Club Al Moggar Garden Beach
Prijzen en boeken

Club Al Moggar Garden Beach

Urlaub für die ganze Familie - im Club Al Moggar sind Ihre Kinder bestens aufgehoben. Die Großen finden Entspannung auf einer der Liegen in der großen Poollandschaft. Durch die Uferpromenade vom langen, flach abfallenden Sandstrand getrennt.|S| Zum Zentrum sind es ca. 600 m. Der Jachthafen ist ca. 1 km entfernt.|E| |S|Familiengerecht geführte Clubanlage mit mehreren Wohngebäuden, eingebettet in eine 5 ha große |E|Gartenanlage mit Poollandschaft, Sonnenterrasse, Liegen und Schirme am Pool und...

6.3

Club almoggar heeft een mooie tuin en ligt heerlijk direct aan zee. Gescheiden door een boulevard. Hotel is een twee sterren , en de prijs is daar ook naar.
Echter de kamers kunnen echt niet meer . Zijn zodanig verouderd, dat het zelfs geen 1 ster waard is. Eten ( ontbijt) voor twee sterren ook minimaal. 8 dagen lang hetzelfde. 1 soort worst, kaas, droge broodjes , uitgedroogde rauwkost, eieren, pannekoekjes ( die te dik of erg droog waren) . Personeel is super vriendelijk. Leuke fastfood keten, wijnbar en Loungebar. Aan de boulevard goedkoop en redelijk goed eten. Ook ontbijten voor 2,50 .
Voor het geld ....zou ik nog terug gaan. Maar daar houd het ook mee op.
09/19/2018 - 12:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
3
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
4
4.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
7
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Altijd goede service en voor nu ook laagste prijs mbt hotel

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Agadir
Reisperiode
11-18 sept
Aantal dagen
8

Informatie klant

7

Fijne vakantie gehad (zon, zee en strand), maar helaas niet zo'n beste accommodatie.
* Kamer: Ruime kamer voor 3 volwassenen (4 losse bedden) en elke dag netjes schoongemaakt en schone handdoeken. Prima bedden, wat hard en een klein kussentje, maar slaapt prima. Toilet en badkamer apart. Schoon en gebruiksvriendelijk naar Marokkaanse maatstaven
* Zwembad: Grote zwembad werd gesloten voor verbouwing, daar mocht je niet meer liggen.
Het kleine zwembad had echt te weinig parasolletjes en werd afgeschermd door een lang doek. Daarachter werd ook verbouwd, dus helaas de hele dag herrie door boren, hakken en werklui.
* Eten: Ontbijt was erg simpel, maar voldoende. Regelmatig waren producten op en niet alles werd aangevuld. Dat wil zeggen: hoe later je komt, hoe minder er soms nog is.
Lunch en diner hebben wij buiten de accommodatie genuttigd. Heerlijk Marokkaans eten, maar ook fast food op de boulevard voor een schappelijke prijs. Een echte aanrader is La Coupole, gelijk links als je door de "stranddeur" loopt.
* Rammadan: Rond 19 uur sluiten winkeltjes aan de boulevard en souk en die gaan pas na 21.30/22.30 uur weer open. Restaurants waren gewoon open, maar tegen zonsondergang was er alleen aandacht voor eigen volk. Dan moet je dus even langer wachten voordat je kunt bestellen en voordat je dan eten krijgt.
* Tips:
Er zijn erg veel trappen en hellingen, dus dat is wel een aandachtspunt
Zondags kun je geen geld wisselen in het hotel (is altijd maar beperkt open)
Pinautomaat als je de hotel ingang uitloopt 50m rechts en een wisselkantoor als je door de "stranddeur" loopt 50m links
Oranje taxi brengt je in heel Agadir voor 20 dirham, vaste prijs
Aanrader: Paradise Valley (wel wat klim- en klauterwerk voor je er bent, maar dat is de moeite zeker waard!)
Souk in Agadir, deze is groot maar zeker een bezoekje waard. Hou waardevolle spullen dicht bij je en betaald nooit meer dan 50% van de vraagprijs. Onderhandelen is een sport.
Marjanne is een hele grote supermarkt waar echt alles te koop is, er is daar ook een McDonalds, het is een half uur lopen en 5 minuten met de oranje taxi.
Afrader: Marrakech dagtoer. Weinig echt gezien helaas. De gids heeft 2x entree betaald voor nog geen 10 minuten dat we er binnen waren.... en 3/4 van onze toer bestond uit het achter de gids aanlopen/rennen in de Medina. Omdat de gids aangaf dat we dicht bij elkaar moesten blijven en hem niet uit het oog moesten verliezen, was er geen tijd om iets te kopen. Behalve daar waar hij ons binnenloodste (alles handgemaakt zei hij), maar daar lagen de prijzen beduidend hoger dan dezelfde producten om de hoek. Lunch en diner waren inbegrepen, beiden echt Marokkaans en zeker de moeite waard.

Mw. Alphen
06/06/2018 - 15:39

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
5
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
4
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
4
5.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs, gebruiksvriendelijk, goed advies en prima service.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Agadir
Reisperiode
26-05-2018
Aantal dagen
11 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Alphen
Reisgezelschap
Overig