3HB Clube Humbria
Prijzen en boeken

3HB Clube Humbria

Plezierige vakantiebeleving! De kleintjes spelen, in het Aquapark, terwijl u ontspant in het zwembad en geniet van de zon op uw huid! Rustig, in het vissersdorp Olhos de Água. Ca. 850 m van het zandstrand.|S| Het centrum van Albufeira ligt op ca. 7 km. Bushalte op 400 m. |E| Vakantiecomplex, hoofdgebouw met bijgebouwen, tuin, zwembad, Aquapark, zonneterrassen, ligbedden, parasols|S| (badhanddoeken tegen borg)|E|, pool-/snackbar. Receptie, WiFi, bar, restaurant. Portugese cat.: 4 sterren, 193...

8.8

Wil jij op vakantie naar het zonnige Portugal. Ik ga mijn mening geven over Clube Humbria, een all-clusive hotel in de Algarve. Ik ga wat vertellen over de Hygiëne, de faciliteiten, het eten en de locatie van het hotel. En wat ik er goed en slecht aan vind. Ik hoop dat u iets heeft aan deze recensie.

De Hygiëne
Ik het vond zeer netjes in Clube Humbria, de kamers werden elke dag schoongemaakt, wat ik erg fijn vond. De tafels waar aan we gegeten hebben, waren zeer schoon, ondanks ze meteen nadat je klaar was, heel snel schoonmaakte. De badkamer was ook erg netjes, al duurde het wel erg lang voordat het water warm werd.

De faciliteiten
Op het internet stond dat het zwembad verwarmd was, maar het was ijskoud. Ze hebben wel voldoende ligbedjes aan het zwembad. Ook zeiden ze dat de wifi erg goed was, ik kreeg zelf steeds maar 1 of geen streepjes. Het animatieteam deed het erg leuk. De kamer was lekker groot, de bedden lagen heerlijk. De glijbanen bij het zwembad waren best leuk voor wat kleinere kinderen. Er was ook een spa, maar dat heb ik zelf niet gedaan.

Het eten
Zoals ik al heb gezegd het was een all-inclusive hotel. Er waren 3 momenten op 1 dag dat je kon eten, bij het ontbijt, de lunch en het diner. Ikzelf vond dat je jezelf al snel helemaal volpropte. Ook was het eten niet altijd even gezond, maar wel lekker. Wat ik jammer vond aan het eten, was dat als het eten op was duurde het best wel lang voordat het weer bijgevuld werd.


De locatie
De ligging van het hotel was perfect. Het lag dichtbij het strand ( 9 minuutjes wandelen). En je kon heel makkelijk een taxi regelen bij het hotel, om naar verschillende dorpjes te gaan. Op ongeveer 15 minuutjes lag een heel groot winkelcentrum. Het enige wat ik jammer vond was dat toen ik er was er een flat werd gebouwd dus daar kwam best veel geluid vandaan.
Mw. Holscher
11/17/2018 - 12:43

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
8
Prijs/Kwaliteit
9
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
10
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
10
8.5
Toelichting over Lavida Travel
mooie website

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Olhos d'Agua
Reisperiode
herfst vakantie
Aantal dagen
6 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Holscher
Reisgezelschap
Alleen met kinderen