Bamburi Beach
Prijzen en boeken

Bamburi Beach

Van de swingende barman bij de zwembadbar tot de vriendelijke goedlachse receptioniste, alles klopt bij het all inclusive Bamburi Beach Resort. Hier kom je thuis, home away from home. Lekker lang uitslapen in de typische Moorse kamer met kleurrijke details of actief met het animatieteam rond het zwembad. Er is altijd iets te doen. Maak een lange wandeling langs het strand, ga lekker een beetje snorkelen of (leer) duiken in die rustige blauwe zee. Het enige waar je deze vakantie je...

8.7

Leuk hotel met vriendelijke bediening en een goede service en voor de rest moet je zelf ook aanpassen aan het land het is geen Europa maar dat brengt ook zijn charme mee . Hotel Had een goede WiFi en de mensen zijn er vriendelijk wat wil je nog meer
Dhr. Smit
10/18/2018 - 09:50

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9.2
Toelichting over Lavida Travel
Goede en snelle service

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Mombasa
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
9dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Smit
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Als uitvalsbasis voor onze extra activiteiten, bezoek Kenyaanse vrienden, Bombolulu gehandicapten dorp, dorpsschoolje in MTWAPA en Safari, een prima hotel.
Zeker met de kleinkinderen een goed contact met de bevolking aan het strand en animatieteam, voetbal Kenya-Holland.

Prijs kwaliteit zeker waard
Dhr. Gils
07/26/2018 - 23:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
8
8.5
Toelichting over Lavida Travel
Prettige service, probleemloze vakantie

Informatie vakantie

Land
Kenya
Plaats
Mombasa
Reisperiode
12-7/25-7-2018
Aantal dagen
14 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Gils
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

8.5

Prima hotel aan het strand. Op het strand geen bedjes; ook niet mogelijk i.v.m. beachboys en vloed die tot de onderkant van de verhoogde hotel tuin/promenade komt. Geen probleem want (in februari) waren en voldoende bedjes.
Hotel is geen modern hotel maar heeft juist nog een nostalgisch, authentieke sfeer. Airco, heet water, schoon, klamboe kun je gratis gebruiken (vragen), kluisje 200 ksh per dag, 's avonds altijd wel een (kort) optreden van wisselende kwaliteit, gewoon gezellig. Vriendelijk personeel, snelle en nette bediening in de eetzaal.
Er is geen lift. Iedereen spreekt goed Engels.
Op het strand moet je wel even net zo volhardend zijn als de beachboys maar dan weten ze het wel.
Wij waren met 5 personen (24-58) en hebben het gebruikt als basis voor een 4 daagse safari en is ons prima bevallen.
Dhr. Aerts
03/05/2014 - 10:30

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
Gekozen voor Lavida i.v.m. combinatie van goede ervaringen, prijs en kwaliteit.

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Mombasa
Reisperiode
24-2-2014
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Aerts
Reisgezelschap
Met gezin

8.6

een prima hotel.Heel prettig personeel.Kamers schoon.Zwembad schoon en ligbedden aanwezig.geld wisselen kan in hotel maar op 15 min. lopen is ook een pinautomaat.excursies boeken op het strand bij RAVASCO. hij verzorgt de excursies prima en houdt zich aan de afspraak.aanrader is de bushtour en de tour naar wasini eiland, dolfijnen spotten.
Mw. Wijsman
12/14/2013 - 11:38

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
9
Toelichting over Lavida Travel
HET IS EEN PRIMA ONLINE REISBURO MET HELE SCHERPE PRIJZEN.VOLGENDE KEER WEER BOEKEN BIJ LAVIDA TRAVEL

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Bamburi
Reisperiode
18-11-2013
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Wijsman
Reisgezelschap
Overig

9.2

Verwacht niet dat je in een 5* hotel zit, maar verwacht je aan een zeer correct hotel, propere kamers en accommodatie, eten waar niet over te klagen is, maar vooral een leuk, proper hotel met uitermate vriendelijk personeel. Een aanrader ... ;-)
Dhr. Vanderveken
09/06/2013 - 07:15

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.5
Toelichting over Lavida Travel
We hadden nog nooit over Lavida Travel gehoord en na het lezen van de commentaren op internet forum's, hebben we toch besloten een boeking te maken (7 personen). Geen enkel ogenblik hebben we het ons beklaagd. Alles correct afgehandeld en we hebben van een fijne vakantie genoten. Lavida Travel ... jullie hebben er aan ons klanten bij. Bedankt voor alles ... ;-)

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Mombasa
Reisperiode
augustus 2013
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Vanderveken
Reisgezelschap
Met vrienden

8.9

in een week tijd safari gedaan, drie parken gezien, traditionele stammen dorpjes bezocht, Mombasa ondergaan en genoten van de vriendelijke hulpvaardige bevolking van Kenia. Veel zeer arme mensen (we gingen met lege koffers terug) maar zo aardig en happy: Hakuna matata is werkelijk hun levenswijze. Goed hotel met veel mogelijkheden voor safari's van 1 tot 7 daags.Op het strand heerlijk onderhandelen met de Keniaanse 'jongens' om souveniers of met de 'mannen' buiten het hotel voor trips. Het geheel vlot en vakkundig geregeld door lavidatravel.Wij gaan zeker met hen nog eens terug.
Dhr. van der Vaart
10/23/2012 - 18:55

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
3
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
9.5
Toelichting over Lavida Travel
Lavidatravel biedt de laagste prijs voor dezelfde reis als de 'grote' reisorganisaties. Binnen uur na boeking mail met info terug en binnen kwartier na betaling de E

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Bamburi beach
Reisperiode
22-29-september 2011
Aantal dagen
9 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
van der Vaart
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Erg leuk hotel, super vriendelijk personeel.
Dhr. Berg
09/16/2012 - 10:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
10
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
9
8.3
Toelichting over Lavida Travel
Fijne medewerkers. Service gericht

Informatie vakantie

Land
Kenia
Plaats
Mombasa
Reisperiode
20-08 t/m 09-09 2012
Aantal dagen
23 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Berg
Reisgezelschap
Met partner