Gran Porto Resort & Spa
Prijzen en boeken

Gran Porto Resort & Spa

Geen beschrijving

7.7

Goed hotel met prima eten en zeer goede service. Helaas zeer slecht strand en veel te weinig parasols en meer dan 2 weken last gehad van stinkend zeewier. Werd pas de laatste 2 dagen van onze vakantie met man en macht aan gewerkt om dit te verwijderen. Ook waren de Amerikanen zeer dominant aanwezig dikwijls op het irritante af.Ook is er vanaf 22.30u totaal niets meer te doen in dit hotel. Zelfs geen achtergrond muziekje tot rond 24.00u Zou toch niet moeten kunnen voor een Ultra All Inclusive Hotel. Hebben wij tenminste nog nooit meegemaakt. Wij gaan dan ook niet meer terug naar dit hotel maar zeker wel naar Mexico. Echt heel vriendelijke mensen die dat ook menen.Daar voor hoef je ze geen fooi te geven of iets te kopen.Natuurlijk wel altijd welkom.
Dhr. Pinxten
04/24/2013 - 19:33

Beoordeling accommodatie

Ligging
5
Service
10
Prijs/Kwaliteit
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
6
Layout & design
6
Service
9
Advies
7
Klantvriendelijkheid
9
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Wat betreft Gebruiksvriendelijkheid en Layout en Design vond ik uw eerdere website veel en veel beter. Deze vernieuwde vind ik veel slechter. De rest vind ik allemaal prima.

Informatie vakantie

Land
Mexico
Plaats
Playa Del Carmen
Reisperiode
01-04-2013 Tot 22-04-2013
Aantal dagen
23 dagen.

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Pinxten
Reisgezelschap
Met partner

9.2

Zeer mooie locatie, zeer vriendelijk personeel
Minpunten: eten te weinig variatie, bij het ontbijt miste ik bruin broos, enkel toastbrood en veel koeken
Mw. Keere
04/12/2013 - 19:08

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
5
Kindvriendelijkheid
10
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Ik vond het jammer dat ik dit jaar niet gewoon kon boeken via een overschrijving . Voor Belgen brengt dit een extra kost van 33€ met zich mee aangezien we niet kunnen betalen met Ideal. Doe daar iets aan aub; ik heb al vele klanten aan jullie doorgegevn. Verder heb ik hier nog een welkomthuis bon ter waarde van 10€ die ik niet kon inbrengen in het systeem. Eer werd mij beloofd aan de telefoon dat ik het een volgende keer kan gebruiken , hopelijk is dat ok zo. Ik heb hier niks concreets over.

Informatie vakantie

Land
mexico
Plaats
playa del carmen
Reisperiode
04 tot en met 12/04
Aantal dagen
9 Dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Keere
Reisgezelschap
Met partner

9.8

Goeie service, aardig personeel.
Dhr. Groenendijk
10/21/2012 - 11:57

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
9.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
9.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed reisburo

Informatie vakantie

Land
Mexico
Plaats
Playa del Carmen
Reisperiode
06-10-2012
Aantal dagen
15 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Groenendijk
Reisgezelschap
Met gezin

9

Dit is een goed hotel met ten opzichte van het centrum en de zee goede ligging. Eten is zeer goed alleen het ontbijt is een beetje beperkt. zeer ruime kamers (junior suite) zeer gastvriendelijke mensen. het was helaas voor ons springbreak voor de amerikanen dat was wat minder maar daar kan het hotel niets aan doen. het enige minpunt van dit hotel is het strand. geen mooie blauwe zee met witte stranden maar bruine drap en het strand is zeer terleurstellend... voor de prijs wat je voor dit hotel betaald en wat je er voor krijgt besluit ons om een iets lager cijfer te geven het was goed maar er zijn betere hotels in playa del carmen voor een lagere prijs die net zo goed zijn...
Dhr. Kamp
04/05/2012 - 18:18

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
9
8.6

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
9
Service
9
Advies
10
Klantvriendelijkheid
9
9.3
Toelichting over Lavida Travel
via zoover.nl bij lavida gekomen. was vele malen goedkoper dan via de "normale" touroperator. zeer tevreden alles goed geregeld zowel hier in nederland met de tickets en mailcontact als op de plaats van bestemming met de hostess etc. Ik raad deze site al aan iedereen aan...helemaal top

Informatie vakantie

Land
Mexico
Plaats
Playa del Carmen
Reisperiode
24-03-2012 t/m 05/04/2012
Aantal dagen
13

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Kamp
Reisgezelschap
Met partner