Club Royal Saly
Prijzen en boeken

Club Royal Saly

Babybedje, Kinder Club, leeftijd van 4-11 jaar en activiteiten voor de kinderen oppasservice beschikbaar All Inclusive, ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften....

7.1

We, mijn partner en ik, hebben 2 weken verbleven in Hotel Royal Saly. Onze verwachtingen waren niet erg hoog gespannen gezien onze ervaringen met Afrikaanse hotels. Het is ons niet tegen gevallen hoewel er nog veel verbetert dient te worden. Zo zijn de borden en het bestek niet altijd schoon evenals de tafelkleedjes. Het drinkwater in de kannen was ook niet altijd helder en zaten vaak grijze vlokken in. Het hotel zei dat dit van het ijs kwam dat er in zat, maar dat klopt niet. Als het zo zou zijn dan zou het ijs niet deugen. Volgens ons is het gewoon een kwestie van de kannen beter schoonmaken. We hebben dit gemeld bij de hostess van Tui, Mariette, wat een kanjer, die het bij de manager heeft aangekaart. De volgende dag was het dus wel goed, het was echter een paar dagen later weer hetzelfde. Je krijgt bij aankomst een fles water op de kamer maar vervolgens moet je de flessen kopen à 1400 CFA (+/- € 2,24) wat wij erg duur vonden.
Het personeel vonden we erg aardig en van onderscheid tussen Franstaligen en anderen is ons niets gebleken. De ligging is prachtig en het strand werd goed schoon gehouden.
Al met al hebben we een prettige vakantie gehad, en we hopen dat de manager iets aan de noodzakelijke hygiëne doet zodat het ook z'n 3 ½ ster waard is.
Dhr. Bootsma
11/20/2017 - 22:32

Beoordeling accommodatie

Ligging
8
Service
7
Prijs/Kwaliteit
6
Eten
6
Kamers
7
Kindvriendelijkheid
8
7

Beoordeling Lavida Travel

Betrouwbaarheid
8
Gebruiksvriendelijkheid
8
Layout & design
8
Service
6
Advies
n.v.t.
Klantvriendelijkheid
6
7.2
Toelichting over Lavida Travel
Ben goed tevreden over Lavida, jammer dat het opgebouwde tegoed niet meer overal voor gebruikt kan worden.

Informatie vakantie

Land
Senegal
Plaats
Saly
Reisperiode
november
Aantal dagen
2 weken

Informatie klant

Aanhef
Dhr.
Achternaam
Bootsma
Reisgezelschap
Met partner