .

Informatie vakantie

Land
Kaapverdie
Plaats
Santa Maria
Reisperiode
13 december tot 25 december
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
zeggeren
Reisgezelschap
Met partner