Aqua Mirage Club
Prijzen en boeken

Aqua Mirage Club

Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten én rustige waterattracties voor de kleintjes? Kom dan naar SPLASHWORLD Aqua Mirage. Gratis en onbeperkt toegang tot het waterpark. Met de sensationele glijbanen veranderen kids hier in echte waterratjes, maar ook volwassenen proberen graag zo’n spannende glijbaan uit in het waterpark. Uitgespetterd? De shuttlebus brengt je in 20 minuten naar de beroemde medina van Marrakech. 's Avonds kiezen: kindermenu’s om de vingers bij...

8.3

13 km buiten marrakech, in de directe omgeving niks te bekennen. Wij hielden hier rekening mee en vonden dit geen probleem. Personeel is vriendelijk, het hotel wordt voornamelijk door 80% Frans en 15% Engels bezet. Enkele Nederlanders. Alle entertainment is dan ook voornamelijk gericht op de Fransen. Engels kan het personeel moeizaam, zeker bij de receptie. Frans en Arabisch spreken ze wel vloeiend. Eten veel variatie (patat, pizza, vis, vlees, Marokkaans, ect). Kamers waren modern, leuk ingericht. Bed was net beton en wij hadden een vrij luidrutige kamer. Aan de "quit pool" maar de muziek was oorverdovend van het entertainment bij het restaurant. Duurde elke avond tot ongeveer 11 a 11.30 uur. Met oordoppen slapen was voor mij wel noodzakelijk.

Het waterpark was geweldig, veel glijbanen golfslagbad echt top.
Mw. Jaspers
05/27/2017 - 14:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
10
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
De website is makkelijk in gebruik, boek bijna al mijn reizen bij lavida. Altijd goed geregeld. Alleen maar lof voor lavida jullie doen het prima!

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
Mei 2017
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Jaspers
Reisgezelschap
Met partner

5.3

Hoge verwachtingen van het hotel met een beoordeling op Zoover van een 8,9! De hoge beoordeling komt doordat deze beoordelingen zijn gemaakt in voor of naseizoen. Een hotel met 700 kamers, dat helemaal vol zat. Een restaurant waar het eten goed is, maar waar nooit plek is. Er is nooit een schone gedekte tafel te vinden. Meestal kan je de vuile tafel van de voorganger leeghalen en anders heb je helemaal geen tafel. Fooien geven maakt het iets makkelijker in het restaurant.
Bij de receptie wordt je afgescheept. Ze zeggen maar wat. We sturen nu iemand naar je toe en je kan wachten tot je een ons weegt.
In de eerste kamer teveel geluid van de entertainment 's avonds. Onze zoon kon niet slapen met het gedreun. We hebben hier 2 nachten moeten blijven voor dat we naar een andere kamer overgeplaatst konden worden. Op de tweede kamer deden beide airco's het niet en een douche onder de schimmel. We zijn van 17.00 - 23.30 uur bezig geweest om de airco's werkend te krijgen. Door bemiddeling van TUI zijn de monteurs gekomen en om 23.30 uur deden de airco's het pas. Heel kindvriendelijk!
Op de laatste dag hebben we 35 minuten lang getracht de receptie te bellen voor het ophalen van de koffers. Uiteindelijk maar zelf naar de receptie gegaan.
De enige plus die wij kunnen verzinnen is het aqua park. Ondanks dat het hotel helemaal volgeboekt was, konden we met gemak stoelen en parasol krijgen bij het aqua park. En tot 2x aan toe lifequards in actie gezien in het golfslagbad. Heel plezierig werd je geholpen op de banden bij de glijbanen. Fantastisch.
Boek een ander hotel en kom als gast naar het aqua park is mijn advies.
Mw. Saarloos
08/03/2016 - 15:37

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
1
Prijs/Kwaliteit
2
Eten
1
Kamers
1
Kindvriendelijkheid
1
2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
7
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Ieder jaar weer een plezier met Lavida.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
juli 2016
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Saarloos
Reisgezelschap
Met gezin