Kenzi Club Agdal Medina
Prijzen en boeken

Kenzi Club Agdal Medina

  • Stijlvol ingericht, je voelt je meteen thuis
  • Uitgebreid genieten in het wellnesscenter
  • Volop pret voor de kinderen

“Wandel door de schitterende tuin en bezoek de mini-boerderij, hoe gezellig is dat? “

Voor een complete vakantie ga je naar Kenzi Agdal Medina. Hier kom je namelijk niets te kort! Neem een duik in één van de zwembaden en sjeez van de glijbaan. Wandel door de schitterende tuin en bezoek de mini-boerderij, hoe gezellig is dat? Speel een wedstrijd boogschieten, doe mee met aerobics en ga naar de internationale animatie.

Voor de rustzoekers is er een compleet wellnesscenter beschikbaar! Voor 18 jaar en ouder en tot in de puntjes verzorgd. Er zijn wel 12 massage-cabines, rust uit in de hamam en het binnenzwembad en geniet ultiem van een schoonheidsbehandeling.

De kinderen zijn de hele dag zoet in het kinderbad met de spannende glijbanen, in de miniclub (3 t/m 12 jaar) en in de adoclub (13 t/m 16 jaar, tijdens schoolvakanties). Voor de echte kleintjes is er een babyclub (6 maanden t/m 3 jaar) en een babysitservice. Ideaal!

Ligging:

Ook de ligging bij kenzi Agdal Medina is ideaal. Je zit namelijk in de toeristische Agdal-wijk van Marrakech, op 5 kilometer van het centrum. Er gaat een shuttleservice direct naar het stadscentrum, waardoor je je zelfs hier geen zorgen om hoeft te maken..
Transfertijd:  ongeveer 15 minuten.

Faciliteiten:

Kenzi Agdal Medina beschikt over 314 kamers en 9 aparte gebouwen in een riadstijl. Er is Wi-Fi in zowel de lobby als de kamers, waardoor je altijd contact houdt met het thuisfront. Er zijn meerdere restaurants om uitgebreid te dineren en een drankje doe je aan één van de gezellige bars. Er is zelfs 24/7 roomservice!

Sport/Entertainment:

Voor de actievelingen is dit de ideale vakantiebestemming. In de omgeving kun je paardrijden, mountainbiken, een wedstrijd golf spelen of op de quads. Kenzi Agdal Medina zelf heeft natuurlijk ook wel wat te bieden! Wat dacht je van een potje tennis, boog- of karabijnschieten, beachvolleybal en aquagym? Er is nog zoveel meer om hier te ontdekken!

Doe mee met de animatie en neem een duik in één van de zwembaden. Je zult je niet snel vervelen bij Kenzi Agdal medina!

Verzorging:

Bij kenzi Agdal Medina geniet je van een all inclusive formule:

  • Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet met show-cooking
  • Laat ontbijt 10:00-11:00
  • Lunchsnacks aan het zwembad 12:00-15:00
  • Diner: verschillende thema-avonden per week
  • Snacks 15:00-18:00
  • Afternoon tea 15:00-18:00
  • Lokale (alcoholische) dranken 10:00-18:00 aan de poolbar, 18:00-00:00 in de loungebar
  • Dranken in Bar Bleu (€)

Kamertypes:

Dankzij de moderne, luxe kamers voel je je hier snel thuis! Alle kamers beschikken over:

  • Minibar, kluisje, telefoon, airconditioning
  • Badkamer met  bad of douche en toilet

Voordeelkamers zijn gelijkwaardig aan de standaardkamers, maar kunnen bijvoorbeeld een andere ligging hebben. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers!

Tip van Lisa!

De Ouzoud-watervallen in Marrakech zijn werkelijk schitterend en moet je zeker bezoeken tijdens een reis naar Marokko. Ook een woestijnsafari is heel bijzonder en een absolute aanrader!

Goed om te weten: Lavida Travel doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

7.8

Nvt
Mw. Rebel
10/02/2018 - 22:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Nvt

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
September
Aantal dagen
4 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Rebel
Reisgezelschap
Met vrienden

6.9

Het eten smaakte nergens naar behalve de Marokkaanse gerechten die elke dag de zelfde waren
Weinig keus niet vers biefstuk smaakte naar aarde en erg zoutig kip was zeer droog.
Lange rijen voor een stuk pizza wat een van de weinige gerechten was die goed smaakten. Verse
Sinaasappelsap is in Marokko goedkoop en erg lekker. Maar bij dit hotel wordt het aangeboden als verse Orange maar wordt het aangelengd met suiker en water Schandalig!!!!! Avond eten wacht je rustig 5 a 10 minuten voor een tafel want alles was bezet daarnaast te weinig personeel. Ze deden hun best en waren vriendelijk.
Glazen waren vaak op.
Er waren mieren in mijn kamer verder zag de kamer er prima uit.
Er werdt bijna overal gerookt ook in de lobby terwijl kinderen en baby’s daar ook aanwezig waren.
Zwembad was prima ligplekken waren ook fijn animatie was prima. Heb dit aangegeven bij het personeel en ze gaven aan dat het door de drukte komt en tekort aan personeel het is je geld niet waard helaas
Dhr. Barji
08/31/2018 - 03:11

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
5
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
4
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
5.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
9
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
Lage prijs niet altijd maar met me tegoed was het wel stuk goedkoper

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marakech
Reisperiode
26-8-2018
Aantal dagen
2 nachten

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Barji
Reisgezelschap
Met partner

9.1

Eten was vaak op en of koud. Maar dit lag ook grotendeels aan de grote drukte. Er was genoeg te eten en veel variatie. Wel zeer weinig vlees varianten
Dhr. Janssens
02/25/2018 - 14:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
6
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zeer positief ervaren!
Had er nog nooit van gehoord en kwamen bij toeval uit bij Lavida.
Alles perfect geregeld en we werden goed op de hoogte gehouden.
Het welkom thuis kaartje vond ik de finishing touch!

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakesh
Reisperiode
Februari
Aantal dagen
4 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Janssens
Reisgezelschap
Met partner

8.8

In 2014 ook al Kenzi Club Agdal Medina in Marrakech bezocht. Zeer goede prijs-kwaliteit. Wifi was verbeterd tov 2014 wat heel positief was. Animatieteam is super. Plezierig dat het iets internationaler is geworden. Nu zelfs bij de mini disco ook Nederlandstalige liedjes. Er waren 2 Vlaamse animators die Nederlands konden.
Voldoende ligbedjes bij het zwembad - altijd plek zelfs als je pas 's middags komt. Er wordt ook niet veel gereserveerd door anderen gasten.
De kamer is zeer royaal en netjes. Schoonmaak kan iets beter. 1x werd onze kamer pas om 18.00 uur gedaan.
De opzet van het buffet zou anders moeten. Nu lange rijen soms. Krappe paden waar de bediening ook met volle dienbladen doorheen moet. Eten voldoende keuze en van goede kwaliteit. Jammer dat je de tweede week weer dezelfde thema's en dezelfde gerechten. Ook het tweede jaar nog net zo positief over het hotel.
Mw. Saarloos
08/18/2015 - 11:26

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
10
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.6
Toelichting over Lavida Travel
Makkelijk om contact te hebben met Lavida bij verschillende vragen. Ook de chat is zeer gebruiks- en klantvriendelijk

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
augustus 2015
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Saarloos
Reisgezelschap
Met gezin

8.7

De familiekamers zijn zeer ruim. Onderhoud matig. Het animatieteam is perfect wanneer je Frans spreekt. Zeer jammer dus. Mini disco is erg leuk gedaan, maar ook alleen Franstalig. Het eten is prima, alleen wanneer je langer dan een week blijft dan krijg je weer op dezelfde dagen hetzelfde thema eten. Bij het eten krijg je alles in flessen, dus ook hele flesse wijn.
Zwembad(en) zijn groot en niet te druk. Ook voldoende ligbedden. Ondaks je geen bedjes mag reserveren wordt dit toch gedaan, maar in veel mindere mate dan sommige andere hotels.
In had veel reacties gezien ook de slechte service bij de receptie, maar dat hebben wij absoluut niet zo ervaren.
Helaas konden we kamer niet verlengen bij een laat vertrek maar we kregen wel een andere kamer voor een half uurtje om te kunnen douchen.
In de buurt zit helemaal niks op loopafstand.
Ideaal dat er altijd taxi's voor het hotel staan.
Mw. Saarloos
08/31/2014 - 13:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
6
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
9
Service
9
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
9
9.4
Toelichting over Lavida Travel
Gewoon geweldig.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
augustus 2014
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Saarloos
Reisgezelschap
Met gezin

8.5

Wij hebben hier vorig jaar een super vakantie gehad. We kregen een suite toegewezen ipv de geboekte hotelkamer. Personeel erg vriendelijk, eten afwisselend iedere dag een ander thema/land, schoonmaak ook netjes.
Mw. Hillebrand
05/28/2014 - 16:58

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Erg goede ervaring met de live chat en klantvriendelijkheid

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
5 juni 2013
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Hillebrand
Reisgezelschap
Met partner

8.4

Prima hotel, vriendelijk personeel, mooi zwembad met glijbanen met ruim voldoende ligbedden, mooie kamers. All inclusive met A-merk frisdranken en goede wijn. Marrakech centrum wat verder weg (uur lopen), maar gratis shuttle service vanuit hotel. Bovendien taxi naar centrum niet duur.
Dhr. Egelmeers
05/12/2014 - 22:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Goedkoper dan anderen, goed functionerende website.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
mei 2014
Aantal dagen
8 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Egelmeers
Reisgezelschap
Met gezin

9.3

zeer goed hotel
Dhr. Wolf
05/12/2014 - 12:01

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
uitstekend reisbureau dat precies dat doet wat je van ze mag verwachten

Informatie vakantie

Land
MAROKKO
Plaats
Marrakech
Reisperiode
24 april tot en met 5 mei 2014
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Wolf
Reisgezelschap
Alleen

9.4

mooi hotel voorzien van alle sportfaciliteiten en een goed verzorgde tuin en de lobby, restaurant en kamers zijn mooi modern ingericht. het eten is niet bijzonder. 8x per dag gratis shuttle naar de stad.
Dhr. gatsma
06/06/2013 - 21:27

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede lage prijs en snelle service

Informatie vakantie

Land
marokko
Plaats
marrakech
Reisperiode
30-5-2013 / 6-6-2013
Aantal dagen
7dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
gatsma
Reisgezelschap
Met gezin

8.2

Prima hotel met ruime buffetkeuze. Elke avond, naast de basisbuffetten,een thema. Kwalitatief prima eten en mijn de drankjes wordt zeker niet zuinig gedaan. Een los glas wijn kun je niet krijgen. Gewoon gelijk een hele fles.

Ook minpuntje: de vliegtijden zijn verre van ideaal. 's nachts vertrekken om 03.00 uur en bij aankomst is er geen kamer beschikbaar. Het begint dus met hangen totdat je om 07.30 met het ontbijt kunt starten. Uiteindelijk konden we om 09.30 uur op de kamer.

Ander punt van aandacht. De reisleider Aniss Zidane zou de 1e dag om 11.00 uur in de hal zijn. Stond op de enveloppe die we bij aankomt kregen. We hebben 20 min in de hal gewacht maar hem niet gezien. Op de dag van vertrek komen de ophaaltijden veel te laat op het Neckerman bord. Om 14.30uur maar gebeld. Ook zijn telefoonnummer bleek niet juist op het vertrekformulier te staan.
Dhr. Ikkersheim
05/06/2013 - 21:47

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
8
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.4
Toelichting over Lavida Travel
Geen persoonlijk contact. Met name bij hun geboekt omdat wijeen extra korting kregen aangeboden op Neckerman reizen.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
27-4 t/m 4-5 2013
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Ikkersheim
Reisgezelschap
Met gezin

9.4

Zeer goed hotel.vriendelijk personeeel,schone kamers.
Met taxi naar centrum,of lopen in 50 minuten
Dhr. Heijmans
02/16/2013 - 13:35

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken meerdere keren bij lavida travel.
In een woord goed.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
7-02-2013
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heijmans
Reisgezelschap
Met partner

9.3

Zeer goed hotel.vriendelijk personeeel,schone kamers.
Met taxi naar centrum,of lopen in 50 minuten
Dhr. Heijmans
02/16/2013 - 13:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
9
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Wij boeken meerdere keren bij lavida travel.
In een woord goed.

Informatie vakantie

Land
Marokko
Plaats
Marrakech
Reisperiode
7-02-2013
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Heijmans
Reisgezelschap
Met partner