Alfagar
Prijzen en boeken

Alfagar

Ultiem vakantieplezier in Alfagar I Village. Dit gezellige familie complex is niet alleen populair onder gezinnen, ook andere vakantiegangers zijn zoals de Portugezen zeggen, muito bem-vindo! De appartementen zijn ruim en de inrichting is modern. Vanaf het balkon of terras kijk je zo de rustige, groene tuin in. Liever zeezicht? Boek dan zeker het appartement met dit prachtige uitzicht. Gegarandeerd een wegdroommoment!

 

  • Favoriet in de Portugese zon
  • Prachtige locatie op een klif
  • Moderne, sfeervolle appartementen
  • Gezellig en gemoedelijke sfeer
  • Zusje van het bekende Alfagar II

 

7.8

Groot appartement hadden wij met enorm balkon,wel wat verouderd hygienisch, de bedden waren klein en hard en lakens /dekens vind ik uit de tijd en niet zo hygienisch
Heel mooi uitzicht over de zee
Wel wat gehorig allemaal
Als we de volgende keer ons appartement mochten uitkiezen zouden we nog een keer komen .
Veld
04/26/2018 - 12:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
7
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
6
Klantvriendelijkheid
8
7.7
Toelichting over Lavida Travel
Goed bereikbaar via internet,telefoon of chat heel makkelijk goede service

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
18-25 april 2018
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Achternaam
Veld
Reisgezelschap
Met partner

7.9

Lastig om bepaalde dingen te beoordelen.
Het is erg afhankelijk van wat je op die plek zou willen.
MAW wat ik goed/ minder vind kan een ander persoon heel anders beoordelen.
Mw. Winters van Ankum
04/04/2017 - 21:56

Beoordeling accommodatie

Ligging
7
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
n.v.t.
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Erg tevreden , bij vorige annulering door omstandigheden zeer plezierig geholpen .

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira - Santa Eulália
Reisperiode
Maart
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Winters van Ankum
Reisgezelschap
Overig

9

Prima accomodatie!
Dhr. Plooij
12/10/2016 - 10:42

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.7
Toelichting over Lavida Travel
Goede service!

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
December 2016
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Plooij
Reisgezelschap
Met partner

8.6

prachtige ligging, mooi ruim appartement, de tuin een klein paradijs . hier komen we zeker na terug.
Dhr. weel
11/29/2016 - 19:00

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
8
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9.2

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Voor de tweede keer geboekt alles heel duidelijk.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
21 november
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
weel
Reisgezelschap
Met partner

8

Accomodatie was prima, goed uitgerust. Er is in deze week 2x schoongemaakt, handdoeken verwisseld en bedden opgemaakt.
Mw. Brink-Hulsebos
11/29/2016 - 14:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Service en klantgerichtheid was prima.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
21-11-2016
Aantal dagen
1 week

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Brink-Hulsebos
Reisgezelschap
Met partner

7.8

Leuke vakantie gehad. Ligt mooi dichtbij strand.
In oktober nog gezellig.
Mw. De Vries
10/19/2016 - 10:51

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
7
7.5

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Fijn geholpen per mail,en telefoon.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
Oktober
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
De Vries
Reisgezelschap
Met partner

10

Wij hadden een superieur kamer op de eerste verdieping in Alfagar Village in Albufeira met een prachtig uitzicht. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam wij hadden bv geen ligbedjes op het balkon even gevraagd en ze werden direct gebracht. De kleine supermarkt heeft alles dus erg makkelijk voor een broodje o.i.d. Wij hadden een auto geboekt al in Nederland dat is veel goedkoper dan dat je het daar huurt al met al zeker voor herhaling vatbaar! Wij zouden het fijn vinden als er vaker wisseling is van de handdoeken dat gebeurd maar 2x per week en het bed maar 1x dat is het enige wat we graag anders zouden willen!
Dhr. Dekker
04/09/2016 - 10:45

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Vertrouwd en met korting.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
April
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Dekker
Reisgezelschap
Met partner

8.2

Heerlijke tijd gehad, probleempjes werden meteen opgelost. Prachtige tuin met meerdere zwembaden. Lekker uitgebreid ontbijt.
Mw. de Beet-Vooges
09/19/2015 - 12:17

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
8
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.4

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Fijn dat er steeds geld bijgeschreven wordt wat te gebruiken is bij een volgende reis, helaas blijkt dit een beetje blij met een dooie mus gevoel op te wekken, want als je het probeert te gebruiken dan kan dat niet. Da's nou niet zo'n goede zet! Verder nog steeds heel tevreden over Lavida

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
7 sept tot en met 18 sept
Aantal dagen
12 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
de Beet-Vooges
Reisgezelschap
Groep

7.7

Het duurste appartement geboekt bij Neckermann. Wij kregen appartement 2216 toegewezen. Daarboven is een appartement verkocht aan vaste bewoners. Deze hadden zeven honden en niet de honden alleen maar de mensen maakte veel lawaai. De appartementen zijn zeer gehorig. We kregen na klagen een ander goed appartement toegewezen, maar ik vond het allemaal zeer moeizaam gaan bij de receptie! De accommodatie op zich is prachtig gelegen.
Mw. Mulder
03/05/2015 - 12:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
6
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
7.3

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8
Toelichting over Lavida Travel
Prima!

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
25/2 - 4/3
Aantal dagen
8

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Mulder
Reisgezelschap
Met partner

8.3

Het (2 persoons) bed was 140/190 m1. Voor 4 sterren in 2014 is dat te klein. Het matras was erg hard.
Geen airco in het apmnt. Met 4 sterren en in dit klimaat ook niet meer van deze tijd.
Erg schoon apmnt en ook het gehele park is heel goed onderhouden en super schoon.
Dhr. Jong - van Vliet
09/21/2014 - 13:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
9
Prijs/Kwaliteit
7
Eten
8
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
9
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
9
Advies
9
Klantvriendelijkheid
9
8.8
Toelichting over Lavida Travel
Wij zijn al tijden goldcard member van Lavida. Wij kregen altijd Eur. 5 voor het invullen van onze reisevaluatie. Het tegoed is inmiddels opgelopen tot (met deze mee) Eur 75,=.
Maar het verzilveren hiervan is bijna onmogelijk geworden bij Lavida. Hebben inmiddels al 2 reizen geboekt waarbij het niet mogelijk was het te verzilveren. Ons advies maak een E'shop met reisgadgets. Zet de Euro tegoeden om in punten en laat uw klanten kopen uit uw shop met deze punten en eventueel bij betalen als ze te weinig punten hebben. Maar veel leuker is natuurlijk gewoon Euro korting op een reis. Wij denken dat Lavida problemen krijgt met de reisorganisaties als Lavida deze kortingen verstrekt op de meeste reizen. Dan is zo'n shop denken wij de oplossing.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
10/09/2014---20/09/2014
Aantal dagen
10 dgn

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Jong - van Vliet
Reisgezelschap
Met partner

7.5

x
Mw. Pieters
04/26/2014 - 17:24

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
2
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
6.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
9
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
8.2
Toelichting over Lavida Travel
x

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
St. Eulalia
Reisperiode
april
Aantal dagen
9 dgn

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Pieters
Reisgezelschap
Overig

10

Groot complex. Je wordt per busje naar je app. gebracht. Koffers worden ook weer opgehaald bij vertrek.
Alle medewerkers zijn zeer behulpzaam met van alles en nog wat.
Animatieprogramma stelt weinig voor, veel muziek,zang.
Niets voor kinderen.
Binnenzwembad geen toezicht.
Dhr. Westerveld
11/05/2013 - 21:03

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Eten
n.v.t.
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Zoals altijd zijn de medewerkers goed ingelicht over de mogelijkheden en is de service super snel

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Santa Eulalia
Reisperiode
19-10-2013-27-10-2013
Aantal dagen
9

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Westerveld
Reisgezelschap
Alleen met kinderen

10

Het was een super accomodatie, vriendelijk personeel, alles werd goed schoongehouden, komen hier zeker terug.
Mw. Ruiter
06/22/2012 - 06:54

Beoordeling accommodatie

Ligging
10
Service
10
Prijs/Kwaliteit
10
Kamers
10
Kindvriendelijkheid
10
10

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
goeie site, lekker overzichtelijk en je krijgt wat je ziet en dan is het zelfs nog beter dan het plaatje op foto!

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Albufeira
Reisperiode
13-6 tot 20-6-2012
Aantal dagen
7 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Ruiter
Reisgezelschap
Overig