Four Views Monumental Lido
Prijzen en boeken

Four Views Monumental Lido

Een echte aanrader! Het hotel heeft een uitstekende ligging. In de directe omgeving bevinden zich veel bars, cafés, restaurants en winkelcentra. Ook in het hotel zelf is er iedere avond vermaak in de bar. Voor een bezoek aan het oude centrum wandel je een half uurtje of pak je de bus. Je slaapt in fijne hotelkamers of appartementen. Deze laatste is uitgerust met een complete kitchenette zodat je zelfs op vakantie je lievelingsgerecht kunt bereiden! babybedje, speeltuin en kinderstoelen...

8.3

Dit hotel is een paar jaar geleden gerenoveerd. Wij hadden een appartement van ca. 14 meter lang. Lekkere brede bedden, mooie keuken( al hebben we daar geen gebruik van gemaakt) het hotel ligt mooi centraal. Tal van winkels, supermarkten, restaurants en bar in de directe omgeveing van het hotel. Uitgebreid ontbijt incl. Champagne. Enig minpuntje is dat de zonnebedjes wel vervangen mogen worden. Deze liggen een beetje door. Personeel is behulpzaam. De schoonmaak is ook prima geregeld. Naar het centrum van Funchal is ca. 30 minuten lopen.
Mw. Koops
06/15/2018 - 09:31

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
8
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
n.v.t.
Kamers
8
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
9
Layout & design
8
Service
8
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
8
8.6
Toelichting over Lavida Travel
Wij hadden deze reis geboekt via jullie bij Flex. Bij aankomst op de luchthaven stond de chauffeur van het busje ons al op te wachten met een envelop in zijn hand met onze naam er groot opgeschreven. Binnen een mum van tijd waren we bij het hotel. 2 dagen voor vertrek was er een formulier onder onze hoteldeurdeur geschoven waar de tijd op stond hoe laat we weer opgehaald werden. Heel goed geregeld.

Informatie vakantie

Land
Madeira
Plaats
Funchal
Reisperiode
Juni 2018
Aantal dagen
10 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koops
Reisgezelschap
Met partner

9.4

Fijn om eens kennis gemaakt te hebben met Madeira in het Four Views Monumental.
Lekker weer in augustus ( ong. 28 graden)
In één week (wat wij hebben gedaan)kun je niet alle bezienswaardigheden zien, want er moeten ook rustdagen tussen zitten.
Dhr. Huissteden
08/10/2015 - 15:23

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
8
Eten
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
8.8

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
n.v.t.
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Al enkele jaren zijn wij klant bij Lavida; al voor ze zo heten.
Goede service, altijd tot helpen bereid!
Dat i.t.t. sommige bureau's, waar je nog veel met een pc. in de weer moet.

Informatie vakantie

Land
Portugal / Madeira
Plaats
Funchal
Reisperiode
2 - 9 augustus 2015
Aantal dagen
8 dagen

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Huissteden
Reisgezelschap
Met partner

7.3

Eten viel heel erg tegen vooral voor de
vegetariërs. Ook daar 2/3 keren doorgegeven maar helaas.
Mw. Baladien
08/04/2014 - 13:02

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
5
Eten
5
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
6.7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
7
Service
8
Advies
8
Klantvriendelijkheid
8
7.8
Toelichting over Lavida Travel
Ik was al klant bij globe en toen werd het overgenomen door Lavida.

Informatie vakantie

Land
Portugal
Plaats
Funchal
Reisperiode
27-07/03-08-2014
Aantal dagen
8dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Baladien
Reisgezelschap
Overig

9.5

We hadden geen kinderen mee dus daar kan ik niet over oordelen. Madeira is een heerlijk eiland, groen met prachtige bloemen en zeer schoon op straat.
Je kunt er fantastische dagtochten maken met de bus en ook de Levada wandelingen zijn zeer de moeite waard. Klimaat is ook heerlijk.In het hotel was het ook geen probleem om s,orgens heel vroeg al te ontbijten. Niets was hen te veel.
Mw. Koops
07/01/2013 - 13:34

Beoordeling accommodatie

Ligging
9
Service
9
Prijs/Kwaliteit
9
Kamers
9
Kindvriendelijkheid
n.v.t.
9

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
10
Gebruiksvriendelijkheid
10
Layout & design
10
Service
10
Advies
10
Klantvriendelijkheid
10
10
Toelichting over Lavida Travel
Goede service en alles is perfect gelopen. Ook de verzending van de reispapieren via email was goed en heerlijk op tijd. Alleen de vertrektijd klopte niet met de tijd op onze reservering.

Informatie vakantie

Land
Madeira
Plaats
Funchal
Reisperiode
20-6-2013/30-6-2013
Aantal dagen
11 dagen

Informatie klant

Aanhef
Mw.
Achternaam
Koops
Reisgezelschap
Met partner